|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
10.4.2009 8:13:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image

Dobro jutro žabice...kavica, da boste lažje vstale???

Včeraj - še ena dobra novica - so mi podaljšali bolniško in to kar do datuma, ko pričnem s porodniškim dopustom. Pa kaj lepšega še hočeš...zunaj se ustvarja pa še lep sončen dan in to je to.

Blueyes, ti se boš med prazniki mal odpočila od klime, ki vlada v porodnišnici, naj ti minejo mirno in veselo. Posteljica že gotova?

uuu, super zajtrk... nekaj dobrega in toplega

super da so ti podaljšali porodniško... zdej pa cel žur user posted image  user posted image  user posted image

posteljica - dons delam finese... zvečer bo že gotova ALELUJA

BOOMER dobro opravi, pa pol se kaj javi ko se vrneš...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
10.4.2009 8:17:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj meniteuser posted image

Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecevuser posted image  In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega.

saj ravno to me je prevzelo, kok je luškana pa za začetek praktična ker nimam spet toliko prostora, vem tudi da dolgo ne bo uporabna in bi sel denar lahko za kej drugega, pa se 2 posteljici mava...sam kaj ko ne morem nehat mislit nanjo...user posted image

a ma kera kakšno drugo idejo kaj je treba še kupi da se zamotim in neham mislit na zibkouser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.4.2009 8:20:14   
Blueeyes

zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj meniteuser posted image

Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecevuser posted image  In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega.

saj ravno to me je prevzelo, kok je luškana pa za začetek praktična ker nimam spet toliko prostora, vem tudi da dolgo ne bo uporabna in bi sel denar lahko za kej drugega, pa se 2 posteljici mava...sam kaj ko ne morem nehat mislit nanjo...user posted image

a ma kera kakšno drugo idejo kaj je treba še kupi da se zamotim in neham mislit na zibkouser posted image

ti si pa dobra.. a je preveč denarja v denarnici ali na kartici?? user posted image   user posted image  boš dohodnine preveč nazaj dobila user posted image  user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
10.4.2009 8:24:12   
majana79
Jutro vsem!

Hvala vsem za dobre želje user posted image , danes se je nekaj že premikal, ampak vseeno ni tako živahen kot je bil recimo 2, 3 dni nazaj. Mogoče se je pa samo utrudil, tako kot jaz, ker komaj čakam vikend. Bi si mislila, da bom imela več časa za počivat, ko sem samo 4 ure v službi, pa mi ga prav zmanjkuje...
Ali pa je ta polna luna vplivala tudi na naju. user posted image

Lsica, je fino, ko bosta sama user posted image

Blue, kako sta pa vidve z Gajo? Kdaj imaš spet kak pregled?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
10.4.2009 8:41:37   
Lsica
Ej, če že govorimo od polne lune, včeraj so kar kapljale nosečke iz porodnišnice, vsaka s svojim paketkom, z  malce negotovimi a preponosnimi  očki, ki so prvič spravljali lupinice v avtomobile... Mogoče se bodo pa zdaj kaj spraznile sobe....boš povedala v torek, a Blueyes?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
10.4.2009 8:49:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ti si pa dobra.. a je preveč denarja v denarnici ali na kartici?? user posted image   user posted image  boš dohodnine preveč nazaj dobila user posted image  user posted image

dohodnino sicer res dobim nazaj a dnarja vseen nikol ni preveč
mah, mal me luna daje s to zibkouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
10.4.2009 9:18:31   
Lsica
Katrinka, razmisli...poleg cene same zibke računaj še nakup podloge (jogi) pa posteljnine...Za tri meseceuser posted image
Moj dojenči bo raj pr men spal, pa ga bom jaz zibala na mojih dudikahuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
10.4.2009 9:41:59   
katrinka

Katrinka, razmisli...poleg cene same zibke računaj še nakup podloge (jogi) pa posteljnine...Za tri meseceuser posted image
Moj dojenči bo raj pr men spal, pa ga bom jaz zibala na mojih dudikahuser posted image

ja sej to mas pa tud pravuser posted image
bom sla v BC pa nasla kakšno novo obsedenost....user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
10.4.2009 9:50:23   
majana79

ja sej to mas pa tud pravuser posted image
bom sla v BC pa nasla kakšno novo obsedenost....user posted image

Lol, vidve sta obe hecni. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.4.2009 10:05:32   
Lsica
Zakaj? A zaradi dudikuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.4.2009 10:13:39   
majana79
Jaaaa user posted image

Je zadnjič patronažna razlagala da si moramo kupit 2 številki večji modrc za dojenje, pa se gledam v njih, pa gledam njo pa začnem zmajevat z glavo in se smejim, pa me gleda in pravi, jah, drugače ne bo šlo, ne smejo vas modrci vezat. Pa sem si misla, kaj vezat, a bom sploh lahko hodila še z 2 številkama večjimi. user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.4.2009 10:19:35   
Lsica
user posted image user posted image user posted image .... 

A tko so vam rekli na MŠ? Kaj je pa moški spol na to pokomentiral? Ker njim pa navadno tudi take niso prevelike...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.4.2009 10:26:39   
katrinka

user posted image user posted image user posted image .... 

A tko so vam rekli na MŠ? Kaj je pa moški spol na to pokomentiral? Ker njim pa navadno tudi take niso prevelike...

haha
sodeč po mojem k je najdu novo obsedenost, ostalih moških res ne moti...user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.4.2009 10:27:50   
Lsica
Takle mamo, šibam po kakšne dobre ribice, pa barvo za jajčka (letos nimamo nič lupin od čebuleuser posted image , kar je men sicer najlepše)....

SONČEK, prihajamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.4.2009 10:31:54   
majana79
Neki pritajenega smeha se je slišalo, kej preveč pa ne, so bolj resni očki. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.4.2009 10:45:19   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Neki pritajenega smeha se je slišalo, kej preveč pa ne, so bolj resni očki. user posted image  user posted image  

zanimivouser posted image ,
moj bi ziher odpru usta s kakšno neumestnouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.4.2009 10:51:15   
majana79
Ah, sej moj ma tut dostkrat kej za povedat. user posted image Samo pri tej temi pa ni zgovoren. user posted image

Smo imeli pa včeraj dojenje in mu je blo kar malo dolgčas. Toliko v vednost, da vaših na to predavanje ne vlečete. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.4.2009 12:18:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Blue, kako sta pa vidve z Gajo? Kdaj imaš spet kak pregled?

Gaja je tud bolj umirjena... ni več tko živahna - kar je proti koncu itak normalno... takrat k pa brcne mam pa občutek da mi bo trebuh razneslo... trebuh otrdeva na veliko.... včer mi je tok otrdeval, da sem komi stala.. sem bla bol al manj v vodoravnem stanju... al pa stoje... sedela sem full težko
naslednji pregled mam spet v torej 14.4. bom mela ctg, pa najbrž še uz... k zdej mi bojo kr čekiral plodovnico zarad tega sranja k sem mela.... ma sej men je čist cool...

polna luna dons ponoč nisem nč spala... sam premetavala sem se sem in tja, hodila na wc,... upam da bo danes boljše

zibka jz sem tud te misli da je škoda ker gre full denarja... se bolj splača posteljica... k malo dlje traja...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.4.2009 12:29:00   
vim
Blueyese daj drži ti Gajo še malo notri, ni še njen čas.

Majana79 upam, da je bolje.....

Katrinka ti kar zibelko uporabi, če imaš prostor, pa tudi če samo 3 mesece. Za brcike ne skrbi tiste ta močne pridejo, takih tudi jaz nimam, ima pa mojuser posted image vaje v slogu in sicer zmeraj kadar ata pride domov in ko gre v službo. Takrat se premetava, da že vidim tudi s prostim očesom kako se na eni strani plošči tebuh na drugi pa vzhaja. Če bo punčka bo očijeva lubica, če bo fant bo pa 100% oči, oči.user posted image user posted image

Lsica včeraj je bilo prav lušno, sva imeli pa nadzor nad celotnim porodnišničnim blokomuser posted image user posted image . Aprličice so odhajale domov s svojimi bebicami kot po tekočem traku. Morava ponoviti, morda še kakšen sprehod, da bo ne samo prijetno ampak tudi koristno, si za?
In sem našla račun, danes grem menjat. A misliš, da mi bodo menjali. Ker jaz teh hlač nisem raztrgala in to točno po šivu. A mi bo prodajalka vrjela. Ker so bile zelo drage in nimam nobenega, ki bi mi jih zašil in to ravno po šivih so se natrgale.....

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.4.2009 14:31:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Blueyese daj drži ti Gajo še malo notri, ni še njen čas.

zdej pa tud če že pride... sej mam samo še dobre 3 tedne user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.4.2009 16:22:36   
sinskaT

Ta je dobra : ) Pa še resnična ; )
Ko sem prišla s Hano iz P domov, je bila prve 3 tedne kar zraven mene v postelji, sem ji naredila tako gnezdece. Kaj pa vem, edino tako sem lahko spala, ker sem drugače skos čekirala, če je vse ok, če diha. Je bila pa ful pridna, no še zdaj je in ponoči kar spi, že od prvega dneva user posted image . No hotela sem samo povedat (pa me je zaneslo..ja kaj čmo spomini na prejšnji april, maj..), da smo mi imeli sposojeno zibko, ki je bolj kot ne samevala. Posteljica je bila že bolj obiskana, tako da navijam za posteljico. Aja, podnevi bo pa naš spal kar v košari od vozička (Quinny Dreami), pa malo v naročju, pa v slingu..ja ja zdaj že vem kako to gre ; ) Pa se grem stavit, da me bo ta drugi user posted image vseeno znal presenetit.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.4.2009 16:41:37   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.4.2009 16:41:44   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?          user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?         user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image           15.4.2009   user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?         user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?         user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image             14.4.2009  user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                    ?      user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image               ?         user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image                ?        user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image                ?
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 10.4.2009 16:43:36 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.4.2009 16:44:29   
Blueeyes
preverite spet malo svoje starosti... zdej je pa že kr nekaj letošnjega leta naokoli...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
10.4.2009 17:12:48   
majana79
Blue, meni kar pusti ta leta user posted image Ma kaj pusti, daj na 25 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?