|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
6.4.2009 12:12:42   
petra88
danes sem ga oblekla v body kratek rokav in čez 2 majici z dolgimi rokavi ma ne debeli, spodaj pa hlače in štumfe. aja in copatke čez. in kapco za vsak slučaj če ga pihne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.4.2009 12:30:36   
kiara24
jaz sem jo napravila pa tanke žabice, tanke hlačke, bombažne čevljčke, zgoraj pa dve body dolg rokav in še en dolg rokav, pa zjutraj čez trenerko, pa ji je bilo preveč. Tako da sva trenerko hitro dali dol. Čz glavico pa bombažno kapico tanko, ker se boljim zaradi vetrauser posted image (ušeska?).

Meni je bilo peklensko vroče v sp.majici in pa v majčki s tri četrt rokavi, sem sedaj prišla vsa kuhana nazaj domov sem se morala preoblečt vsa.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
6.4.2009 14:11:58   
snikolina
Punce dejte mi povedat kako boste danes oblekle vaše malčke za sprehod? Jaz nima nobenga občutka, pa se bojim, da jo bom preveč oblekla

Sončnica jaz sem ga spet v majčko, žabice in nogavičke-je blo glih pravuser posted image user posted image user posted image če mu dam še kaj se začne takoj dret pa ves rdeč rata. Tko da, po pol ure mu že moram jopčko slečt, da je zadovoljenuser posted image

Samo berem, da jih ve oreng več oblečete tko da ne vem... s tem, da je zabarikaderan do prs v košari.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.4.2009 14:59:30   
kiara24
no pri meni  je sedaj tolk napravlena ko notr saj je  na sončku bolj toplo kot pa notri v hiši. tokrat brez kapice, pa ne vem ali je to kul ali ne? ker ji je s tanko kapico vroče.user posted image
sedaj aja jaz pa grem hitro kosilo narest  ker gremo pol zapravljat, gremo po igralni center zanjo, že skrajni čas.
pa po pjačko zame, ker tolk požlampamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
6.4.2009 18:37:42   
barba
Ojla,
mi smo bli do zdajle zunaj. Sva prišla noter samo kosilo skuhat in se dojit. Mali je lepo spal v vozičku, midva z možem sva pa vrt spedenala.user posted image

Grem ker lakotnik kliče

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.4.2009 19:22:36   
Zvezdica
ojla

jast ga tud oblečem v body z dolgimi rokavi in pa tanko jopco, spodaj pa trenirka, ali pa tanke žametne hlačke, štumfki in copatki volneni. Zgoraj pa tanka kapica.
Še nekaj dni nazaj sem ga imela enako napravljenega le da je imel žabice in debelejšo jopco.

Sva bila zunaj tri ure in je skoz spal. Zjutraj se je zbudil ob 7ih, jedel in spet spal od odmih do pol desetih. potem zaspal ob 11ih pa vse do 16ih in zdaj spet spiuser posted image Že liam je bil priden tale je pa rožica. še 10 takih bi imela.user posted image

Jast grem v banjo, pol pa gospodinje gledat.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.4.2009 20:12:13   
L009
jst pa sem jo dons oblekla v body pa zgori majčka tanka, spodi pa hlače pa štunfke..pa je blo lih prou se mi zdi, pa jst ji tut nisem dala kapice.
bili smo na UZ kolkou in je vse vredu, hvala bogu, da ne bo treba celo poletje široko povijat.
včeraj sva se skupaj v banji kopale in je tok uživala, da je kar vriskala in se smejalauser posted image , ker je mela veliko prostora za brcat, pa še eno žabico, ki plava sem ji dala v vodi in jo je ful gledala.
jutri gremo pa potni list za Lano delat, da bomo lahko poleti v tujino šli.tiste ki bote dale delat za svoje otročičke osebni dokument, kaj bote dale osebno ali potni list?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
6.4.2009 20:38:53   
krtekxx
kaj bote dale osebno ali potni list?

Potni list. Na avion ne moreš z osebno.
Naša se je pa končno pokakala. Od pet do lask.

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
6.4.2009 20:55:01   
Ploha
krtexx: naša tud, 3 žličke donata sm pogrela na šporget in se je pokakala user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
6.4.2009 22:27:17   
mimi30
Pa katero tetrico imaš to, da je poslikana. Jaz jih iščem?

niia imajo jih tudi v Rutarju, Pikapolonici, XXXLutz, Kik,..

zvezdica, pravi lepotec user posted image

Sem začela z jogo in ker sem ak človek, da bi imela vse naenkrat sem se pretegnila in me boli hrbet za pop.iz.dit, pa še zaspana sem.user posted image user posted image

zvezdica, a to kam hodiš al sama doma izvajaš? Pazi se, ne smeš poglabljat vaj, če te boli. Saj se hitro napreduje.
petra88 čestitke za nečaka user posted image user posted image user posted image

oblačila: sem ugotovila, da je naši ful hitro vroče, sploh v jajčki. Oblečen je imela body, bombažno majčko, tanko jopico (sva jo hitro slekli), dokolenkice in hlačke. In pokrita z bombažno dekico.

Danes smo imeli posvetovalnico pri 2.mesecih. Težka je 4870g in velika 59cm. Popila je cepivo proti rota virusu...proti koncu siljenja planila v jok...tako dobro, da je do takrat vzdržala...smo se ful načakali...ogromno otrok je bolanih.

Nejc je šel danes po dveh tednih v vrtec in ni bilo problemov. Samo, da bi bilo še naprej tako. V petek imajo predstavo za babice in dedke.

kaj bote dale osebno ali potni list?

potni list
krtekxx in Ploha super da jima je uspelo user posted image user posted image . Sta kaj posegali ali jima je uspelo se pokakat samima?

Špela tudi danes cel dan ni skoraj nič spala user posted image , samo parkrat po cca 15min in na sprehodu v vozičku se je prav histerično jokala...verjetno ker je bila utrujena in ni mogla zaspat.... tako začne brcat, da si vse zokenčke dol sezuje user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
6.4.2009 22:28:38   
mimi30
krtekxx in Ploha super da jima je uspelo user posted image user posted image . Sta kaj posegali ali jima je uspelo se pokakat samima?

Ploha sorry sem vidla, da si že napisala kaj si naredila.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
6.4.2009 22:49:18   
Zvezdica
petra88 čestitke za nečaka 

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.4.2009 22:50:40   
Zvezdica
zvezdica, pravi lepotec user posted image

tanks...res je tok prisrčen. Pa vsi so tok luštkani.

zvezdica, a to kam hodiš al sama doma izvajaš? Pazi se, ne smeš poglabljat vaj, če te boli. Saj se hitro napreduje.

doma. preko viija. Kjer imaš vodeno vadbo.

Še vedno me hrbet boli, oziroma križ me boli tko al tko. bo treb akosmodisk naročit. A ga ima katera?

iste ki bote dale delat za svoje otročičke osebni dokument, kaj bote dale osebno ali potni list?

potni list.

Grem ...me bo moj zmasiral

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.4.2009 22:56:16   
kiara24
tudi mi bomo dali delati potni list.

meni so pa rekli da ji ne smem dat donata, da ni dobro to!user posted image

mi smo pa kupili igrali center in sem jo takoj dal spodaj, kako sva se ji nasmejala, ker je tako cvilila in čebljala spodaj, pol smo se pa kopali, pa še malo igrali.

prej sva se podojili, sedaj pa spi, je pa čez dan veliko spala v vozičku user posted image .

katere velikost plenice uporabljate?

želim vam mirno nočuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.4.2009 23:08:56   
Zvezdica

mi smo pa kupili igrali center in sem jo takoj dal spodaj, kako sva se ji nasmejala, ker je tako cvilila in čebljala spodaj, pol smo se pa kopali, pa še malo igral

user posted image user posted image user posted image
Naš se pa najprej začudi, potem pa tisti nasmešek...nedolžen...ma kr pojedla bi ga sončka.

mi že cel mesec od 4 - 9 kg, ker nam je vsepovsod ven teklo.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
6.4.2009 23:40:00   
usica

user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.4.2009 6:11:13   
Ploha
kiara: zakaj ne donat? Tako mi je patronažna svetovala pa še če bi blo treba, narediš svečko iz putra in ji v ritko daš,...

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.4.2009 7:09:16   
PAJO
dobro jutro

a ste se naspale?naša še vedno spi od včerej od 21 ure.nč
se še ni zbudila,no sej bo zdej kmalu,ker že neki stoka.res pridna.jz
sm že tamavga v vrtec dala,zdej pijem kavico.

zunej je tko lepo,čist jasno pa kmalu bo sonček.
komej čakam da gremo vn,včerej smo bli cel dan do 19.not smo se
šli sam preoblečt pa jest.user posted image

a katera ve kdaj bo porodniška ta mesec pa otroški dod.?

naša je včerej 3x kakala.vsak dan vsaj 2x,tko da nimamo težav s temuser posted image

lep dan vsem in user posted image

uživejte danes bo do 24 stopinj so zdej rekl na dobro jutro slovenija,
a katera gleda zjutrej??jz vsak juter user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.4.2009 7:10:04   
krtekxx
Sta kaj posegali ali jima je uspelo se pokakat samima?

Nič, itak menda da ni panike, če ne kaka tudi cel teden. P mi je rekla, da gotovo ni zaprta, ampak je samo izkoristek mleka tako velik. Pokakala se je potem čisto mehko.
Po cepljenju ni (zaenkrat) bilo nobenih reakcij. Za vsak slučaj sem ji včeraj zvečer izmerila vročino - je imela 37.3.
Jaz preventivno sedaj uporabljam plenice za enkratno uporabo in ne Racmank, ker so menda izločki po cepivu proti rota 1 teden kužni - bolj zaradi fantov kot česa drugega.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.4.2009 8:38:16   
mimi30
Jutro user posted image !

Mala spala od 21 do 4h user posted image ....od 4h do 7h....zdaj pa spet malo počiva...se mi kar rit smejiuser posted image . Nejc je ponoči klical samo 2x...1x še preden sem sploh zaspala in je kar nehal, ni bilo potrebno posredovat...1x ponoči (v akcijo šel atiuser posted image ).

Sem se prej iz postelje vstala, da sem obesila perilo in povlekla stojalo ven na sonček ter novo rundo dala v stroj.

doma. preko viija. Kjer imaš vodeno vadbo.

Še vedno me hrbet boli, oziroma križ me boli tko al tko. bo treb akosmodisk naročit. A ga ima katera?

zvezdica, zdaj pa imamuser posted image ...nimam pojma kaj je touser posted image user posted image . Jaz bi tudi doma vadlauser posted image . Kosmodisk ima moja tast...pravi, da pomaga....še bolj pa neka blazinica, ki ima noter glino, daš malo v mikrovalovno, da se segreje in je super...to tudi mojemu user posted image pomaga kadar ga boli križ.
zvezdica, a je danes že kaj boljše?

mi še kar 2. - Bio od Mullerja so do 6kg...naša še niti 5kg nima.

Pokakala se je potem čisto mehko.

krtekxx, super. Potem pa res ni bilo od zaprtja, samo počakat je bilo treba.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.4.2009 8:46:56   
krtekxx
Zaprtje: brez recepta lahko kupiš glicerinske svečke za otroke. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.4.2009 8:55:43   
Anonimen
kiara: zakaj ne donat? Tako mi je patronažna svetovala pa še če bi blo treba, narediš svečko iz putra in ji v ritko daš,...

joj plohauser posted image user posted image pa kako patronažno pa maste to...povej ji da živimo v 21. stoletjuuser posted image a ti bo za spanje svetovala šnops v mlekouser posted image

zdej ko se je pokakala, kako je pa zgledalo? a je blo normalno, mehko blato, al je blo trdo? če je blo normalno, ni treba nič ukrepat, pač ne bo kakala vsak dan, to je čisto ok, dokler je blato vredu. če je blo pa trdo, pol pa kupi v lekarni glukozo in ji s tem sladkaj kamilčni čaj, fejst sladkaj, to ziher pomaga.

đizs nouser posted image jst bi jo vprašala če seb tud putr v rit tiščiuser posted image

no, mi smo dons kr nekak spali, ula je spala celo nočuser posted image user posted image sam se je pa ob petih zbudila, pa ni šlo nazaj zaspat, tko da smo vstali, sem jo zrihtala in je šla z lubijem v vrtecuser posted image

jst sem malo odkidala po kuhni, k se mi zvečer ni dalo, pol greva pa ven. včeri smo bli cel popoldan zun, zvečer sem ulo samo v banjo vrgla in umila, je bla ko prašičuser posted image smo šli po eni pešpoti ob savinji, smo gledali račke, pa kačo smo vidliuser posted image je bil moj čiz živčn, jst pa ula jel kača in sma lezle tam po pečovju, da jo je vidlauser posted image
u glavnem fajn je blo. dons ponovimouser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 7.4.2009 9:02:33 >

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.4.2009 9:35:47   
Zvezdica
Danes so vsi spali.  Moj mali od 21ih oz še prej...pa do 03.40, pa potem ob osmih jedel, pa sva liama v vrtec peljala in od takrat spi. Zdaj ga bom kar mal pristavla in jast kaj pojem in greva spet ven.

K prav rabim tole sonce. Ker se mi je že mešalo od dežja in tega sranja.

Tako...grem.

Fajn bodte.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.4.2009 9:38:29   
Zvezdica
zvezdica, zdaj pa imamuser posted image ...nimam pojma kaj je touser posted image user posted image . Jaz bi tudi doma vadlauser posted image . Kosmodisk ima moja tast...pravi, da pomaga....še bolj pa neka blazinica, ki ima noter glino, daš malo v mikrovalovno, da se segreje in je super...to tudi mojemu user posted image pomaga kadar ga boli križ.
zvezdica, a je danes že kaj boljše?

wii - igralna konzolauser posted image

Kakšne so te blazince...kje se to dobi mImi, ker mene res boli hrbet. Ni konstantna bolečina, me pa zagrabi ko se sklonim tko da kosmodisk je itak naročen...ga že čakamuser posted image

Če bi vadla doma, bom kje snela kako jogo pa ti jo zapečem, pa pošljem, a v redu?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.4.2009 9:59:13   
Ploha
ulla: čemu se čudiš?? Putru ali donatu? Ja jest nimam pojma kako se dela, jest samo poslušam nasvete patronažne, za katere upam da so v redu user posted image
Kakala je pa malo bolj gosto, pa sluzasto kot en smrkl, pa čudn čudn vonj je bil, ni smrdelo kot ponavadi kakec smrdi ampak nek ubijalski vonj, oker barve,...
Ma jaz drgač ne bi tišala kaj naj ji dam da se pokaka, če ne bi vidla da jo muči trebušek oz. da se napenja pa ne more kakat,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.