metuljcek321
|
A few comments: flower, OMG za diplomo in čudno vezavo - še dobro, da je šlo potem bp skozi. Že kaj veš, kdaj bo zagovor? Jaz še kar čičam in čakam na moj D day Ksenči, kako gre tebi? nanka, hvala, da si se spomnila naše rdeče ritke - mah, je še kar rdeče - v valovih - enkrat je, enkrat ni ... trenutno mažem s kremo Johnson's Baby za vneto ritko & kar pomaga. Kaj pa je to Linex sicer? Si že probala? Kako je? Any better? 3jemi, ja, Sudocrem sem probala, najprej je bil magičen, potem pa ne več. Btw: ste zamenjali gatke za atka? Sem se tolk narežala tvoji štoriji, kaj je dogajalo tisti dan zimska, jep, good memory - mi2 z neboglasnico bi se naslajali nad Erazmom in njegovimi prigodami ... aha, GR, kar najprej ti preberi, potem pa magar k tebi priletim osebno na en visit & mi jo predaš - a bo to OK? Pa k Majuški jo nameravam enkrat mahnit, k ilatic, potem je tu še nosečka maja ---- hm, menda mi bo zneslo do konca porodniške al kako? Če ne pa pol, k začnemo spet mal v službo zahajat, pa dnarčke služit, a ne? hd, bravo, bravissimo za novo karo - kam se boste popeljali na prvo vožnjo? Boš kaj v Tivoli prišla na čvekec? Saj veš, je treba mašino mal spucat & na AC bi blo to kot nalašč miting v Tivoliju - tokrat naju ne bo - ob 12-ih ima Anja pregled pri 9-ih mesecih. Enjoy anyway! rebeca, kako je bila noseča fredica vesela darila? Imaš kakšno slikico morda? Da jaz vidim te baterflaje Ne boš verjela, ampak danes sem se morala prav ustavit, da nisem Anji že spet nekaj z metuljčki kupila - v H&M-u sem ji potem kupila poletno kapico Hello Kitty in ne Hello metulji Btw: H&M ima posebno akcijo od 16. 4. do 25. 4. - če kupite nad 50 evrov, dobite bon 10 evrov ... morate pa pred to posebno ponudbo kaj kupit tam, da dobite kuponček, ki ga potem predložite in ste v akciji. Umpa, kakšna fajn linka si dala .. škoda, da je naša še premajhna ... čez nekaj let bomo pa sodelovali, jep. džanika, superca za prvi dan džoba! In za Jana, ki je sam vstal v posteljici! Vidiđš, sam v službo je treba, pa se doma dogajajo nore stvari. Kako se je sicer držal mali? Te je zelo pogrešal? Pa ti njega? Faca si, k že delaš, ej!!! netki, če boste v Umagu, se pa moramo videt za 1. 5., OK? Pa ostale - nekatere ste napisale, da boste doma, kaj pa druge? Greste kam? vsem, ki ste že rezervirale poletni dopust - hura, hura, to bo veselo!!!! auroraa, jaz tudi opažam, da me vsako leto bolj nervirajo prazniki & to iz enega samega razloga - ker je vedno več (vsaj zdi se mi tako) obveznosti, povezanih z obdarovanjem fuuuul ljudi ... ko grem v šoping, imam tak seznam sabo, da glava boli Danes sem domov pritrogala ulala reči, denarnica je pa mizerno shujšala In potem gledam in se odločam, kaj bi kupila temu in temu, pa kaj onemu - itak pa vemo, da povečini vsi imamo vse ... in se nabira krama ... grrrrr ... No, zdaj sem ene parkrat sorodnikom kar zvrhan koš sadja nesla, pa so bli vsi lepo zadovoljni - ker sladkarij je na tone in tone. mleko - naša je vse na Aptamilu. zimska, vau, dobra jajca boste imeli. Sem kar en mal pozelenela, k so še en mal bolj fensi šmensi k naša virtualna. Sicer pa bo pri nas ju3 klasika - rdeča čebula, rumeni in rdeči pa iz vrečke, na koncu vedno še kakšnega oranžnega zmešam. No, žegnat pa ne bom nesla - in to drugič v življenju - lani sem bila na bolniški s trebuhom, mirovanje, počivanje, krvavitve itd. itn., ju3 pa šiba naša familija k prijateljem - povabljeni smo, da prvič vidimo 2-in-pol mesečnega sinka ... pa še Anjin sovrstnik (rojen prav na isti dan!) bo tam --- to bo luštno. In baje jo potem mahnemo v Volčji potok na špancir - to bo lep dan, can't wait! Majuška, uporabljam olivno olje, drugega ne. Se mi pa zdi, da ne bi blo slabo začet za Anjo kuhat približno enako kot za naju - saj bo stara že 9 mesecev, dio mio! nebogalsnica, thanks za poslano rumeno tračarijo - OMG, saj ni vredno komentarja - ste zihr, da to ni le nek prvi draft, ampak dejanska, KONČNA verzija??? In še kasirala bo madam od tega? Joj, ej, eni so šalabajzerji, pa še plačajo jim za to kvazi slavo. Ne moreš verjamit, res. bolančkani, naj sonce prežarči bolezni in jih zažge za dooolgo, doooolgo! populis, mala Lara še vedno živahna in energična, kaj? Kaj sta počeli danes? vsi slavljenčki tega tedna - vse tanartaboljše vam želi Hm, a sem hotla še kaj? Menda je to to ... en lp prav vsem in bodite sončno ... (S)MEJTE SE, BABE ŽABE, pa uživajte praznike!