ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, vidim, da ste imeli pestro, sem zamudila stave ... No, saj je vseeno, kaj je, samo da je zdravo. Mery, drugič vzemi bela jajca ... Elma, super torta! Kako kaj mož? Vsakih, ko se peljem mimo tvoje službe, se spominim nate, samo nikoli ne vem, a si na bolniški, ali delaš. Enkrat bo že kava padla ... Mi smo pa barvali z rižem, so ratala super zanimiva jajca, pa niti eden mi ni počil. Potico in šunko smo kar kupili ... Ni časa ... Buči , hvala za uprašanje , mož je še na bolniški , doma igra vlogo kuharice , me razvaja , tko kot sem jaz njega . Glede službe , več kot 2 tedna sem doma v bolniški ,elma je skoz bolana v dveh meseci sem bila že 5x v bolniški .....živo štalo mamo doma, ampak bomo preživeli ... Jajca z rižem smo tudi mi dva z Benjaminom enkrat barvala , so nam prišla ista kot so tvoja ...zanimiva Stipe , dolenjka ....sem vedela da je zato ker je dolenjka rekla da nam bo stipe povedal , zvečer , vem da marsikateri moški reče da mu je vseno kaj je in so zelo veseli , ampak jaz vem po mojem ko sem mu prvo slikico pokazala in je vidil lulčka , so mu kr učke blestele so bile polne solz , , čist drgačne je imel, ko je izvedo drugič da bomo imeli . Pa vam povem da je bolj nor na Elmo kot na Benjamina .....ampak muško je muško , to morajo čim prej povedat vsem svetu , da bo še en lulček v hiši ...Želim vam veliko zdravlja obema skupaj s otroci ,in tebi dolenjka mirno nosečnost in čim več smeha pri hiši Mlavla , a boš ti spet v Trbovlje prišla rodit