|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
10.4.2009 17:18:04   
dolenjka
Ve kar pridno stavite user posted image  Baje bo res povedal user posted image

Vse ostalo pa že veste, jaz sem preutrujena za komentarje, to je mal 3 mač zame..... Smo pa bolje, trenutno nori in posledično ima tudi 37,9 vročine. Vsekakor gre na bolje. Hvala za lepe želje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.4.2009 18:03:10   
Stipe air force
Trenutno stanje stav.... spol otrocicka Stipić:

user posted image  
Blacky
Lillchy
ELMA
Nizy

user posted image
Blaza
Februarka
Pina

Rezultat bo objavljen 20.05 s strani Stipeta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.4.2009 18:17:17   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.4.2009 19:24:27   
Stipe air force
Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?
Mlavla familly? 

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.4.2009 19:28:40   
mary_lou
BLAŽA a se ti kej sanja zakaj se men terancki čist nič niso obarvali???? Men nč jasno

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.4.2009 19:35:24   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

BLAŽA a se ti kej sanja zakaj se men terancki čist nič niso obarvali???? Men nč jasno

Ej nimam pojma. jaz jih bom jutri delala. Ma si sigurna, da je bil teran, da ni bil refošk?user posted image

ma res ne vem, zdej še mene skrbi, če se mi bojo jutri obarvali al ne. Baje bi se morali. Pa si jih kuhala v teranu, al si jih samo pol vroče pomakala notri? jih moraš prav kuhat v teranu, da se obarvajo. Sporoči mi, da bom še jaz vidla kako in kaj.

< Sporočilo je popravil blaža -- 10.4.2009 19:37:58 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.4.2009 19:40:30   
Stipe air force
ooooo, Blaza.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.4.2009 20:05:03   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.4.2009 20:08:04   
mary_lou
Ja sm jih kuhala ja, 12 min kot za normalno jajce (že zjutri) in so se pol cel dan hladila v teranu zdej jih pa vn vzamen in halooo rjava, taka kot sm jih dala not

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.4.2009 20:22:12   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pogodila , pogodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.4.2009 20:27:44   
nizy
nč , stipe ti našga pošljem mal na inštrukcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.4.2009 20:33:21   
dolenjka
user posted image  sem vam rekla da vam bo povedal user posted image

Me je G na pregledu vprašal če bi rada spol vedla, pa na ekran pogledam pa mu rečem:" Ja lulčka ma!" user posted image  Pa pravi on da je res user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.4.2009 20:34:16   
buči
Čer, vidim, da ste imeli pestro, sem zamudila stave ... No, saj je vseeno, kaj je, samo da je zdravo.

Mery, drugič vzemi bela jajca ...

Elma, super torta! Kako kaj mož? Vsakih, ko se peljem mimo tvoje službe, se spominim nate, samo nikoli ne vem, a si na bolniški, ali delaš. Enkrat bo že kava padla ...

Mi smo pa barvali z rižem, so ratala super zanimiva jajca, pa niti eden mi ni počil. Potico in šunko smo kar kupili ... Ni časa ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.4.2009 20:36:50   
ella79
še stave pobirate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem že zdavnaj povedala svoje user posted image user posted image user posted image

februarka vse naj naj in čim več nepozabnih trenutkov z user posted image user posted image . pa user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo darilo. tortica zgleda odlično

elma user posted image user posted image user posted image tortica noro lepa user posted image

blacky user posted image user posted image držim pesti, da terapije čim prej obrodijo sadove user posted image user posted image user posted image

mlavla jaz imam quinniya, sam sem košaro žal že naprej prodala user posted image odštevaš dneve user posted image se vsak dan spomnim nate, pa si mislim, a morm že kej pomagat dihat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.4.2009 20:37:55   
ella79
očitno sem predolg poust pisala user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.4.2009 20:38:32   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, vidim, da ste imeli pestro, sem zamudila stave ... No, saj je vseeno, kaj je, samo da je zdravo.

Elma, super torta! Kako kaj mož? Vsakih, ko se peljem mimo tvoje službe, se spominim nate, samo nikoli ne vem, a si na bolniški, ali delaš. Enkrat bo že kava padla ...

Mi smo pa barvali z rižem, so ratala super zanimiva jajca, pa niti eden mi ni počil. Potico in šunko smo kar kupili ... Ni časa ...

dej mal več povej user posted image kaka slikica user posted image sliši se zanimivo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.4.2009 20:41:42   
buči
vzameš plastičen lonček s pokrovčkom (npr. od skute), daš noter malo riža (takega za rožoto), nakapaš ne preveč tekoče barve za pirhe (jih imajo že povsod) in daš noter še kuhano, toplo jajce. treseš, treseš, lahko isto jajce v več barvah. Pa je ... No, grem slikat. Zgledajo pa ful stari - taki od lanskega leta --- user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.4.2009 20:41:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dej mal več povej user posted image kaka slikica user posted image sliši se zanimivo

meni tudi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.4.2009 20:51:59   
ella79

vzameš plastičen lonček s pokrovčkom (npr. od skute), daš noter malo riža (takega za rožoto), nakapaš ne preveč tekoče barve za pirhe (jih imajo že povsod) in daš noter še kuhano, toplo jajce. treseš, treseš, lahko isto jajce v več barvah. Pa je ... No, grem slikat. Zgledajo pa ful stari - taki od lanskega leta --- user posted image

si nekako predstavljam, sam zame mal preveč dela user posted image user posted image user posted image sem bolj na simpl narejena user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.4.2009 20:52:51   
buči
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.4.2009 20:52:55   
dolenjka

si nekako predstavljam, sam zame mal preveč dela user posted image user posted image user posted image sem bolj na simpl narejena user posted image user posted image user posted image

spet sva si podobni user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.4.2009 20:54:15   
buči

bolj simpl ne gre. je manj dela in manj pacanja - nič nismo posvinjali, pa je delal tudi Aljaž, kot pa z navadnimi barvami, nič ne kaplja, nič ni treba odcejat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.4.2009 20:54:40   
Februarka08
Dolenjka in Stipe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.4.2009 20:55:28   
buči
dolenjči, maš zs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
10.4.2009 20:58:08   
buči
o, danes pa lahko cifro zaokrožim ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?