|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
9.4.2009 9:03:44   
šivilja
še to - Leonišče je pa res pod kritiko. Prejšnjič sem čakala 5 ur. Danes imam pregled og dveh popoldan in upam da bo kaj bolje (manjša gužva pred laboratorijem in posledično več zraka - upam)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
9.4.2009 9:16:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

kje pa se dons spet skrivate... takrat k sem jz online ni nikol nobene gor...k pa mene ni, pa napišete cele romane user posted image

Tukiii smouser posted image
Gledamo fuzbal.. Tamau pa vadi v trebuhu kko bo on čez 20let igraluser posted image user posted image

kdo pa igra da tko vneto spremljate??

Barcelona : Bayernuser posted image  In sm čist hepi kr barca vodi 4:0user posted image  Sam bi mi blo bolj zanimiv,če bi meli prenos Chelsea:Liverpool ( so tam boljši tipiuser posted image )

omg babe... sej ste še hujše k deci... kako se vam da to gledat.. men je to tak dolgčas... fuzbal gledam samo ko je svetovno prvenstvo, pa še to samo zarad vzdušja

k.tja vse me prepričujejo, da če že poznaš babco, da je vse lažje... tko da jz jo sicer poznam, ampak nisem še čist zihr v to stvar... še kr me vleče v PO

nimaMM čestitke za pregled.. lepo da user posted image  raste in da se nikamor ne mudi... za kilažo pa tud men govorijo da ne vejo kje saem se skor 20kg že zredila... jz za obraz vem, ostalo pa itak ne vidim - pa tud sekiram se ne... važn da je men fajn... PA SEVEDA VSE NAJBOLŠE IN NAJLEPŠE TI ŽELIM

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
9.4.2009 9:18:29   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?          user posted image
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?         user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image           15.4.2009   user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?         user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image           7.4.2009    user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image             14.4.2009  user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image            10.4.2009   user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009  user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image          8.4.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          7.4.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        10.4.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image         9.4.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?     user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
9.4.2009 9:19:15   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
9.4.2009 9:20:23   
Blueeyes
1hruška sem jo premaknila na dno seznama, ker po PDP 23.3. je najbrž že rodila ... upam da bomo zvedeli kakšne informacije

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.4.2009 10:27:20   
sinskaT
NinaMM tudi od mene vse najboljše za RD, danes je prekrasen dan za praznovanje user posted image .

Srečanje: Načeloma so meni torki tudi ok, ker ima moj ob ponedeljkih rekreativni fuzbal (ja, smo gledali včerajuser posted image ), so potlej torki bolj kot ne moji. Je pa lokacija Grad Kodeljevo odlična! Še lani ta čas smo živeli v njegovi bližini in sem hodila na kofetke ter tortice, pa tudi druge dobrote imajo (pizze...mljask, po moje bo danes ena padla). Potlej še sprehod čez park in gasa domov, sj kaj več nisem zmogla 2 tedna pred porodom. In zdaj sem spet noseča, se mi zdi da sem že ene 2 leti skup user posted image hehe, le druge poti imam za sprehode in malo lumpko ob sebi, seveda.

Blueeyes - bila v PO in ne morem prehvalit kako sem bila zadovoljna. Saj ne, da je bilo vse idealno ampak v primerjavi s tem kaj sem slišala od prijateljic, ki so rodile v LJ, ne menjam. Najbolj me je presenetilo, da so se sestre tako trudile okoli dojenja, pa nobene sitnobe ni bilo. Pred porodom mi je bilo čisto vseeno, ko pa si dejansko tam, ves "hormonski" ti je pa ful važno kako se do tebe obnašajo tiste prve dneve po največji spremembi v lajfu...in hrana je bila odlična user posted image . No mogoče sem imela samo srečo kaj pa vem.

Počakam še mojo zaspanko, da se zbudi potlej pa šibneva v naravo,

lep dan vsem!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.4.2009 10:30:52   
šivilja
Zanimivo, jaz sem pa ravno obratno slišala o postojni. očitno je povsod odvisno na koga naletiš!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.4.2009 11:07:49   
katrinka
P- jaz bom sla v ljubljansko in upala, da bodo vsi imeli dober dan, kaj drugega tko ne morem nareditiuser posted image

zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj meniteuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.4.2009 11:45:25   
Tanja_
Hej punce!
Glede lokacije za nov miting je tudi meni vseeno, edino torki mi ne ustrezajo najbolj, ker imamo pasjo šolo. Sicer pa, če ne bo šlo drugače bom poskusila tudi torek uredit tako, da bi prišla.
Porodnišnica- grem v Postojno. Jutri grem še na predavanje o EA, sicer pa sem čisto odločena za tja, razen če me kej prehiti pred 36. tednom.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.4.2009 11:46:02   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zanimivo, jaz sem pa ravno obratno slišala o postojni. očitno je povsod odvisno na koga naletiš!

itak, to je samo odvisno na koga naletiš... sam da v PO je najbrž samo kakšna sestra k ma slab dan, v LJ pa vsaka ta druga... tko da se že težko izogneš neprijetnostim

zibelka jz nisem bla niol navdušena nad njo.. tud k jih gledam me ne pritegnejo.. pač stvar okusa... sm kr za posteljico

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.4.2009 12:38:00   
PapuaNG
jst tudi najprej nisem bla čist odločena za zibelko, pa je bla potem mojmu fotru tako všeč, da smo jo vseeno vzeli. Pa še lažje jo bomo spravili v mojo spalnico (s posteljico bi bila že res malce kriza). Pa tudi tako blazno drage niso (sploh če jih kdo drug financira user posted image ).

Sicer pa - še samo dan in pol sem v službi user posted image Že komaj čakam konec. Včeraj smo se malce pogostile (no, je še za danes ostalo), danes pa upam,da zaključim vse stvari bolj ali manj, ker bo jutri gotovo bolj razpuščeno user posted image

Danes pa po voziček popoldne, že komaj čakam. Sicer še ne vem, kam ga bomo dali, ker sta prosti sobi s škatlami nafilani (se škatle kar ne pospravijo same od sebeuser posted image ), ampak bo že. Važno, da bo doma, pa še čisto tak, kot sva ga želela.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.4.2009 12:51:44   
bjondi
NinaMM vse najboljše še iz moje strani za rojstni dan user posted image  ...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.4.2009 12:53:14   
Anonimen
ninči VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.4.2009 12:55:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sicer pa - še samo dan in pol sem v službi user posted image Že komaj čakam konec. Včeraj smo se malce pogostile (no, je še za danes ostalo), danes pa upam,da zaključim vse stvari bolj ali manj, ker bo jutri gotovo bolj razpuščeno user posted image

Danes pa po voziček popoldne, že komaj čakam. Sicer še ne vem, kam ga bomo dali, ker sta prosti sobi s škatlami nafilani (se škatle kar ne pospravijo same od sebeuser posted image ), ampak bo že. Važno, da bo doma, pa še čisto tak, kot sva ga želela.

user posted image  user posted image  user posted image  dnevi se iztekajo

ker voziček pa greš iskat...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.4.2009 14:00:11   
PapuaNG
bebe confort high treck-rjavo modre barve user posted image Jih je očitno totalno težko dobit - košaro sva morala vzeti lanski model (ubistvu isti, le odtenek barve je malenkost drugačen), ampak sva vsaj dobila.
Sva mislila, da je to kaj lažje dobit-še teden ali dva nazaj, ko sva spraševala, so nama rekli, da so ravno dobili pošiljko vozičkov, iz česar sva sklepala, da jih imajo polhno. Pa ko sva šla v torek tja, sva morala prav tečnariti, da smo na koncu ugotovili, da imajo tako voziček (s športnim delom) kot košaro. Mislim...ne vem, a je bila samo tista prodajalka malo nesposobna al sva bila midva tko nejasna, ampak počutila sem se kot na tržnici user posted image kot da jim ni v interesu prodat...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.4.2009 14:10:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jst tudi najprej nisem bla čist odločena za zibelko, pa je bla potem mojmu fotru tako všeč, da smo jo vseeno vzeli. Pa še lažje jo bomo spravili v mojo spalnico (s posteljico bi bila že res malce kriza). Pa tudi tako blazno drage niso (sploh če jih kdo drug financira user posted image ).

jaz tudi nisem pomislila nanje, pa sem včeraj se kr zaljubila na prvi pogled, všeč mi je ker je majhna, midva pa se seliva in ne vem kako bom s prostorom...pa še mami je rekla da mi kupila...meni se res ne zdijo tok napačne

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
9.4.2009 15:35:37   
Blueeyes
ana**, majana79  sta dobile včer moj sms z neta da sem zamenjala telefonsko št.?? k eni ga niso dobil... če nista duble mi pišta na ZS.. pa vama jo bom še enkrat napisala

grem se še mal martinčkat na sonce dokler še je

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.4.2009 17:06:19   
ana**

ana**, majana79  sta dobile včer moj sms z neta da sem zamenjala telefonsko št.?? k eni ga niso dobil... če nista duble mi pišta na ZS.. pa vama jo bom še enkrat napisala

grem se še mal martinčkat na sonce dokler še je

Em... ne jst nism nč dobilauser posted image  Tko da še 1× probaj user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.4.2009 17:09:06   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

zibelka - kaj kej menite o tem, kaksne so izkušnje, vceraj sem eno videla in se vanjo zaljubila...se mi zdi ful dobra vrjanta, posteljco sicer dobim od tasta a sej loh počaka a ne...kaj meniteuser posted image

Meni so te stvarce ful všeč in kjut ampak kaj ko se to uporablja samo prvih nekaj mesecevuser posted image  In po pravici mi je ful škoda denarja kr se mi zdi,da raje kupim neki bolj uporabnega.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.4.2009 17:18:30   
ana**
ninaMM

user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.4.2009 18:33:48   
majana79
Blue, jaz sem dobila. user posted image

Sem vas samo na hitro prebrala, sva kar utrujena pa mali danes nekaj štrajka in ful slabo brca... Ne vem če je to posledica polne lune, ali tega da sva se zjutraj malo user posted image pa sem imela potem neke čudne bolečine, špikajoče v trebuhu...  Me kar malo skrbi, če se do jutri ne bo oglasil, bom šla kar do zdravnice...

Vse najboljše slavljenki oziroma slavljenkam (imam nosečniško pozabljivost, tako da rajši napišem več kot premalo) user posted image

ana, kako je bilo na pikniku? user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.4.2009 23:35:28   
Anonimen
NinaMM - upam, da si lepo preživela današnji dan... user posted image kar lepo praznuj še naprej! In če bo otroček res kmalu zunaj, ti želim čim lažji porod in "bp".

Je bil danes lep, a malček naporen dan. Sva šla z malčkom k našim, na "vas".
Z  Oskarjem sva šla na dobrave gledat traktorje in res sva uspela ujeti dva, ki sta sicer počivala, a sta bila zato bolj dostopna! In sem uživala v "tišini" narave... odkar sem v mestu, sem že pozabila kakšna je tista prava tišina... in mravljice, ki tekajo sem in tja,... in šumeče listje v gozdu, ki je ostalo še od jeseni,...
Samo Oskar je trdil, da ima rajši hrup. Seveda, fant! Je bilo luštno, ker sva šla za spremembo peš, brez kakršnih koli vozil, in sva ropotala samo z besedami!

Pa sem potem doma zopet ugotovila, kako malo prostora imamo v stanovanju. Na srečo je Urbanček že zdaj na tesnem in se mu bo vse še zdelo veliko.user posted image
Bom šla kar v Ljubljano rodit... kar bo pa bo. Saj bodo samo trije dnevi, ko bom tam.
Sem Oskarja vprašala, kje bi bil rajši tisti čas: doma ali pri mojih,... pa mi je odvrnil, da ne bom šla nikamor. Bo šok zame in zanj!

V soboto mi začne teči porodniški dopust. Kako hitro gre ta čas! (Ampak sem kar malo jezna... med dopustom ni bilo nobenih praznikov vmes, ko pa se začne porodniška, ki praznike ne upošteva, jih je pa kopica!)

Uživajte jutri, do takrat pa sladko spanje (ste že vse v Mižalah, ne?) Meni se zadnje čase ne spi. Misli mi begajo in begajo in se umirijo šele proti jutru. Pa ravno zdaj bi si morala zajeti polno žlico počitka in spanja!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.4.2009 23:37:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Me kar malo skrbi, če se do jutri ne bo oglasil, bom šla kar do zdravnice...

majana79, držim pestke, da bo vse v redu! Da je le bolj lenoben (spomladanska utrujenost).

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
10.4.2009 7:49:41   
Lsica
user posted image

Dobro jutro žabice...kavica, da boste lažje vstale???

Jaz mam danes ta veseli dan, tašča je ravnokar 10. in zadnjič obrnila ključ in se odpravila na vlak za MS....jupiii, zdaj sem (sva) pa home aloneuser posted image user posted image user posted image ...

Včeraj - še ena dobra novica - so mi podaljšali bolniško in to kar do datuma, ko pričnem s porodniškim dopustom. Pa kaj lepšega še hočeš...zunaj se ustvarja pa še lep sončen dan in to je to.

Blueyes, ti se boš med prazniki mal odpočila od klime, ki vlada v porodnišnici, naj ti minejo mirno in veselo. Posteljica že gotova?

Anči, nič nam ne zaupaš kako si se mela na pikniku....jaz bi tudi roštiljala, mmmm, sam kaj ko moj ne je mesauser posted image , pa ne ve kaj so to pravi gurmanski užitkiuser posted image . Moram nekak zorganizirat, da se bo tud to zgodilo, pa da pridem tudi do tega veselja...

Majana, upam da je danes že vse v redu, in ti bebica že kaže svoje nogometne veščine...

Vim, medve sva pa včeraj imele dolgometražnouser posted image , a ne? Si uspela najti račun in narest zamenjavo? 

Zdaj pa grem še malce pospravit... vas potem še berem...Bodite pridne in danes lepo pobarvajte jajčkauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
10.4.2009 8:08:26   
BOOMER
jutro vsem...

Danes se grem s svojo pokazat, glede na to kok brca, mislem, da bo vse kul.
majana79 - upam da bo vse OK. Držimo pestlke.user posted image
ninaNM - vse naj naj za nazajuser posted image
papuaNG - midva sva vzela tudi high treck, enake barve (choco mint), dobila pa sva vse v novi barvi v IT pa dost ceneje kot v LJ. Plus sva dobla prevlekcio za v posteljco in komarnik gratis.  Je pa moj tako navdušen (je tud on zbral), da ga vsakmu kaže kako se super da vse sestavljatuser posted image user posted image moški pa prevozna sredstva!

nuthouse in my belly (dobro da je vse obloženo pa ni oken al pa vratuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?