Anonimen
|
NinaMM - upam, da si lepo preživela današnji dan... kar lepo praznuj še naprej! In če bo otroček res kmalu zunaj, ti želim čim lažji porod in "bp". Je bil danes lep, a malček naporen dan. Sva šla z malčkom k našim, na "vas". Z Oskarjem sva šla na dobrave gledat traktorje in res sva uspela ujeti dva, ki sta sicer počivala, a sta bila zato bolj dostopna! In sem uživala v "tišini" narave... odkar sem v mestu, sem že pozabila kakšna je tista prava tišina... in mravljice, ki tekajo sem in tja,... in šumeče listje v gozdu, ki je ostalo še od jeseni,... Samo Oskar je trdil, da ima rajši hrup. Seveda, fant! Je bilo luštno, ker sva šla za spremembo peš, brez kakršnih koli vozil, in sva ropotala samo z besedami! Pa sem potem doma zopet ugotovila, kako malo prostora imamo v stanovanju. Na srečo je Urbanček že zdaj na tesnem in se mu bo vse še zdelo veliko. Bom šla kar v Ljubljano rodit... kar bo pa bo. Saj bodo samo trije dnevi, ko bom tam. Sem Oskarja vprašala, kje bi bil rajši tisti čas: doma ali pri mojih,... pa mi je odvrnil, da ne bom šla nikamor. Bo šok zame in zanj! V soboto mi začne teči porodniški dopust. Kako hitro gre ta čas! (Ampak sem kar malo jezna... med dopustom ni bilo nobenih praznikov vmes, ko pa se začne porodniška, ki praznike ne upošteva, jih je pa kopica!) Uživajte jutri, do takrat pa sladko spanje (ste že vse v Mižalah, ne?) Meni se zadnje čase ne spi. Misli mi begajo in begajo in se umirijo šele proti jutru. Pa ravno zdaj bi si morala zajeti polno žlico počitka in spanja!
|