|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
10.4.2009 15:17:58   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Čao!
No oglejte si kaj se zgodi, če preveč zaupaš svojemu otročku! Ko se je pokakal sem ga odvila in položila na tatami da se malo igra odvit. Medtem sem seveda skočila na RR. Ko sem ga počekirala je bil CEL OD DREKCA!!!!! Izgleda da se je še malo pokakal in se fino s tem igral. GRRRR. Noge, glava ma ni da ni - cel od drekca! Tatami da ne govorim! Tudi po obrazu je bil in upam da si ga ni dal v usta. Po moje mu itak ni bil okus všečuser posted image

No tukaj je dokaz:
http://www.shrani.si/f/D/5F/Swd7vbq/slika-162.jpg
http://www.shrani.si/f/2l/LL/2mtgLVKD/slika-163.jpg
http://www.shrani.si/f/l/P8/k4P3gy8/slika-164.jpg
http://www.shrani.si/f/3n/1x/16W3xHcL/slika-165.jpg

o madona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ne bodi huda, če se smejem temu...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
10.4.2009 15:20:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Čao!
No oglejte si kaj se zgodi, če preveč zaupaš svojemu otročku! Ko se je pokakal sem ga odvila in položila na tatami da se malo igra odvit. Medtem sem seveda skočila na RR. Ko sem ga počekirala je bil CEL OD DREKCA!!!!! Izgleda da se je še malo pokakal in se fino s tem igral. GRRRR. Noge, glava ma ni da ni - cel od drekca! Tatami da ne govorim! Tudi po obrazu je bil in upam da si ga ni dal v usta. Po moje mu itak ni bil okus všečuser posted image

No tukaj je dokaz:
http://www.shrani.si/f/D/5F/Swd7vbq/slika-162.jpg
http://www.shrani.si/f/2l/LL/2mtgLVKD/slika-163.jpg
http://www.shrani.si/f/l/P8/k4P3gy8/slika-164.jpg
http://www.shrani.si/f/3n/1x/16W3xHcL/slika-165.jpg

hja nič, malega direkt v banjo pa bo ... nič ti nisem fouš user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
10.4.2009 15:21:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
Flower pravi, da je blo vse lepo, ko smo bile nosečke - hja, pa pejmo še enkrat v tisto Idijo Koromandijo - ste za?user posted image

hja ne vem, sem prišla med vas šele proti koncu nosečnosti ... počasi bom za, ja user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
10.4.2009 15:21:05   
3jeMi

hja, pa pejmo še enkrat v tisto Idijo Koromandijo - ste za?user posted image

prav!... čez 2-3 leta... do takrat pa over and out? al' kako?

Neposredna povezava do sporočila: 1979
10.4.2009 15:30:28   
metuljcek321
A few comments:

flower, OMG za diplomo in čudno vezavo - še dobro, da je šlo potem bp skozi. Že kaj veš, kdaj bo zagovor? Jaz še kar čičam in čakam na moj D dayuser posted image  user posted image  Ksenči, kako gre tebi?

nanka, hvala, da si se spomnila naše rdeče ritke - mah, je še kar rdeče - v valovih - enkrat je, enkrat ni ... trenutno mažem s kremo Johnson's Baby za vneto ritko & kar pomaga. Kaj pa je to Linex sicer? Si že probala? Kako je? Any better? 3jemi, ja, Sudocrem sem probala, najprej je bil magičen, potem pa ne več. Btw: ste zamenjali gatke za atka? Sem se tolk narežala tvoji štoriji, kaj je dogajalo tisti danuser posted image

zimska, jep, good memory - mi2 z neboglasnico bi se naslajali nad Erazmom in njegovimi prigodami ... aha, GR, kar najprej ti preberi, potem pa magar k tebi priletim osebno na en visit & mi jo predaš - a bo to OK? Pa k Majuški jo nameravam enkrat mahnit, k ilatic, potem je tu še nosečka maja ---- hm, menda mi bo zneslo do konca porodniške al kako? Če ne pa pol, k začnemo spet mal v službo zahajat, pa dnarčke služit, a ne?

hd, bravo, bravissimo za novo karo - kam se boste popeljali na prvo vožnjo? Boš kaj v Tivoli prišla na čvekec? Saj veš, je treba mašino mal spucat & na AC bi blo to kot nalaščuser posted image

miting v Tivoliju - tokrat naju ne bouser posted image  - ob 12-ih ima Anja pregled pri 9-ih mesecih. Enjoy anyway!

rebeca, kako je bila noseča fredica vesela darila? Imaš kakšno slikico morda? Da jaz vidim te baterflajeuser posted image  Ne boš verjela, ampak danes sem se morala prav ustavit, da nisem Anji že spet nekaj z metuljčki kupila - v H&M-u sem ji potem kupila poletno kapico Hello Kitty in ne Hello metuljiuser posted image  Btw: H&M ima posebno akcijo od 16. 4. do 25. 4. - če kupite nad 50 evrov, dobite bon 10 evrov ... morate pa pred to posebno ponudbo kaj kupit tam, da dobite kuponček, ki ga potem predložite in ste v akciji.

Umpa, kakšna fajn linka si dala .. škoda, da je naša še premajhna ... čez nekaj let bomo pa sodelovali, jep.

džanika, superca za prvi dan džoba! In user posted image  user posted image  user posted image  za Jana, ki je sam vstal v posteljici! Vidiđš, sam v službo je treba, pa se doma dogajajo nore stvari. Kako se je sicer držal mali? Te je zelo pogrešal? Pa ti njega? Faca si, k že delaš, ej!!!

netki, če boste v Umagu, se pa moramo videt za 1. 5., OK? Pa ostale - nekatere ste napisale, da boste doma, kaj pa druge? Greste kam?

user posted image  vsem, ki ste že rezervirale poletni dopust - hura, hura, to bo veselo!!!!

auroraa, jaz tudi opažam, da me vsako leto bolj nervirajo prazniki & to iz enega samega razloga - ker je vedno več (vsaj zdi se mi tako) obveznosti, povezanih z obdarovanjem fuuuul ljudi ... ko grem v šoping, imam tak seznam sabo, da glava boliuser posted image  user posted image  Danes sem domov pritrogala ulala reči, denarnica je pa mizerno shujšalauser posted image  In potem gledam in se odločam, kaj bi kupila temu in temu, pa kaj onemu - itak pa vemo, da povečini vsi imamo vse ... in se nabira krama ... grrrrr ... No, zdaj sem ene parkrat sorodnikom kar zvrhan koš sadja nesla, pa so bli vsi lepo zadovoljni - ker sladkarij je na tone in tone.

mleko - naša je vse na Aptamilu.

zimska, vau, dobra jajca boste imeli. Sem kar en mal pozelenela, k so še en mal bolj fensi šmensi k naša virtualna. Sicer pa bo pri nas ju3 klasika - rdeča čebula, rumeni in rdeči pa iz vrečke, na koncu vedno še kakšnega oranžnega zmešam. No, žegnat pa ne bom nesla - in to drugič v življenju - lani sem bila na bolniški s trebuhom, mirovanje, počivanje, krvavitve itd. itn., ju3 pa šiba naša familija k prijateljem - povabljeni smo, da prvič vidimo 2-in-pol mesečnega sinka ... pa še Anjin sovrstnik (rojen prav na isti dan!) bo tam --- to bo luštno. In baje jo potem mahnemo v Volčji potok na špancir - to bo lep dan, can't wait!

Majuška, uporabljam olivno olje, drugega ne. Se mi pa zdi, da ne bi blo slabo začet za Anjo kuhat približno enako kot za naju - saj bo stara že 9 mesecev, dio mio!

nebogalsnica, thanks za poslano rumeno tračarijo - OMG, saj ni vredno komentarja - ste zihr, da to ni le nek prvi draft, ampak dejanska, KONČNA verzija??? In še kasirala bo madam od tega? Joj, ej, eni so šalabajzerji, pa še plačajo jim za to kvazi slavo. Ne moreš verjamit, res.

bolančkani, naj sonce prežarči bolezni in jih zažge za dooolgo, doooolgo!

populis, mala Lara še vedno živahna in energična, kaj? Kaj sta počeli danes?

vsi slavljenčki tega tedna - vse tanartaboljše vam želi
user posted image

Hm, a sem hotla še kaj? Menda je to to ... en lp prav vsem in bodite sončno ...

(S)MEJTE SE, BABE ŽABE, pa uživajte praznike!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1980
10.4.2009 15:31:16   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

hja, pa pejmo še enkrat v tisto Idijo Koromandijo - ste za?user posted image

prav!... čez 2-3 leta... do takrat pa over and out? al' kako?

Ja, točno tko se reče, je pa smešn, če pomisliš na sam seks, pa potem tole rečeš ... dobesedno ...

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
10.4.2009 15:32:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Flower pravi, da je blo vse lepo, ko smo bile nosečke - hja, pa pejmo še enkrat v tisto Idijo Koromandijo - ste za?user posted image

hja ne vem, sem prišla med vas šele proti koncu nosečnosti ... počasi bom za, ja user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , mene tud med nosečnostjo še ni bilo tu ... ooooo, brala pa sem, to pa čist vse & s fuuul velikim veseljem, k ste tko pridno klofaleuser posted image

Aja, Majuška, si že počasi za ... torej se pridružuješ Mirjam, Almeri, pa še katero pozabla maybe?

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
10.4.2009 15:34:26   
metuljcek321
ilatic, OMG ... never, ampak res never ne puščaj otroka z drekcem, sicer ---- no, sicer se zgodi to, kar je na slikicah ... uživajta v banji ... Tarik je navihanec, ne?user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1983
10.4.2009 15:38:47   
metuljcek321
Vau, vau, vau, tale Annex Sol Hotel Umag izgleda pa hudo dobr!

Evo, Anja že drnjoha, mat gre pa en mal pospravit & spakirat dobrote za jutri (za frende in malečke), pojutrišnjem (klasično smo povabljeni na jajčka, potičko in ostale dobrote k mojim sorodnikom v Ribnico), in popojutrišnjem (še 1x gremo na morje - smo tko navdušeni nad hiško, da jo gremo še en mal firbcat in se naslajatuser posted image  user posted image  user posted image ).

Pa nehala bom monologirat tukej, da me ne bojo z RR-ja vrgliuser posted image

Adijos, čvekolinke! Talk to you later ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1984
10.4.2009 15:54:05   
ilatic
Ja Tarik je itak šel takoj v banjo. Roke sem mu 3x prala iz milom, da je izginu smrad. Ja in to sm vam pokazala zato da NEVER ne pustiš otroka samega odvitega!
Sam nasmejala sem se mu pa tud. Ker ko sem prišla in zavpila od šoka se mi je tako prikupno zasmejal da bi ga pojedla, če ne bi bil ves od drekca!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
10.4.2009 15:55:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
Hecno, k meni se pa nobena noče povabit user posted image

To pa kar ni res, midva s Stašem prideva. Se spomniš? Saj sva naredili celo traso sprehajalnih poti. In ne, ananasa mu še nisem dala. Je pa danes jedel maline z banano.

user posted image : jaz bom tudi preskočila user posted image , ampak ideja ni slaba, ni slaba... Glede knjige in obiska - velja.

Ilatic:
OMG, ampak na tretji sliki te pa tako navihano gleda, da se še jeziti ne moreš, kaj??

Auroraa: katera agencija?? Izgleda full dobr.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 17:08:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 17:57:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1988
10.4.2009 17:57:59   
glugluglu
ilatic, jaouser posted image , to je pa bilo nekaj dela s čiščenjem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
10.4.2009 18:32:07   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

netki jaz sem gledala točno ta termin od 24.4 za par dni, ampak spet sem gledala Hotele iin ne apartmaje, če te zanima ti lahko pošljem par idej, mi smo si potem premislili, ker bomo šli raje na enodnevne izlete, pa k mojim staršem gremo krstit vikend user posted image .

prosim.....hvala user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
10.4.2009 18:34:43   
netki
umpa....a vi greste v hotel?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 18:49:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.4.2009 18:51:30   
nanka
A vam nekaj povem? Natka je začela plazit, po kolenih sicer zelo previdno in dela mišje premike, sede se zna pa dobro premikat sem in tja, sem kar vesela, da je pogruntala kako naprej. Sicer se še vedno konča na trebuščku, ampak iz sedečega položaja gre na kolena kar je super.

Tako, kidanje na pol uspelo, jutri dokončamo, zdaj pa zaslužen kavč, moji gredo pa k maši. Jaz pa sem varuška naše zaspanke, ki že spi.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 18:55:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.4.2009 18:57:07   
nanka
Na Larini brzini bo po moje šele čez pol leta, ampak začetek pa je, hvala Lari.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.4.2009 19:36:23   
neboglasnica
user posted image Natka! A vidiš kaj se je naučila pri nas? user posted image user posted image No, strašni učitelj Staš je svoje znanje prenesel naprej, zdaj pa ne zna nič.

Tudi me smo bile pri maši, sta dobili kos kruha, sta ga tako jedli kot da že cel dan nista nič. Pa skoraj zmrznili smo, brrr, je bilo mrzlo. Zdajle je padla skodelica saj veste česa in ham ham. Pripravljam pa smetano in jagode za večerjo. Punci še letata nekje po vasi, moški delo počiva po neprespanih nočeh, jaz pa..načrtujem jutrišnji dan: peka potice, krasenje jajčk, ribanje hrena in pranje, pranje.. Popoldne pa gremo na izlet, proti Novemu mestu. Mož ima tekmo, mi se bomo pa peljali naokoli.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.4.2009 19:40:28   
nanka
Neboglasnica kam proti Novemu Mestu? No pa se boš peljala mimo nas, kdaj pa greste?

Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.4.2009 19:40:56   
neboglasnica
Sasi13: si ti prosila za DM kupončke? Prišla je nova zbirka. Javi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.4.2009 19:41:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica kam proti Novemu Mestu? No pa se boš peljala mimo nas, kdaj pa greste?

Ob 14.00 uri.Ti bom mahala. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.4.2009 19:48:57   
nanka
Ti bom pomahala nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?