|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.4.2009 9:07:58   
čebelka77
Drugač pa dobro jutro tudi od naju. Čakam da se zbudi, pol pa veeeeeeeen. Jupi. Se oglasim, pa pa

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.4.2009 9:08:42   
čebelka77
Pa še nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.4.2009 9:11:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jolly a ti pol prideš jutri ali ne? Kdaj pa?

Hey sem šele zdaj prebrala, sem šla kar spat včeraj. Očitno ne pridem, ker je moj danes doma...tko da bo on Taja merkal da grem jaz po opravkih.

OK pol pa drugič.

Obvezno!!!!Sploh zdaj ko je res lepo vreme, pa naju ne bo odpihnilo na sprehodu tko kot zadnjič user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.4.2009 9:21:15   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! user posted image  

Kako misliš da si v letih? Kter letnik pa si?

4 leta starejša od tebe...

ma dej to ni nobena starost!!!!!!!!user posted image

Boš pol povedala, ko boš v mojih letih, ko te bo povsod neki špilalo, trgalo, cukalo user posted image user posted image user posted image

MENE ŽE ZDAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sem pod 30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa me suka, pa me trga, pa sem za v penzijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pri tebi zihr od preveč user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.4.2009 9:27:25   
Dream

nekej razmišljam, da bi jo začela navajat na spanje v postlejici NE v košari pa ne vem če mam dovolj energije za to, ker VEM, da bo joka na kubik, ne na kvadrat in da se bom 3x na dan matrala, da zaspi VSAJ eno uro user posted image user posted image user posted image  Po drugi strani pa ne vem a ma smisel ...sej pač spi v košari kaj zdej ...

Jaz sem ga na posteljico pričela navajat tako, da sem ga polagala vanjo, ko je bil čisto buden, da se je navadil okolja, pa vrtiljak sem mu naštimala in ga je gledal. Se je hitro navadil in potem tudi s spanjem ni bilo problema. Sedaj je kvečjemu problem s tem, da najraje spi v svoji posteljici. In če ga "mučimo" kje drugje, je ves tečen, ko ga dam v posteljico, pogleda vrtiljak, pa na steni nalepko tigrčka, se prav na glas zasmeji in v šusu zaspi. 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.4.2009 9:39:25   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Lucka, ko si mi poslala sms smo se ravno poslavljale. Škoda, da ti ni uspelo priti, verjamem pa, da sta ravno tako uživala.

ja, je pestro s tem uvajanjem.....

naš user posted image pri gosti hrani, ko mu dam v usta oz. ko potegne iz žličke, se potem najprej fuuuul napnenja in jamra, rata trd....kot da ne bi vedel, kaj naj si zdaj s tem v ustih, potem se umiri in pogoltne....a je to normalno?? nebi ga rada silila, ampak pljuva ne in potem za naslednjo žličko spet odpre usta, ampak še vseeno mi izgleda kot da se muči? user posted image user posted image je bilo še kje tako na začetku? zdaj sva poskusila 3x in vsakič tako. Upam, da bo zdaj ko se zbudi bolje....

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.4.2009 9:42:01   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Da vam samo povem kakšnega brezveznega p. ima Neli. Pri 6m ne pregleda nič- ne kri, ne vodo, kaj da bi sposobnosti pogledal. Sem vprašala sestro, če preveri kaj- itak da ne.user posted image  Potem sem mu sama rekla naj da vodo kotrolirat zaradi urinskega refluksa- mora na 3 mesece- pa na oli sem ga opozorila da škili.
Na mizi se je nekaj tresla- je rekel a naj vam dam za nevrologauser posted image , mislim za znort. Sem bla hitro na vrsti, zdajle je blo pa ziher vsaj 8 dojenčkov za mano, pol si predstavljate zakaj ne dela kontrole??

Pri nas Nikiju pri pregledu pri 6. mesecu tudi niso vzeli krvi, pa si je pediatrinja vzela kar nekaj časa za pregled. Je rekla, da kri pregledajo pri 9. mesecih, sedaj so pa le urin in je bil bp.

tudi pri nas niso vzeli krvi.....naslednji pregled ima user posted image pri 9 mesecih, pa bom takrat videla....omenila P ni nič

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.4.2009 9:45:16   
Lucka1

Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! user posted image  

in kateri letnik je zdej to??? a mormo iskat tistega od Pikice, da računamo tvojega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.4.2009 9:46:41   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

sem se odločla da ne bom dajala več seznamčkov o mesečnikih za tiste k z nami ne čvekajo več..mi je brez veze................itak se mame niso oglasle že mesece, al pa sam enkrat in konecuser posted image

ma sem smotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to imaš prav...že tako imaš s tem veeeeliko dela user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.4.2009 9:48:55   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

in kateri letnik je zdej to??? a mormo iskat tistega od Pikice, da računamo tvojega user posted image user posted image user posted image

No, Lucka1 bom se tebi olajsala, ker vidim, da se ti ne da pčogledat na seznam, ki ga Janja 27 tako lepo vsake tolk časa prilepi. Od tebe sem starejša skoraj dve leti user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.4.2009 9:49:13   
Lucka1

Dobro jutro tudi iz najine strani.

Hana še spi. Smo pa imeli za razliko od drugih kar burno noč. Zaspala je ob 19.30 brez problema. Se zbudi ob 2h in jok tako kot bi jo neki zvijalo. Pa jo vzamem k sebi, pa tudi tam ni  mogla zaspat. Tako sva se več kot eno uro igrali igrico Dudo vn in dudo not. Ob 3.30 sem ji dala za jest pol se je pa zgodilo. Atomska bomba v njeni plenički. Je tako streljalo in bobnelo.... Grem po stvari, da bi jo previla in ko pridem nazaj je bil drek po celi vreči. Pokakana je bila čez bodi in žabice. Še sreča da je bila v vreči da ni bilo vse po postelji. Sem vrgla lubija v zrak da sva jo šla kar stuširat saj je mela drekec še po laseh.  Nato je sveže umita in preoblečena sladko zaspala in še vedno spi.

OMG....to pa je bilo, ni kaj....sredi noči pod tuš - no saj je prav tako, revica...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.4.2009 9:53:03   
Lucka1

nekej razmišljam, da bi jo začela navajat na spanje v postlejici NE v košari pa ne vem če mam dovolj energije za to, ker VEM, da bo joka na kubik, ne na kvadrat in da se bom 3x na dan matrala, da zaspi VSAJ eno uro user posted image user posted image user posted image  Po drugi strani pa ne vem a ma smisel ...sej pač spi v košari kaj zdej ...

no, mi smo ga navadili ko je imel 3 mesece - pa se mi zdi tako bolje....kaj pa ko preraste košaro??? Naš jo je ravno te dni in bi ga itak morali navadit. Pa ti povem, da ni bilo hudega z navajanjem....so pa dnevi, ko noče in noče zaspat in so drugi dnevi, ko ga dam ko zazeha v posteljo (čez dan) in se igra s svojo visečo igračko in enim medvedkom, ki ga ima, pa sam zaspi user posted image user posted image user posted image ČE MENE VPRAŠAŠ - SE SPLAČA,  tudi če bo par dni kriza najprej....se obrestuje

Neposredna povezava do sporočila: 337
8.4.2009 9:55:10   
Lucka1

No, Lucka1 bom se tebi olajsala, ker vidim, da se ti ne da pčogledat na seznam, ki ga Janja 27 tako lepo vsake tolk časa prilepi. Od tebe sem starejša skoraj dve leti user posted image

torej si MLADA, kaj pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.4.2009 10:14:05   
Dream

torej si MLADA, kaj pa user posted image user posted image user posted image

No, ti že veš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.4.2009 10:20:12   
Tejčika29
Dobro jutro!

Mi smo odspali dopoldanski spanček in se igramo. Zunaj je super vreme in gremo okrog poldneva ven. Pa pol še kakšno rundo popoldne. Včeraj lepo do sladoledarja in nazaj na sprehod s kengorujem. Res je super, le tole oblačenje me malo muči, kar ne morem presedlat na toliko manj cot, moram pa it nujno en trak za glavico kupit ker ga nimam.

Alina lepo spi v svoji posteljici, zaspi pa relativno hitro, sem zraven samo roko ji dam na prsi, da se ne razbrca kovtra s sebe in v 5 minutah zaspi. Čisto sama pa res še ne ampak mi ni problem zraven bit dokler ne utone v spanček. Potem grem mirne vesti delat svoje stvari ali počivat, pod tuš...

Včeraj je bila nekaj tečka, ker ni bila dovolj naspana, danes upam da bo bolje.

Imejte lep dan z vašimi sončki, bye!

M.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.4.2009 10:25:54   
irma78
Jutro oziroma dober dan še od mene!

Naša noč je bila vredu. Niki je spal od 21-ih do 7-ih. Potem sva se malo podojila, ampak res samo malo, sedaj pa ne vem ali več ni bilo ali kaj. Potem sem mu dala moje načrpano mleko, pa ga je spil tudi samo 30ml. No potem je sladko zaspal nazaj, tako da po mojem lačen ni bil.

Sedaj se znova oglaša, tako da ga bom preoblekla v dnevna oblačila in zopet poizkušala nahranit z mojim mlekom, pa bomo videli kaj bo.

Potem se bova pa malo uživala na terasi, če pa to Nikiju ne bo dovolj jo bova pa mahnila na en giro po PSTju.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.4.2009 10:53:07   
PikicaStonoga

Jaz sem ga na posteljico pričela navajat tako, da sem ga polagala vanjo, ko je bil čisto buden, da se je navadil okolja, pa vrtiljak sem mu naštimala in ga je gledal. Se je hitro navadil in potem tudi s spanjem ni bilo problema. Sedaj je kvečjemu problem s tem, da najraje spi v svoji posteljici. In če ga "mučimo" kje drugje, je ves tečen, ko ga dam v posteljico, pogleda vrtiljak, pa na steni nalepko tigrčka, se prav na glas zasmeji in v šusu zaspi. 

no, mi smo ga navadili ko je imel 3 mesece - pa se mi zdi tako bolje....kaj pa ko preraste košaro??? Naš jo je ravno te dni in bi ga itak morali navadit. Pa ti povem, da ni bilo hudega z navajanjem....so pa dnevi, ko noče in noče zaspat in so drugi dnevi, ko ga dam ko zazeha v posteljo (čez dan) in se igra s svojo visečo igračko in enim medvedkom, ki ga ima, pa sam zaspi user posted image user posted image user posted image ČE MENE VPRAŠAŠ - SE SPLAČA,  tudi če bo par dni kriza najprej....se obrestuje

Sva se ravnokar z mojim odločila, d ajo navadiva na posteljico - čez dan jo bom uspavala jaz, zvečer pa moj user posted image  Zvečer je itak manj problemov, je kr navajena, ker vedno pač spi v svoji postlejici, tako da bo mojimel manj dela user posted image  Čez dan je pa bil problem, da je navajena spat v košari od vozička, ker sva zandjih nekaj mesecev ble non stop na terenu in po trgovinah zaradi hiške in je pač vedno valda spala v vozičku in se je navadila. Zdaj smo z nakupi pri koncu in lahko lepo umirjeno ostajava doma :) Home sweet home :) Tako ja, jutri začnem navajat ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 342
8.4.2009 10:55:37   
PikicaStonoga
Sem bila v službi in dobila oceno ravnatelja odl 5 za moje delo user posted image user posted image user posted image  Pa odločbo o dopustu, ga mam 28 dni, 2 dni več od lani - na račun hčerkice user posted image user posted image user posted image  Tisto presenečenje je pa bla Svilanitova brisača za 8. marec user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 343
8.4.2009 10:58:38   
PikicaStonoga
Očitno ste že vse na sončku, da sem sama tukaj ...nič hudega ..bom vseeno mal čvekala sama s sabo :)
včeraj in danes sem tok utrujena sploh nimam energije :( ne vem če bo danes kaj od likanja :( čist nč se mi ne da ...zdej počakam, da bo Tijana lačna, pol bova pa šli mal vn, morm v trgovnino po sadje ....

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 344
8.4.2009 11:12:02   
laknerš
Oh ja sadni dan. Mene danes kar malce zvija!!!

Neposredna povezava do sporočila: 345
8.4.2009 11:24:25   
PikicaStonoga

Oh ja sadni dan. Mene danes kar malce zvija!!!

jaz sem se pa včerej tok napokala zvečer da dans sploh še nism lačna!!!! ponavadi je blo obratno ...če sem jedla zvečer sem bla takoj zjutri spet lačna ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 11:26:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
8.4.2009 11:28:19   
Dream
Mi lahko ktera pove, če so čeveljčki od Deichmana OK? Maja gremo za en teden na morje, pa bi mu rada kupila opanke, da ne bo pregorel v čeveljčkih. Lahko predlagate tudi kakšno drugo trgovino!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 348
8.4.2009 11:34:54   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Midva s Tilnom morava pa danes dati kri in vodo, ker imamo jutri pregled in cepljenje. Čakam, da se zbudi in mu naštimam vrečkico, potem pa v ZD.

Danes ponoči sem nekak slabo spala, pa ni bil kriv mali, se je zbudil samo 3x. Ampak sem bla zjutraj vseeno čisto fertig. Sploh ne morem verjet, da sem lohk včasih tolkrat vstajala in normalno funkcionirala čez dan.

Včeraj je blo pa res noro vroče. Tudi moj ni imel nič traku ali kapice, pa še je bil rdeč v lička. Problem je tudi v tem, ker tole vreme ni čist normalno. Sej je bil še 14 dni nazaj minus (če se ne motim), zdaj pa tole. Halo! In valda nismo navajeni tolk cunj odvržt naenkrat. Še prejšnji teden sem imela bundo, zdaj pa kratke rokave user posted image

Pri nas pa ni treba takole doma vrečke lepit, se kr na sistematskem to opravi. Sestra nalepi in odlepi, samo v laboratorij moramo sami odnesti (kar je 10 metrov stran).

Vreme - raje ne govori... Jaz sem vsa zbegana, ker niti ne vem več, kako naj ga oblečem za notri, kako za ven, kako za ponoči... Kr neki... Potem se bo pa spet kar naenkrat ohladilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.4.2009 11:42:43   
PikicaStonoga
VALLA a veš da sem tud jaz slabo spala in to že 2 noči, zato pa sem tako povožena in brez energije :( pa sploh ne vem v čem je ke, tud zjutri ko se zbudim me cel hrbet boli ... :( kr neki

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?