|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.4.2009 11:00:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pa smo zboleli user posted image
Kašlja in ima vročino.

Naš ni nikoli kašlja mokro tako da ti ne vem pomagat..pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   boš videla, vse bo uredu..vse je enkrat prvič, mene je bilo v prvo ko je bil bolan tako strah da sem celo noč bedela... se navadiš...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
9.4.2009 11:04:53   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Danes praznuje ... Bella02! In to okroglo, a ne?

user posted image user posted image A RES??

VSE NAJBOOOOOOoooooooooOOOOOOOljšeeeeeee!!!!

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
9.4.2009 11:10:29   
Erin

Zdej mu pa ne upam rumenjaka dat. A je to kej narobe? Vprašanje je namenjeno vsem.

Še eno vprašanje glede hrane: a jogurt ste jim tud že dale? Pa kakšno količino?

DAj mu najprej v hrano za koruzno zrno rumenjaka, potem pa en teden kasneje za 2 zrnji pa opazuj... nekoč ga bo moral probat user posted image In če ne boš probala, ne boš vedela.. Kar pogumno in začni res z minimalno količino..

Jogurta sicer še ni jedel, je pa skutko in fruhcvergeljna pa mislim da  mu lahko jogurt tud že dan ker ni bilo nobene reakcije...  Žačneš pa spet isto..pač uvajaš... najprej npr vmešaj v npr sadno kašico za žličko jogurta in potem vedno več, lahko tudi samega in spet...opazuješ reakcijo..
JAz sem bila pri jajcu in mlečnih izdelkih kar previdna..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
9.4.2009 11:12:59   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A vaši user posted image še vedno jejo kašice ali ste katere že na malo manj "gladki" hrani.. JAz mu sploh ne upam dajat malo večje koščke dokler ne bo imel enk vzunajuser posted image

Naš ima že 1 mesec vse enke pa se mu še zdaj bojim dat večje koščke. Se kar davi. Ne vem, kako naj ga na to navadim. Saj mu vsake toliko dam kaj v roke (banano, jabolko) pa ne ve, kaj bi s tem oz. mu uide iz rok (ker je olupljeno in mu drsi). Kako jih pa ostale navajate?

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
9.4.2009 11:14:40   
Erin
Jaz imam tudi eno vprašanje:user posted image user posted image user posted image

A ve v kašico(kosilo) zmešate vse(krompir, meso in zelenjavo) ali miksate vse posebejuser posted image
Meni je če vse skupaj zmešam kot eno user posted image ampak mi vse poje.. razmišljam pa da bi bilo mogoče fajn da mu vsako hrano zmiksam posebej  in da ko mu dam zelenjavo da ve prepoznati okus, isto za krompir in meso...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
9.4.2009 11:15:20   
anita goitan
zoja miša ma to je čist ta pravo kolo, no skoraj, ..nima držala bo morala kar sama kej nrdit če bo hotla naprej

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
9.4.2009 11:20:36   
anita goitan

Jaz imam tudi eno vprašanje:user posted image user posted image user posted image

A ve v kašico(kosilo) zmešate vse(krompir, meso in zelenjavo) ali miksate vse posebejuser posted image
Meni je če vse skupaj zmešam kot eno user posted image ampak mi vse poje.. razmišljam pa da bi bilo mogoče fajn da mu vsako hrano zmiksam posebej  in da ko mu dam zelenjavo da ve prepoznati okus, isto za krompir in meso...

vse skupi, ma ja še posebi da bi miksala

bella lupčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.4.2009 11:22:17 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
9.4.2009 11:22:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Pa Tilen je pravi frajer. Sploh s kapco. Kje se da dobit kaj za poletje (šildi, klobučki...)?

Uf..vsepovsod... v H&M, C&A, baby-center, pikapolonica...  Mi smo kupili tole, ker je bil lih user posted image gor, drugače pa bom kupila take kot jih imajo hmm kako se reče.. kapica ampak ima še senčko čez ramena oz zaščito za vrat..moram prav poiskat.. u glavnem da mu bo zaščitilo nežno kožo, ker soncu ga nastavljat že sedaj mi niti na kraj pameti ne pade, še posebej ker ima polt po meni in je snežno bel...

Evo nekaj takega..pa še frajersko mi deluje:user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
9.4.2009 11:24:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

SAmo potem se ne navadijo okusa določene hrane?user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
9.4.2009 11:28:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

A vaši user posted image še vedno jejo kašice ali ste katere že na malo manj "gladki" hrani.. JAz mu sploh ne upam dajat malo večje koščke dokler ne bo imel enk vzunajuser posted image

Naš ima že 1 mesec vse enke pa se mu še zdaj bojim dat večje koščke. Se kar davi. Ne vem, kako naj ga na to navadim. Saj mu vsake toliko dam kaj v roke (banano, jabolko) pa ne ve, kaj bi s tem oz. mu uide iz rok (ker je olupljeno in mu drsi). Kako jih pa ostale navajate?

Jaz ga še ne.. samo piškot in žemljo zaenkrat gricka ker se mu potem v ustih raztopi in ga začuda celo ne moti..mu paše ker ob nekaj trdega dlesni "pajsa"user posted image Bom pa začela z tankimi rezincami jabolka, banane,.. nekaj kar hitro razpade oz slina razgradi v ustih...

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
9.4.2009 11:32:09   
anita goitan

SAmo potem se ne navadijo okusa določene hrane?user posted image

ja inuser posted image kako so pa tebe futrali, mene,..a
sam brez kompliciranja, boš šla delat mislm no vsaj jaz, ne bom mela časa se take it, pa tud v varstvu bo pač jedla kar bo dobila, če bo hotela

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
9.4.2009 11:39:31   
Erin
sej ne kompliciram..samo se mi zdi prav da je normalno..tak gemišt jest niti men ni dobr...

Pa ni treba  odgovarjat s takim odnosom.... oz sploh ni več treba... dej me ignorirej če misliš bit napadalna...

Neposredna povezava do sporočila: 4562
9.4.2009 11:42:09   
Krysia

Jaz imam tudi eno vprašanje:

A ve v kašico(kosilo) zmešate vse(krompir, meso in zelenjavo) ali miksate vse posebej
Meni je če vse skupaj zmešam kot eno ampak mi vse poje.. razmišljam pa da bi bilo mogoče fajn da mu vsako hrano zmiksam posebej  in da ko mu dam zelenjavo da ve prepoznati okus, isto za krompir in meso...

Jaz pa miksam vsako posebej. Oziroma ... bolj pretlačim kot miksam - krompir pretlačim, meso zmiksam, zelenjavo tud vsako posebej pretlačim... glih zato, ker men zglada tko user posted image , če je vse na enam kupu zmiksano ... jst tud na krožniku ne maram, da je npr. špinača s krompirjem zmešana ... pa pač jst mu zraven skoz razlagam "tole je pa cvetača. tole je pa korenček ..." Sicer pa ... verjetno ne z eno ne z drugo varianto ni nič narobe .... men se pač da in to počnem, če se mi pa kdaj ne bo ljubilo, mu bom pa tud skupaj zmešala ...

No, zdej pa šibava ven.

Neposredna povezava do sporočila: 4563
9.4.2009 11:43:03   
anita goitan
ma sej nisem bla napadalna, sam svoje mnenje sem povedalauser posted image
drgač pa oprosti če sem te prizadelauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
9.4.2009 12:47:26   
sayuri

Še eno vprašanje glede hrane: a jogurt ste jim tud že dale? Pa kakšno količino? Pa sayuri, zate vem, da jima une skutke s sadjem od Ljubljanskih mlekarn daješ - koliko pa pojesta? Ker naš bi kar jedel, dokler ne zmanjka, pa sem mal skeptična glede teh stvari ...

NAša dva pojesta 3 skutke v enem obroku. Torej vsak eno in pol. Men se zdi to kar veliko. Bi jima dala recimo vsakemu po eno, ampak začneta jokat, če končam user posted image  Jogurt jima dajem tud navadni od Lj mlekarn ali LCA, pa tudi jogurti Zelene doline - Junior al kaj so že. Imata zlo rada. pa to ne vsak dan, da ne bo pomote user posted image . Tko..3-4x tedensko.

bella ima danes RD??? Pa nič ni izdala?  Ti ti bella user posted image . Želim ti vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodi še naprej tko fesjt punca, kot si.user posted image

Ryssa kako je Lan? Je vročina kaj padla? Bošček mali. Moker kašelj poznam - ponavadi je pri nas pri bronhitisu. AMpak, če ima vročino....potem je to nekaj drugega.
MATEJKA jaz jem vse. Pazila sem kake 4 mesece. Od takrat pa jem vse. PA še dojim.

Patronažna je bila pri nas samo na začetku-dokler ju ni okopala. Potem je nisem več videla user posted image
ozziebo tudi tebi vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NAj ti zaželim vse, kar si potihem želiš. user posted image
Naty prav smiliš se mi ...res. Tole skakanje po bolnicah. AP se spomnim, da je bilo lani, ko je bila noseča, isto,a ne? Naj se Nejc čimprej pocajta in pride domov.
anita, tale tricikl je super. Mi smo ga imeli na posojo pri Filipu. Ampak je prišel v poštev šele pri dveh letih in pol, ko je že sam dobro vrtel. NAmreč...nima nobene opore za nogice postavit gor. So pa drugače simpatični tile harliji user posted image
Erin, jaz sem v začetku vse mešala skupaj v kašicah. Sedaj pa malce posebej zmešam. Recimo-krompir in brokoli skupaj, meso posebej. JAz v glavnem še kar pasiram s paličnim . Predvsem zato, ker je najbolj hitro user posted image . Imam dva neučakana jedca. user posted image  <Banano pa kako mehko hrušklo samo pretlačim.

Bili zunaj dve uri. SMop se ustavili v vrtcu. Videli Filipa, kako je barval hišico za nastop, ki se bliža. Joj, so bili prisrčni. MI je samo zavpil: "Mami, nimam časa. BArvam!" user posted image  Potems em se pa malce z vzgojiteljicami pogovarjala. 60 prošenj imajo za septembra za v jasli. Odprti bojo pa trije oddelki po 13 otrok. user posted image user posted image user posted image user posted image  Me kar zvija v želodcu.

Gremo jest....kuskus je kuhan. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
9.4.2009 13:00:59   
tejkaz
Midva sva bila tudi en krog po Medvodah. Je že prav vroče. Zdaj bova pa eno uro notri, da skuhava, potem pa spet ven. Po Evo v vrtec in na igrišče.

Eno user posted image Zadnjič smo se nekaj pogovarjale o peskovnikih. Torej, mi peskovnik že imamo, nimamo pa mivke. Kje se jo da dobit?

Erin, jaz pa vso hrano skupaj kuham in skupam zmiksam. Meni je ogabno, ampak Jaša je. Isto sem delala z Evo in sedaj loči kaj je kaj in tudi določene stvari je, določene pa ne. Torej ji nisem nič okusa pokvarila. Če pa se ti da vsako stvar posebaj miksat, pa vsaka čast. Jaz vse skupaj v isti lonec vržem user posted image

Sayuri, naš vrtec ima tudi 100 vlog preveč. Me je kar strah kako bo.

Govorila z Naty, jutri pride Nejc domov. Je pa lani tudi  skakala po bolnicah. Še maja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
9.4.2009 13:26:30   
Ryssa
ozziebo in bella vse najboljše!

krysia k P nismo šli, sem pa klicala pa so mi rekli, da naj še vsaj do jutri počakamo.

kaja imam sirup daleron, včeraj zvečer je fajn prijel, ponoči tudi, zjutraj pa niti ne. Vročina ni padla pod 38, zdej ima pa večinoma od 38,7 do 39 user posted image

tejkaz noska mi ni treba čistit, ker nima nič v nosku user posted image Samo kašlja in vročina.

Hvala vsem za lepe želje, upam da se primejo user posted image user posted image user posted image
Res sem že čist fertik user posted image

Tak se bojim kakega bronhitisa, pljučnice ali česa podobnega user posted image

Ne morem več komentirat, ker enostavno nimam časa, revček čisto nič ne spi, 15 min maximalno.

Sej ne vem, a ga naj vseeno peljem k P?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
9.4.2009 13:44:23   
buhtlčk
Tud midva sva bila zunaj in zdaj končno spi. Mami je tud čist crknjena od tega sonca pa vsega. Je spal do zdajle le pol ure. Ampak noč pa celo user posted image . Spet je nekaj bolj lačen, resno, naš mulčk ma nonstop poskok v rasti. Si me nasmejala sayuri s tistim jokanjem pri eni skutki user posted image . Tud Gašper je tak, kao je vse ok, v sekundi postane lačen in kriči. Pol pa vedi kdaj kuhat kosilo, da bo še toplo, pa ne prevroče.. Tako si želim, da bi mi uspelo mu kosila kuhat, ampak zaradi tega večkrat pristaneva na lončkih, 30 sekund v mikrovalovki. Pa tud 30 sekund kričanja je težko prenašat.

Patronažna k nam ne pride več. Sem jo poklicala za uvajanje goste hrane in to je blo to. Ampak se mi zdi, da lahko kadarkoli pokličem in še pridejo, če želiš. Naše so kul.

Naty res ne vem več kaj naj napišem user posted image . Boga si. Se velikokrat spomnim na vas.

Erin jaz mu še vse zmiksam, samo počasi mu bom pa začela posebej z vilico tlačit. Spet je problem v hitrosti pripravljanja... Meni osebno se pa hrana med sabo ne sme dotikat, edino omaka pireja. Jah, kaj čmo, je boljš, da v tem ni po meni.
Kapico pa jaz tudi mislim tako kupit, bele sem videla v HM zadnjič. Ga mažem s 40 pa tisto marelo prestavljam. Saj če je po nama bo hitro rjav, samo ma pa čist tanko kožo kot jaz in ne bi preveč eksperimentirala.

Ryssa user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz trkam, da še nismo bilo bolni in se bojim prve runde.

Krysia glede rumenjaka lahko poskušaš sama, jaz sem tudi, samo bi si vseeno napotnico za kake teste zrihtala.

Bella VSE NAJBOLJŠE!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
9.4.2009 13:46:02   
buhtlčk
Ste me spomnile, moram vrtce preverit. Za enega (od sedmih) že vem, da ima veliko preveč prijav, ker so mi še en obrazec za komisijo poslali.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
9.4.2009 15:52:40   
minca_n
nisem pozabla na slikice. bodo kmalu. še ni bilo časa da bi ga v pogon spravli. po navodilih ne zgleda da ga je težko zložit, v praksi pa še bomo vidli. vam poročam takoj ko bomo probali.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
9.4.2009 18:24:07   
Neža7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes 9.4.2009 je Neža dobila 1. zobek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
9.4.2009 19:18:49   
Ninaaa
Neža7, čestitke za 1. zobek user posted image

Naty, čimprej se pozdravite, zdaj je tak lep sonček naslednje dni, da upam da bo imel kaj od njega...

Erin, naša je vse po vrsti, nič dosti ne kompliciram, če imam čas in voljo, kuham posebej zanjo, drugače pa jemo vse od kraja skupaj pri kosilu, samo kake makarone ji z vilco malo na manjše koščke pretlačim/narežem, pa kak tenstan krompir ji tudi malo potlačim, pa meso ji nacufam na koščke da jih lahko pomelje - pa ima samo dva spodnja zobka zunaj. Jogurt ji tudi dam sadni, pa ga ima zelo rada, sploh če kakšno banano not pretlačim ali jabolko naribam. Vsak dan popoldan ima en sadni obrok in tam vmes včasih pade kakjogurt ali skutka.
Jajčka ji še nisem probala dat, imam namen zdaj v kratkem. Mleko pa uporabljamo že nekaj časa za kašice delat navadno, 3,5% maščobe, unga iz hladilnika, ne alpskega.

bella vse najboljše tudi od mene!

Joj punce, vam ne morem povedat kako sem jaz vesela, da mi moje male e bo treba še dat v vrtec letos, verjetno itak ne bi prišli not, ampak vseeno... Se mi kar smeji ko pomislim, da bom s porodniško lepo elegantno rešila ta problem user posted image

Lep dan je bil danes, naša je bla skos zunaj, od osmih zjutraj, v vozičku je dremala pa po obiskih smo hodili, zdaj bomo čezpraznike pri mojih starših v Prekmurju in se prav veselim teh mojih počitnic!

Lepo se imejte tudi ve!

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
9.4.2009 19:38:07   
gajka
betty - fotič je Panasonic DMC-TZ5, ampak nisem najbolj navdušena nad njim. Dobila sem ga za novo leto, pa me moti reakcijski čas - pritisneš gumb, da bi slikal (ko je že sfokusiran), pa ima še potem nek zamik, ko se dejansko sproži... user posted image Mogoče bi si mogla vzet malo časa, da ga prej dobro naštudiram, predno ga kritiziram. Baterija je pa zakon in res ful dolgo drži.

kaja02
- midva z Rokom greva jutri dopoldan v Celje, pa predvidevanju krenema od doma okrog 9:30-10:00. Če utegneš, se lahko za kak čvek zmeniva.

Zoja Miša - izveš takoj, ko dobim info za tricikel. Bom malo poizvedla, v skrajnem primeru pa se ga da iz Anglije naročit.

ozziebo & bella02 - vse najboljše! user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
9.4.2009 19:56:20   
anita goitan
večer
Zoja zdej zaspala, sej ni čudn zadnje spanje mela od 10-11.30, ja ma kaj najuser posted image
sva ble v peskovniku, kolk uživauser posted image
zdej se pa s čipsom bašem

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
9.4.2009 20:20:03   
Krysia

zdej se pa s čipsom bašem

Jst bi tuuuuuud!!!!! Si mogla čips omenit, a ne? user posted image že cel večer razmišljam, kaj bi jedla, pa si me ti zdej razsvetlila ... sam ga nimam doma user posted image

Rok tud spi, men pa tud ne manjka dost ...

Hvala vsem za nasvete glede rumenjaka - bomo šli čist počas, pa bomo vidl ... napotnico za teste za alergijo bomo pa tud probal dobit ...

se tipkamo jutr - zjutri al pa bolj popoldan ... vmes grem na en čvek pa sprehod ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?