Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 neki mi povejte, a pri vas tud patronažne še hodijo okrog? me je danes poklicala, da pride v četrtek ? mi ni nič jasno zakaj, pri Kaji je prišla sam 2x, mogoče mam pa še od takrat kakšen obisk v dobro Meni je rekla, da pride še zadnjič pri 5-tih mesecih, ko bomo že začeli z GH, pa je ni bilo!? Pa ne vem, ali bi jo mogla jaz poklicat ali naj bi imela sama skrb in evidenco in prišla, ko pride čas?! Je nisem klicala, ker je nisem niti rabila niti pogrešala . Eni sosedi je prišla, ampak jo je sama poklicala. Pa ji je takrat rekla, da ima na dolgu še našega malega in še nekoga in da nas mora enkrat obiskat. Do danes nas še ni. Drugi sosedi pa je rekla, da je ni treba klicat, da bo sama prišla In bravo kaja02 za minus kg! Človek mora biti kar karakter, da se drži takšnih diet. In še enkrat za voljo in vztrajnost! Kar tako naprej ! Sem se pa prisrčno nasmejala ob branju tvojega opisa Lejinih domislic in poz pri plezanju in spanju. Super so ti naši otroci. Vsak zase je nekaj posebnega! Prav tako bravo tudi bella02 za toliko volje in discipline ob izgubljanju kg! Res si bila pridna! In ko postanejo kavbojke zopet prevelike....hmmm, to je pa sploh dosežek in izvir ekstremno dobrega počutja, a ne? Pa res si pridna z učenjem! Čedni punci imaš, ampak Teji sem pa tudi jaz prisodila popolno podobnost tebi, čeprav sem sodila le po slikah videnih tukaj. IZVIRNO SPOROČILO: Erin A vaši še vedno jejo kašice ali ste katere že na malo manj "gladki" hrani.. JAz mu sploh ne upam dajat malo večje koščke dokler ne bo imel enk vzunaj Jaz v glavnem še miksam, ker še ni tak 100% jedec. Me je pa presenetil zadnjič, ko je brezzobi kot je, z največjim navdušenjem pojedel mlince in piščanca in to grobo zmečkano kar z vilico. Mlinci niso bili mišljeni, da bodo tudi njemu obrok. Ker pa je ob mali degustaciji pokazal tolikšno navdušenje, sem mu kar ponudila. Pojedel pa je presenetljivo veliko. Neža7 – O, kako zelo sta čedni! Res lepotički! gajka – Rok je pa tako luškan in zgleda, da je kocke res vesel! Drugače pa je kocka videti super. Sayuri – iii, saj ne moreš verjet. Kar takole je Zara zaspala na tleh?! Res posrečen in prisrčen trenutek! Pa slika, ko sta oba na blazinah – prava frajerja, pa tiste »tanartabol cart« čevlje imata oba, a ne? Pa tista še od prej »četverčki« je tudi perfektna! Super za ugoden službeni razgovor. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Celjski čvek - kaj zdaj? Četrtek ali petek? kaja02, Pablo (nekako imam v spominu, da ti četrtek bolj odgovarja), sandra123 (vi imate v petek P, če se ne motim, a jutri bi šlo),...? Sem videla, da kaja02 na čvek jutri ne more. Jaz bi lažje jutri, bi pa morda tudi šlo v petek. Če se zmenite za v petek, javite kdaj in kje, pa se vama morda pridružim. MATEJKA_ - luškano dete in bravo za »samostojno uspavanje« ! Maja T – čestitke Zari za 9 mesecev in na fotkah s poroke res zelo dobro izgledaš. Pa sicer zagotovo tudi….Zara je . Erin – kakšen frajer je tvoj Tilen! Druga slikica s šiltom nazaj in nagajivim nasmeškom mi je zelo všeč. Pa danes si že čisto druge volje, a ne?! Vedrejše…. So dnevi, ki morajo biti slabi, da dobimo občutek čim večkrat v njih videti dobro! Zoja Miša – o srečnici! Kar trimesečno bivanje na otoku sta si omislili? Potemtakem bosta že jutri pričeli kovčke skupaj pakirat … Velikim sta nam očitno naredili lušte in vama malo zavidamo, vseeno pa to ne pomeni, da vama iz srca ne privoščimo prijeten in nepozaben dopust, brez zapletov in neprijetnih dogodivščin in na sploh čudovitega poletja! Pa srečno na poti, ker se bosta večkrat peljali tja in nazaj, se mi zdi. Za pot smo mi ponavadi izbrali zgodnje jutro in se je dobro obneslo. Za vračanje pa pozni večer. anita goitan –ja, s soncem je treba biti že kar previden, a ne ? Ne znam prav svetovat, po moje je tudi ribodermin primeren. Vsaj piše tako. Jaz sem tudi skoraj pozabila na nujno zaščito pred soncem. Ne zase, predvsem za otroka. Saj je bilo že tukaj nekaj debate o kremah, pa v lekarni sem razmišljala o tem, vendar sem kar odlašala z nabavo. Na srečo tamalega še nisem kaj preveč izpostavljala soncu, ker smo ta teden predvsem doma, se pa spomnem, da me je to spomladansko sonce že kdaj prav grdo presenetilo. V prvi priliki grem v nabavo kakšne dobre zaščitne kreme. Dobro, da si opozorila! sandra123 - čestitke T&T za osmico!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 9.4.2009 3:17:11 >
|