Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:13:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Dobro jutro žabice...kavica, da boste lažje vstale??? Včeraj - še ena dobra novica - so mi podaljšali bolniško in to kar do datuma, ko pričnem s porodniškim dopustom. Pa kaj lepšega še hočeš...zunaj se ustvarja pa še lep sončen dan in to je to. Blueyes, ti se boš med prazniki mal odpočila od klime, ki vlada v porodnišnici, naj ti minejo mirno in veselo. Posteljica že gotova? uuu, super zajtrk... nekaj dobrega in toplega super da so ti podaljšali porodniško... zdej pa cel žur posteljica - dons delam finese... zvečer bo že gotova ALELUJA BOOMER dobro opravi, pa pol se kaj javi ko se vrneš...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:17:24
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: katrinka zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj menite Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecev In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega. saj ravno to me je prevzelo, kok je luškana pa za začetek praktična ker nimam spet toliko prostora, vem tudi da dolgo ne bo uporabna in bi sel denar lahko za kej drugega, pa se 2 posteljici mava...sam kaj ko ne morem nehat mislit nanjo... a ma kera kakšno drugo idejo kaj je treba še kupi da se zamotim in neham mislit na zibko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:20:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: katrinka zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj menite Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecev In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega. saj ravno to me je prevzelo, kok je luškana pa za začetek praktična ker nimam spet toliko prostora, vem tudi da dolgo ne bo uporabna in bi sel denar lahko za kej drugega, pa se 2 posteljici mava...sam kaj ko ne morem nehat mislit nanjo... a ma kera kakšno drugo idejo kaj je treba še kupi da se zamotim in neham mislit na zibko ti si pa dobra.. a je preveč denarja v denarnici ali na kartici?? boš dohodnine preveč nazaj dobila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:24:12
|
|
|
|
majana79
|
Jutro vsem! Hvala vsem za dobre želje , danes se je nekaj že premikal, ampak vseeno ni tako živahen kot je bil recimo 2, 3 dni nazaj. Mogoče se je pa samo utrudil, tako kot jaz, ker komaj čakam vikend. Bi si mislila, da bom imela več časa za počivat, ko sem samo 4 ure v službi, pa mi ga prav zmanjkuje... Ali pa je ta polna luna vplivala tudi na naju. Lsica, je fino, ko bosta sama Blue, kako sta pa vidve z Gajo? Kdaj imaš spet kak pregled?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:41:37
|
|
|
|
Lsica
|
Ej, če že govorimo od polne lune, včeraj so kar kapljale nosečke iz porodnišnice, vsaka s svojim paketkom, z malce negotovimi a preponosnimi očki, ki so prvič spravljali lupinice v avtomobile... Mogoče se bodo pa zdaj kaj spraznile sobe....boš povedala v torek, a Blueyes?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 8:49:03
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: katrinka zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj menite Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecev In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega. saj ravno to me je prevzelo, kok je luškana pa za začetek praktična ker nimam spet toliko prostora, vem tudi da dolgo ne bo uporabna in bi sel denar lahko za kej drugega, pa se 2 posteljici mava...sam kaj ko ne morem nehat mislit nanjo... a ma kera kakšno drugo idejo kaj je treba še kupi da se zamotim in neham mislit na zibko ti si pa dobra.. a je preveč denarja v denarnici ali na kartici?? boš dohodnine preveč nazaj dobila dohodnino sicer res dobim nazaj a dnarja vseen nikol ni preveč mah, mal me luna daje s to zibko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 9:18:31
|
|
|
|
Lsica
|
Katrinka, razmisli...poleg cene same zibke računaj še nakup podloge (jogi) pa posteljnine...Za tri mesece Moj dojenči bo raj pr men spal, pa ga bom jaz zibala na mojih dudikah .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 9:41:59
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka, razmisli...poleg cene same zibke računaj še nakup podloge (jogi) pa posteljnine...Za tri mesece Moj dojenči bo raj pr men spal, pa ga bom jaz zibala na mojih dudikah . ja sej to mas pa tud prav bom sla v BC pa nasla kakšno novo obsedenost....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 9:50:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka, razmisli...poleg cene same zibke računaj še nakup podloge (jogi) pa posteljnine...Za tri mesece Moj dojenči bo raj pr men spal, pa ga bom jaz zibala na mojih dudikah . ja sej to mas pa tud prav bom sla v BC pa nasla kakšno novo obsedenost.... Lol, vidve sta obe hecni.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:05:32
|
|
|
|
Lsica
|
Zakaj? A zaradi dudik ?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:13:39
|
|
|
|
majana79
|
Jaaaa Je zadnjič patronažna razlagala da si moramo kupit 2 številki večji modrc za dojenje, pa se gledam v njih, pa gledam njo pa začnem zmajevat z glavo in se smejim, pa me gleda in pravi, jah, drugače ne bo šlo, ne smejo vas modrci vezat. Pa sem si misla, kaj vezat, a bom sploh lahko hodila še z 2 številkama večjimi.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:19:35
|
|
|
|
Lsica
|
.... A tko so vam rekli na MŠ? Kaj je pa moški spol na to pokomentiral? Ker njim pa navadno tudi take niso prevelike...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:26:39
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica .... A tko so vam rekli na MŠ? Kaj je pa moški spol na to pokomentiral? Ker njim pa navadno tudi take niso prevelike... haha sodeč po mojem k je najdu novo obsedenost, ostalih moških res ne moti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:27:50
|
|
|
|
Lsica
|
Takle mamo, šibam po kakšne dobre ribice, pa barvo za jajčka (letos nimamo nič lupin od čebule , kar je men sicer najlepše).... SONČEK, prihajam .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:31:54
|
|
|
|
majana79
|
Neki pritajenega smeha se je slišalo, kej preveč pa ne, so bolj resni očki.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:45:19
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Neki pritajenega smeha se je slišalo, kej preveč pa ne, so bolj resni očki. zanimivo , moj bi ziher odpru usta s kakšno neumestno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 10:51:15
|
|
|
|
majana79
|
Ah, sej moj ma tut dostkrat kej za povedat. Samo pri tej temi pa ni zgovoren. Smo imeli pa včeraj dojenje in mu je blo kar malo dolgčas. Toliko v vednost, da vaših na to predavanje ne vlečete.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 12:18:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Blue, kako sta pa vidve z Gajo? Kdaj imaš spet kak pregled? Gaja je tud bolj umirjena... ni več tko živahna - kar je proti koncu itak normalno... takrat k pa brcne mam pa občutek da mi bo trebuh razneslo... trebuh otrdeva na veliko.... včer mi je tok otrdeval, da sem komi stala.. sem bla bol al manj v vodoravnem stanju... al pa stoje... sedela sem full težko naslednji pregled mam spet v torej 14.4. bom mela ctg, pa najbrž še uz... k zdej mi bojo kr čekiral plodovnico zarad tega sranja k sem mela.... ma sej men je čist cool... polna luna dons ponoč nisem nč spala... sam premetavala sem se sem in tja, hodila na wc,... upam da bo danes boljše zibka jz sem tud te misli da je škoda ker gre full denarja... se bolj splača posteljica... k malo dlje traja...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 12:29:00
|
|
|
|
vim
|
Blueyese daj drži ti Gajo še malo notri, ni še njen čas. Majana79 upam, da je bolje..... Katrinka ti kar zibelko uporabi, če imaš prostor, pa tudi če samo 3 mesece. Za brcike ne skrbi tiste ta močne pridejo, takih tudi jaz nimam, ima pa moj vaje v slogu in sicer zmeraj kadar ata pride domov in ko gre v službo. Takrat se premetava, da že vidim tudi s prostim očesom kako se na eni strani plošči tebuh na drugi pa vzhaja. Če bo punčka bo očijeva lubica, če bo fant bo pa 100% oči, oči. Lsica včeraj je bilo prav lušno, sva imeli pa nadzor nad celotnim porodnišničnim blokom . Aprličice so odhajale domov s svojimi bebicami kot po tekočem traku. Morava ponoviti, morda še kakšen sprehod, da bo ne samo prijetno ampak tudi koristno, si za? In sem našla račun, danes grem menjat. A misliš, da mi bodo menjali. Ker jaz teh hlač nisem raztrgala in to točno po šivu. A mi bo prodajalka vrjela. Ker so bile zelo drage in nimam nobenega, ki bi mi jih zašil in to ravno po šivih so se natrgale.....
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 14:31:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueyese daj drži ti Gajo še malo notri, ni še njen čas. zdej pa tud če že pride... sej mam samo še dobre 3 tedne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 16:22:36
|
|
|
|
sinskaT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka, razmisli...poleg cene same zibke računaj še nakup podloge (jogi) pa posteljnine...Za tri mesece Moj dojenči bo raj pr men spal, pa ga bom jaz zibala na mojih dudikah . Ta je dobra : ) Pa še resnična ; ) Ko sem prišla s Hano iz P domov, je bila prve 3 tedne kar zraven mene v postelji, sem ji naredila tako gnezdece. Kaj pa vem, edino tako sem lahko spala, ker sem drugače skos čekirala, če je vse ok, če diha. Je bila pa ful pridna, no še zdaj je in ponoči kar spi, že od prvega dneva . No hotela sem samo povedat (pa me je zaneslo..ja kaj čmo spomini na prejšnji april, maj..), da smo mi imeli sposojeno zibko, ki je bolj kot ne samevala. Posteljica je bila že bolj obiskana, tako da navijam za posteljico. Aja, podnevi bo pa naš spal kar v košari od vozička (Quinny Dreami), pa malo v naročju, pa v slingu..ja ja zdaj že vem kako to gre ; ) Pa se grem stavit, da me bo ta drugi vseeno znal presenetit.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 16:41:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 16:44:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
preverite spet malo svoje starosti... zdej je pa že kr nekaj letošnjega leta naokoli...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.4.2009 17:12:48
|
|
|
|
majana79
|
Blue, meni kar pusti ta leta Ma kaj pusti, daj na 25
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?