|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
14.4.2009 8:59:48   
katrinka
tudi moje misli so na morju žeuser posted image
no, pa na tem kakšne barve naj imam dnevno sobouser posted image

jutri mam pa pregled...bomo vidl kako in kajuser posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.4.2009 11:05:05   
sinskaT
No pa so prazniki mimo, itak kot vedno čisto prehitro. Je tako lepo, ko smo vsi skupaj, možek pozabi na službo, Hana je presrečna, ker ima najino popolno pozornost - naj uživa status edinke še nekaj časa user posted image .

Svet - vidim, da bo pri vas tudi manjša razlika v letih. Lepo to.

Blueeyes a tvoj je tud na motorje mahnjen? Mi2 sva bila včasih kar zagreta, no možek je še vedno, samo zdaj motor prodaja..sem  ga pa razveselila, ko sem mu dala dovoljenje za na Grobnik it se mal po športno zapeljat, vseeno bolje kot te naše ceste user posted image .

Naslednji pregled imam 22.4.

Bjondi in Ana ful lepa bušija, se bom še sama spravila na fotosešn in če bo kaj uporabnega,objavim.

Pupa - porod si imela pa kar kompliciran, važno da sta zdaj oba ok. Kako spite ponoči? Je mali priden/nezahteven?

Grem eno kofico narest in še malo posrfat, pol bo itak treba v akcijo z našo pupiko!
Čaw

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.4.2009 14:16:10   
Svet
sinskaT- hudooo, jz pa pr teb nism prej opazila:)
Ja, pestro bo...
Mi imamo še ta velzga, k dan popestri na fertiguser posted image

Kako uživate v tem vremenu???

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.4.2009 14:23:25   
Lsica
MONY25 vse naj najboljše za rojstni danuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.4.2009 14:31:39   
Lsica
Vim, danes te pa ni blouser posted image ... Škoda, čeprav kar se tiče predavanj nisi nič zamudila. Zobozdravnik je na dolgo in široko povedal vse o čiščenju zob - kar itak že veš, pa da dojenček ne rabi ne flaške ne dude, pa pol pokazal par primerov grdih slik kariesa in odprtega ugrizauser posted image . Men je blo spet slabo (že 3. na teh predavanjih, ne vem kako touser posted image ). Pol je prišla pa še sestra pa na hitro!!!( so že zunaj čakali na predavalnico) povedala kdaj je čas za odhod v porodnišnico (popadki na 5 min, če ti voda odteče ali če fejst krvaviš, ne pa če se odlušči čep, če mal krvaviš) in še nekaj malega o rezanju presredka. In to je to. 

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.4.2009 15:31:24   
bjondi
Svet- ma po pravic povedan sem prav vesela pridobljenih 9-ih kil do 29 tedna,ker mi je v prvi nosečnosti kljub 13-im kilam manjkala moč in energija po porodu-seveda je vseh trinajst kil spuhtel v štirinajstih dneh.Sem pač že cel lajf šlankica,tko da sem prav vesela bauhija,pa upam da do konca naklepam še kako kilo več kot v prvo.Pa dojila sem 14,5 mesecev tko da me je to še povrh zdelal in pojedl vse kilce...

MONY25 vse najboljše še iz moje strani user posted image ...

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.4.2009 20:25:11   
Lsica
Blueyes, čakamo novičke, kako je blo na pregledu? 

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.4.2009 20:26:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Evo obljubljena slikca buškotauser posted image  

user posted image

iiiiiiiiiii kok lep buši... tko full napet, pa brez strij user posted image user posted image

bjondi tud luškan bauhi user posted image user posted image  ...si pa res suhica

mony vse najboljše

sinskaT midva obožujeva motorje... jz odkar sem z njem... on pa že dobrih 20 let... kater motor pa prodaja?? midva ga bova tud zdej prodala, ampak bomo takoj kupili novega... se ga nekako naveliča, tko da ga po max 4 letih zamenja... zdej imava trenutno suzuki sv1000s... ne vem pa še kaj nameravat kupit.. na grobniku smo bili pa lansko leto... k je bil ta slovenski dan na grobniku.. full fajn

da drugač še pri vas javim kaj se je včeraj dogajalo... vidim da ni ana** nič sporočila... sej še dobr da ni, k je blo vse lažno... evo zgodbice..
da se vam javim... spet doma... ja včeri je bil očitno lažni alarm... 2x sem mela čist mokre spodnje hlače, pa mičkeno sem krvavela, tko da sem se šla pokazat v P... najprej me je pregledala sestra... to je bil šok... jz ne vem, a vaginalni pregled naj bi tok bolel al kaj???... je pogledala kok sem odprta (sem btw 2 cm), pa mi je prste tok not zarinla, da je zabolel in so mi kr solze vn prtekle.. sem si kr nos in usta pokrila z roko in zaupila... po tem me je vse tok bolel, da nisem mogla ne sedet in ne stat... pa reče da ni nč.. da ne ve zakaj sem pršla, da ni nobene panike - k da jz pa vem... sm rekla da sem prvorodka in da ne vem kako to zgleda... pa reče da bi to pa že lahko vedla user posted image  pol me je še neke podatke spraševala, pa pol naredila ctg. in sem mogla počakat na dr. da pride iz oddelka...  in glej ga zlomka... isti doktor kot zadnjič... čist adijo... najprej mi reče da jih mam čist preveč rada, da že kr skoz VISIM pr njih user posted image user posted image  sem rekla da mi ni užitek tm viset, in da upam da me ni nikol več nazaj razen še takrat k rodim (pa še to je pod vprašajem).. pol me pregleda... kao tud on nč ne vidi... reče da so to izcedki (mislim, to bi bli pa fajn izcedki, glede na to da sem mela dvoje sp. hlače čist mokre...) pol me še on vaginalno pregleda in neki me pol med pregledom nekam z uno njihovo napravo rukne, pa reče se opravičujem, sem vas mal podrajsal tko da vam zna še mičkeno kri tečt user posted image  user posted image  user posted image  in pol nej zaupam tem idiotom...
drgač pa smo bli glih pr tašči na večerji k se je vse začelo dogajat... pol pa živčki delajo... moj je kr letel v kopalnico, da se je obril... da ne bo tko zapuščen zgledal user posted image user posted image  pa odišavu se je tko k se še zame ne... pol pa razočaran da gre za lažni alarm user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.4.2009 20:27:36   
Blueeyes
drgač pa za evidenco... naslednji pregled v ponedeljek 20.4., zredila sem se že za 19kg

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.4.2009 20:41:02   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?          user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image           14.4.2009     user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image           15.4.2009   user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image           20.4.2009  user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009   user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?         user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                    ?      user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009 user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image            22.4.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?        user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image          8.5.2009  user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image                ?
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?      user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image                Karolina        54 cm          4350 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.4.2009 20:41:04   
Blueeyes
user posted image

user posted image Pupa7 & Leonard

user posted image BrinaBA & Zala

user posted image nmag & Karolina

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.4.2009 20:41:05   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.4.2009 20:41:39   
Lsica
Mislim..., in pol so te poslal domov? Nam je pa glih dans babica na MŠ razlagala, da če nam voda odteka (tudi počasi, kar naj bi nekako tako zgledalo kot pri tebi) da nujno prit v porodnišnico se pokazat. Da nič po telefonu spraševat, ker nam ne more nihče reči, da to ni to, da je treba videt (CTG, amnio check)... user posted image Zdaj jih pa vedi, kaj bi radi.

A bi bilo možno, da se ti je to odluščil čep na ustju maternice? Potem naj ne bi čakala več dolgo... največ 14 dni.

Ah ja, upam da v tretje prideš v Porodnišnico sam še rodit, hitro in brez bolečinuser posted image .
Pregled mava pa na isti datum...user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.4.2009 20:47:59   
majana79
O moj bog, men pa res ni več jasno no... Sej ne rečem, da smo občutljive, ampak da se gredo take... Ej jst bom mojga na vsak tak pregled s sabo vlekla pa ko se on rapizdi, bodo vsi na kup letel, ker že zgleda tečen, kaj šele ko je res. Pa da mi reče da bi mogla vedet... A ona se je pa pametna rodila al kaj... Grrrr
Na koncu bom šla pa magari v Celje al pa NM rodit, če se bodo takole obnašal... Jst mam tut slab dan v službi pa ni šans da se takole obnašam s strankami in mi smo za njih stranke... Če jim kej ni všeč, naj gredo pa v drugo službo. Takele zgodbice me čedalje bolj pogrevajo... user posted image user posted image Vse spoštovanje do zaposlenih v zdravstvu, samo naj svoje frustracije izživljajo kje drugje, ne na pacientih. Me zanima kdaj bodo plačani po učinku oziroma po pacientih, tako kot nam dajejo stimulacijo.
In ja, vaginalni itak ni prijeten, ampak sori, vse smo že mele kej spodej notr, po možnosti širše kot 2 prsta pa nas ni bolelo, a prou? Uf sem jezna.
Blue enuser posted image za vaju, ker drugo je itak nepomembno.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.4.2009 21:17:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Mislim..., in pol so te poslal domov? Nam je pa glih dans babica na MŠ razlagala, da če nam voda odteka (tudi počasi, kar naj bi nekako tako zgledalo kot pri tebi) da nujno prit v porodnišnico se pokazat. Da nič po telefonu spraševat, ker nam ne more nihče reči, da to ni to, da je treba videt (CTG, amnio check)... user posted image Zdaj jih pa vedi, kaj bi radi.

A bi bilo možno, da se ti je to odluščil čep na ustju maternice? Potem naj ne bi čakala več dolgo... največ 14 dni.

Ah ja, upam da v tretje prideš v Porodnišnico sam še rodit, hitro in brez bolečinuser posted image .
Pregled mava pa na isti datum...user posted image .

sej pokazat sem se šla... glih zarad tega ker pač ne vem kaj bi to blo... raj vidim da grem zastonj tja kot pa da sem doma in bi blo kej pol narobe.... ampak očitno se unmu dr to ni zdelo nič pomembnega... ne vem če je to čep... na wc-ju nisem nič videla... res pa da nisem pozorno gledla... ja to vem da je pol max 14 dni... sicer sej do PDP-ja mam pa 19 dni user posted image  user posted image  user posted image ... aja... v P sem že bla včeri tretjič.. upam da bo v četrto bolje user posted image  user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.4.2009 21:20:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

O moj bog, men pa res ni več jasno no... Sej ne rečem, da smo občutljive, ampak da se gredo take... Ej jst bom mojga na vsak tak pregled s sabo vlekla pa ko se on rapizdi, bodo vsi na kup letel, ker že zgleda tečen, kaj šele ko je res. Pa da mi reče da bi mogla vedet... A ona se je pa pametna rodila al kaj... Grrrr
Na koncu bom šla pa magari v Celje al pa NM rodit, če se bodo takole obnašal... Jst mam tut slab dan v službi pa ni šans da se takole obnašam s strankami in mi smo za njih stranke... Če jim kej ni všeč, naj gredo pa v drugo službo. Takele zgodbice me čedalje bolj pogrevajo... user posted image user posted image Vse spoštovanje do zaposlenih v zdravstvu, samo naj svoje frustracije izživljajo kje drugje, ne na pacientih. Me zanima kdaj bodo plačani po učinku oziroma po pacientih, tako kot nam dajejo stimulacijo.
In ja, vaginalni itak ni prijeten, ampak sori, vse smo že mele kej spodej notr, po možnosti širše kot 2 prsta pa nas ni bolelo, a prou? Uf sem jezna.
Blue enuser posted image za vaju, ker drugo je itak nepomembno.

ja sej vem... mene tud razpizdijo... pol pa še hočjo neki boljše plače pa ne vem kaj... hallo... zaslužte jih...
ja hecn je to, da mi je una zarila prste not, pol pa vlekla gor in dol, da sem skor s stola padla (od bolečin)... pa mi reče A ČUTITE TO.... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. budala zabita.... kva me je razkurla... pa še reče... ja sej ta pregled ni nikol nobeni všeč user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.4.2009 21:21:08   
Lsica
user posted image user posted image user posted image , ja v četrto gre rado...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.4.2009 21:24:58   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image , ja v četrto gre rado...

upam da res

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.4.2009 21:25:14   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja sej vem... mene tud razpizdijo... pol pa še hočjo neki boljše plače pa ne vem kaj... hallo... zaslužte jih...
ja hecn je to, da mi je una zarila prste not, pol pa vlekla gor in dol, da sem skor s stola padla (od bolečin)... pa mi reče A ČUTITE TO.... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. budala zabita.... kva me je razkurla... pa še reče... ja sej ta pregled ni nikol nobeni všeč user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Kaj si nor.... pa ti to veš, da dobr vse skupi prenašaš... Nimam komentarja.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.4.2009 21:34:28   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Kaj si nor.... pa ti to veš, da dobr vse skupi prenašaš... Nimam komentarja.

zdej glih berem pri aprilčicah, da to je normalno da boli.... sam ne vem če je normalno da tok boli... k pol pa res upam da ne bom mela več problemov, da bom šla samo še v porodnišnico k mi bo že glavca skor vn gledala

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.4.2009 21:35:12   
Blueeyes
nč, grem jz zdej spat... se beremo jutri... nočko vsem

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.4.2009 23:23:04   
Anonimen
pozdravček!

mony25 - user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan!

bjondi - prav ljubek trebušček, ki bo do konca nosečnosti še večji in še lepši!

blueeyes - ja, v četrto pa mogoče res bo. vaginalni pregledi res niso prijetni, a pomaga, če se takrat sprostiš in misliš na kakšne prijetne stvari - manj boli. res pa je čisto odvisno od ginekologa do ginekologa. mene pri amnioskopiji ni nič bolelo, res pa je bil ginekolog zelo nežen in tako luštkan (v izgledu in besedi), da sem se mu povsem prepustila user posted image ...

drugače pa sem imela danes pregled na diabetološki in je bilo (razen zame visokega pritiska 130/90) vse ok. kar pomeni, da jih obiščem samo še po porodu, da vidijo, kako se mi je trebušna slinavka znormalizirala. takoj po porodu preneham z insulinom in se tega še kako veselim!
se bom pa morala znebiti 15 kg, da pridem na svojo idealno težo (še dobro, da sem se to nosečnost zredila samo za 4 kg, če ne bi bilo še več potrebnega dela!) bjondi, kako je že tebi uspelo? v dveh tednih?

ampak počutje je tako tako... kot da bi imela blage popadke, ki jih spremljajo vetrovi, rahla vrtoglavica,... in občasno otrdevanje trebuha,... mislim, da nisem nič takega pojedla, kar bi mi to povzročalo. mogoče pa sem kje pobrala kakšno virozico? bomo videli, kako bo naslednje dni.

ja, zadnji mesec se pa res zadeve začnejo spreminjati...

želim vam prijetno noč in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.4.2009 23:46:43   
PapuaNG
še pozdravček od mene. Sem malo prebirala pri mojih majčicah, pa se človek kar malo zasekira, ko prebira o vseh težavah, ki jih imajo nekatere. Upam, da se bo pri meni nadaljevalo obdobje mirne nosečnosti, ampak bomo videli. Danes sva se z mojim končno spravila malo pospravit sobe in pripravit vse potrebno za prihod sobice - pride ta ali pa naslednji teden, odvisno od gužve. Ta teden greva še v nabavo cunjc in drugih potrebščin v bc, ker imajo od jutri akcijo, tako da moram potem samo še vse oprati in zlikati user posted image Počasi se daleč pride. Le da tamali kaj ne prehiti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.4.2009 7:48:47   
vim
Ja Lsica res me ni bilo, sem šla ob 16h pa je bilo fino ni bilo guzve. Dolgočasno pa v iber, meni je moj zaspal pa ne mislim bebica, ta je brcala k nora. user posted image user posted image user posted image  Kdaj greš pa ti danes, midva ob 16h se je moj odločil, da bo ta dva predavanja kar danes in jutri opravil, ko ima čas. Pol ga bom poslala pa še na varno vožno in to je to.

Kaj jaz slišim težave s porodnišnico. Ja pa ravno včeraj smo imeli v MŠ kako kao prekmalu pridemo v P in kako vmes ko so težave, da niso pristojni oni ampak naš G. Zdaj mi pa vi povejte kako naj prekličemo svojo G, lepo vas prosim sem si mislila.

In o kakšnih bolečinah govorite? Mene je porodo fullllllll strah in vam povem, da zdaj ko hodim v MŠ ugotavljam, da to res ni kar tako na easy kot si babce predstavljajo.

IN še za bebico nimava še nič, aja nalepke za sobico sva včeraj kupila in to je to.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.4.2009 8:06:01   
Lsica
Vim, danes in jutri bova tud midva ob 16-ih... se vidimouser posted image . Mam občutek, da danes bo pa res dan za zastraševanjeuser posted image . Jaz sem se že 100% odločila, da bom prosila za karkoli... EA al pa vsaj ultivo. Al pa kakršnokoli drugo drogouser posted image , sam da prime...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?