|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
10.4.2009 20:58:19   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuu ful lepi user posted image enobarvni sploh user posted image a imate pirhe za celo ulico user posted image jaz bom pobarvala tri, za vsakega enega. Za Zojo bo pinki  z winksicam gor user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
10.4.2009 21:01:24   
buči
samo 18 jih je . Uživamo pa tako, d bi jih lahko 100 naredil Saj pjedli jih itak ne bomo. Malo potalamo, ostalo pa ... No, jaz imam rada pirhe, nasploh velikonočne pojedine, tako da si ga ta čas privoščim, potem pa ni jajc do morja ... razen dveh ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
10.4.2009 21:07:42   
ella79

samo 18 jih je . Uživamo pa tako, d bi jih lahko 100 naredil Saj pjedli jih itak ne bomo. Malo potalamo, ostalo pa ... No, jaz imam rada pirhe, nasploh velikonočne pojedine, tako da si ga ta čas privoščim, potem pa ni jajc do morja ... razen dveh ... user posted image

vem vem... a na morju pa vam potem spet jajca zadišijo?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
10.4.2009 21:11:36   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

vem vem... a na morju pa vam potem spet jajca zadišijo?

ne, samo se jih za Veliko noč toliko najem, da jih je prevč, pa je treba malo telo spucat. mlekarniška so pa druga pesem ...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
10.4.2009 21:14:03   
buči
grem pred tv, otroka spita, mlekarnar na rekreaciji, tako da lahko malo počijem. jutri pa v Celje na obisk k tetici ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
10.4.2009 21:14:24   
buči
nočka

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
10.4.2009 21:16:24   
Stipe air force
Ker je pravilen odgovor user posted image , so nagradno slikanje s Stipetom na pickniku prisluzile:

Blacky
Lillchy
ELMA
Nizy

Ella 

Tolazilna nagrada, zaradi nepravilnega odgovora user posted image  - slikanje s Seflo na pickniku so si prisluzile:

Blaza
Februarka
Pina

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
10.4.2009 21:17:43   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ker je pravilen odgovor user posted image , so nagradno slikanje s Stipetom na pickniku prisluzile:

Blacky
Lillchy
ELMA
Nizy

Ella 

Tolazilna nagrada, zaradi nepravilnega odgovora user posted image  - slikanje s Seflo na pickniku so si prisluzile:

Blaza
Februarka
Pina

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

a tiste, ki smo stavile že pred časom, se pa lahko slikamo s Taro?

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
10.4.2009 21:18:19   
buči
stipe, kaj pa izbor imen?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.4.2009 21:19:13   
buči
bogdan, vekoslav, fridrik, bogomir, hugo?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.4.2009 21:19:16   
Stipe air force

Blacky
Lillchy
ELMA
Nizy

Ella 

Blaza
Februarka
Pina

ne najdem tiste strani... a mi napises se enkrat tvojo stavo... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.4.2009 21:20:02   
buči
bolje, da grem spat, mi že neumnosti hodijo po glavi ... Sicer bom na pikniku lačna in žejna, pa še na tleh bom sedela.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.4.2009 21:20:39   
Stipe air force

bolje, da grem spat, mi že neumnosti hodijo po glavi ... Sicer bom na pikniku lačna in žejna, pa še na tleh bom sedela.

alllllloooo user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.4.2009 21:20:47   
buči

Blacky
Lillchy
ELMA
Nizy

Ella 

Blaza
Februarka
Pina

ne najdem tiste strani... a mi napises se enkrat tvojo stavo... user posted image

nimam pojma več, kaj sem rekla, ampak mislim, da sem bila za user posted image  ...

Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.4.2009 21:23:04   
Stipe air force
Koncni rezultati.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Blacky
Lillchy
ELMA
Nizy

Ella 

Blaza
Februarka
Pina

Buci 

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.4.2009 21:25:28   
buči

alllllloooo user posted image

ok, ti grem malo izpisat iz redovalnice: leon, urban, jan, daniel, jani, rok, david, marko, emil, matej, luka, anže, dominik, uroš, gregor, matija, anel, aljaž, miha, matic, Žiga, goran, siniša, damir, domen, jure, ermin nik, klemen, nejc, aleš, maj, sašo, blaž, rudolf, marjan, tomislav, alen, tilen, kemal, damjan, ernest, tevž, martin, mario, iztok, admir, sandi, jasmin, roman, damjan, franci, želimir

Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.4.2009 21:26:46   
buči
no?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.4.2009 21:31:58   
buči
stipe, a si se zamislil

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.4.2009 21:36:19   
buči
a ni več nobenega?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.4.2009 21:37:06   
buči
najbrž me briše iz seznama povabljenih na piknik ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.4.2009 21:37:37   
buči
bolje, da grem spat ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.4.2009 21:39:50   
blaža
Čer! Vidim, da sem zamudila glavno nagrado, se pa čisto zadovoljim z tolažilno z slikico z Šeflouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.4.2009 21:41:31   
blaža
Smo imeli en obisk, pa sem bla malo odsotna.

Buči lepa so ta tvoja jajčka, bom še jaz kako mogoče probala, upam, pa da v teranu ratajo, čeprav me zdej malo skrbi, ker sem slišala, da mary_lou niso ratala.user posted image bomo vidli.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.4.2009 21:42:32   
Stipe air force

bolje, da grem spat ...

ne se spat... ma si mi poslala 1,5 kg imen... rabm mal cajta user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.4.2009 21:42:46   
blaža
Stipe, moj sprašuje, če si se danes kej nad Senožečami vozil z šolskim letalom? Je reku, da je trikrat zaokrožilo nad Senožečami. Jaz ga nisem vidla, ki sem bla ravno na telovadbi.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?