neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Almera Blacky - ne bit huda (sicer ne vem, kako debate ste imele okoli financ in avtosedežev), ampak se mi ne zdi da je Zimska kaj hudega mislila, Metuljčica je pa tudi velika punca, pa zna nase pazit (Anja pa prav zares spi vsepovsod - bi jo morala videt, kako mrkne preden rečeš keks - sanje vsake mame) Mi gremo pa v Bovec danes Je prvič v sezoni, tako da že cel dan na kup stvari za preselitev nosim (imam vse dvojno za Bora, zahvaljujoč Nanki in Anikibd) ej, samo tole pa res... metuljček jo da v voziček, Anja malo okol gleda, karnaenkrat so očke skupaj in dete spi... res sanje vsake mame... almera... uživajte!!!! Takole je Staš zaspal v globokem vozičku, zdaj v mareli pa ne in ne. Je treba preveč okrog gledat. Almera: jaaa, smo videle poziv na miting. Nič ne obljubim, da pridem, saj veš, moja tačka. Razvijanje fotk: samo povem, da sem zasledila, da ima Mercator fotofiniš spet akcijo, za fotko 10x14 je cena 0,08 €. Spanje, letanje okrog, pisanje svojega mnenja: vsaka sama nabolje ve. Ne morem pa razumeti, da je bilo včasih vse ok, vsaka je lahko napisala svoje mnenje in je druge niso popljuvale. Zdaj pa ne vem, ali naj krivim neprespane noči, utrujenost ali preprosto rečem, da je nekaj v zraku, ker se velikokrat zgodi, da ena nekaj napiše, nekatere pa hop po njej. Kar naenkrat se je začelo z enim postom, potem so se pa domine začele podirati. Tudi jaz sem med tistimi, ki velikokrat ne napišejo vsega kar si mislijo. Napišem samo nekaterim, za katere vem, da me malce bolje poznajo in vedo, kaj sem mislila s povedanim. Menim pa, da bi bilo fino, da se vrnemo v tiste čase, ko si vsaj tu lahko izpihal dušo, malce potožil, odkrito povedal mnenje... To je moj zadnji komentar na vse tole, od sedaj naprej se bom takih tem vzdržala. Drugače pa zunaj sije prelep sonček.
|