Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 9:32:08
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro punce! Evo kako bo danes lep dan spet! Juhu1 Ful se ga že veselim! Skratka smo včeraj ugotovili, da ima Tarik že največ barve. Ta male dve ki visita skoz v šoli pa pol popoldne na domačih nalogah itd sta še čisto bele. Tarik ima pa že tko rjava lička in rokice. Pa sploh nisva full na soncu. Tko je luštkan. Včeraj smo šli pozno spat, sva imela obiske tko da sm mal čiv čiv danes. Šla sem spat ob pol dveh, spila dva pivička v 6 urah, pa mi nikakor ne sede danes. Sem čist ven že. Zdaj ko bo vroče ga morm večkrat spit da dobim mal kondicije . rebeca koliko je km od Murske Sobote do tebe in Lex?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 9:38:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 9:50:04
|
|
|
|
ilatic
|
Ma ja. Skoz študiram kako bi prišla do vaju dveh!!!!! Konec junija je finalna takma v Murski Soboti in bomo verjetn šli za vikend sproti še v toplice! Zdaj je bilo v MB pa nisem mogla it zraven zaradi Tarika ker je bil bolan. Gremo pa 8. maja spet Na Roglo, ampak to tudi ni blizu a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 9:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 10:00:23
|
|
|
|
Majuska
|
Mmmm kruhovi cmoki , dobra ideja ... moram jih kmalu spet naredit
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 10:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 10:32:53
|
|
|
|
3jeMi
|
rebeca... IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: nanka Morje, morje, 3jemi kje sta vzela hišico, malo več podatkov prosim, meni je Ankaran super, ker smo bili v kampu par let, daj kaj več povej. Nimam še nič rezervirano. za to destinacijo pa nama je povedala najina frizerka (ji morava z Lovrom pisat kartico)... ... njena snaha hodi dol z otroki in je full zadovoljna... tule http://www.adria-ankaran.si/Namestitev/Kamp/Mobilne-hisice-Sun-Roller.html ampak... moj je klical direkt v kamp in so mu rekli, da je vse zasedeno , potem pa jaz surfam po netu in najdem tole http://www.adria-holidays.net/si/adriahome/ in za foro pošljem povpraševanje (isti termin, kot je moj spraševal v kampu)... je trajalo par dni, jaz sem že vse skupaj odpisala, potem pa dobim ponudbo, da je prosto... sem bila čisto šokirana... jih kličem, vprašam če je to res in če mi res ni treba več iskat naprej... pa mi reče gospa: Gospa, ja to je to, ne rabite več iskat...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 10:37:38
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! samo na hitro... joj, smo spet zapravljali včeraj... v BC smo kupili bicikleto za Lovra in še en avtosedežek za Lovra za drugi avto... potem je pa mamo prijela Majuška manija (sorry majuška, ne zameri) in je zavila v Kik ... je sklenila, da bo še zavila tja ... in za happy end... McDonalds... kot bi rekla Mabel: Se ne spomnim, kdaj sem nazadnje jedla Big Maca zdaj pa... očka gre malo z motorjem okoli, midva pa k starim staršem, sprobat bicikel uživajte praznike...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 10:43:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutro! potem je pa mamo prijela Majuška manija (sorry majuška, ne zameri) in je zavila v Kik nič bat, ne nosim metra sabo mislim da bova šla z Aleksandrom na sprehod, tako bo očka lahko v miru spal ... prenaša noter naporen teden midva bova pa tudi uživala!
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 11:00:00
|
|
|
|
nanka
|
Mi bomo danes odprli piknik sezono in bomo pekli zunaj na žaru. Njami že komaj čaka, krompir pa kar v pečici pečem. Drugače bomo pa dan preživeli lepo na vrtu, očka že kosi, tako da bo lepa travica.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 11:30:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Samo pomaham...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 12:20:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 12:24:28
|
|
|
|
glugluglu
|
Dobro jutro, no da povem od tistih kao naravno obarvanih jajc so se prijeli samo olupki od rdeče čebule. Oranžne niso uspele, pa sem dala limone pomaranče in žafraniko, vse skupaj, roza z rdečo peso pa tudi ne. Tako, da sedaj čakam, daTian zaspi, da lahko s ta večjima dvema v miru pobarvamo jajčke na klasičen način, z barvami. Malo smo pozni ne, to pa zato, ker me je moj dragi pustil spati, do 9.00, vzel je Tiana, potem pa predno sem se jaz zrihtala, tuš, glava in vse, je bila ura že 10.00, potem zajtrk, kava, evo pa smo tu, kjer smo. No Tian se veselo dviguje, odkar je pogruntal kako se dvignit, sedaj to stalno ob vsaki opori počne. Ja pa hvala za čestitke za Tianov napredek . No saj se tudi jaz nisem spomnila, nanka za Natko. , sedaj bo pa vsak dan bolj. aja, pa vesele praznike, lepo se imejte, uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 12:28:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 12:39:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 13:16:23
|
|
|
|
Majuska
|
Evo, same lepe čestitke padajo, prav všeč mi je midva z Aleksandrom sva s sprehoda, za kuhanje se je javil očka in bom lahko imela mal pavze ... da pojem mal sadja, šibnem pod tuš in počekirat RR
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 13:22:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 11.4.2009 15:08:40
|
|
|
|
nanka
|
Moje dete je šlo spat ob 12 in še vedno spi. Jo hodim gledat če še diha, ker tega do zdaj še ni naredila. Spanje 3 ure v kosu? Izgleda da sem bila pridna, da lepo spi in mi da mir, da lahko opravim, kar sem si zadala. Muffini so v pečici, delam po Majuškinem receptu z dodatkom borovnic in malin.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 15:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 15:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 15:46:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 15:47:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 15:50:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 16:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2009 17:01:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?