Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:04:03
|
|
|
|
Majuska
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:04:04
|
|
|
|
glugluglu
|
pa daj Blacky no
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:05:47
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ii prav luštno, pa tiste prejšnje fotke tudi
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:10:27
|
|
|
|
nanka
|
Majuška kakšna lušna čestitka, pa nimam pojma ali sem ti odgovorila na mail, ko si mi poslala slike, ma krasen je ( Zoja mi je pritiskala na gumbe po mailih, ker si je ogledovala slike), komaj čakam naslednji mesec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 22:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 22:40:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:44:52
|
|
|
|
nanka
|
Vau Rebeka pa si bosta res privoščila, super dva dni samo za vaju. Pa prav pasalo vama bo, vsaj dvakrat boš končno spala kot polh ( brez poslušanja z enim ušesom kaj se dogaja). Privoščita si.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:46:27
|
|
|
|
nanka
|
Midve sva tudi veliko na vrtu, samo spat jo nosim noter, čeprav že dva dni kar grdo piha, upam da bo nehalo, ker je sploh ne znam več oblečt.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 22:49:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:52:31
|
|
|
|
nanka
|
Tudi mi imamo tradicionalen zajtrk pri tašči v spodnjem nadstropju. Zdaj je pa dragi prišel s fuzbala tako da vas zapuščam. Nočko in lepe praznike
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:54:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midve sva tudi veliko na vrtu, samo spat jo nosim noter, čeprav že dva dni kar grdo piha, upam da bo nehalo, ker je sploh ne znam več oblečt. tud pri nas vsak dan piha....tko da me je kr mal strah kakih posledic zdej pa grem ajat nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 22:55:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 22:55:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Majuska, ful dober kolaž si naredila. Pa na katerem programu ve to delate? Jaz za vse uporabljam Googlovo Picaso. Ful je uporabna http://picasa.google.com/
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 22:58:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 23:26:45
|
|
|
|
sandrine
|
caw! na hitr se javim, ker mi danes nekak ni do branja za nazaj inigo super ideja javite mi please,ko se dogovorite. Umpa nisem pozabla na dolg, sm zdaj me ze obresti skrbijo javi,ce/ko bos mela kaj casa, da se na kavici dobimo-jaz castim lili (z ogromno zamudo ),nisem iz mesta, sem iz Nove vasi, navadno greva v mesto malo sestro pozdravit med sluzbo, no pa sej naju je vsepovsod dosti Bi bilo pa lepo tudi tebe spoznati.Sem pogledala, da sva celo na isti dan rodile iz katerega dela si pa ti? rebeca ena prosnja, lahko javis kako si zadovoljna s tricikli.Sem ga ze skor hotla nabavit, pa sem rekla,da te prej za mnenje vprasam.Kaksna so kolesa,niso gumi,a ne?so glasna?kaj pa tista stopalka za nogice, a je premajhna?to dvoje me se mal bega, drugace so pa skor edini,ki majo te fine (ka so 5tockovne) pasove.A si ga kupla v BC-cena 89,..eur?hvala vnaprej!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 23:34:36
|
|
|
|
sandrine
|
no, vletim vsake tolko, pa sem nesramna, da niti ne pozdravim vseh zato.... pozdravcek za vse mamice, vas cisto vse redno prebiram in kar ne morem verjeti kako veliki smo ze vsi...jah,cas res leti. Se malo pa bomo pihali prve svecke Se pa ze veselim srecanja vseh julijk v Dramljah, a se velja termin v zacetku maja?ste se za to? zdaj grem pa ninanana...nocko ...pa lepe praznike vam zelim...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 23:34:55
|
|
|
|
anikabd
|
Mi gremo pa v Bovec danes Je prvič v sezoni, tako da že cel dan na kup stvari za preselitev nosim (imam vse dvojno za Bora, zahvaljujoč Nanki in Anikibd) [/quote] Dober večer, midva se potepava okoli in se imava prav fino. Probava maksimalno izkoristit lepe dneve. Predvčerešnjem sva spoznala Almero in Bora. Bilo je prav fino malo počvekati. Potem sva šla del poti skupaj Almera in Bor domov, midva pa do dedija. Kako naju je bil vesel, ko sva prišla. Filipa je razveselil z novo knjigo. Prišla sva domov po 16. uri. Drugače pa... Filip že štiri dni lepo spi. Zbudi se na enkrat do dvakrat na noč. Plazi se še ne čisto. Premakne se za par centimerov, rit je skoz v luftu. Zdaj mu je ljubo preiti iz sedečega položaja v položaj kravice. Tako da moram full pazit. Almera - lepo se imejte in uživajte. Se vidimo v sredo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 23:42:09
|
|
|
|
moya
|
eh, punce no, sem vas mal prebrala za nazaj... ja kaj je pa zdaj to?? Jst mislm da je vsemu kriva luna (ne lunica, da ne bo katera narobe prebrala ). Men ste vse fajn sam če se ne pričkate, tko da tole mi je pa brezveze. Blacky, ni vse tako črno.. . Men si bla vedno fajn in julijke smo se vedno hvalile kako se nič ne kregamo, zato dejmo še naprej skup držat..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 1:04:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 1:14:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 7:35:12
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, pa moje dete je neverjetno, vstala je že ob 5.30 zdaj pa samo čakam da dol pade in odspi prvo jutranjo kitico. Danes gremo še na hitro v trgovino, potem pa uživamo. Zdaj si grem pa kavico skuhat da ne padem še jaz nekam. Zaenkrat srečanje v Dramljah še drži, se nismo nič drugače zmenile, samo datum je še pod vprašanjem.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 7:46:48
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Zaenkrat srečanje v Dramljah še drži, se nismo nič drugače zmenile, samo datum je še pod vprašanjem. uff, še mal pa bo
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 7:48:27
|
|
|
|
netki
|
aja dobro jutro, sončno, malo praznično in nasploh čudovito!!!! kruh se mesi v kruhomatu, mi smo ready za barvanje jajc juhuhu, bomo lepi
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 9:01:39
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro dekleta, kolk sem jaz še zaspana ... Aleksander je bil malce zgoden danes. Ni čudno, včeraj je zaspal ob 21.00 in hotel prespati zadnji obrok, tako da smo ga samo preoblekli in napol v spanju poturili flaško. Danes je pa zelo skromno začel ... le 120 ml za zajtrk Za vse nas pa
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 9:01:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?