Ninaaa
|
Neža7, čestitke za 1. zobek Naty, čimprej se pozdravite, zdaj je tak lep sonček naslednje dni, da upam da bo imel kaj od njega... Erin, naša je vse po vrsti, nič dosti ne kompliciram, če imam čas in voljo, kuham posebej zanjo, drugače pa jemo vse od kraja skupaj pri kosilu, samo kake makarone ji z vilco malo na manjše koščke pretlačim/narežem, pa kak tenstan krompir ji tudi malo potlačim, pa meso ji nacufam na koščke da jih lahko pomelje - pa ima samo dva spodnja zobka zunaj. Jogurt ji tudi dam sadni, pa ga ima zelo rada, sploh če kakšno banano not pretlačim ali jabolko naribam. Vsak dan popoldan ima en sadni obrok in tam vmes včasih pade kakjogurt ali skutka. Jajčka ji še nisem probala dat, imam namen zdaj v kratkem. Mleko pa uporabljamo že nekaj časa za kašice delat navadno, 3,5% maščobe, unga iz hladilnika, ne alpskega. bella vse najboljše tudi od mene! Joj punce, vam ne morem povedat kako sem jaz vesela, da mi moje male e bo treba še dat v vrtec letos, verjetno itak ne bi prišli not, ampak vseeno... Se mi kar smeji ko pomislim, da bom s porodniško lepo elegantno rešila ta problem Lep dan je bil danes, naša je bla skos zunaj, od osmih zjutraj, v vozičku je dremala pa po obiskih smo hodili, zdaj bomo čezpraznike pri mojih starših v Prekmurju in se prav veselim teh mojih počitnic! Lepo se imejte tudi ve!