|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
3.4.2009 18:02:28   
Ploha
mami: zate takoj pridm do trojan user posted image

no tko srečanje 20.4 na trojanah, za uro pa nevem, kdaj vam paše

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
3.4.2009 19:11:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: pa šit no, pa tebe sm pozabila, sm še študirala če je še kera, zdej se spovnem pa še slikce si mi kazala, no da popravm še dobr da sm imela mimi in zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej mimi je pa do 3.2 klepetala pol je pa tud skliznla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Se hecam plohca nouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
3.4.2009 19:15:44   
Nina_ninaa
Pozdravljeni!

Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta.

Anketa je dostopna na:

http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en

Lep pozdrav, Nina

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
3.4.2009 19:33:43   
Zvezdica
srečanje 20.4. katera pride???

mimi
ploha
zvezdica
barba???

a na trojanah? PRIDEM.

In ob kateri uri? dopoldne al popoldne?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
3.4.2009 19:34:11   
Zvezdica

Ojla

Zdaj sem že mal bolje...ves dan kavo pijem

Nina...ojla. Ja žal mi ej ker slišim da se sam derete. upam, da bo mimo...KMALU.

pam,da to obrezovanje ni noben baubau..

AQ le zakaj. Sej slišim da se tudi tu vedno vse več ljudi odloča za to.

In super za Janet, da jo učite. Koliko časa bo pri vas? Ali je to nedoločeno?

kako zgledajo temenca? kot en prhljaj?

kot rumena skorja...neprijetnouser posted image ne kot prhljaj.

spali kot ubitiuser posted image , hecam se...valjar obšel celo Slovenijo...zlamani še bolj kot zvečeruser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr, sem mislila da je haral sam pri nas, pa pri ulli

no pol pa srečanje 20.4.?????

no pol še imam pa kr nekaj časa, da razmislim če pridemuser posted image . Mogoče bi katera kak seznam naredilauser posted image , da vidmo kolk nas je za ta datum

bomo, pa se sproti fočkamo

vidim, da jhe plohca že aktivnauser posted image

sonček sporoča: da ji nedla net in da sta z lovrom že včeraj prišla domov, izvidi so bp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odlično. Torej je lovro ok.

ok grem, liam čaka za igranje.

Kasneje se še kaj javim.

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
3.4.2009 19:55:50   
Ploha
za uro pa povejte kdaj vam paše, jaz niti ne vem kolk je vožnje do trojan, tko da če se dopoldne je treba računat vožnjo pa da se otroke spedena user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
3.4.2009 20:31:21   
snikolina
ja Plohca meni je iz Mb do Trojan vseen malo bližje

Hej Mimi a ti si iz MB, jst sm pa v Sl. Bistrici, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
3.4.2009 20:34:39   
snikolina
Ja jst bi rajš dopoldanuser posted image
Sonček kulči za Lovra!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
3.4.2009 20:49:15   
kiara24
a ja sem mislila da samo pri meni tolk mal spi,user posted image

danes je bilo super, zunaj vsaj pri nas je bilo krepko čez 20 stopinj.

je bila pa ful na joški bolj pogosto,  kot pa ponavadi mislil, da imam malo manj danes.

no vi se kar zmente, če pa pridem vam pa povem.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
3.4.2009 21:16:46   
Anonimen
čer....mali je tečko....tule ga na rokah zibam pa prepevam zravnuser posted image pa tako zgroženo faco dela, pa ne vem a ga šraufa kej, al je moje petje tok neprebavljivouser posted image

pridem pol...

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
3.4.2009 22:26:53   
snikolina
A katera ve, če je jutri TOSAMA-trgovina odprta?? Se peljem mimo, pa rabim par stvari.

Sem že najdla, 8-12 ob sobotah. user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 3.4.2009 22:29:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
3.4.2009 22:33:53   
Soncnica
Hoj!

Mimi30  hvala za napotke glede citiranja, bom uporabila ob prvi priliki user posted image

Pri nas zdaj že vsi trije spijo (dragi in oba user posted image ), samo jaz sem še pokonc. Sem morala še vse spakirat, ker gremo jutri k mami na celodnevni obisk in zgleda približno tako kot če bi pakirala za en tede,n zdej grem pa še malo telovadit, stuširat in potem spat,

čimbolj mirno nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
3.4.2009 23:15:57   
usica

user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
3.4.2009 23:34:51   
mimi30
sonček sporoča: da ji nedla net in da sta z lovrom že včeraj prišla domov, izvidi so bp.

sonček
super, da je vse vredu user posted image user posted image .

mami: zate takoj pridm do trojan user posted image

Ploha, tole sem verjetno jazuser posted image user posted image user posted image . Malo sem starejša samo tolk pa spet neuser posted image . Hvala ti, zlata siuser posted image .

Jaz bi tudi enkrat dopoldan oz. okoli 11h.

Hej Mimi a ti si iz MB, jst sm pa v Sl. Bistrici, user posted image user posted image user posted image user posted image

snikolina, tole pa ni tako dalečuser posted image , bi se lahko za kakšen sprehod ali kavico zmenile.Sem se parkrat tudi s sodelavkami dobila tam zunaj pri nakupovalnem centru (Pikapolonica, Sport 2000,...)

Evo, jaz se pa že kakšni dve uri zafrkavam z masiranjem desne zize. Sta se mi dva voda zamašila in nikakor ne morem razbit bul, boli ko user posted image , malecka pa ravno danes spi ko klada.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
3.4.2009 23:45:25   
snikolina
Mimi ja komot, pa tut večkrat sem v MB. Sploh, ko bo lepše vreme-takrat me kar "nese" venuser posted image
A to prav čutiš bule notri? Mene včasih boli dojka ampak ne otipam nobene bule. O bradavicah pa raje nebi...user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.4.2009 9:54:22   
Ploha
ja mimi to si ti, no sej mami si tud, sam ne moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.4.2009 10:17:29   
Anonimen
danuser posted image obupna no, pa kaj čem jamrat, tko pač jeuser posted image najboljš se sprijaznt pa nasmejat, nimaš kaj...

zdejle mi teži ula tule - stani mamica rito, staniuser posted image ne smem sedet zgleda....

sem si igeo naštimala pa posesala mal, zdej morm pa še pomit in tko, sam morm ulo prej spat spravt, k sam teži neki, že od šestih zjutri...pa perem dons in sušim...gospodinjo se špilam, u glevnemuser posted image lubi pa avto pere...

včeri sem pa mašino razdrla, spucala, podmazala, vse naštimala in dela ko pesmica user posted image user posted image mega...mi je pa lubi skoz težil zravn, če sm ziher, da bom znala nazaj spravt...pa če morm to razdirat....pa naj mu ne jokam pol, k ne bom znala skp sestavtuser posted image itd. user posted image sam ni panike, sem jo razstavla in sestavla ko profi, kar se tega tiče sem pa ful tehničn tip, tud za kakršnokol pohištvo itd. skop sestavit - komplet žlahta in prjatli mene kličejo, ko jim odpove...jst pa tik tak zmečem skpuser posted image

no morm it, zdej mi je že copate in zokne sezula in mi jih tamle zravn vrat zložlauser posted image jao...

aja, kar se srečanja tiče -  madona, kje je še 20. 4.user posted image kaj pa jst vem kaj bo takratuser posted image tko da bom mela v vidu in če bo tko, uletimuser posted image sam za zihr oblubit pa ne morm, k res - kje je še to - jst za jutr ne vem kaj bouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.4.2009 12:33:59   
krtekxx
Sonček: super, da je vse OK.
Barba: tvoj Tine je pa težko kategirnik s 6 kg. Naša je kar nekaj starejša, pa ima 5,5 kg.
Mi imamo posvetovalnico v ponedeljek. Mislim, da jo bom cepila proti ROTA virusu. Sicer me je pa malo strah kakih reakcij na cepivo. Aja, naša že 2 dni ni šla kakat. Ji dajem čaj po žlički, vendar pa imam občutek, da vsega izpljuva ven. A ima katera kak trik na zalogi za te primere?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.4.2009 13:41:17   
Ploha
kolk časa morjo bit dojenčki zdej še v košari, kdaj jo lahko dam v šprtni del (ki se čisto poleže)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.4.2009 14:48:03   
kiara24
mene tudi to zanima (kdaj se jo lahko da v športi del) zato, ker noče bit več v globokem delu vozičkauser posted image samo da jo dam not je jokuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.4.2009 16:28:10   
Anonimen
Ji dajem čaj po žlički,

krtexx sam čaj nau zadost, boš mogla cukrat....1 dcl kamilc pa tri žličke cukra...to bi mogl pognat...čeprov glede na to, da je dojena, jst nebi nč, k tud do 1 teden če ne kakajo, ni panike....počakaš pa vidiš, če bi trdo kakala in se matrala zravn, pol naslednjič res probaš s čajem, če par dni nebi...če pa normalno, tekoče kaka, je pa vse ok.

ploha če se čist poleže športni del, jo komot daš notri, važno je da je ravno dno....jst tud dam neota v marelo, k je taka da se čist poleže, če gremo kam, ker se mi ne da tavelikega voza vlačit zravn, ker je treba kolesa dol pošravfat. naklon pa lohk dvigneš nekje med tretjim in četrim mesecem, ko že imajo kar okrepljeno hrbtenico.

evo, mi smo blo do zdaj zunaj, mega vreme je, men je blo celo svinjsko vroče, me je kap skoruser posted image in zdej sem neota iz voza v jajčko prestavla in dala na balkon in spi daljeuser posted image ula pa jabko gloda....si kar celo vzame, ko pride do košic mi da jabko in reče mami rezauser posted image jih odrežem ven in je dalje...

aja, pa na sprehodu se mi je posračkala, še dobr da smo mel rukzak zravn, sem jo kr v vozu previlauser posted image hb je toplo zun...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.4.2009 19:19:50   
kiara24
krtexx- pri meni se to dogaja da kakamo samo  enkrat tedensko.... je res kar je ulla napisala, samo čaj ne bo pomagal. drugače pa trdo blato pomeni, da je otrok zaprt. če dovolj lula in, če nima trdega vročega trebuščka, če se ne napenja ko kaka je čisto ok. zako je meni rekla ena k dela v P.
na to vpliva tudi tvoja prehrana veliko sadja, zelenjave, pijače, jogurti... najboljš so take stvari k tebe tudi poženejo.... otroj naj pije tudi janežev čaj, lahko ga pa ti tudi piješ ker bo ona to dobila potem skozi mleko.
če ti to kaj pomaga, meni je in smo kakali en dan prej kot ponavadi in to obilno, lepo kako.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.4.2009 21:30:29   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

barba ja možno, da je ura....sam kaj pa vemuser posted image k gre zvečer normalno spat, tud čez dan zaspi, sam tole ponoč je pa za crkntuser posted image

Sej jst uro krivim k naša ne more zvečer zaspat. Za ponoč vem, da se ji ful sanja in velik govori med spanjem, včasih pa tud joka. Itak, da je nočna za popuser posted image .

temence - so bolj kot hraste, sam da je belo-rumeno

Ploha - sej če se čist poleže jo lohk že zdej daš

Grem ša mal pospravit, se mi prej ni dal.user posted image  Je blo tkol lepo zuni, da mi je blo škoda cajt zabijat s pomivanjem. Jutri bomo mel mal žlahte na obisku k Meta praznije 3 RD.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 4.4.2009 21:33:32 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.4.2009 9:33:55   
mimi30
Jutro user posted image ! Danes pa ne bo nobena kavice tuki pila user posted image , so jo vsem dragi doma skuhaliuser posted image .

Včeraj smo se potepali. Šli smo v živalski vrt...je začelo ravno škropiti, ko smo tja prišli...in je HB takoj nehalo ...naprej pa super vreme. Špelca je bila pridna...jedla, spala v slingu...Nejc hodil in gledal do konca brez problema...na koncu pa štala pri igri s kamenčki...ni želel vrniti lopatkeuser posted image ...in potem user posted image in odhod domov.
Na poti domov Nejc poročal o obnašanju Špele. Zdaj joče, zdaj spi, zdaj ima prst v ustih, čudi se, kot telebajsek jeuser posted image .

Danes gremo na piknik. Je spet takšen lep sonček user posted image .

A to prav čutiš bule notri? Mene včasih boli dojka ampak ne otipam nobene bule. O bradavicah pa raje nebi...user posted image

snikolina, ja pod pazduho sem imela prav bulo (kot vneta bezgalka) na zgornjem delu zize pa takšno podolgovato zatrdlino. So me pa prej bolele že popoldan potem se je pa vse zabilo. HB je ponoči Špela ven spila, ker meni ni uspelo sami ven spravit.

krtekxx, pomaga tudi, če ko je user posted image razvit malo nogice k trebuščku držiš in malo potelovadiš z njim, malo po trebuščku masiraš,...

temenca so lahko na začetku tudi kot majhni mozolčki. Malo z oljem namažeš, počakaš kakšne pol urce in potem s krtačko podrgneš in če se zlušči kot nek prhljaj so to temenca (začetna faza).

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.4.2009 9:43:51   
Zvezdica
Dobro jutro mlade mamice user posted image

Danes je spet tko lep danuser posted image gremo spet ven za cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa barba in meta Hapi brzdej (če ma dete rd, ga ma tudi mamica)

meta, sam zate http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.