kaja02
|
Ozziebo, vse najboljše za rojstni dan praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.) - 3/4 leta in TAJA & TEJA (sandra123) - 2/3 leta so danes ulomki, ker sem od matematičarke prekopirala lepe slikce vseh!!!!! erin, sayuri, bella- vprašanje ta vas, ko ste hujšale po ločevalni dieti, a ste mele vodni dan? jaz ga mam namreč v ponedeljek ( sem si slabo preračunala dneve, mam čez praznike sadni in vodni dan ) pa se še dojiva cc.4x na dan, pa bi si raje še en dan sadni nardila, eh kompliciram, sam res me zanima kako ste ve to skombinirale! sem pozabla včeraj povedat, da se je mala spuzala pod sedežno, Kaja se je igrala na računalniku, jst sem šla na WC, pa pridem nazaj pa gledam od kod se mala oglaša , pa sem vidla sam še prstke kako ven kukajo, mam pa sedaj temeljito spucano pod sedežno, je Leja poskrbela! srečanje v Celju- me jutri ne moreva, ker čakam patronažno, se mi je najavla, pa pri njej nikoli ne veš kdaj pride, sem jezna kot , ker jo moram vedno doma čakat pa nikoli ne ve ure kdaj bo prišla grrrrrr, v petek pa lahko! sayuri- za službo, srečnica vsaj veš kam boš šla, mene pa še čakajo razpisi, razgovori... eh bomo že, če ne bom pa motor prodala pa bom lahk še eno leto doma dohodnina- je še nisva dobila, nisva določena za ta rok, bova pa vsak nekaj dobila nazaj, ravno toliko, da bomo šli na dopust