|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
7.4.2009 21:27:01   
Erin
sayuri - naš spi v bodi dolgi rokav, tenke hlače s štunfki..no kot pajacek ampak samo do pasu.. pa v spalni vreči iz naravnega bombaža ker v drugih švica in to je to..ponoči imamo cc 19 stopinj..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
7.4.2009 21:35:11   
matejchi
Mi pa spimo samo v bombažni piđamici v celem na fršlus... to je to in kovter čez. Pa še to je preveč včasih, al pa ma mokre sanje, jaz ne vem.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
7.4.2009 21:38:50   
matejchi
Pogrešam Erin... že dolgo ni nič napisala... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
7.4.2009 21:40:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Pogrešam Erin... že dolgo ni nič napisala... user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
7.4.2009 21:44:23   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

dans sem pa prav jezna in žalostna na vse skupaj..user posted image

moja prijateljica je imela splavuser posted image , bodoči botrci od Tilna župnik noče dati potrdilo o primernosti user posted image ker je BILA pravoslavka, poročila se je katoliško in vse priprave za poroko naredila v katoliški cerkvi...potem je eden iz bloka prijavil da smo v stanovanju 3-je, oki sej smo, pa priznam za Tilna sem pozabla sporočit da je dodatenuser posted image , ampak moj pa zaenkrat še ni tukaj prjavljen in vse prispevke plačuje še doma, dvakrat pa ne bo plačeval..mater da izvem kdo je bil tko "dosleden"grrrr....pa še in še..mah ne bom govorila... pa sej me itak nobena ne bere, kaj sploh še pišem...

Erin, najprej en user posted image za prijateljico, pa tudi zate.
Župnik je smotan - halo, če se je poročila katoliško in naredila priprave user posted image Mah, kr neki ... sej pol se ne čudim, da ljudje tok čez cerkav pljuvajo ...
Sosedje so pa ... sej veš, zeleni od zavisti ... to je bil en, ki je imel preveč časa pa verjetn mu je blazno dolgčas na tem svetu pa še nobenga nima, s komer bi se ukvarjal ... grrr, ne maram takih ljudi ...
To, da te pa nobena ne bere, pa sigurno ni res (maš dokaz pred sabo). Dej, no, punca, tak lep avgustovski sonček je na tvojih slikcah, ne morš bit jezna zraven njega ... Ne bom ti rekla, da ne bit nesrečna, ker to ne gre na ukaz, ampak moraš vedet, da ni vse tko črno kot trenutno zgleda ... če moraš jokat, se zjokaj, sam zraven Tilnu povej, da ni on nič kriv ... drži se, punca user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
7.4.2009 21:56:24   
buhtlčk
Erin user posted image user posted image user posted image Za splav nimam besed. Ostalo pa - od župnikov do sosedov imaš take in drugačne ljudi. Trenutno si imela opravka s takimi, ki se očitno rabijo na drugih sproščat, da se dobro počutijo. Žal imaš celo dva naenkrat user posted image
Berem te, brez skrbi.
Tilen je pa res tak cuker user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
7.4.2009 21:57:05   
matejchi
Erin vse se zgodi z razlogom... sex pride tudi zato, ker se enemu pač dvigne...user posted image (zdaj pa upam, da si boljše volje), če ne te povabim na kavo, ker ravno razmišljam koga bom častila z vračilom dohodnine, ki znaša natanko za dve kavi.... user posted image aja aniti sem tudi obljubila, no bom pa jaz zraven vodo pila..user posted image

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
7.4.2009 21:57:47   
Erin
Hvala...user posted image mah sej še sama ne vem kaj me vse tkao s tira vrže..tolk stvari na kupu....pa še pomladanska utrujenost ali depresja?  Pa jezna na ves svet sploh ne vem zakaj..povsod neke ovire..user posted image   Tilko vinilko me pa spravlja v smeh.. user posted image srečna sem da ga imam.. user posted image
Ampak enemu sosedu/sosedi bom pa vrat zavila..samo še ne vem kateremu/kateriuser posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
7.4.2009 22:02:14   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA... ma sej vem da berete..sam se včasih res zdi da se je brezveze sploh oglasit..da bi pa romane pisala pa ne najdem časa...z veseljem pa berem vašeuser posted image user posted image user posted image ...jaz sem kar izgubila voljo in "talent" za pisanje le teh...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
7.4.2009 22:04:22   
Erin
Jaz tudi čakam dohodnino..me zanima kaj bomo imeliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
7.4.2009 22:28:47   
matejchi
Erin zdaj bom pa še jaz čir dobila, ker sem se spomnila, da imam tudi sosede IDIOTE!

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
7.4.2009 22:48:43   
Erin
Welcome 2 d club user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
7.4.2009 22:50:11   
Erin
DIETA, KI VAS NE BO RAZOCARALA, DELUJE 100%
Preveč sedite? Po službi ni časa za telovadbo in ostale fizične aktivnosti? Se vam maščoba kar zažira pod kožo in so vse diete, ki ste jih že kdaj probali drage, neučinkovite ali pa slabo vplivajo na vaše počutje?

Idealna rešitev je dieta dvoletnikov.

Otroci, starosti okrog dveh let, so vsi po vrsti fit. Nabiti so z energijo, njihova hrana je polnovredna, dobro spijo in se ne redijo.
Taka dieta je zdrava, koristila pa bo tudi vsakemu starejšemu.

Ponedeljek
a... Zajtrk: Zmešan jajček, košček toasta z marmelado. S pomočjo prstov pojej dva grižljaja jajčka, ostalo vrži na tla. Grizljaj toasta, potem pa razmaži marmelado po obrazu in obleki.
b.. Kosilo: štiri voščenke (barva ni pomembna), pest čipsa in kozarec mleka. Popij tri požirke, ostalo polij.
c.. Malica: Bobi plačka, dva kovanca, štiri požirke postanega piva.
d.. Večerja: Popeci toast in ga vrzi po tleh.

Torek
a.. Zajtrk: Poberi toast od prejšnjega dne s tal in ga pojej. Popij pol steklenice arome vanilije in zavitek zeliščne paste.
b.. Kosilo: Pol pasirane šminke in ogorek cigareta, ki ga je nujno pojesti. Kocka ledu po izbiri.
c.. Malica: Liži liziko, dokler ne postane lepljiva. Pojdi iz hiše in jo vrzi v prah. Poberi jo in znova liži, dokler ni čista. Potem jo prinesi v hišo in vrži na tepih.
d.. Večerja: Kinder jajček. Čokolado stopiš v rokah in jo razmažeš po steni. Igračko poješ košček za koščkom.

Sreda
a.. Zajtrk: Sendvič s Poli salamo in sirom. Sir vržeš na tla, salamo poješ, kruh zdrobiš in si ga zatlačiš v uho.
b.. Kosilo: Liziko od včeraj pobereš s tepiha, poližeš vse dlačice in jo vržeš v školjko. Pobereš ven in jo odneseš v najbližji čevelj. Zraven poliješ sok.
c.. Malica: Plastelin in jabolko, ki ga zribaš na radiatorju.
d.. Večerja: Krožnik čokolešnika zvrneš na mizo in ga poližeš. Kar ostane, probaš spravit med lase.

Četrtek
a.. Zajtrk: Kos pizze in par požirkov vina. Kar je pačostalo na mizi od včeraj.
b.. Kosilo: Drobtine s kuhinjskih tal in lizika iz čevlja.
c.. Malica: Pomaranča. Najprej tolčeš z njo po mizi, nato jo olupiš in njene koščke stisneš z rokami nad usti. Majico, ki je mokra od soka, ožameš na mizo in posrkaš.
d.. Večerja: V kozarec cedevite stlačiš kos kruha z ribjim namazom in popiješ.

Petek
a.. Zajtrk: Čaj in nekaj briketov iz pasje posode.
b.. Kosilo: Piščanec in pire krompir, ki si ga tlačiš v nos, špinačo zmečeš na tla.
c.. Malica: Jogurt.
d.. Večerja: še vedno jogurt. Ješ z zobotrebcem.

Sobota
a.. Dan za post

Nedelja
a.. Zajtrk: Kava, ki jo poliješ po hlačah in kruh z marmelado. Skorjo pustiš.
b.. Kosilo: Skorja od zjutraj.
c.. Malica: Bonbon. Najbolje dva naenkrat, da slina lepo teče po bradi. Obrišeš v zaveso.
d.. Večerja: Četrt tube paste za zobe stisneš v dlan in poješ. V skledo kosmičev streseš pol skodele sladkorja, preliješ z mlekom in z mešanico nahraniš psa.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
7.4.2009 22:51:22   
Erin
Novoporoceni par. Drugi teden po poroki...   Mož, čeravno zelo zaljubljen, ni mogel dočakati, kdaj bo šel ven in se ga nažgal s prijatelji.   In je rekel ženi: "Draga, pridem takoj." "Kam greš ljubi?", je vpra šala žena. "Grem v bife, ljubica. Na pivo."   Žena je rekla:  "Ali želiš pivo, ljubezen moja?" Odprla je hladilnik in mu pokazala 25 različnih vrst piva: iz 12-ih različnih držav (Nemčije, Nizozemske, Japonske, Indije ...)   Mož ni vedel, kaj narediti in edino kar mu je padlo na pamet je bilo: "Ma ja, ljubica moja. Toda ... v bifeju . veš ... imajo ledene kozarce."   Takoj, še dokončal ni, pa ga je že žena prekinila z besedami: "Ali želiš ledeni kozarec, moj najdražji?" Vzela je veliko kriglo iz zamrzovalnika, tako ledeno, da so ji kocine stopile po konci, ko jo je prijela.   Mož, že malo bled, reče: "Toda ljubica, v bifeju imajo tudi tiste dobre gricke ... Pa saj ne bom dolgo. Vrnem se takoj. Obljubim. OK?"   " A bi rad gricke, mucek moj?" In odprla je omarico ter začela zlagati na mizo chips, arašide, kokice .   Mož, že totalno bled, reče : "Draga, toda v bifeju imajo tv in lahko gledamo nogomet......."   in še do konca ni povedal, ko žena pokaže na 126 cm plasma ekran v dnevni sobi z najboljšim surroundom.   "Toda, ljubica moja ... v bifeju ... veš ... kolnejo in govorijo grdobije."   "A bi rad slišal grdobije? " Kreten! Spij to svoje pofukano pivo, v svoji pofukani ledeni krigli in pojej te pofukane gricke ob tem kretenskem nogometu !!!!!!   **** ti materina, ti  si sedaj poročen in ne greš nikamor !!! Jasno ? "   In živela sta srečno, do konca življenja. 

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 7.4.2009 22:54:39 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
7.4.2009 22:57:48   
Erin
Reče mož ženi:
Stavim, da ne moreš reči nekaj, od česar bi se istočasno počutil dobro

in slabo!!!

Žena:
Med vsemi tvojimi prijatelji imaš največji **** .....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
7.4.2009 22:59:16   
Erin
NEKAJ NOVIH NAČINOV IZRAŽANJA GLEDE ŽENSK:

O       Ženski se ne reče več, da je " dobra mrha " ampak, da je le " estetsko harmonizirana " 

O       Ne reče se, da je ženska " joškasta ali prsata " ampak, da je " širokogrudna" 

O      
Ne reče se, da ženska " hitro rada da", ampak, da je " horizontalno laže dostopna " 

O       In taki, ki rada da se ne reče "da je radojka ", ampak, "da je spolno osredotočena" ali  " seksualno ekstrovertirana

O      
Ne reče se, da ima ženska " preveč vsajenega silikona ", ampak, da  je " medicinsko obogatena" 

O      
In ne reče se, da ženska " nima čudovite ritke " , ampak, da je " sedalno superiorna" 

O      
In ne reče se, da je " preveč namazana ", ampak, da je " kozmetično prenasičena". 

IN GLEDE MOŠKIH: 

Moški niso " pijani" , ampak so " kemijsko intoksicirani ". 

In če butasto gledajo v kuhinji, niso " neumni", ampak so " v drobnem razkoraku s pametjo ".

In če " ne znajo kuhati ", pomeni to samo, da so " mikrovalovno usmerjeni". 

Pa še nekaj: 

Tudi v Komunalni dejavnosti in pri obrtnikih so spremembe. 

Pogrebništvu se ne reče več

" pogrebništvo
" , ampak " zaključna dela v zdravstvu". 

..... in Dom za upokojence - Predjamski grad.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.4.2009 23:03:12   
kaja02
čer!

še na dolgu od včeraj

TILEN (Erin) in KAJA (Luna2008) - vse najboljše za 8ko!

user posted image  lepe slikce!!!!!!!!

ne da se mi komentirat, sorry,

sam Erin, ta dieta pa zna delovatuser posted image

neki mi povejte, a pri vas tud patronažne še hodijo okrog? me je danes poklicala, da pride v četrtekuser posted image ? mi ni nič jasno zakaj, pri Kaji je prišla sam 2x, mogoče mam pa še od takrat kakšen obisk v dobrouser posted image

pa naj se pohvalim, sama, če me moj nič ne, imam -5kguser posted image , še najmanj 10 jih čakauser posted image , pa celo kavbojke so mi malo manj napete kot so bile

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
7.4.2009 23:09:13   
Erin
BRAVO za - 5user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej!!

JA meni je patronažna rekla da pride pri 9 mesecih še 1x in naj takrat že vse jeva,,, no saj  to bova, več ali manj, samo določenih stvari, kot so mleko, med.. še ne bomo

A vaši user posted image še vedno jejo kašice ali ste katere že na malo manj "gladki" hrani.
. JAz mu sploh ne upam dajat malo večje koščke dokler ne bo imel enk vzunajuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
7.4.2009 23:17:13   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

čer!

še na dolgu od včeraj

TILEN (Erin) in KAJA (Luna2008) - vse najboljše za 8ko!

user posted image  lepe slikce!!!!!!!!

ne da se mi komentirat, sorry,

sam Erin, ta dieta pa zna delovatuser posted image

neki mi povejte, a pri vas tud patronažne še hodijo okrog? me je danes poklicala, da pride v četrtekuser posted image ? mi ni nič jasno zakaj, pri Kaji je prišla sam 2x, mogoče mam pa še od takrat kakšen obisk v dobrouser posted image

pa naj se pohvalim, sama, če me moj nič ne, imam -5kguser posted image , še najmanj 10 jih čakauser posted image , pa celo kavbojke so mi malo manj napete kot so bile

Čestitke za killogramčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
7.4.2009 23:56:28   
bella02
Erin, danes pa ni tvoj dan. Upam, da prijateljica kmalu spet zanosi, da se župnik omehča in da najdeš izdajalca. Pa itak, da te beremo, vsaj jazuser posted image . Pa tole samo zateuser posted image . Tilen je pa pravi dečko, nič se ne boj, ne bo nič slabši od ostalihuser posted image
Dobri viciuser posted image
Jaz Teji še vedno pasiram, še tako se ji včasih kakšen košček hoče ustavit. Pa mi tašča skoz govori, da bo treba nehat, ker ne bo znala jest/gristuser posted image . Mislim, halooo?

Kaja02, pri nas ne hodi več, je tudi za GH ni bilo. Pa user posted image za -kg, kar ostani pridna, se splača. Tudi meni so kavbojke prevelikeuser posted image

Toplice, kaj pa vem. Moj dragi je nor na tobogane, zato pridejo v poštev Čateške, čeprav imajo otroški bazen na največjem prepihu. Vsaj meni se zdi. S Tejo še nismo bili, ko pa bomo šli, jo bom imela kar v tavelkem bazenu. Ostalih ne poznam, le Podčetrtek, kamor hodita moja starša. Tam pa ni toboganov ... Bila sem še v Dobrni, pa mi ni blo glih kul. Samo en velik bazen in polno penzionistov. Ne vem, no.

Nočka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.4.2009 6:18:30   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

neža07, tebe pa že dolg hočem vprašat, a ti planiraš svojo Nežo kaj v Avstralijo peljat sorodnike pogledat? Mislim, verjetno ne takoj, ampak enkrat pa sigurno imate v planu ... Pa lepo si pobarvala balkon - pridna user posted image

Eno vprašanje - a katera ve, katere toplice so primerne za tako majhne otroke. Al pa katere niso? Vem, da se nekje kao naj ne bi kopali, ker voda vsebuje preveč nečesa ... če imate kakšne informacije o tem, lepo prosim ...

Seveda si želim svojo malo družinici pokazat kje se je njihova mamice 18 let skrivala user posted image  V Avstraliji imam samo še  teto (že 6 let skregane) in njeno hči (sva zelo blizu) potem imam strica in njegovo ženo in sina in še mojega očeta user posted image  To je vse kar je vstalo v Avstraliji glede družine iz moje mamini strani. Od atija strani so vsi tu v Velenju (ZELO redko ji vidim na cesti, ker nismo kaj blizu) Jaz imam tako manjhno družino user posted image

Glede toplice je tako mislim...... Tiste toplice kar so res ta prave glede vode jaz ne bi Nežo peljala, ker ta prava termalna vodo že odrasla utruja preveč user posted image  Zato se tako veselim iti na obalo, da bomo šli v Lifeclass plavat v morsko vodo user posted image

Drugač:
Terme Ptuj imam bazenček z termalno vodo in seveda še večje bazene
Terme Dobrna je moja najljubša, ker je manjhno in fajn topla vodo za Nežo
Terme Topolšica je mnogo večje in tudi fino
Laško in Olimia je tudi fajn user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.4.2009 6:22:29   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

Oooooooooo lepotičkiuser posted image user posted image Prelepa slikca, res!user posted image

user posted image  Hvala

Meni je pa ta tako všeč user posted image user posted image  bi ga kar objela.

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.4.2009 6:24:58   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

Oooooooooo lepotičkiuser posted image user posted image Prelepa slikca, res!user posted image

Ja res! Kolk si pa ti že kg izgubila spet? Vsakič te je manj...

Hvala za kompliment user posted image  Sem šla 3kg dol, da moja truda na sv. Jakob vsak 2. dan deluje user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.4.2009 7:54:48   
Maja T.
Jutro!

user posted image user posted image user posted image spet prespali noč.
Še dobro, da si Sayuri včeraj načela temo, kako user posted image obleči ponoči, ker zgleda, da je bilo Zari vroče. Danes ji ponoči sploh nisem dala bodija, samo v pižamico in v spalno vrečo, pa pokrita je z letno odejico.

Mala se je že najedla in spi naprej. Jaz pa se grem hitro zrihtat, pripravit dopol. malico, ker imava potem P pri 9. m.

Včeraj sva bili spet cel dopoldan zunaj - v parku, obe uživali 100 na uro. In še potem ob 18.00 smo šli vsi še enkrat v park. Mesto je bilo polno, vsi kafiči polni, polno otrok, vozičkov, park poln otrok, bilo je res prekrasno, pa še tašča je kuhala, kaj češ lepšega user posted image user posted image user posted image .

Včeraj je Zara dobila prve Ciciban čeveljčke, si je potem samo noge gledala, kaj ima to za eno čudo gor user posted image . In mami si je seveda tudi morala čevlje kupiti (za poleti). Imam očitno po zelo dolgem času nakupovalno mrzlico user posted image . Če bo čas, bom dala slikice gor.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.4.2009 7:57:10   
Maja T.
O vidim, da še nobena ni user posted image skuhala.

Tako postrezite, si z dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?