|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.4.2009 21:09:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ma sej nisem bla napadalna, sam svoje mnenje sem povedalauser posted image
drgač pa oprosti če sem te prizadelauser posted image

eh..sej dobr..user posted image me mal luna trka pa preveč burno reagiram...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.4.2009 21:22:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes 9.4.2009 je Neža dobila 1. zobek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Wiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Pa ste ga le dočakali tudi pri vasuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.4.2009 21:30:14   
kaja02
bella- user posted image

sayuri- naša dobi vneto rito, če jaz jem pomaranče ali pa pijem limonado, se pozdravi v enem tednu, čistim jo samo z vodo ( takrat, drugače uporabljam vlažne robčke) pa bepanten

matejka- jaz že od začetka jem vse (sam 1,5 meseca nisem mleka, ker je bil sum alergije na KM), drugače pa že od začetka vse, no ja zdaj sem na dieti pa ne morem vsega jesti, kar bi hotlauser posted image

neža- iiiiii user posted image   za zobek, mi ga pa še čakamouser posted image , enkrat do šole bo menda ja ven pokuku

erin- bella- sayuri- ma dejte mi povedat, no!!! a ste mele vodni dan al ne, in če ,a je bila količina mleka kaj manjša?

gajka- načeloma mam čas od 11.30, ker ob 11. grem po Kajo v ZD, majo sistematični pregled, potem pa lahko pridemo, kam v CC? al pa prej tam od 9.00 do 10.50, aja vidim, da gresta takrat komi od doma,

pablo- a tebi odgovarja???? drugače pa se ti lahko pridružim kdaj drugič!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.4.2009 21:39:44   
bambi14
Ja večer,

se me še spomnite?....si zaslužim po nagi riti,...od vrtnarja, če je možno.
Torej nič me ni ker:
- smo že 1 teden prehlajeni in cele noči pucamo kanaleuser posted image
- v torek mam izpit in se v preostanku cajta probam učit
- pa ploščice so nam položli ta teden- jeeeeeee sem vesela, drugi teden pa pride parket in potem,.....

samo, da mine vse to, pa bom bolj pridna tu gor ali pa me bo premamilo čudovito vreme, ki kr vabi.

Erin- saj me nisi zbrisalauser posted image ,....mi sedimo od 15.2, plazimo pa še ne, bi pa naša rada stala.

Bela-vse naj naj,....cmok na ličko in včeraj je praznovala ozziebo.user posted image user posted image user posted image
Tejkaz- meni se tudi ne da vse posebaj miksat,...mala začne preveč protestirat, že ko čaka na to hrano, kaj šele, da bi čakala na vsako posebaj. Tiste, ki to delate, bravo,....jaz sem lena,...

Neža- super za zobek,zdaj pa boš lahko bedre glodala,...mi smo še brezzobi.
Kaja02- sem se smejala, kako se plazi z blazino-hiiiiiuser posted image

Sayuri- če maš Canesten kremo doma, namaži rito s tem,...mogoče pa so mozolčki glivičnega izvora,...zdaj ko se je začela vročina se to rado naredi.
matejka- vse jem, pa še dojim,opažam, da ji nič več ne škodi,...tudi pasulj sem že jedla.

Zdaj pa grem še malo dragega požulit,....se tipkamo in kaj vidimo,....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.4.2009 21:53:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

erin- bella- sayuri- ma dejte mi povedat, no!!! a ste mele vodni dan al ne, in če ,a je bila količina mleka kaj manjša?

Upsiiiiiiiuser posted image spregledala...sonce je krivo, je osvetilo ekran pa nisem videlauser posted image user posted image user posted image

Nisem ga mela, ker še vedno dojim, sem kar naprej šla na 1 dan... mleka bo pa itak vedno manj na tak ali drugačen način..se mi zdiuser posted image
Če upaš reskirat imej vodni dan, drugače pa sadni ali pa spet beljakovinski dan...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
9.4.2009 21:56:02   
karmar
Erin tudi jaz ji vse zmiksam ker mi nekako ne gre da bi ji samo purana ponudila...no, se bomo že znajdle počasi. čez par let ne bomo več miksali.user posted image

cebrca končno ti pošiljam obljubljeno in ti res garantiram da je čisto. Za otroka še bolj poskrbim kot zase, tako da....dober tek. Danes sem poslala, mislim da jutri bi moglo priti al pa v soboto najkasneje.

< Sporočilo je popravil karmar -- 9.4.2009 21:58:10 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
9.4.2009 22:00:42   
Erin
Ooooooo bambi..WBuser posted image user posted image imate pa pestrouser posted image Prvo kot prvo - pozdravite se, drugo kot drugouser posted image - vso srečo na izpitu!! TRetje kot tretje...kaj bo sledilo ko pride parket??user posted image user posted image Dober občutek ko si urejaš domek kajne..

Neeeee..nisem te dala dol s seznamčkauser posted image ...saj se redno javljaš.. user posted image važno je le to da vem da se vračate nazaj k nam...če se ne, potem sledi izbris... sem se navadila še s teme nosečnost ko smo imele na seznamu prijavljenih že preko 120 punc in se jih je javljalo le okoli 85..pa sem jih zbisala... to so "muhe obiskovalke enodnevnice"..user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
9.4.2009 22:02:14   
Erin
Pa kaj je s tem RR..skoz neki štekauser posted image user posted image user posted image
A ima še katera probleme?
Kr strani ne kaže, pa komaj sem do sem prišla (HB za history) pa vsakič ko post napišem me vn vrže...grrrrr..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
9.4.2009 22:02:37   
Erin
A ko se pa zjezam mi pa v prvo objavi?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
9.4.2009 22:10:42   
karmar
evo še eno slikco
zgleda da je zelo jezna na pirh ampak je bal tako navdušena da ni ust zaprla kakih 5 min.
user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
9.4.2009 22:14:36   
kaja02
erin- ti ti ti sonceuser posted image , jeeeee bom pa kar na mesek prešaltala, že tako ali tako imam v nedeljo sadni dan, jaz pa doma poln hladilnik šunke, jajč... skratka samih dobrot, ki me čakajo user posted image
mleka pa mam zaenkrat oz. zadnje dni še za izvoz ( ga kera rabi user posted image ), ker mi zadnje dni veliko na zizi visi in posledično imamo večjo ponudbo
pa hvala da me nisi spregledalauser posted image

men tud RR šteka, ti tale post pišem že 3ič, upam da zdaj uspe, ker vedno kaj ven spustim, in če bo šlo tko dalje ti sploh ne bom nič več mela za povedatuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
9.4.2009 22:16:19   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

evo še eno slikco
zgleda da je zelo jezna na pirh ampak je bal tako navdušena da ni ust zaprla kakih 5 min.
user posted image

hihihihi, faca je mala

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
9.4.2009 22:17:47   
kaja02
pa jo mam, pa jo mam......... 4 zvezdico mislim!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
9.4.2009 22:18:26   
Erin
eeeeeeeeeeee ni blemauser posted image user posted image
Ej 1000 objavo si imela oz dobila si  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo čveka!

Tako tako vidiš..mesni dan si naredi in si vsaj malce dobrot privošči..ampak dobro premisli kaj ti bolj diši..mesek ali jajčka...uf..jaz bi kar trpela ko bi to gledla...mmmmmmmmmm   vidiš..šment...sem pa lačna postala..user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 9.4.2009 22:20:07 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
9.4.2009 22:19:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

user posted image

user posted image user posted image user posted image Mislim da bolj meri če ji bo zneslo z enim šusom da ga pojeuser posted image user posted image user posted image Faca..

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
9.4.2009 22:53:12   
bella02
Hej!
VSEM hvala za čestitke. Ja, štejem jih pa natančno toliko, kot jih je naklofala matejchiuser posted image (zlata si, sem se res nasmejala, pa še potrudila si se, sem jih preštela, brez skrbiuser posted image ). Dopoldne sta me presenetili mami in sestrica, sta prišli na kavo, popoldne pa sva šla z mojim gledat 3 xsare. Ena je zanimiva in zdaj čakam, kaj bo rekel mož. Bo on odločil. Jaz sem za, on pa cinca. Tipična tehtnicauser posted image . Držite pesti, da imam od jutri ali od sobote naprej drug/nov/svoj avtouser posted image . Na večerjo jaz nisem hotela, ker je tašča pazila Tejo in sem vedela, da jo čaka zunaj še delo. Pa je moj že zavil proti kitajski in je obrnil šele, ko sem mu rekla, če bi mi rad pokvaril dan. Grem rajši en drug dan, da ne gledam na uro in da nimam slabe vesti. Fešto pa bom imela drug vikend, mi za veliko noč glih ne paše preveč (meni načeloma ni panike, sam moji pa precej dajo na to; bomo pa 2x dobro jedliuser posted image )
Sem vas na hitro prebrala, bom sam na kratko pokomentirala.

Kaja02, jaz sem zdržala 2 vodna dneva, tretjega pa spoh nimam (nisem imela) v planu. Sem pa z dieto začela potem, ko sem nehala dojit. Količena mleka, kaj pa vem, verjetno bi se kaj poznalo.

sayuri, jaz sem takrat klicala P in mi je rekla, naj ji izmenično mažem z Bepanthenom in Canestenom in smo rešili. Je blo pa tud že kar precej grdo. Pa po večini ji še vedno umivam z vodo, le sem pa tja z robčki. Ko mi poidejo pa te zaloge blazinc, pa bom prešaltala na robčke

karmar, kakšen fris! Super slikcauser posted image

No, grem se stisnit k mojemu. Se mi ne da več. Nisem navajena user posted image , danes smo pa kar malo  user posted image .
Tako bo pa drugo soboto:user posted image user posted image (hi hi hi, ne, sej ne, sam keri dobri smajliji). Nisi vsako leto okrogel (no ja, eni imamo to srečo, da smo skozuser posted image )

Nočka!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 9.4.2009 22:54:48 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
9.4.2009 23:07:32   
matejchi
sayuri kaj se sekiraš za vrtec.. itak boš dobila, vsaj pri nas je družina z dvojčki v prednosti.. saj res anita, a dava Zojo in Marušo prijavit kot dvojčici?? user posted image

tejka verjetno bauhaus, baumax, obi.. za mivko mislim, če ne si jo pa z morja prinesi..user posted image

Ninaaa dobra si, da boš dva malčka rihtala, naš je star 5 let pa mi paše, da gre malo k prijateljem, njemu pa tudi..user posted image

gajka to je lumix, ****t ga...user posted image user posted image
jutli pa plide.. upss je že ob 22.00 priletela user posted image botrca... od tamalih dveh.. hehe, Žiga se bo spet moral 2 dni navajat, da ji bo 3 dan, ko gre domov že lupčka user posted image dal.... hihi

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

gajka- načeloma mam čas od 11.30, ker ob 11. grem po Kajo v ZD, majo sistematični pregled, potem pa lahko pridemo, kam v CC?

A greste v CC al na CC user posted image ? pijankleuser posted image :P

bella pa dobrodošla v klub 30 user posted image (sem skoraj napisala 90 :P), menda je sex pol boljši.. user posted image

karmar pa je tudi tvoja levinja, po slikici sodeč user posted image kar daj ji kladivo v roke..

that´s all folks!

< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.4.2009 23:20:27 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.4.2009 0:47:37   
matejchi
HAHAHA
iščeš neki, najdeš pa ...
http://www.spletnioglasnik.com/index.php?a=2&b=4048

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.4.2009 7:14:10   
anita goitan
jutroouser posted image

smo že od 6ih pokonci..dns je strogi post: nobenih mesnih pregrehuser posted image

matejchi super za botrco, in lupčke in vseuser posted image

bella si se nažurala
karmar
Zoja ma ta velikega Kinderja ga jutri nesemo požegnt, bom pa 5€ zravn uturila mogoče bo čez leto kaj pomagalouser posted image

naty ti odpišem sms, včer sem že spalauser posted image

zoja miša povej kaj počneš 3m na istem mestuuser posted image čeprou letos boš mela kar pestro: Kaja Lina in snubciuser posted image

Erin tebe luna trka jauser posted image

tejka bom dns mojga vprašala za mivko, včer pozabla (no sej sm že spala ko je pršu)

PABLO in ostale ki imate že izkušnje: kolk mirkate na tamale ko se plazijo in postavljajo na noge ob vseh zadevah, Zoja se ob vratih gor postavi in bolje da jo ne vidim ker če jo ogovorim in rečem pazi, ma skor sigurno pade in kam butneuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.4.2009 7:27:44   
sayuri
Dobo jutro punce. Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj se zopet riše prelep dan user posted image  Mene čaka sicer pospravljanje notri. user posted image  malce bolj generalno (kolkr se bo z L&Z dalo) user posted image . Potem pa ven, ven, ven. Mi imamo tudi že lepo barvo po ličkih user posted image . Predvsem jaz, ker sem se pozabilas kremo namazat user posted image .

kaja ups, jaz sem pa res spregledala tvoje vprašanje user posted image . Jaz sem imela 2x vodni dan. Dojila normalno. Men se ni nič poznalo, da je mleka kaj manj user posted image
bella držim pesti, da dobite nov avto in da se v Veliko noč lepo že zapeljete z njim. user posted image
bambi, al katera druga-bom dobila Cenasten tud brez recepta v lekarni? Ma, saj se mi zdi, da je malce bolje. Čist možno, da so še kakšne glivice user posted image  bambi, pocajtajte se, pa držim pesti za izpit user posted image
Ryssa kako je Nejc danes? Še vročina?
Neža, no pa imate tud vi prvi zobek. Zdaj je pa moj Lovro najstarejši brezzobi julijski avgustovček user posted image user posted image
matejchi pri nas še nism slišala, da bi bili dvojčki prednost za sprejem v vrtec. Zdaj moram pa res se enkrat najavit pri socialni delavki v vrtcu. Ona ima tole vse čez in ji bom rekla, naj mi pove, kako bojo izbirali-po kakšnih kriterijih. Maruša&Zoja dvojčici...seveda-ooooorng dvojajčniuser posted image user posted image user posted image user posted image  matejchi, daj mi povej, če tvoj Žiga tud kaj nori s temi Bakugani al kaj so že???
karmar, super slikica user posted image
tejkaz mivko zihr dobiš v kakšnem Bauhausu, BAumaksu, Obiju ali pa v kakšnei trgovini z gradbenim materialom.
buhtlčk he he, vidim, da imaš ti tud enega neučakanega hranojedca doma user posted image . Ja...včasih res ni cajta narest kašice in takrat pojejo lončki user posted image  DAj povej, če se je GAšperju zdaj kaj umirilo stanje na koži, odkar nimate več mucka?
minica no, ti kar počas poslikaj. A težko misliš, da se sestavi? Mene samo zanima, če je sistem marele ali če se sestavlja navzdol. user posted image  
Ninaaa čaki malo...ti sei zares zares noseča? user posted image  Kdaj pa imaš potem rok? In kako folgaš vse skupaj? Pa slabosti pa to?
anita je Zoja vsaj spala celo noč, če včeraj ni čez dan skorajda nič?

Aha, vidim, da se o kapicah proti sončku pogovarjate...evo, pa mam razlog za it v LJ drug teden user posted image  Mi bo katera prišla delat družbo?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.4.2009 7:30:23   
gajka
Dobro jutro! Spet se nam obeta en super lep dan. user posted image

Včeraj je bi Rok skoraj cel dan zunaj, malo vozičkanja, pa prvič sem mu kar dekico razgrnila na travi, pa senčnik zraven in je ful užival. Vmes se je celo naša psica malo zraven pritihotapila, pa je tako delal z njo, da se je še meni zasmilila - je pokazal vso nežnost, ki jo premore (tolčenje po glavi, vlečenje za dlake, suvanje v učke in nos...). user posted image Še dobro, da ima naš pes kilometrsko potrpljenje. Takole je pa izgledalo:

user posted image

user posted image

Jaz ravno fruškam, ta mali se pa okrog smuka. Vidim, da bo treba vse knjige prestavit kakšno polico višje, ker jih že pridno ven vleče. user posted image Pa včeraj je iznašel nek ultra čuden način plazenja (neka mešanica gliste in vojaka user posted image ), s katerim se je začel ful hitro premikat. Če se mu da, lahko tudi sedi že po celo 10 minut skupaj, tako da očitno je začel zdaj vendarle malo napredovat. user posted image

kaja02
- midve se pa slišiva glede CC.

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.4.2009 7:35:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.4.2009 7:40:50   
nell
Dobro jutro  - kavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej ne nisem gegnila, sam lepo vreme in je treba preveč okol fijakat, zvečer zbita k kak šnicl, tko da se mi tud ne da na računalnik in se ponavad kr poknem na kavč, pol pa moj hoče sveže meso - tko da ne vem no, človk si tud oddahnit ne more - ne vem če ne bom spet mal ob večerih začela na računalnik hodit - hehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prebrala in kaj pokomentirala bom kasneje - edino za sayuri sem prebrala, da ima Zara rdečo ritko - js sem poleg vsega naštetega, skuhala še kamilice in sem ga z njimi umivala - no ga še vedno, kadar vidim da se mu hoče rita rdeče obarvat - pa vlažilne robčke stran.

Js danes pakiram na veliko, jo namreč šibnemo na morje - gremo našmu mulotu Kamenjak razkazat, pa mal pohajkovat ob obalah, pa tko - se vračamo v torek ali sredo in js in Tibor naslednji dan, še za en teden k mojim  - moj je oblubu, da vzame prenosnika (pa on bi itak gegnu brez računalnika), tko da se kej ušunjam, da vas preberem.

lepe in krasne dni vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.4.2009 7:48:06   
anita goitan
ma ki pa sayuri, NI spala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.4.2009 7:53:55   
sayuri
anita naša dva se sicer še ne postavljata na noge, ju pa moram tudi že imet na očeh. NAjvečkrat ju pazim "brez besed". Torej, da samo opazujem. Otročki morajo raziskovat, se učit.... Če res vidim, da bo pristanek na tleh grd ali recim, da je nevarnost, da kaj pade na njiju, da si priščišneta prste, potem grem do njiju, primem npr za rokico in rečem kaj v smislu "Ne ne, se boš uščipnil!" Bo pa treba čedalje bolj pazit, ja. ooo...padcev bo veliko...še dobro, da imajo mehko oblazinjene ritke user posted image

gajka super si ti to izvedla z odejico na tleh. user posted image
nell uživajte, uživajte.....Joj, morje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.4.2009 8:03:25   
anita goitan
nell uživajte na morjuuser posted image
gajka bravo Rokuser posted image vsak dan bo bolj spreten

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.4.2009 8:04:22 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?