|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
10.4.2009 10:49:40   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Lan je pa ful navajen na domačo posteljo in tišino čez dan, ko spi. Ko je pri mojih starših čez dan nikoli ne spi več kot pol ure v kosu. Ponoči pa lepo spi. Pa tudi doma odkar ga dajem spat v spalnico spi po 1,5 - 2h, ko je pa v dnevni spal pa nikoli več kot 45 minut. Edino v avtu tam pa zaspi..

pri nas je isto. Teo pri moji mami ne spi dosti, ker se skoz neki dogaja in se boji, da bi preveč zamudil, če bi full spal. Doma pa se zgodi, da povleče tudi po uro in pol.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
10.4.2009 10:51:24   
ilatic
Zimska - ti kar pogumno na bus, če smo mi preživeli 32 ur na avionu, boš tudi ti do Lašč. Drugače imam pa jaz zdaj avto kar za ene 3 tedne v dobrem, pa bom tudi spet malo bolj leteča - v takem vremenu pa res ne morem biti doma

Almera pol pa ti pober Zimsko pa pridta k meni skupaj. Si full dobrodošla!!!

Dobro jutro! Jaz že ob 6h pokonc, Tarik pa ob 8h. Al sm smotana a? Ampak mi je tko škoda dneva, hitr vstanem pospravim, pol pa s tamalim šibava ven. Vsak dan kaj novega. danes sva šla do konjičkov in kozic in jim dala jest. Tarik je tko navdušen!

Zdaj skuham kosilo, potem popoldne bomo pa jajca barvali. Jaz jih bom samo s čebulo, pa v najlonke pa rožice. To bom delala prvič tko da upam ,da uspe!

Neposredna povezava do sporočila: 1927
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:54:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
10.4.2009 10:55:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Blacky - ne bit huda (sicer ne vem, kako debate ste imele okoli financ in avtosedežev), ampak se mi ne zdi da je Zimska kaj hudega mislila, Metuljčica je pa tudi velika punca, pa zna nase pazit (Anja pa prav zares spi vsepovsod - bi jo morala videt, kako mrkne preden rečeš keks - sanje vsake mame)

Mi gremo pa v Bovec danesuser posted image user posted image user posted image user posted image  Je prvič v sezoni, tako da že cel dan na kup stvari za preselitev nosim (imam vse dvojno za Bora, zahvaljujoč Nanki in Anikibd)

ej, samo tole pa res... metuljček jo da v voziček, Anja malo okol gleda, karnaenkrat so očke skupaj in dete spi... res sanje vsake mame...

almera... uživajte!!!!

Takole je Staš zaspal v globokem vozičku, zdaj v mareli pa ne in ne. Je treba preveč okrog gledat.user posted image

Almera: jaaa, smo videle poziv na miting. Nič ne obljubim, da pridem, saj veš, moja tačka.

Razvijanje fotk: samo povem, da sem zasledila, da ima Mercator fotofiniš spet akcijo, za fotko 10x14 je cena 0,08 €.

Spanje, letanje okrog, pisanje svojega mnenja: vsaka sama nabolje ve. Ne morem pa razumeti, da je bilo včasih vse ok, vsaka je lahko napisala svoje mnenje in je druge niso popljuvale. Zdaj pa ne vem, ali naj krivim neprespane noči, utrujenost ali preprosto rečem, da je nekaj v zraku, ker se velikokrat zgodi, da ena nekaj napiše, nekatere pa hop po njej. Kar naenkrat se je začelo z enim postom, potem so se pa domine začele podirati. Tudi jaz sem med tistimi, ki velikokrat ne napišejo vsega kar si mislijo. Napišem samo nekaterim, za katere vem, da me malce bolje poznajo in vedo, kaj sem mislila s povedanim. Menim pa, da bi bilo fino, da se vrnemo v tiste čase, ko si vsaj tu lahko izpihal dušo, malce potožil, odkrito povedal mnenje... To je moj zadnji komentar na vse tole, od sedaj naprej se bom takih tem vzdržala.

Drugače pa zunaj sije prelep sonček.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:58:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:04:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
10.4.2009 11:08:38   
nanka
Almera imam v planu sredin Tivoli, upam da ne pride nič vmes, kakšen prehlad, ker ima spet nekaj rdečo rit ( zdaj sem ugotovila, da s prehladom vred pokasira še vneto ritko, kar do zdaj ni bilo), samo ko bom tam bom rabila malo več navodil, ker nimam pojma kje je čolnarna.

Neposredna povezava do sporočila: 1932
10.4.2009 11:12:14   
ilatic
Takole je Staš zaspal v globokem vozičku, zdaj v mareli pa ne in ne. Je treba preveč okrog gledat.user posted image

JA ISTO!!!user posted image ! Raje nič cel dan ne spi. Vse mora videt!

Neposredna povezava do sporočila: 1933
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:14:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1934
10.4.2009 11:15:08   
ilatic
Joj bogica Almera. Ja sam res če kašljaš pa ni pametno. Sva z Zimsko ful paničarke rataleuser posted image . Sej se čudno sliši, sam kaj če sta najina dva občutljivčka. dobita prehlad pa sta že na ventolinu in bog ne daj spet v bolnici. Saj zdaj je lepo vreme pa boš hitro boljša. Si te pa res že želim srečat, ker te od prihoda iz NZ še nisem videla! Borči je pa itak faca mala! Lepo se imejta v Bovcu!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
10.4.2009 11:19:41   
3jeMi
nanka... mogoče mi pa spodnje rata... čeprav je slikca bolj slaba... za mičkan večjo moraš kliknit nanjo user posted image ...

user posted image

Čolnarna je pri jezeru št. 2... sicer so besede bolj zapackane... ampak je na tisti strani jezera, kjer je na slikci napisano Vrtnarija... na nasprotni pa veliko otroško igrišče...

ostale... pliz help... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 10.4.2009 11:22:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1936
10.4.2009 11:22:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glugluglu: kaj pa vlak???

Evo to sem že jaz razmišljala ... samo za voziček gor pa dol dat bi pa skoraj rabila kakega prijazneža, da mi pomaga user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1937
10.4.2009 11:25:40   
nanka
3jemi hvala za navodila, bom pa še kakšno poklicala ko bom tam, ni problema bom našla, v glavnem moram do konca Tivolija.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
10.4.2009 11:28:54   
Inigo
zaradi takih brezveznih, dolgočasih in obrabljenih debat, mene ni več kaj ekrsta tukaj gor. če mam kaj konkretnega za pokomentirat ja, drgač mi je pa brezveze!

boring, res!

kaj res ne znamo drugega kot bit ena na drugo bit jezne? in bit zamerljive? user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
10.4.2009 11:30:28   
nanka
Inigo, jaz nisem na nobeno nič jezna, pišem samo na tiste stvari, ki se meni zdijo prijetne, na drugo se ne odzovem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.4.2009 11:31:11   
Inigo
celje in okolica: lahk bi se pa me enkrat v celjskem parku dobile pa dekce na tla! ste za?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.4.2009 11:31:44   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Inigo, jaz nisem na nobeno nič jezna, pišem samo na tiste stvari, ki se meni zdijo prijetne, na drugo se ne odzovem.

tko je prav. tut jst ignoriram te poste. ampak zdaj me je pa spet razjezilo...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:33:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:35:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.4.2009 11:37:31   
glugluglu
neboglasnica, sem pomislila na vlak, pa imam do vlaka precej peš od doma, no saj toliko hudo ni, ene 25 min, ampak avtobus je pa čisto blizuuser posted image

almera, enkrat bomo ziher prišli v Bovec, samo ne vem kdajuser posted image nam bo uspelo, se tudi že s sosedi menimo, ker sta oba fena Bovca, sta se tudi tam zaročila, poročila, ja lep romantičen kraj, kaj češ.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.4.2009 11:41:02   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

celje in okolica: lahk bi se pa me enkrat v celjskem parku dobile pa dekce na tla! ste za?

100% !!! ful dobra ideja

jaaaaaaaaaaaaa! super! se mormo zmenit ja! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:42:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.4.2009 11:43:11   
nanka
Ilatic vidiš ravno zaradi prehladov še nisem nič računala na to da bi se pripeljala na tvoj konec, Natka še vedno malce smrka,  ni nič hudegasamo zaradi Tarika mora biti čisto zdrava, potem pa bo kaj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:48:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.4.2009 11:52:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Almera imam v planu sredin Tivoli, upam da ne pride nič vmes, kakšen prehlad, ker ima spet nekaj rdečo rit ( zdaj sem ugotovila, da s prehladom vred pokasira še vneto ritko, kar do zdaj ni bilo), samo ko bom tam bom rabila malo več navodil, ker nimam pojma kje je čolnarna.

Meni je P rekla, da je pri deklicah pač tako, da s prehladom pokasirajo še vnetje spolovil. Čolnarna je pa pri igralih in tam, kjer dišiiii po sladoledu.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?