Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:43:57
|
|
|
|
blaža
|
meni je blo Tristan lepo ime, ma baje, da je zakleto.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:45:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe, moj sprašuje, če si se danes kej nad Senožečami vozil z šolskim letalom? Je reku, da je trikrat zaokrožilo nad Senožečami. Jaz ga nisem vidla, ki sem bla ravno na telovadbi. ...moj "avjon" je neviden... in neslisen.... ... ja vas vidim i cujem, a vi me ne vidite i ne cujete...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:45:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe, moj sprašuje, če si se danes kej nad Senožečami vozil z šolskim letalom? Je reku, da je trikrat zaokrožilo nad Senožečami. Jaz ga nisem vidla, ki sem bla ravno na telovadbi. ...moj "avjon" je neviden... in neslisen.... ... ja vas vidim i cujem, a vi me ne vidite i ne cujete... ha, ha, ha
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:46:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
Tristan in Izolda... sta tralalalala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:47:29
|
|
|
|
blaža
|
med kerimi imeni pa vidva zbirata? Al še ne vesta?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:49:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ne veva... to bo se borba... Mario, Fudo, Jože.... Franci
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:49:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz grem spat, prata je narejena, jutri jo dam samo še pečt in voila še par pirhov jutri pobarvamo, nesemo k žegnju, potem pa se lahko začnemo basat Vsem lep večer in seveda lepe Velikonočne praznike
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:51:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, jaz grem spat, prata je narejena, jutri jo dam samo še pečt in voila še par pirhov jutri pobarvamo, nesemo k žegnju, potem pa se lahko začnemo basat Vsem lep večer in seveda lepe Velikonočne praznike Hvalaaaaa..... usla u povijest (historiju) i otisla da spava.... mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:52:30
|
|
|
|
blaža
|
mary_lou sem prebrala na kulin ariki, da baje je problem, če so jajca preveč sveža, da se ne obarvajo lepo. vsaj tako domnevajo nekateri.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:53:06
|
|
|
|
blaža
|
hvala enako Februarka, pa še zame kej finega pojej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:54:56
|
|
|
|
blaža
|
No jaz grem jutri pa do ponedeljka na obalo. Če bo kdo tam, se lahko javi za kakšen kafetek. No jutri gremo najprej na RD od nečakinje v Sežano, pol pa okoli 18ih v Kp. Tam sem po 19ih ko damo spat Blaža , že zmenjena z eno kolegico, da gremo z otrokoma( Matijo in njeno deklico) na sprehod do Žusterne, na igrala. No ostale dneve, pa še nimamo splanirane.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:55:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Fprasanje !!! Jel' Velka noc isto ko kod nas u Dalmaciji Uskrs...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:56:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fprasanje !!! Jel' Velka noc isto ko kod nas u Dalmaciji Uskrs... Itak, če le niste hrvaški Srbi. Če ste pravoslavci, pa en teden kasneje, če se ne motim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:57:18
|
|
|
|
blaža
|
Mi ki nismo verni( vsaj ne Krščanske in Pravoslavne vere), in je zato ta praznik za nas družinski praznik, barvamo jajčka oba vikenda in pečemo tudi. Kao praznujemo oba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:57:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fprasanje !!! Jel' Velka noc isto ko kod nas u Dalmaciji Uskrs... Itak, če le niste hrvaški Srbi. Če ste pravoslavci, pa en teden kasneje, če se ne motim. ma koji ti je k...c... ja san ti iz Ljubljane na Bracu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:58:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fprasanje !!! Jel' Velka noc isto ko kod nas u Dalmaciji Uskrs... Itak, če le niste hrvaški Srbi. Če ste pravoslavci, pa en teden kasneje, če se ne motim. ma koji ti je k...c... ja san ti iz Ljubljane na Bracu... a jaz, sizis obale v Senožečama.
< Sporočilo je popravil blaža -- 10.4.2009 21:59:10 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 21:59:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ma ja, vazn da se je in pije...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:00:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ma ja, vazn da se je in pije... itak.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:00:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kva bi sele blo ce bi res bil Dalmatinc ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:02:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kva bi sele blo ce bi res bil Dalmatinc .... Uh, boljše da ne vemo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:02:52
|
|
|
|
jencili
|
Čer, spet po dolgem času... Vidim,da nisem veliko zamudila. Sm pričakovala precej strani zaostanka, pa ste jih le par naklofale v tem času Pri nas še vedno vse po starem. Čeblamo vedno bolj, besede postajajo že kr precej razumljive, če si le to Taj seveda želi , zobkov ima še vedno čisto zunaj le 5, ena dvojkica pa že mesec in pol prihaja na plano, pa je ni in ni dokončno ven Zdravi smo HB vsi in naj tako tudi ostane. Femili Stipići...čestitam za . To bo luštno k bo parček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:03:57
|
|
|
|
blaža
|
o jencili čer! Samo, da ste ok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:04:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
Imam obcutek da ponoc ne bomo prevec spal.... res da Carica nima vec previsoke vrocine.... kaslja pa tko da se cela bajta trese....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:05:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Imam obcutek da ponoc ne bomo prevec spal.... res da Carica nima vec previsoke vrocine.... kaslja pa tko da se cela bajta trese.... uf to je res zoprno. Pa pomagaj šefli, da ne ustaja, se ti malo potrudi. No sej vem, da si priden in da boš. itak.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 22:05:32
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža o jencili čer! Samo, da ste ok. čer
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?