|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
8.4.2009 12:40:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

PIA je prvič sama zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO PIA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
8.4.2009 13:03:13   
MATEJKA_
user posted image
user posted image

TUKAJ PA DELAM BRRRRRRRM BRRRRRRRRRM
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
8.4.2009 13:04:36   
Zoja Miša
Na obisku bilo super, Kaja Lina pridna, jaz pa sem se fejst načvekala. Sem ful vesela, da sva se s kolegico našli, po dolgem času. Pa ful blizu smo doma in v službo hodi (no sedaj ne, ker je že doma) en vhod stran od našega blokauser posted image . Joj, mali svet!user posted image  HB da je tako.
Čakam taščo mi popravljen avto pripeljeuser posted image . Zvečer pa pedikura! Juhu in res bom šla v japonkah. Pa naj mene kdo tako čudno gleda, kot sem jaz uno punco zadnjičuser posted image . Mogoče je šla pa na pedikurouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Takole furkalo bi pa jaz za Roka imela: http://www.youtube.com/watch?v=7qltgQuIK10

Tole je pa zakon! Veš mogoče kje se kupi in koliko stane?!user posted image  A sem že videla. Če najdeš, sporoči.user posted image  Iiiiiiiiiiiii Erin user posted image user posted image  vse najde! In ti bi nam ušla!user posted image  Ni šans!!!!!
In dohodnina Gajka, haloooooooooo!user posted image  Vi pa imate eurčkov!

In ČESTITKE OZZIEBO ter TAJA & TEJA

Matejka, evo, pa bo!

Bella, čedna škrbika in mala navihankauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.4.2009 13:20:39   
tejkaz
Dan

Mi smo menda zdravi in doma. Tiste ki se sprašujete zakaj pri nas toliko bolezni, počakajte da bodo vaši v vrtcu. Saj je bilo fino na dopustu, ampak sem vesela da smo doma. Ker nekaj dni nismo spali skoraj nič. Upam da bo doma bolje.

Okne imamo nove, ati je vse lepo pospravil in počistil.

Za nazaj sem samo malo preletela in pregledala slikice. Luštni so vsi avgustovčki.

Kaj je novega pri nas? Jaša se je končno začel postavljati na vse 4. Potem se pa gunca gor in dol in gor in dol. Tretji zobek smo danes zjutraj dobili (verjetno ponoči, zato je tako vpil), zaradi bolezni je spet nehal jesti.

Zdaj pa pakirat, prat, pospravljat, kuhat, igrat,....

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
8.4.2009 13:22:01   
Tamy30
Pozdravcek, posiljam vsem en velilk topel soncekuser posted image

Wow  tako se je segrelo, da se samo s kratkimi rokavi hodim naokrog tako kot v stanovanju mi je zunaj tud vroce. Kak pa ve?

Ker je meni vroce, tudi Martina ne obacim vec toplo. Ce greva ven ima samo kratek body, pa kako majcko preko, ali trenirko. Nabaviti se morem samo manj topolo kapico. Sem vceraj gledala ene mamice ki svojim tamalim niti kapice niso nadele. Hm ne vem ce je ze tak toplo da bi bili cist brez., ali pac????

Ful lepe fotke, sayuri, MajaT, Matejka, Erin.....( pa se katera,)

MajaT. Cestitke za 9 mesecevuser posted image

Martin trenutno se spi, no zdaj zdaj pricakujem da se bo po 2 urah zbudil, ko mu bo v zelodcku zacelo krulitiuser posted image

Sayuri tale kocka pa je enkratna. Kolk stane pri Merkatorju???

Mene pa zanima, vasi malcki ko se ze plazijo, verjetno naprej, ali so zaceli najprej nazaj, pa pol pogruntali kako se plazit naprej?????

Ker se Martin plazi samo nazaj, pa vcasih dvigne tudi ritko, samo naprj pa nikakor noce. A bi mu morala pomagat?? Ali pokazat???

S ceveljcki pa bomo imeli malo tezav, se mi zdi. Vceraj sem sla v Cicibana pogledat za prve copatke. Sicer jih ne rabi da bi se postavljal na noge, ampak ko greva ven, da ne bi imel termo zoknckov zdaj ko je tal toplo, pa smo sprobali 6 razlicnih copatkov in nobeni mu niso ustrezali. Ima ful velik nart, kot buhtlcek, in ne spravimo niti pete do konca.... A ima katera podoben problemcek, ???? Hm, ne vem kako bo ce se mu nart ne bo znizal, ko bodo res potrebni ceveljcki....

Ok, malce tezim,

zelim lep dan

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.4.2009 14:21:23   
sayuri
No, bila v šoli (službi). MAlce smo se pomenili,kako bo, ko pridem iz porodniške, pa tile novi pravilniki o ocenjevanju delavcev user posted image , pa čvek s sodelavkami....ko sem odšla, sem ugotovila, da me res še nič nima za v službo it user posted image  Mi je tko luštno na porodniški. user posted image  Sem omenila tudi prošnjo za podaljšanje. Ravnateljica ni nič komplicirala. Joj, kako ee zdaj, fajn, ko imamo novo ravnateljico, ko se da res vse zmenit brez problema. user posted image

L&Z sta se pri moji mami čuvala. Bila pridna user posted image . JAz sem pa neki švoh user posted image  Hmm, po grlu me praska...verjetno sem kje kaj pobrala user posted image

Se ostale sončku nastavljate? Prav je tako. JAz sem moram spravit teraso pospravit. user posted image

MATEJKA, kako je luštna tvoja princeska. NAsmejana pikica user posted image
Tamy naša dva sta se najprej rikverc plazila...kar precej časa. Potem sta se začella šele naprej.  Aja pa glede čeveljčkev...hm, kaj pa če bi kupila kakšne takšne,ki še nimajo trdega podplata...kake usnjene ala Robez? Se da za recimo 12€ dobit zlo zlo lepe. Drugače pa smo mi prav v Cicibanu dobili model za visok nart-na vezalkice (še za Filipa govorim).

Hm, jaz nisem še nobila dohodnine...niti mož ne. Kdaj bo naslednja pošiljka? Po prvem maju?

< Sporočilo je popravil sayuri -- 8.4.2009 14:23:11 >

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
8.4.2009 14:34:42   
minca_n
tako da se spet jaz malo javim. novega ni nič kaj, razen to, da si zoja že sama drži flaško in ima zato mama manj dela :)
nabavli smo di tudi nov voziček, da me ne bodo spet vsi mimoidoči spraševali "imate fantka ali par" (čeprav sta vedno oblečeni kot punčki)  in to samo zato ker imamo ta voziček :

user posted image

in zato smo si zdaj nabavli tega (za spomlad in poletje) :

user posted image

upam da nam bo dobro služil, kot nam je zdaj "taplavi"

ja to bo to zaenkrat

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
8.4.2009 14:49:20   
sayuri
minica povej mi, če ste tale roza voziček že dobili?  Če ste ga, bi te prosila za eno uslugo. Če mi poveš, kako se zloži in če bi mi lahko prosim slikala zloženega. user posted image Nikjer na netu namreč ne najdem slikice v zložljivem stanju user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 8.4.2009 14:53:37 >

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
8.4.2009 14:57:21   
minca_n
ja ravno danes. dobiš slikice.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
8.4.2009 15:01:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

ja ravno danes. dobiš slikice.

Hvala hvala. PA še povej mi, koliko časa si voziček čakala? Saj si ga preko neta naročila, a ne?

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
8.4.2009 15:39:22   
anita goitan
sonce me je ožgalo po nosuuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
8.4.2009 16:07:28   
buhtlčk

Ozziebo, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image
praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.) - 3/4 leta user posted image user posted image in TAJA & TEJA (sandra123) - 2/3 leta user posted image user posted image Čestitke!!!

No sem lena, pa sem od krysie prepisala.

Na davčni sem skoraj uredila, še enkrat drug teden, pa bo. So bli pa zloooo prijazni, pa v dobri uri sem bla tja pa nazaj.

Gajka stvar dohodnine je v tem, da v vsakem primeru plačaš, ker je nastavljena tako, da se ne da pravilno odvajat. Če imaš prijavljenega otroka, potem mogoče prideš na nič ali dobiš kaj nazaj, odvisno od višine plače. Tako da se da na oko zelo približno ocenit kolk ma kdo približno plače iz tega kolk plača in ma otrok user posted image Ok za zdaj mi gre ocena samo za enega otroka in za nas, ki smo vsi v ta višjem razredu. Davčnem mislim, ne standardnem user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
8.4.2009 16:08:08   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

šentjanževo olje

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
8.4.2009 17:52:09   
bella02
matejchi, hvalauser posted image , sej Tjaša je pa izrezan oči, sam res

Zoja Miška, ko se smeje, je res prava škrbicauser posted image

Ozziebo, vse najboljše za rojstni dan
praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.) - 3/4 leta in TAJA & TEJA (sandra123) - 2/3 leta Čestitke!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
8.4.2009 18:59:19   
anita goitan
[ quote]IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

šentjanževo olje

sm se kar mal z riboderminom pomazala

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.4.2009 19:01:06 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
8.4.2009 19:01:28   
anita goitan
n znam citirat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4516
8.4.2009 19:01:38   
anita goitan
več

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4517
8.4.2009 20:58:56   
gajka
buhtlčk - a pol se ti bolj spoznaš na tele dohodnine in davke? A mi pol lahko razložiš, zakaj npr. pri meni, ki imam nižji regres, plačajo večjo akontacijo davka kot pri mojem, ki ima višji regres, dajo pa manjšo akontacijo davka? user posted image Meni tole namreč ne gre v glavo. Pa tudi to, da se da na osnovi davka in št. otrok približno ocenit, koliko ima kdo plače, malo dvomim, ker midva z mojim imava skoraj enak bruto, davka za plačat pa ful različno, ne glede na to, kdo ima otroka prijavljenega.

Rok in moj user posted image (no, pa še naš pes) sta imela danes svoj popoldan. Sta bila od 14:30 pa do 20:00 sama in sta se lepo rihtala (špancirala, futrala, sončila, igrala, pravljice brala, kopala...). No, na koncu je še Rok zaspal ene 5 minut predno sem prišla domov in se sploh ni dojil za lahko noč. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.4.2009 21:06:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4518
8.4.2009 21:00:35   
matejchi

anita to je od borovničk...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4519
8.4.2009 21:49:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

TUKAJ PA DELAM BRRRRRRRM BRRRRRRRRRM
user posted image

user posted image  Hi hi..naš bi se tud najraje odpeljal pa ne znauser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
8.4.2009 21:50:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj, kako ee zdaj, fajn, ko imamo novo ravnateljico, ko se da res vse zmenit brez problema. user posted image

L&Z sta se pri moji mami čuvala. Bila pridna user posted image . JAz sem pa neki švoh user posted image  Hmm, po grlu me praska...verjetno sem kje kaj pobrala user posted image

Super za uspešen pogovor..upam da te po podaljšanem dopustu čaka fajna službica...user posted image user posted image user posted image
PA pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
8.4.2009 21:51:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.)

Opauser posted image user posted image user posted image Spregledala...Maja T..ne bit huda... ČESTITKEEEEEEEEE!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
8.4.2009 21:59:51   
Erin
Evo mi smo tud preživeli lep dan..rezerviral en vozek tudi mi, vzeli enega rabljenega..za poleti in eno sezono bo super pa še v bloku ga bom pustila ne da bi se bala da bi mi ga en suniluser posted image user posted image user posted image Tako da imamo sedaj že 3(!!) vozkeuser posted image user posted image user posted image user posted image En je še quinny zapp ki pa pride v poštev drugo leto in ko bomo šli kam na morje/ nakupeuser posted image
Ko smo prišli domov je bila pred blokom cela štala..3 marice, 3 avtomobilli krimičev, 3 policijski avtomobili... anita, so od tvojega bivša spodnja soseda( oba) odpeljal s takim pompomuser posted image ...pa še tvojo taščico sem videla...no ampak to preden smo šli in še ni bila "štala" pred blokom..

Pri nas v komisijski imajo pa fletne stvari..sem kupila dve majčki pa še nekaj stvari imam v planu... res jemljejo samo ohranjene in lepe stvari pa ful pocen prodajajo.. sem si rekla bom tudi jaz nekaj stvari tja nesla...nekaj pa podarila ker vsake toliko socialna pride po stvari ki jih dajo zastonj...

< Sporočilo je popravil Erin -- 8.4.2009 22:00:41 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
8.4.2009 22:04:58   
betty
Hvala vsem za cestitke za nase plezanje :) in cestitke vsem za obmesecnice in posebne dosezke user posted image user posted image user posted image

Gajka - kateri fotoaparat imas? se mi zdijo slike tako kristalno čiste. a mi lahko poves se kaksno nastavitev imas. jst sem in nisem zadovoljna z najinem. ima tudi funkcijo za pod vodo - res krasne slike. sva bila na maldivih in sva slikale morske pse(vegetarijance) in cudovit podvodni svet ,ampak zdej se mi pa ne zdijo slike nic kaj dobre. povprecne. lahko bi bile boljse, moti me, da ce imam avtomatsko nastavljeno, je vedno flesh, ce ga ni, je slika bolj rumena. najlepse slike so zvecer, ko je svetloba z lucjo.

ROK je moj sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 4524
8.4.2009 22:08:41   
kaja02
Ozziebo, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image
praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.) - 3/4 leta user posted image user posted image in TAJA & TEJA (sandra123) - 2/3 leta user posted image user posted image

so danes ulomki, ker sem od matematičarke prekopiralauser posted image

lepe slikce vseh!!!!!

erin, sayuri, bella- vprašanje ta vas, ko ste hujšale po ločevalni dieti, a ste mele vodni dan? jaz ga mam namreč v ponedeljek ( sem si slabo preračunala dneve, mam čez praznike sadni in vodni danuser posted image ) pa se še dojiva cc.4x na dan, pa bi si raje še en dan sadni nardila, eh kompliciram, sam res me zanima kako ste ve to skombinirale!

sem pozabla včeraj povedat, da se je mala spuzala pod sedežno, Kaja se je igrala na računalniku, jst sem šla na WC, pa pridem nazaj pa gledam od kod se mala oglaša , pa sem vidla sam še prstkeuser posted image  kako ven kukajo, mam pa sedaj temeljito spucano pod sedežno, je Leja poskrbela!user posted image

srečanje v Celju- me jutri ne moreva, ker čakam patronažno, se mi je najavla, pa pri njej nikoli ne veš kdaj pride, sem jezna kot user posted image , ker jo moram vedno doma čakat pa nikoli ne ve ure kdaj bo prišla grrrrrr, v petek pa lahko!

sayuri- user posted image za službo, srečnica vsaj veš kam boš šla, mene pa še čakajo razpisi, razgovori... eh bomo že, če ne bom pa motor prodala pa bom lahk še eno leto domauser posted image

dohodnina- je še nisva dobila, nisva določena za ta rok, bova pa vsak nekaj dobila nazaj, ravno toliko, da bomo šli na dopustuser posted image  

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?