|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
11.4.2009 9:09:11   
Neni13
Da se vam še jaz na hitro javim, po doooooolgem času
Dolenjka kaj vi še enega pričakujete??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naše življenje je zelo pestro,tako ko od vseh vas.user posted image
Časa zase ni več, iz službe ga pricopotam tudi ob 17.30. Začnem pa ob 7.30 Groza.. Na srečo včasih pač moram it,ker moram it v varstvo po Marka.
Potem sva z malim zunaj dokler se ne shladi, zvečer pa samo dol padem... Morto di krepo..
Tako,da komaj čakam vikende,da smo skupaj.. Zdajle že ima dopoldansko spanje...Potem gremo pa v mesto na kavico,sprehod in na kosilo v gostilno.. Danes ne kuham!! :)
Danes imamo dan za igranje, smeh, zabavo, cartanje,,,
Jutri pa za obiske itd..
Lepo se imejte, bolančki čimprej se pozdravite,user posted image
vsem nosečkam iskrene čestitke,če je še katera poleg dolenjke..user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
11.4.2009 9:09:37   
Februarka08
Jutro.

Evo, mi smo po zajtrku, že vsi v elementu, zdaj gremo pirhe barvatuser posted image nekaj jih je tašča dala že v čebulo kuhat, ostali nas čakajo za v barve. Uf, to bo veselouser posted image

Lep dan, izkoristite gauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
11.4.2009 10:02:00   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Blaža sm jih še čez noč mela v teranu in so ratala čudovita...čist črna z bleščicami...fantastično...

jaz jih zdej barvam, ma mi ne zgledajo nekam lepa. za zdaj se ne vidijo kristalčki, so pa vsa nekam podrsana, pojma nimam. ben kakršna bojo, bojo. Super, da so tvoja pol na koncu uspela.

U Stipe, ma pa novo slikico. zelo je lepa.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
11.4.2009 10:11:08   
Blacky*
dan,

danes se nas je pa res veliko zbralo user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pri babi in dediju na obisku, seveda je še tu moževa babi ki je čuvala vala te dni... kar hitro je minilo, naredila sem pol manj stvari kot sem hotela... a bo že ...

zdaj šibam za knjigo ker škrat spi user posted image

lep sončen dan

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
11.4.2009 11:02:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Uvauuuu ratal mi je po 100 letih user posted image

Ja, danes smo mi iber zgodnji, ni hotla več spat, smo že 1 uro pokonci user posted image  No, tati in carica se že 1 uro gor valjata, jaz sem dala pa 1 žehto v sušilca in si 1 kavo v miru privoščila user posted image

Tko kot je Stipe napisal, smo imeli kašljanja, da se je tresla hiša, ampak od 1.30 do 6h smo pa spali v kosu user posted image  user posted image  user posted image  Pa še sonček je in sem kuj boljše volje user posted image
Zdaj do konca pokofetkam, grem nekaj v WC zapet user posted image , pol carici nosek posesam user posted image  in pristavim govejo župico pa dam jajčka kuhat. NEkaj jih bomo pobarvali z barvami, nekaj pa v čebuli. Jaz sem jih v teranu pred 2 leti če se ne motim in so bila krasna user posted image

Popoldan pa pride moja mami na obisk in še eni prijatelji, da nam ne bo dolgčas, ker ne smemo ven user posted image

Men na tickerju piše še 170 dni, nekam hitro gre tole.... user posted image

boš videla kako v drugo čas hitreje mineva..

pa iskrene čestitke..user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa tud že pošteno firbec matra kaj ima naš user posted image med nogami..pa komaj čakam,da ga spoznam oz. jo spoznam..

lepo soboto vsem..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
11.4.2009 11:05:23   
mlavla
ella..
pa hvala ker misliš nameuser posted image ..škoda, ker si že prodala košaro..upam,da najdem kakšno rešitev

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
11.4.2009 11:14:29   
dolenjka
Tako, naša velikonočna user posted image  jajčka so pobarvana user posted image  Nekaj smo jih za Tarino veselje z barvo (ona jih dokonča ko se zbudi user posted image ), nekaj pa sem jih v čebuli pobarvala in jih še tunkam, da bodo čim temnejša user posted image  Me prav firbec kako so mi uspela in upam, da jih ne bo veliko popokalo user posted image

Zdaj bom pa še šunkico skuhala, goveja juhica je pa tudi že skuhana in s tem tudi pol današnjega kosila, ker bomo jedli zraven še govedino iz juhe in tenstan krompirček pa motovilček user posted image  Pa ne bo več veliko dela.

Si moram pa še pom nujno lase umiti in pod tup, še prej pa posesat spodnji štuk, zgornjega sem že user posted image

POl ima pa dost za ene 2 dni, ker sem sama sebe premagala user posted image  Sem že mal februarki podobna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
11.4.2009 11:15:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Ja, danes smo mi iber zgodnji, ni hotla več spat, smo že 1 uro pokonci user posted image  No, tati in carica se že 1 uro gor valjata, jaz sem dala pa 1 žehto v sušilca in si 1 kavo v miru privoščila user posted image

Tko kot je Stipe napisal, smo imeli kašljanja, da se je tresla hiša, ampak od 1.30 do 6h smo pa spali v kosu user posted image  user posted image  user posted image  Pa še sonček je in sem kuj boljše volje user posted image
Zdaj do konca pokofetkam, grem nekaj v WC zapet user posted image , pol carici nosek posesam user posted image  in pristavim govejo župico pa dam jajčka kuhat. NEkaj jih bomo pobarvali z barvami, nekaj pa v čebuli. Jaz sem jih v teranu pred 2 leti če se ne motim in so bila krasna user posted image

Popoldan pa pride moja mami na obisk in še eni prijatelji, da nam ne bo dolgčas, ker ne smemo ven user posted image

pa iskrene čestitke..user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa tud že pošteno firbec matra kaj ima naš user posted image med nogami..pa komaj čakam,da ga spoznam oz. jo spoznam..

lepo soboto vsem..

Ti si pa pridna,ker nič ne prehitevaš in pridno čakaš na mojo odpustnico user posted image  user posted image  user posted image

Dobr se še najej ta vikend, naslednji teden fino odpočij, pol ti jo pa svečano podelim user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
11.4.2009 11:16:28   
dolenjka
Aja, pa sem se spomnila da imam še nekaj user posted image  ! žehta bi bila za speglat, če hočem 2 dni pol počivat, se bom še tega lotila, dokler je še mal enerđija user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
11.4.2009 12:17:19   
Februarka08

Tako, naša velikonočna user posted image  jajčka so pobarvana user posted image  Nekaj smo jih za Tarino veselje z barvo (ona jih dokonča ko se zbudi user posted image ), nekaj pa sem jih v čebuli pobarvala in jih še tunkam, da bodo čim temnejša user posted image  Me prav firbec kako so mi uspela in upam, da jih ne bo veliko popokalo user posted image

Zdaj bom pa še šunkico skuhala, goveja juhica je pa tudi že skuhana in s tem tudi pol današnjega kosila, ker bomo jedli zraven še govedino iz juhe in tenstan krompirček pa motovilček user posted image  Pa ne bo več veliko dela.

Si moram pa še pom nujno lase umiti in pod tup, še prej pa posesat spodnji štuk, zgornjega sem že user posted image

POl ima pa dost za ene 2 dni, ker sem sama sebe premagala user posted image  Sem že mal februarki podobna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
11.4.2009 13:03:44   
ella79
dan user posted image
pri nas pa jajčka šele sedajle kuhamo, ker smo prej šibali po sončku. Šunke ne bo, ker je noben ne je, potičko bo mami spekla, tako da naše velikonočne dobrote so redi user posted image user posted image user posted image user posted image
lepe praznike , pa ne preveč pojest user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
11.4.2009 13:55:33   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaan user posted image

Trenutno stanje pri Stipicih....:

Sefla smrci... user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  pociva.... user posted image
Carica gleda Telebajske in nima vec vrocine.... user posted image
Stipe je pospravu mizo in zlozu dishes v stroj in zdaj svira k...u !!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Sobotnja predvelikonocna zakonska idila.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
11.4.2009 14:37:36   
bamby
pina, vse najboljše Mii za 6 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

februarka, tudi tebi čestitke za RD!!!!user posted image user posted image user posted image  Darilo je pa sploh krasno!!!!
elma, krasna tortica !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, krasni pirhi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka in stipe, lepo slišat, da boste imeli par user posted image user posted image user posted image ! Samo da bo zdrav in carica naj se tudi čimprej pozdravi!!!

Anaja nam je pa tudi včeraj zakuhala. Ko sem se popoldan proti večeru vrnila iz trgovine, je imela revica 40 vročine. Sem ji dala svečko, pa je šele po dveh urah popustila vročina. Me je kar skrbelo kako bo ponoči, ker je šel moj user posted image  še sinoči v nočno. Na srečo je bilo kar dobro. Ob 23.20 sva ponovili s svečko, ker je bila temperatura spet 39, ob pol  štirih jo je imela nekaj čez 38, pa sem jo kar pustila, zjutraj pa spet 39 in sem ji spet zbijala vročino. No, drugače je danes še kar dobra, le apetita nima nobenega. Mi ne je in ne pije, niti mleka ne, ki ga je ponavadi vsaj tistega nekaj. Ves čas nekaj tečnari, hoče bit po rokah.... Upam, da bo kmalu bolje.

Pirhe sva s Timom že sinoči barvala, danes pa sem skuhala šunko in spekla pletenko za k žegnju. Moram zdaj še košaro pripravit. user posted image  je šel k njegovim še po vino za k žegnju. Ta ne sme nobeno leto manjkat v košari user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
11.4.2009 14:45:09   
bamby
Tako izgledajo naši pirhi:

user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
11.4.2009 15:20:52   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

lepo soboto vsem..

Ti si pa pridna,ker nič ne prehitevaš in pridno čakaš na mojo odpustnico user posted image  user posted image  user posted image

Dobr se še najej ta vikend, naslednji teden fino odpočij, pol ti jo pa svečano podelim user posted image  user posted image  user posted image

a spet moram čakat nanjo..??.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
11.4.2009 15:30:39   
Stipe air force
Za vse bolancke... user posted image cuser posted image cuser posted image ..... jih Carica pozdravlja in jim zeli cimprejsnje okrevanje ker je iz tahujsga zunaj... user posted image user posted image user posted image ...

Sefli je pa kratek spanec s smrcanjem ful pasal... je naredla super kosilo... govejo juhco, dinstan krompir... govedna... matovilc solata... user posted image  user posted image  user posted image ... potem si je pa privoscla goro sladoleda user posted image  user posted image  user posted image ...

Zdej je pa se babi prisla in je prinesla goro sladkarij ter potico, pehtranko... pa se Carica je dobla eno lepo mini kiklco... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
11.4.2009 20:30:35   
mala_pikica
Pozdravljene!

Najprej želim vsem lepe praznike in polno dobrot na mizi!

Elma; torta je čisto zares superska, lepo si to naredilauser posted image user posted image

Dolenjka in Stipe; user posted image user posted image  za user posted image , je kar zanimivo imeti parček. Pa upam, da bo Tara čimprej zopet zdrava.

Bamby; ojoj boga Anaja, tudi njej želim, da se čimprej pozdravi. Upam, da ni kaj hujšega, ker jaz imam slabe izkušnje s tako visoko vročino. Luka je imel tako vročino pri gnojni angini. Pa jajčka sta s Timom lepo pobarvalauser posted image .

Mi smo drugače super, vesela sem, da je Luka zdrav in smo večino časa zunaj, ima Luka že prav lepo barvo. Pa počasi že mislim na službo, ki se hitro bliža in me prav stiska. Seveda pa sem vesela, da sem dobila podaljšano in sem lahko bila z Lukcem, ko je bil toliko bolan. Zdaj si samo želim, da smo iz ta hujšega ven in, da bo Luka zdrav.
Drugače pa smo tudi mi barvali jajčka, dreveščka pa imamo že tako 14 dni. Smo pa šli tudi k žegnju, no nesla je samo Lana njeno košarico, mi pa gremo jutri k moji mami na zajterk in kosilo. Aja pa tudi zajček je že bil pri nas in je tudi meni nekaj prineseluser posted image .
Tako zdaj pa grem še narediti tiramisu in šamrole za jutri. Nočko

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 11.4.2009 20:31:25 >

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
11.4.2009 20:41:18   
Stipe air force
Čer user posted image

Moje dete spančka, ta veliko dete je šlo na rekreacijo, jaz pa končnooo odmaram user posted image

Bamby, tudi Tara zavrača vso tekočino ko je bolna user posted image  Zdaj je vsaj mleka spila 180 ml, kar je v zadnjih dneh uspeh, če odmisim infuzijo in tisto kar je tisti večer v bolnici spila user posted image  Danes je v celem dnevu popila 50 ml soka z vodo, za kosilo nekaj juhe, 2 velika korenja iz juhce, tko da je blo nekaj tekočine notri, pa 1 tretjino hruške in pred spanjem dopoldan 100 ml redke mešanice AM.
Ne vem kako bi jo sploh pripravila do tega da pije, ker se ji čist zroča ko ji samo poslušam dati piti user posted image

Mah, sej bo, vsajk dan bolje, je treba biti optimst user posted image

Če bo kaj debate prav, dugače grem pa na kavč user posted image  pa ziher se bom kaj basala zraven user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
11.4.2009 20:41:50   
Stipe air force
Ups, sem spregledala da je dec prijavljen user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
11.4.2009 21:12:54   
Februarka08
Čer.

Vas samo na hitro pozdravim, cel dan smo šibali okoli, dopoldne barvali pirhe, potem smo nesli dobrote k žegnju, jaz sem pa ravno od mašeuser posted image ma je trajalo celo večnost... sem komaj še sedelauser posted image
Dragi se ravno tuška, jaz mam pa namen pripravit en lupčkast večeruser posted image seveda če bo gdč. pustila, ker se še vedno oglašauser posted image user posted image pojma nimam kaj ji je danesuser posted image

No, preživite kar se da lepo nedeljo, mi bomo martinčkali na sončku in se meli nasploh super fino fajnuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2895
11.4.2009 21:29:43   
dolenjka
Jaz sem pa ravno šefici poslala mail, da me v torek ne bo v službo, ker s Taro zaradi bolezni ostajava v SLO. Pričakujem kar veliko slabe volje, samo mi je prav žal, zdaj je najprej na vrsti Tara, potem pa vse ostalo user posted image
Nič kaj rada nisem napisala maila, bi raje videla da je zdrava in letiva gor, kot pa da revčka boleha in kašlja kot slon user posted image  Saj danes že cel dan HB nima vročine, samo kašlja pa zdaj ko spančka spet tako grdo user posted image , čez dan niti ni user posted image
Mah, sam da se pozdravi, ker sem že obupala user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.4.2009 21:56:11   
srečka nosečka
čer, user posted image

vas malo zapostavljam, apak se res na polno dogaja. user posted image

najprej

blacky - user posted image  za Vala in njegovo mami in atija. Sem prepričana, da boš kmalu o napredskih govorila. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

stipiči - user posted image  za user posted image  user posted image . Pa user posted image  Tari, da se kmalu pozdravi.

Sem samo nekaj zadnjih strani preletela in ugledala seznam za piknik. user posted image  Moram mojega povprašat, če nam uspe uletet, ker 2.6 letimo na dopust. user posted image

No, drugače smo pa super. Vsak dan je kaj novega, tako kot pač so navihani ti naši februarčki.

Jutri gremo na zajtrk k mojim domov. Vsled tega smo samo jajčka pobarvali in neke hrenove priloge sem spacala skupaj. Vse ostalo bo moja mami zrihtala. user posted image  user posted image . Sem mislila, da mi bo Lana pomagala pri barvanju. Adijo groza, če bi ji pustila, je verjetno noben ne bi spoznal pa še pleskat bi morali.

Mi je pa ideja od buči suuuuper - drugo leto tako farbamo. user posted image  Upam, da ne pozabim do takrat. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.4.2009 22:11:04   
buči
Čer, sem vas končno prebrala ...
mi smo bili v Celju pri teti in sestričnini familiji, smo se imeli prav fajn, z Aljažem sva šla še k žegnu, neverjetno je bil priden, edino nerviralo ga je , zakaj nič ne pojem (itak da več ne znam nobenega besedila ... user posted image ), potem smo šli nakavo, ati v nabavo, mi 3 pa še k gasilcem, je Aljaž pomagal šmirglat mize in klopi. So bili tako navdušeni, da so rekli, da ga sprejmejo že eno leto prej. user posted image

bamby, barve pirhov so super, katere barve si uporabila?

stipe, si si že izbral katero ime ... Imam še enega: Amadej. Ta je pa malo plave krvi, a ne?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.4.2009 22:14:30   
dolenjka
Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit user posted image

Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.4.2009 22:18:27   
srečka nosečka

Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit user posted image

Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje user posted image  user posted image

A je res bil tako velik user posted image , da ni mogoče, da je user posted image ? user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?