|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
10.4.2009 19:51:10   
netki
kje steeeee?

pri nas mali že spi, ta večji se pa kopa....mami RR, ati pa za avto gleda (ja še vedno nismo nič kupili)user posted image

a ste že vse barvale jajčka? mi bomo jutri zjutraj. Žiga že komi čaka.

pa hvala ker ste mi svetovale glede oddiha! bomo vidli če bo kej....more ati še odobrit user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.4.2009 19:54:53   
nanka
Netki mi smo že pobarvali jajčka in so že v košari pripravljene na žegen, ga imamo že zjutraj.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.4.2009 20:08:42   
glugluglu
netki, evo še nekaj

http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=1279&id=000042444

http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=1279&id=000028935

http://www.mercator.si/mholidays/katalogi/poletje_2009

ali pa Prekmurje, je ful lepo tu:

http://www.vivat.si/sl/

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.4.2009 20:09:45   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

netki, evo še nekaj

http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=1279&id=000042444

http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=1279&id=000028935

http://www.mercator.si/mholidays/katalogi/poletje_2009

ali pa Prekmurje, je ful lepo tu:

http://www.vivat.si/sl/

hvala, bom pregledala.....

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.4.2009 20:10:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
Hecno, k meni se pa nobena noče povabit user posted image

To pa kar ni res, midva s Stašem prideva. Se spomniš? Saj sva naredili celo traso sprehajalnih poti. In ne, ananasa mu še nisem dala. Je pa danes jedel maline z banano.

Kul, takih obiskov sem vedno vesela user posted image

maline se super slišijo  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2005
10.4.2009 20:11:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

A vam nekaj povem? Natka je začela plazit, po kolenih sicer zelo previdno in dela mišje premike, sede se zna pa dobro premikat sem in tja, sem kar vesela, da je pogruntala kako naprej. Sicer se še vedno konča na trebuščku, ampak iz sedečega položaja gre na kolena kar je super.

Tako, kidanje na pol uspelo, jutri dokončamo, zdaj pa zaslužen kavč, moji gredo pa k maši. Jaz pa sem varuška naše zaspanke, ki že spi.

Bravo Natki za plazenje  user posted image     našemu še precej manjka, čeprav rit že ful v luft moli user posted image

Kako je pa kaj z našimi bolančki - je že kej bolš?

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
10.4.2009 20:11:38   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Netki mi smo že pobarvali jajčka in so že v košari pripravljene na žegen, ga imamo že zjutraj.

ja pridni ste, ni kej user posted image user posted image user posted image
sej tuki k živimo je tud že zjutri žegenj ampak ne grem tja ker mi je ful bedast k je kr v eni hiši sredi vasi....in jaz nisem domačinka in mi je nerodn user posted image
bomo šli popoldne drugam

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
10.4.2009 20:14:17   
nanka
Majuška saj naša je bila še včeraj sedeča nepremičnina, danes ji je pa končno uspelo pogruntati zakaj ima kolena. Čeprav je takoj na trebuščku. Aleksander ima še cel mesec da našo ujame.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
10.4.2009 20:24:30   
moya
Punce živjo!
Evo naš napredek, na kolenih se držimo ograjce in treniramo dvigovanje pa še zobka smo končno dobili user posted image .
Drugače se pa že cel teden nastavljamo sončku, ful luštn user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
10.4.2009 20:28:43   
Majuska
Čao Moya, lepo da si nas prišla pogledat user posted image super za vaš napredek!

Nanka, Aleksander stoji in ga nikakor ne pripravimo do tega, da bi premaknil nogice in naredil kakšen korak. Bomo moral še malo počakat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
10.4.2009 20:29:08   
netki
glugluglu....sem pregledala, v ožji izbor je prišlo prekmurje in pa strunjan (apartmaji, ker ima še kuhinjo, je pa par eur dražji)

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
10.4.2009 20:30:23   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Čao Moya, lepo da si nas prišla pogledat user posted image super za vaš napredek!

Nanka, Aleksander stoji in ga nikakor ne pripravimo do tega, da bi premaknil nogice in naredil kakšen korak. Bomo moral še malo počakat user posted image

sej tilen tud ne premakne nogic...se sam nagne ker bi rad na drug konec ....sej bo počas ker mu ni več dost stat na miru user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
10.4.2009 20:37:04   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

glugluglu....sem pregledala, v ožji izbor je prišlo prekmurje in pa strunjan (apartmaji, ker ima še kuhinjo, je pa par eur dražji)

V Salineri smo bili mi poleti, avgusta. Če se spomniš, sem pojamrala, ker so same stopnice do apartmajev. Je pa drugače fino, ker imaš poleg prehrane tudi na voljo kuhinjo za kakšno hitro juho (če imaš samo PP), makarone, kavo, toplo mleko ipd... Mislim, da imam v svojem albumu pod Strunjan nekaj fotk.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
10.4.2009 20:38:04   
netki
monologi ....bla bla bla tralala hopsasa

eden ma cajt user posted image user posted image

nč grem pod tuš....vidim da niste za čvek, je blo spet preveč negativnih vibracij user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
10.4.2009 20:39:16   
netki

V Salineri smo bili mi poleti, avgusta. Če se spomniš, sem pojamrala, ker so same stopnice do apartmajev. Je pa drugače fino, ker imaš poleg prehrane tudi na voljo kuhinjo za kakšno hitro juho (če imaš samo PP), makarone, kavo, toplo mleko ipd... Mislim, da imam v svojem albumu pod Strunjan nekaj fotk.

aha te slike sem takrat gledala....kako to misleš stopnice, a do vhoda al do apartmajev nasploh?

Neposredna povezava do sporočila: 2015
10.4.2009 20:43:08   
neboglasnica

aha te slike sem takrat gledala....kako to misleš stopnice, a do vhoda al do apartmajev nasploh?

Do nekaterih apartmajev. Najbolje, da že ob prijavi poveš, da imate dojenčka - zaradi vozička. Nam je bilo drugače zelo všeč. Za zajtrk je bil božanski ham&eggs, še danes se mi kolca. Pa neke njami kosmiče so imeli, zaradi tistih tam sem zdaj odvisnica od njih. Če boste šli, please, please, vprašaj, kje jih kupujejo oz. čigavi so.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
10.4.2009 20:44:42   
neboglasnica
Nočka...

user posted image

Prijetne praznike, polne šunke, hrena, jajčk (takšnih in drugačnih user posted image user posted image ), potice vam želimo vsi mi!

Neposredna povezava do sporočila: 2017
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 20:53:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2018
10.4.2009 20:57:12   
Majuska
evo, nekaj današnjih posnetkov

igramo se z novo žogico ...
user posted image

ooooo lej telefon!
user posted image

dejmo probat, kakšnega okusa je ...
user posted image

uh, sej tipke so pa uporabna stvar ...
user posted image

kje je moja duda??!
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2019
10.4.2009 21:02:15   
Blacky30
No, pa dajmo položit karte na mizo. Da ne bo ostalo kaj nedorečenega.

Lumpa, kako čudno, da ravno ti o tem govoriš, kako se jaz zaletim in povem nekaj, za kar ti veš, da bom takoj napadena. A ni bilo še nekaj časa nazaj, ko si mi na mail pisala, kak si enaka meni, da imaš enake težave in šla celo dol z RR-ja za nekaj časa, ker te je Netki tako prizadela. Aja, to je bilo, preden sem užalila tvojo najboljšo prijateljico in ji rekla, da je zahtevna glede avtosedežev, ne? Se pa fajn obračaš po vetru.

Flower, glej, vedno si mi bila simpatična punca, nikoli nisem imela nič proti tebi, ampak zadnjič pa si me pri temi finance užalila. Odgovarjala si na moj post, ker se je šla tema o mojih financah in si napisala v takem stilu: "Sicer pa jaz ne bi nikoli svojih financ pripeljala do takega stanja, ker mi več pomeni družina in otrok." In kako naj jaz to vzamem potem, če ne osebno?? Če pa si meni odgovarjala. Jaz sem to jemala, da si mi v prikritem stavku hotela povedat, da mi dol visi za otroke in družino in da sva sama kriva za svoje stanje. Medtem, ko me sploh ne poznaš in sploh ne veš, kako je do tega prišlo. Tolko o tem, da me ne boš imela za noro.

Pa še za Netki imam eno cvetko. Verjetno se spomniš januarja, ko si me zmerjala in označevala za lažnivko, prevarantko, da mi ni net crknil, da sem nalašč izginila, itd. No, punce, če morda niste opazile, tiste, ki ste tako vztrajno iskale krivdo za razdor čvek v meni, Netki je bila tista. Jaz sem samo pojamrala, kako smo bolani in nam nihče ni voščil dobrega zdravja, potem pa mi je net crknil in se par dni nisem mogla oglasit. V tem času je Netki izkoristila priliko in tolkla po meni v vsakem postu, večina vas ji je pa ploskala in se strinjala. No, zdrahe je naredila ona, ker so po njenih postih začele punce odhajat. Jaz sem pa pojamrala takrat na enak način, kot 2 dni nazaj Majuska glede rd-ja, pa je iz tega nastalo dobesedno klanje. Hmmm, le zakaj se to pri Majuski ni zgodilo? Čudno, ne?

Inigo, moj naslednji post te bo zelo razveselil. Lahko začneš kar pakirat in prideš nazaj na RR za 24/dan, ni blema. Nihče več ne bo užaljen, noben ne bo več nič zameril, skratka.........

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
10.4.2009 21:02:58   
Blacky30
Ok, punce, dovolj bo. Povedale ste, kar ste mislile, zdaj bom pa še jaz. Je pa to moj zadnji post na RR-ju. Tak da si oddahnite.user posted image

Ker je zdaj postalo že očitno, da sem jaz edini trn v peti na Julijskih čvekah in sem po mnenju mnogih, tudi krivec za vse prepire, mam tega rahlo dost in bom odšla. Za vedno. Ampak najprej bom povedala svoje, pa četudi me bo HD nadrla, da se naj neham poslavljat z velikim pompom.user posted image

Ja, neboglasnica, imaš prav. Bili so prekrasni časi, naše nosečnosti, prvi pregledi, upanje za vsako, ki ji je na prvem pregledu slabo kazalo, prvi premiki, prve brcike, prvi popadki in vsi naši edinstveni porodi, vsak zase zelo dragocen in drag spomin. Res smo postale prava druščina, bile ste moj vsakdan, del mojega življenja, kup novih prijateljic, s katerimi sem se družila.

Se še danes spomnim flower in njenega srčka v avatarju (sem si jo samo po tem lahko zapomnila, ker še vas nisem dovolj poznala), ko sem samo čakala, da se vrne s pregleda in pove, kaj je bilo tokrat rečeno. In se je izkazalo, da je bilo vse ok in je srček začel biti. Danes je iz tega upanja zrasel veliki Lan, ki je polepšal njuno življenje.

Pa lunica in njena nuhalna svetlina, upanje, jok, tolaženje, čakanje na rezultat amniocenteze. In na koncu vse ok, še meni je odleglo, pa je niti nisem poznala.

Almera, že takrat tako polna optimizma, volje, energije, stalno v pogonu in ki nikakor ni hotla še it rodit, na koncu pa je šla pred vsemi nami. user posted image

Pa populis, ko sta se tako dolgo trudila donosit, potem pa je uspelo in njuna romantična zaroka sredi parka v Italiji. Super bejba si.user posted image

Neboglasnica, ki je kar naprej gostovala pri Mercatorju in kupovala sladolede in jih doma mlatila poleg RR-ja. Stalno aktivna, pri vsem sodelujoča in hkrati krasna mamica 2 punčkama, zdaj pa še lepotcu Stašu.

Rebeca, veselje ob novički, da nosi dvojčke in potem strah ob nenadnem krvavenju in po obisku bolnišnice, spet veselje, da je vse ok in da prihajata fantek in punčka. Zdaj sta stara skoraj že eno leto. Ker sem jo zelo pogrešala, sem se potrudila in jo poiskala na RR in jo povabila nazaj med nas. In je prišla.

24julij, uf, njena zgodba, vse te dolge mesece v postelji v bolnišnici, naše trepetanje za njo in njeno punčko. Hvala bogu se je vse lepo izteklo, čeprav je rodila prezgodaj.

Auroraa, prva naša bejba s seznama s tel. številkami, ki je šla rodit. Jaz pa sem cel dan na vikendu čakala na sms, kaj bo, kdaj bo, kako bo. Uf, je bilo napeto. In potem novička, da je Matic tukaj. Kar jokala sem od veselja (še nosečniški hormoni so delali svoje....user posted image ).

Bastian111 in njene muke s P, ko jo je g. kar naprej pošiljal domov, da ji nič ni, ona pa je imela peklenske bolečine. Revica, končno se je rešila muk in dobila svojega srčka Gala. Potem pa sta z Galom doživela najhujšo nesrečo v svojem življenju.

Glugluglu, sama z 2 otročkoma in noseča, možek v tujini, selitev, napeto je bilo ja. In potem porod, mož je prišel pravočasno in vse se je poštimalo. Čudovita mamica.....kot vsaka od julijk.

Lejla, naša mislim da najstarejša mamica, ki se je bolj poredko javljala, a vendar mi je prirasla k srcu.

Inigo, mlada mamica, ki je stalno poskušala vsem dopovedat, da je že dovolj stara za mamico, čeprav smo ji to vse verjele. user posted image

Zimska in njeni šolarčki, pa prigoda s taksistom, ki si jo še danes živo predstavljam pred očmi.user posted image

Ilatic, naša izgubljena duša, ki je kar poniknila nekam, zdaj pa se je spet vrnila in sem jo spoznala kot super prijetno bejbo.

Lex, naša super mamica, ki je začela s seznami in nam polepšala strani, nam krajšala dneve z njihovimi prigodami in željo po čimprejšnjem porodu.user posted image

Netki, za katero smo navijale in navijale in znova navijale, Tilen pa ni in ni hotel ven, pa domov iz P, pa nazaj not. Veselo je bilo.

Tinky, ki ji je bila cela nosečnost prava muka, ki je samo štela dneve, da čimprej rodi in dobi svojega lepotca v roke. In potem ji je uspelo......pa hiška, selitev, pucanje in njene generalke....user posted image

Frutka, ki se občasno javi, prijetna mamica, prijetna sogovornica.

Motoristka, ki je po porodu čudežno izginila. Upam, da si ok, bejba in da te zdravje ni pustilo na cedilu.user posted image

Dzanika, ki jo je tašča nagnala rodit s svojim dvigovanjem pritiska zaradi blesave prigode s točo, in naša pridna ustvarjalka. Hvala za sliko, še enkrat.user posted image

Metuljcek, multipraktik mamica, ki nam je popestrila forum s svojim energičnim, razgibanim pisanjem in proti kateri nikoli nisem imela nič. Sem jo med vsemi še jaz najbolj sprejela na forum in bodrila, naj se javlja.

Hruška debeluška, bejba, ki pove, kaj misli, pa prijetna punca.

3jeMi, krasna punca, naj vama z dragim lepo ratuje še naprej.

Rovarka, naša pravnica, se je oglasila pri nas šele proti koncu nosečnosti, pa vendar smo jo takoj sprejele kot svojo.

Tims, najbolj pogumna med nami, ki je dala skozi težko preizkušnjo, a se drži bolje, kot kdorkoli drug. Kapo dol!

Mojcek, ena zadnjih, ki je rodila in se bala, da jo bomo pustile samo na nosečniškem čveku. A je nismo, smo navijale z njo in za njo.

Mirjam80, super bejba, prijetna.

Majuska, naša zadnja mamica, pa vendar še vedno zelo naša. Za vedno.

Tako mi boste ostale za vedno v spominu, v mojem srcu in v mojem življenju. Vsako posebej sem vzljubila in vsaka posebej mi je prirasla k srcu. Še vedno hranim vse vaše sms-je z novičkami o porodu.

Žal se moja zgodba tukaj zaključuje. Ne želim, da bi se ta lepa, prijetna druščina prepirala zaradi česar koli, predvsem pa zaradi mene. Zato odhajam. Ostanite še naprej tako fajne, predvsem pa, bodite bolj iskrene ena do druge. Ni prav, da zadržite razne komentarje zase in si o osebi svoje mislite. Meni je to najhuje, da ne vem, kaj si nekdo v resnici misli o meni. Zato sem tudi sama takšna, da povem, kar mislim in kar imam v mislih. Ne ovinkarim in ne zavijam v celofan. Žal, takšna sem. Moja najboljša prijateljica pravi, da to lastnost najbolj ceni pri meni. Očitno pa me večina vas ne more takšne sprejet in vdala sem se želji množice. Pa saj je ok, mi je hudo, pa vseeno vem, da vam bo bolje brez mene, ker ne bi rada, da bi forum zamrl zaradi mene.

Žal mi je, da nekatere mislite, da je z mano nekaj narobe (lumpa, flower, zimska, rebeca, netki,.....), da je nekaj narobe v moji glavi, medtem, ko v resnici sploh ne znate sprejeti sebi drugačne osebe. Tudi takšni obstajamo, ja. Ljudje, ki imamo druge radi, pa jim kljub temu povemo, kar mislimo, ker to je za nas iskrenost. Naš namen nikakor ni nekoga prizadet. In da, tudi takšni ljudje, navzven ostri in odločni, smo v resnici v sebi krhki in občutljivi.

Zdaj pa še ena prošnja.

Ali se katera javi, da bo odslej vodila sezname? Dokler ne dobim prostovoljke, bom jih urejala še naprej, ker sem to delo prevzela z vso odgovornostjo in ker bi bilo škoda zavreči toliko dela in truda. Upam, da se najde katera.

Zbogom punce, lepo življenje želim vsaki od vas. Rada vas imam!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
10.4.2009 21:23:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Pa še za Netki imam eno cvetko. Verjetno se spomniš januarja, ko si me zmerjala in označevala za lažnivko, prevarantko, da mi ni net crknil, da sem nalašč izginila, itd. No, punce, če morda niste opazile, tiste, ki ste tako vztrajno iskale krivdo za razdor čvek v meni, Netki je bila tista. Jaz sem samo pojamrala, kako smo bolani in nam nihče ni voščil dobrega zdravja, potem pa mi je net crknil in se par dni nisem mogla oglasit. V tem času je Netki izkoristila priliko in tolkla po meni v vsakem postu, večina vas ji je pa ploskala in se strinjala. No, zdrahe je naredila ona, ker so po njenih postih začele punce odhajat. Jaz sem pa pojamrala takrat na enak način, kot 2 dni nazaj Majuska glede rd-ja, pa je iz tega nastalo dobesedno klanje. Hmmm, le zakaj se to pri Majuski ni zgodilo? Čudno, ne?

Nimam pojma, kako sem se jaz znašla tle vmes ... madona, sej nisem mislila nič slabega user posted image user posted image

Blacky, ampak mi nočemo, da greš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neeee nooooo! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 21:24:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
10.4.2009 21:33:15   
netki
umpalumpa....potrjujem, vse se da zmenit!

upam da punce ne bojo spet odhajale......vas netki prosi da NE in upa da bomo lepo čvekale naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2024
10.4.2009 21:57:03   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

No, pa dajmo položit karte na mizo. Da ne bo ostalo kaj nedorečenega.

Lumpa, kako čudno, da ravno ti o tem govoriš, kako se jaz zaletim in povem nekaj, za kar ti veš, da bom takoj napadena. A ni bilo še nekaj časa nazaj, ko si mi na mail pisala, kak si enaka meni, da imaš enake težave in šla celo dol z RR-ja za nekaj časa, ker te je Netki tako prizadela. Aja, to je bilo, preden sem užalila tvojo najboljšo prijateljico in ji rekla, da je zahtevna glede avtosedežev, ne? Se pa fajn obračaš po vetru.

name si ciljala, ne?

Dej no prosim te, bodi resna. A ti resno misliš kar pišeš? Vse skupaj je že prav smešno, da človek niti ne ve kaj bi napisal.
Za avtosedež sem ti samo napisala, da mi javi, ko najdeš enga udobnega in varnega. Kaj je blo tle tko čudnega ne vem....
Ne sprejmeš tujega mnejna in misliš, da kar si sama misliš je zlata vredno.

Jokala za tabo ne bom, prosila da ostaneš tudi ne.

Pa samo to bi še dodala, da nosečnost mi ni bla muka, ampak v užitek. Da predolgo traja, to pa ja.

Se pa strinjam, da je blo daleč najlepše čvekat med nosečnostjo. Ah ja....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?