|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
8.4.2009 22:14:40   
kaja02
pa danes se je na kolena oz. na vse 4 spravla, je faca, ker si vedno blazino pred sabo potiska, ker ko se postavi na vse štiri potem nekak skoči in se vrže naprej, pa ji blazina pride prav, ker če ne bi bla cela buškasta, mam enga čudnega otrokauser posted image

spanje pa je od sedaj tako ali tako pojem zase, obvezno se obrne na trebuh, potem pa rito v luft moli, ponoči pa je cela umetnost ji dudo v usta porinat, ker jih ne najdemuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
8.4.2009 22:27:27   
buhtlčk
gajka sem mislila da se da ocenit če pravilno odvajajo, pa še to zato, ker sem se z najino situacijo tolk s ciframi igrala, da sem približno filing za letošnje cifre dobila, mamo pa kao isto - enega otroka pa ta tretji razred davčni. Očitno tvojmu pol premal akontacije dohodnine odvajajo, pol mu pa tkole država poračuna, ne more bit drugega. Zdej kako pa lahko to delajo pa ne vem, mislim da ne bi smeli user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
8.4.2009 22:28:01   
buhtlčk
nočko, grem v pojstlo tv gledat...za 5minut, pol me itak ni več user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
9.4.2009 3:08:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

neki mi povejte, a pri vas tud patronažne še hodijo okrog? me je danes poklicala, da pride v četrtek ? mi ni nič jasno zakaj, pri Kaji je prišla sam 2x, mogoče mam pa še od takrat kakšen obisk v dobro

Meni je rekla, da pride še zadnjič pri 5-tih mesecih, ko bomo že začeli z GH, pa je ni bilo!? Pa ne vem, ali bi jo mogla jaz poklicat ali naj bi imela sama skrb in evidenco in prišla, ko pride čas?! Je nisem klicala, ker je nisem niti rabila niti pogrešala user posted image . Eni sosedi je prišla, ampak jo je sama poklicala. Pa ji je takrat rekla, da ima na dolgu še našega malega in še nekoga in da nas mora enkrat obiskat. Do danes nas še ni. Drugi sosedi pa je rekla, da je ni treba klicat, da bo sama prišla  user posted image

In bravo kaja02 user posted image za minus kg! Človek mora biti kar karakter, da se drži takšnih diet. In še enkrat user posted image za voljo in vztrajnost! Kar tako naprej ! Sem se pa prisrčno nasmejala ob branju tvojega opisa Lejinih domislic in poz pri plezanju in spanju. Super so ti naši otroci. Vsak zase je nekaj posebnega!

Prav tako bravo tudi bella02 za toliko volje in discipline ob izgubljanju kg! Res si bila pridna! In ko postanejo kavbojke zopet prevelike....hmmm, to je pa sploh dosežek in izvir ekstremno dobrega počutja, a ne? Pa res si pridna z učenjem! Čedni punci imaš, ampak Teji sem pa tudi jaz prisodila popolno podobnost tebi, čeprav sem sodila le po slikah videnih tukaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A vaši še vedno jejo kašice ali ste katere že na malo manj "gladki" hrani.. JAz mu sploh ne upam dajat malo večje koščke dokler ne bo imel enk vzunaj

Jaz v glavnem še miksam, ker še ni tak 100% jedec. Me je pa presenetil zadnjič, ko je brezzobi kot je, z največjim navdušenjem pojedel mlince in piščanca in to grobo zmečkano kar z vilico. Mlinci niso bili mišljeni, da bodo tudi njemu obrok. Ker pa je ob mali degustaciji pokazal tolikšno navdušenje, sem mu kar ponudila. Pojedel pa je presenetljivo veliko.

Neža7 – O, kako zelo sta čedni! Res lepotički!

gajka – Rok je pa tako luškan in zgleda, da je kocke res vesel! Drugače pa je kocka videti super.

Sayuri – iii, saj ne moreš verjet. Kar takole je Zara zaspala na tleh?! Res posrečen in prisrčen trenutek! Pa slika, ko sta oba na blazinah – prava frajerja, pa tiste »tanartabol cart« čevlje imata oba, a ne? Pa tista še od prej »četverčki« je tudi perfektna! Super za ugoden službeni razgovor.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Celjski čvek - kaj zdaj? Četrtek ali petek? kaja02, Pablo (nekako imam v spominu, da ti četrtek bolj odgovarja), sandra123 (vi imate v petek P, če se ne motim, a jutri bi šlo),...?

Sem videla, da kaja02 na čvek jutri ne more. Jaz bi lažje jutri, bi pa morda tudi šlo v petek. Če se zmenite za v petek, javite kdaj in kje, pa se vama morda pridružim.

MATEJKA_ - luškano dete in bravo za »samostojno uspavanje«user posted image !

Maja T – čestitke Zari za 9 mesecev in na fotkah s poroke res zelo dobro izgledaš. Pa sicer zagotovo tudi….Zara je  user posted image .

Erin – kakšen frajer je tvoj Tilen! Druga slikica s šiltom nazaj in nagajivim nasmeškom mi je zelo všeč. Pa danes si že čisto druge volje, a ne?! Vedrejše….
So dnevi, ki morajo biti slabi, da dobimo občutek čim večkrat v njih videti dobro!

Zoja Miša – o srečnici! Kar trimesečno bivanje na otoku sta si omislili? Potemtakem bosta že jutri pričeli kovčke skupaj pakirat user posted image … Velikim sta nam očitno naredili lušte in vama malo zavidamo, vseeno pa to ne pomeni, da vama iz srca ne privoščimo prijeten in nepozaben dopust, brez zapletov in neprijetnih dogodivščin in na sploh čudovitega poletja! Pa srečno na poti, ker se bosta večkrat peljali tja in nazaj, se mi zdi. Za pot smo mi ponavadi izbrali zgodnje jutro in se je dobro obneslo. Za vračanje pa pozni večer.

anita goitan –ja, s soncem je treba biti že kar previden, a ne ? Ne znam prav svetovat, po moje je tudi ribodermin primeren. Vsaj piše tako. Jaz sem tudi skoraj pozabila na nujno zaščito pred soncem. Ne zase, predvsem za otroka. Saj je bilo že tukaj nekaj debate o kremah, pa v lekarni sem razmišljala o tem, vendar sem kar odlašala z nabavo. Na srečo tamalega še nisem kaj preveč izpostavljala soncu, ker smo ta teden predvsem doma, se pa spomnem, da me je to spomladansko sonce že kdaj prav grdo presenetilo. V prvi priliki grem v nabavo kakšne dobre zaščitne kreme. Dobro, da si opozorila!

sandra123 - čestitke T&T za osmico!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 9.4.2009 3:17:11 >

(odgovor članu buhtlčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
9.4.2009 7:01:12   
sayuri
Dobro jutro. Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
9.4.2009 7:47:01   
anita goitan
jutro

še japko poje pa greve vn

PABLO jaz sem ji od Mustele nabavila

KDO danes praznujeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
9.4.2009 7:54:55   
sayuri
anita kam spet šibata? user posted image  Nosek si pa le namaži s čim, da te ne peče (men je zakon Ribodermin)

RAbim en nasvet. Pojma nimam, kako je Zara dobila vneto ritko. Začelo se je tisti dan, ko sem menjala plenice. Iz navadnih Pampersk sem prešla na mislim da Hoferjeve plenice (dobila). TAkoj vneta ritka. Druga dan kupim Mullerjeve. Še huje.user posted image  Tretji dan nazaj na Pamperske...nič bolje. MA zdaj je tko že en teden. Čist ima vneto, prav mehurčke ima po ritki (po ta mali ritki mislimuser posted image ). Poskusila z Bephantenom, Bubchen kremo, Sudokrem, Ognjičevo od Justa....nič nič nič boljše user posted image . Umivam z vodo, sušim na zraku.... Še kak nasvet prosim user posted image

PABLO, jaz sem vzela od Eucerina zaščitno kremo

< Sporočilo je popravil sayuri -- 9.4.2009 7:56:20 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
9.4.2009 7:58:01   
anita goitan
sayuri špancir po Kamniku, popoldan pa grem do svoje dr.da mi par receptov za alergijo napiše, sem včer Zojinga P vprašal je reku da lahko jem te klince od tablet, da ni panike tud če dojim, ma sej men se gre bolj za kapljice za očke pa neki za v nos pihnt, kolk sovražm to kihanjeuser posted image

a še kiro muči ta seneni nahoduser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
9.4.2009 8:13:45   
tejkaz
sayuri, mi imamo hladilno mazilo od gorenjskih lekarn in zaenkrat še nimamo vnete ritke. Ima pa Eva zelo občutljivo kožo in je pomagalo edino da sem se čisto rešila vlažilnih robčkov, umivala sem jo z vodo, dobro posušila in potem dobro namazala z bepanthenom. Sam vidim, da to že delaš. Saj veš 100 ritk,...

Jaz in otroka imamo že lepo barvo od tega sonca. Jaz imam obraz, dekolte in roke že lepo rjave, otroka pa obraz in rokice.  Danes bo spet 23 stopinj.

PABLO
, jaz imam tudi od Evcerin.

Dohodnina - jaz še nisem dobila, moj mora pa plačati. Kar precej. user posted image

Danes nam pridejo še rolete montirat, potem bo pa krasno.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4534
9.4.2009 8:16:19   
Zoja Miša
Spala nisem skoraj ničuser posted image . Če ni Kaja Lina želela, pač nekaj, pa spati nisem moglauser posted image .

Tamy, mi nimamo kapice gor, razen če res fejst ne piha in sva v senčki in jo dam ven iz vozeka. Sem pa včeraj kupila trak za ušesa, tako da sedaj je to rešenouser posted image . Mercatorjeva koca je nekje 15 eur. Jaz bom naročila sončkovo. Plazimo še ne, niti rikvercuser posted image . Sploh ne vem če bomo.user posted image
Sayuri, jupi za službo in da ti še en čas ne bo treba tja!user posted image  Za vneto rito pa nimam idej, se mi k sreči še ni bilo trebe s tem obadati. Upam, da ti katera druga da pameten nasvet in da se hitro pozdravi, ne more biti luštno za Zaro.user posted image

Pablo, hvala za lepe misli.

Anita, seneni nahod, katastrofa! Jaz imam samo malo nos zamešen, pa še to ne skos. Upam, da ti tableta kaj pomagajo. user posted image  nemreč neuser posted image  Pa surliko si namažiuser posted image

Gajka, daj če zvotkaš kje lahko dobim tricikel, ki si ga včeraj pokazala, mi javi. user posted image  je namreč za tega zapel in noben drug sedaj ni več doberuser posted image  

Tejkaz, da ste le bolje. Kje pa ste bili?user posted image Sem sfalila, da ste šli na dopust?user posted image

Grem zajtrk pripravit princeski. Pa kmalu jo bova ven mahnili. Okoli 12h pa prideta moja mami in ati, pa bo zopet pester dan. Zvečer imam pa menda zobarja, mi še niso sms-a poslali, jaz se pa ne morem spomniti ali ga imam danes ali ne.user posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
9.4.2009 8:16:23   
sandra123
Jutrouser posted image in hvala vsem za čestitke ob naši obmesečniciuser posted image ...
Ker je tako lepo vreme, je vozičkanje na sporedu , pa malo manj naredim po stanovanju in nimam toliko časa, da bi se RR-ja oklepalauser posted image ...Mali dve sta se končno malo umirili ponoči, zdaj je hranjenje ponoči na sporedu ponavadi samo še 1-2x, so pa tudi izjeme, ko mi mali2 ne data spati...Taja je sicer večji zaspanček kot Tejauser posted image ...
Anita, ja, tole sonce je od user posted image ...jaz imam ponavadi dolge ture sprehoda dopoldan, pa me je sonce po rokah nažgalo, da joj...pa krema ni nič pomagalauser posted image ...bom do poletja pravi "niger John"
user posted image ...
Srečanje v Celju....bi prišla z veseljem, pa mi ne znese danes in jutriuser posted image ...
Naty, kako steuser posted image , pošiljam user posted image user posted image user posted image za tvojega Nejca, pa čimprej se pozdravitauser posted image ...
Sayuri, Zara je morala pa res biti utrujena, da jo je takole zmanjkalouser posted image ... Glede vnete ritke pri Zari - poskusi še kremico od Bebival-a, je zelo fajna pri takšnih zadevahuser posted image
Bella, ja tvoja Teja ti je pa res čisto podobnauser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za -kg, si bila pridnauser posted image
Kaja, user posted image user posted image user posted image za plezanje in -kg...
Minca, lep voziček si izbralauser posted image , jaz se še vedno odločam, katero marelo naj nabavim, da bom lahko začela malo okrog pohajkovati...Si ga že poizkusila?Kako se obnese voziček? Pa tudi mene zanima, kako se zloži, ker bi rada v avtu čimveč prostora pridobila....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.4.2009 8:19:26 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4536
9.4.2009 8:47:40   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Minca, lep voziček si izbralauser posted image , jaz se še vedno odločam, katero marelo naj nabavim, da bom lahko začela malo okrog pohajkovati...Si ga že poizkusila?Kako se obnese voziček? Pa tudi mene zanima, kako se zloži, ker bi rada v avtu čimveč prostora pridobila....

ja, slikce, slikce, slikce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
9.4.2009 8:55:25   
MATEJKA_
jutro...

našo pa je danes ponoči luna nosla - se je ob 4h zbudlauser posted image

glede vnete ritke žal ne znam pomagat - ko je naša imela majhne pikice, sem ji zvečer (čez dan ni pomagalo) namazala s sudocremom, pa jih zjutrj že ni bilo več... drugače pa uporabljam bebival. najboljše, da vprašaš patronažno ali pa v lekarni...

vprašanje za tiste, ki še dojite - ali že jeste normalno? (paradižnik, oreščki ipd. alergene zadeve...).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
9.4.2009 8:57:44   
MATEJKA_
Sayuri - joj, zdaj sem komaj vidla tisto slikco ko spi na tleh... boga reva, saj nisem vedla, al naj se smejim al naj se mi smili user posted image user posted image  to pa je bila utrujenost. user posted image

več komentarjev kasneje, se grem spet učit (nekak noče bit konca te knjige)...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
9.4.2009 9:58:48   
Ryssa
Pa smo zboleli user posted image
Kašlja in ima vročino.

Najprej je kašljal (mokro), včeraj zvečer je pa dobil še vročino. Vročine je imel zvečer 38,6 v ritki, vsakih 6 ur mu dajem sirup, danes zjutraj je imel 38,9 user posted image Sem mu dala sirup, po dveh urah ima 38, merjeno v ritki.

Je pa zanimivo to, da kašlja mokro. A je imela katera podoben primer?
Me ful skrbi, je prvič bolan user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
9.4.2009 10:18:33   
Krysia
Dan.
Naš mulo še spi user posted image men ni pa nič jasno ... je spal od 20:00-6:30, zdej pa tud že od 8:20 drnjoha ...

Danes praznuje ... Bella02! In to okroglo, a ne? Vse najboljše, pridnega moža in otroke, velik ljubezni, zdravja in smeha pa opravljene izpite ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri, pojma nimam za vneto ritko. Mi imamo hladilno mazilo od Ljubljanskih lekarn, ampak naš otrok očitno nima preveč občutljive ritke - smo mu že en kup različnih plenic gor namontirali, pa ni blo nič hudega ...

Ryssa, bošček Lan user posted image user posted image . čimprej se pozdravite, svetovat ti pa ne znam, ker mi tud še nismo bli bolni ... A k P sta že šla?

MATEJKA_
- jst dojim, pa paradižnik jem že skoraj od začetka. Pazim le, da ne jem preveč kislih stvari pa začinjenih (sam ostrih začimb itak ne maram, na kislo sem pa precej usekana). Pa arašidov tud še nisem jedla, sem pa jedla orehe, lešnike, indijske oreščke in podobno. Jagode sm tud že probala, ampak mal ... Tko da ... ne vem, mal pazim, ampak preveč pa spet ne ... Edin pri jajcih sem mal bolj previdan, ker je imel Rok že 2x izpuščaje po tistem, ko sem pojedla celo jajce ... Zdej mu pa ne upam rumenjaka dat. A je to kej narobe? Vprašanje je namenjeno vsem.

Sandra123, super za boljše noči!

Zoja Miša, očitno ima luna svoj vpliv - jst sm tud slabo spala, pa moj user posted image tud. Ampak Rok je pa na srečo celo noč prespal ...

PABLO, pri nas patronažne ni bilo od Rokovega prvega kopanja ... pa mislim, da je tud ne bo več user posted image - do naslednjega otročka ...

Matejchi, se opravičujem za poklicno deformacijo user posted image (tiste 3/4 pa 2/3 leta) - kaj morem, taka sem user posted image Aja, pa hvala za predlog za Žusterno, sam smo se nekak odločli, da gremo v Poreč ...

Erin, mi ene stvari miksamo in pasiramo (npr cvetača, piščanec), večino pa sam pretlačimo z vilico. Poje vse, brez problema ... Včeraj je jedel piščanca, pa je bla premajhna količina in ga palični ni uspel dobro zmiksat, pa je vseeno pojedel, sam mal dalj je trajalo ...

Še eno vprašanje glede hrane: a jogurt ste jim tud že dale? Pa kakšno količino? Pa sayuri, zate vem, da jima une skutke s sadjem od Ljubljanskih mlekarn daješ - koliko pa pojesta? Ker naš bi kar jedel, dokler ne zmanjka, pa sem mal skeptična glede teh stvari ...

Grem pogledat, če tale naš otrok res spi al trenira kakšno plezanje iz potlce user posted image (po moje ne, ker se mu ne da niti plazit niti plezat niti sedet ...)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
9.4.2009 10:21:47   
kaja02
jutro!

sem mela spomladansko čiščenje, tko na hitrco, zdaj pa čakam patronažno da pride , hm včasih pa je fajn da se kdo najaviuser posted image , mam vse spucan, pa občutek je tud superuser posted image

ryssa- pozdravte se, glede kašlja pa ti na moram žal pomagat; merjeno v ritki pa je več kot pa pod pazduho, tako da pomoje še ne potrebuje sirupa, hladi ga z mlačno vodo, kateri sirup pa maš?

grem se je zbudila vas berem kasneje!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
9.4.2009 10:27:19   
matejchi
včeraj je praznovala ozziebo - KATARINcA,
danes pa praznuje bella02 - HELENcA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (upam, da jih je dovolj...user posted image ) - torto si boš mogla pa sama spečt, bo vsaj užitna.... 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
9.4.2009 10:33:06   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

], bodoči botrci od Tilna župnik noče dati potrdilo o primernosti user posted image ker je BILA pravoslavka, poročila se je katoliško in vse priprave za poroko naredila v katoliški cerkvi...
user posted image

Najprej hvala za tolažbo in idejo za darilo.

Kadar ima user posted image mlade, jih ima veliko. user posted image Saj moj brat tudi ni dobil potrdila, pa je v OŠ ministriral. user posted image Pa smo tako uredili, da je bla njegova punca botrca, pa ni nihče spraševal, kdo je to (sam da ma potrdilo). Svašta. Upam le, da se ne bosta razšla, ker potem pa... Glej z optimizmom na Murphyja. Vse je za nekaj dobro in slabo.
Sicer pa niso realni. Po njihovih kriterijih je itak največ 5% kristjanov tistih pravih, ki se vseh načel držijo.

Pa Tilen je pravi frajer. Sploh s kapco. Kje se da dobit kaj za poletje (šildi, klobučki...)?

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
9.4.2009 10:33:55   
tejkaz
Bella, vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image

Krysia, mi jemo jogurt in skute. Vsak dan en jogurt ali skuto. Rumenjak se pa sicer menda daje zaradi velike količine železa. Lahko ga nadomestiš z drugo hrano, ki vsebuje železo ali pa rumenjak zmešaš skupaj z moko in narediš vlivančke za v juho. Če že seveda uvajate gluten.

Ryssa user posted image za Lana. In super da kašlja mokro. To ni nič narobe, kvečjemu dobro. Samo pazi, da mu boš nosek redno čistila.

Matejka, jaz že jem vse normalno. Že nekaj časa.

Sandra, Nejc od Naty je še vedno v bolnici. Včeraj je nekaj rekla da bo mogoče danes doma, danes pa še nisva govorili. Jo bom kasneje poklicala in vprašala kako so.

Zoja Miša, ccc, slabo bereš. Hecam se. Bili smo pri naših v Velenju. So nam v Medvodah menjevali okna in smo se izognili prahu in hrupu.

Rolet danes še ne bomo dobili. So prišli "mojstri" in ugotovili da imajo napačne. Nove prinesejo drug teden.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
9.4.2009 10:35:20   
tejkaz
Ozziebo, vse najboljše tudi tebi.  user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
9.4.2009 10:35:43   
anita goitan
jaz jem in pijem vse, razen svinje in suhomesnatih zadev

tole bo mela Zojauser posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
9.4.2009 10:56:30   
Zoja Miša
Bile zunaj, še kar spi.

Ryssa, čim prej se pozdravite. Mi še nismo bili bolani (hitro trkam na les) tako da ti ne znam svetovati, je pa res boljše da kašlja mokro, user posted image  je suh kašelj!user posted image user posted image user posted image  za Lana in zate seveda, ker te skrbi!

Bella, čestitke iz srca vse naj, naj... Ozziebo, tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kysia, ti je že Tejkaz svetovala. In ja, sem videla, da je jutri polna luna.user posted image  Jogurt in mlečni izdelki - čakam da mine zopet ene 14 dni, ker mi je ful zeleno kakala po temuser posted image .

Anita, a držala Zoja oz. ti ne rabiš?user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.4.2009 10:56:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

vprašanje za tiste, ki še dojite - ali že jeste normalno? (paradižnik, oreščki ipd. alergene zadeve...).

Ja..že kake 3 meseceuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.4.2009 10:58:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jaz jem in pijem vse, razen svinje in suhomesnatih zadev

tole bo mela Zojauser posted image

user posted image

Mi bomo tud tazga mel, samo črne barve... sva se vanj zapišila že 3 leta nazaj...user posted image user posted image user posted image Samo mislim da pride v poštev šele naslednje letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?