|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
5.4.2009 11:35:38   
krtekxx
Oj, Barba, vse najboljše Meti za RD.
Mene je pa danes nekaj čisto v slabo slabo voljo spravlo: sem šla mal na tranpolin in ugotovila, da mi mal urin pri skakanju uhaja. Se moram sedaj namest skakanja spravit Keglove vaje delat mal bolj zares. Pismo, res ni izi, če rodiš pri skoraj 40-ih.
Kakanje: ma sem probala vse, pa nič. Jutri imamo itak P in bom vprašala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
5.4.2009 14:52:21   
Nea
Hojla!

Tudi pri nas je zadnje dni vreme čudovito. V petek popoldan sem zrihtala vrt, prečistila mizo in stole in navlekla nove blazine. Zdaj lahko kavico od zunaj pijem.
Ema je včeraj in danes bila celi dan od zunaj. Naša hiša je v slepi ulici in se otroci cele dneve skupaj igrajo. Res fajn.

Razen da sem nenaspana smo drugače ok. Erik že tri dni zaspi zvečer ob pol 10 in se prvič zbudi okoli 1. Potem pa včasih na 3 ure, včasih na 2, kot je bilo nocoj. Pa še Lara me je enkrat klicala tako, da je noč bila zelo kratka.Zutraj pa potegne do 8ih, kar je tudi fajn.

krtexx - to da nekaj dni ne kaka ni nič hudega. Do enega tedna naj bi bilo e normalno. Erik je že 2x kakal šele po treh dnevih. Tretji dan je spil sladko kamilico in je plenica bila polna. Tisti dan sem tudi jaz spila veliko kamilice.

barbi - čestitke Meti za rojstni dan

Lepo nedeljo!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.4.2009 15:15:13   
barba
Hvala za čestitke!!! Meta je dons že cel dan v kiklici in vsem teži, da ma dons RD.user posted image user posted image  Zdele čakamo obiskeuser posted image

Men se je včeri pr pospravljanju spalnice zgodila nesreča. Nevem kako sem premaknila Tinetovo zibelko, da se je odlomila noga.user posted image

Grem ... obiski so pršli ... pridem še zvečer

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.4.2009 15:33:49   
krtekxx
sem premaknila Tinetovo zibelko, da se je odlomila noga.user posted image

Sam da se ni njegova noga odlomila...user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.4.2009 18:56:26   
Ploha
kaj ste rekle da pomaga da se otroček pokaka, sladke kamilice? meta ne kaka, pa vidim jo da jo muči nekaj user posted image user posted image

barba: vse najbolše meti! (PS: a nima 9 roj.dan)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 19:11:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.4.2009 20:22:28   
kiara24
en lep pozdrav,

se vidi, da je vreme super in da smo bili vsi zunajuser posted image . pri nas je pa ful jok v vozičku pa smo pogruntali zakaj, ker je preveč oblečena. tako da sem ji danes dala tanke žabice, tanke hlačke in zg. dvojno, če sem ji dala gor še jakno je bila čisto mokra (jakna je tanka), pa bonbažno kapico. kaj pracvite ali je dovolj... v globoki košari sem ji kapico smelauser posted image samo zanimame, da je ne bom slučajno prehladila.

grem gledat TV.

mirno nočko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.4.2009 20:33:31   
Soncnica
Hoj punce, kako ste kaj?

Mi smo vsi happy, ker je tako super vreme user posted image user posted image user posted image

Sinkolina kako ste pri pediatru opravili glede tiste bulice?kakšne tri dni nazaj sem opazila, da ima moja tamalčka tako bulico (nebolečo) nad desnim učkom in ne vem, kaj naj naredimuser posted image user posted image

Draga Meta vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo spite?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.4.2009 20:52:58   
snikolina
Dober večer, prelep dan je bil danes. Včeraj sva žurala po Lajbahu, danes pa na domačem teritorij. Še eno kepco sladoleda sem pojedla, direkt vročina je bla, user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede oblačenja pri današnji vročini: oblekla sem ga v žabice in majčko, čez pa hlače in jopico-skoraj je znorel od dretja, pa sem hlačke in jopico slekla in ga položila v voziček ter zgornji del košare zaprla, brez dekice in je blo v redu. Je potem bil mir. Pa že pri kopanju vidim, da se ful dere če je pretopla voda, vročine sploh ne prenese. Poletje bo divje, hahahauser posted image

Pa še glede bulice Sončnica: počasi se manjša in mi je kolegica-dela v zdravstvu-rekla, da je verjetno bezgavka. Bom še počakala do srede kako bo. Sem pa vesela, da ga ne boli in da hitr zgine.

A pol velja za 20.4. na Trojanah??? Pa uro bi tut blo fajn določit! Ob 12h? Prej al kasnej??

Sem skor pozabila: META VSE NAJBOLJŠE, PA VELIK DARIL!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 5.4.2009 20:54:01 >

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.4.2009 21:43:34   
mimi30
META VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla mal na tranpolin in ugotovila, da mi mal urin pri skakanju uhaja.

krtekxx, tudi jaz sem danes malo skakala .... glih tak razočarana user posted image ... sem mogla še une mišice spodaj stiskatuser posted image

Pa že pri kopanju vidim, da se ful dere če je pretopla voda, vročine sploh ne prenese. Poletje bo divje, hahahauser posted image

snikolina, naš tavelik tudi ne mara preveč tople vode, še hrano bi jedel bolj mrzlo kot toplouser posted image

Mi smo bili dans cel dan zunaj...otroci niso nič spali...zdaj Nejc spi, Špeli pa nikakor ne greuser posted image . Mislim, da bo noč huda user posted image ....Nejc sicer spi samo se je že 2xzačel jokat....preveč utrujen....Špelo sem prejle uspavala...dala v njeno posteljo...po 10min user posted image ...spet na joško...zdaj spi na kavču pri atiju.

Jutri pa posvetovalnica.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.4.2009 22:00:25   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

sem premaknila Tinetovo zibelko, da se je odlomila noga.user posted image

Sam da se ni njegova noga odlomila...user posted image

Ne, še sreča, da ga ni blo not. Je mož pol hitr popravu, tko da bo dons že lahko spet noter spal. Sicer je to noč spal pri nama in to kar 8 ur.user posted image

Ploha - ja ma 9.4. RD sam je dons praznovalauser posted image , da so lahko še naši pršli na tortouser posted image

niia - Meta je bla daril ful vesela. Dobila je en kup pobarvank, barvic, voščenk, kred, tko da bo imela dost dela z barvanjem in risanjem. Sploh pa v tem zelo uživa. Najbolj se je razveselila roznega dežnika.user posted image
V bistvu bomo imeli še v četrtek eno malo družinsko praznovanje saj midva z možem prav tako 9.4. praznujeva obletnico poroke. Bomo šli popoldne malo na izlet in na tortico.

Jst mam kup planov za ta teden. Mal morem na vrt posadit, celo goro cunj speglat, okna pomit, za veliko noč spedenat, ... verjetn še kej.user posted image  Sam upam, da bo lepo vreme in bom lahko s Tinetom zunaj.

Mali je dons prvo rundo obiskov gladko prespal. user posted image  Zmeri spi ko smo moji starši na obisku al pa mi pri njih. Pol se pa vsi čudjo, kako da tolk spi. Ampak samo na obiski tok spi ... on že ve zakaj.user posted image

Lahko nočuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.4.2009 22:03:00   
Zvezdica
ojla

pri nas je bil patrik tud preveč utrujen in enostavno ni mogel zaspat :( Na sprehodu ni veliko spal, je eno uro in pol, potem je bil pa skoz buden.

Pa še slikca s sprehodauser posted image

user posted image

user posted image

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.4.2009 22:17:51   
snikolina
Zvezdica iiiiiiiiii kakšen prečudovit user posted image je!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A vroče mu ni blo nič? Joooooj kok je luškan :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 22:49:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.4.2009 23:22:51   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Zvezdica iiiiiiiiii kakšen prečudovit user posted image je!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A vroče mu ni blo nič? Joooooj kok je luškan :)

Snikolina, hvala. men so vsi taki srčkiuser posted image
Nič mu ni bilo vroče, ker je imel sam bodi pa jopco. Pa še to čist odpetuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.4.2009 23:24:39   
Zvezdica
zvezdica, iii kako je luškan user posted image . Pa katero tetrico imaš to, da je poslikana. Jaz jih iščem?

Niia, punce so mi povedale da se to v tisti štacuni kupi C&A, mislim, da sem prav napisala. In sem jih res dobila. Pa tud v Pikapolonici jih imajo.

Hvala, res so srčki te naši otročkiuser posted image

nočka

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.4.2009 7:34:58   
krtekxx
Niia, punce so mi povedale da se to v tisti štacuni kupi C&A, mislim, da sem prav napisala. In sem jih res dobila. Pa tud v Pikapolonici jih imajo.

Najboljše tetra, kar sem jih jaz videla (in kupila), pa še najcenejše, so v IKEI - v paketu ena bela, 2 potiskani - 3 EUR.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.4.2009 8:01:36   
Zvezdica
jutro :)

jast pa že kofetkam in objokujem svojo neumnost. Sem začela z jogo in ker sem ak človek, da bi imela vse naenkrat sem se pretegnila in me boli hrbet za pop.iz.dit, pa še zaspana sem.user posted image user posted image

Pa tako lep dan je zunaj.... mene pa tako hrbet boli. Ja nič, grem se raztegnit mogoče bo kaj boljeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.4.2009 9:33:21   
petra88
Dobro jutro! Pa sem spet teta!! v soboto zjutraj je sestra rodila fantka! user posted image user posted image
pa so se nam res začele delat temenca. a zdaj moram vsak dan namazat z olivnim oljem, počakat 1h, počesat in umit glavo? a lahk tud večkrat na dan, da bojo prej šle, al sem optimist? user posted image najboljše da kar čez celo glavo namažem, da si bojo temenca še tam premislila, prej kot se sploh začnejo delat? user posted image
mi smo bili pa v soboto na žurki (40let), zvečer okol 9h je zaspal in spal do 2h ponoči, ko smo prišli domov, potem do 6h, 8h, od pol10h pa do 12h. user posted image tako, da kljub temu, da smo pol noči preurali, se je uspelo tudi naspat. ampak je bil pa res faca, v predprostoru sem ga pustila, ker notri je bla muzika preveč naglas in on je tam lepo spančkal, nič ga ni motilo user posted image
zvezdica, ful je luškan tvoj sonček user posted image
grem zdaj naštimat Davida, da greva potem malo ven, ker je tak lep sonček zunaj!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 10:00:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
6.4.2009 10:10:10   
kiara24
dobro jutro,

lep vikend, a neuser posted image itak saj ni nič napisanega.
midve se pa podojiva in hopla greva ven uživat v sončka.
Tudi nam so se spet pojavila temencauser posted image . Midve pa zadnje čase ko sva tolk zunaj pol zvečer zelooo težko jeva ker je čisto fertik in takoj zaspi.user posted image user posted image
Sva jo z mojim v soboto zbujala, zato da je jedlauser posted image .
Včeraj sva šli pa kar ob 20tih še za 10 minuk ven sem jo kar nesla, je takoj zaspala.
Sedaj pa grem.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
6.4.2009 10:17:17   
Soncnica
Hoj punce!

Niia hvala za kavico user posted image

Sinkolina hvala za odgovor glede bulice

Zvezdica kaj je Patrik luškan, že zna pozirat user posted image

Krtekxx kje si pa skakala po trampolinu? Jaz bi tut (a ga imaš doma?). Tudi jaz sem imela probleme z uhajanjem urina, zdaj tega ni več in sem se kar malo polenila pri Keglovih vajah, moram spet začet

Punce dejte mi povedat kako boste danes oblekle vaše malčke za sprehod? Jaz nima nobenga občutka, pa se bojim, da jo bom preveč oblekla

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.4.2009 12:04:19   
Nea
Hojla!

Pri nas je tudi toplo user posted image user posted image user posted image

Jaz našega Erika oblečem v body, žabice, majčko in hlače. Čez pa samo eno jaknico in kapo na glavo. Moja patronažna je vedno rekla, da dojenčke treba oblečt za en sloj več kot sebe. Se pravi, če sem jaz v majčki, on naj bi imel še puloverček al pa jaknico.

zvezdica - mali je pravi cukerček! Pa kolko las ima user posted image

spanje - eh kaj pa je to? Nocoj sem se SAMO 5x vstala. Erik je jedel ob 1, 3 in 5. Vmes pa je Lara 2x klicala. Ni hotela k očiju, samo k mamici. Še vedno je zelo ljubosumna in ima izpade joka. Se pravi, pri nas nič novega.

Lep dan vam želim,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
6.4.2009 12:05:50   
Anonimen
danuser posted image

evo, mi se sam potepamo, ko je tok mega vremeuser posted image včeri smo bli cel dan zunej, dons sma pe že ob 9ih šla ven in naredila orenk turo....zdej je pa kr planil na joškouser posted image in spi dalje, ga bom dala na balkonuser posted image

ula je v vrtcu, jst ne vem kaj je s tem otrokomuser posted image noči so katastrofa.kar naprej se zbuja, zvečer ko gre spat je ok tam nekje do polnoč, pol se pa kr naprej zbuja, tud na vsako urouser posted image pa to je huj k gvantanamouser posted image
resno....čist sem skurjena....sej se probam prepričat, da je ok, sam ne vem od kod nej še jemljem energijo....k da tolk časa ne-spiš...ma ni glih za dol past od navdušenjauser posted image user posted image pa lubi je tud bogiuser posted image on more še pa v službouser posted image

aja, z vn ga pa oblečem v bodi kratek rokav, majčko in jopico čez, tako iz flisa, podloženo z eno plastjo blaga, štrample, zokne in tanke hlače. brez kapeuser posted image

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
6.4.2009 12:11:20   
krtekxx
krtexx, ko nič ne hodim po IKEI, da bi jih lahko nabavila. A ti kaj greš v bližji prihodnosti?

Nimam namena, čeprav bi morali čimprej iti kupit za naša fanta novi postelji - v IKEI imajo fajn pograd, pa tudi vzmetnice iz latexa. Ti povem, če pojdem.

Krtekxx kje si pa skakala po trampolinu?

Ja, ga mamo doma in smo ga ta vikend postavili - mamo pa unega iz Hervisa, ki je lani stal ene 150 EUR. Super zadeva, vsaj za našo otročad.

Danes smo imeli posvetovalnico pri 3.mesecih:
5750g, 62 cm, obseg glave 40,5 cm. Cepili smo jo proti rota virusu (se je sestra hudo namatrala, da ji je uspelo tiste kapljice spraviti vanjo), pa še pikico v rit je dobila (se je drlaaaa...). Drugače pa vse čisto OK. Glede kakanja je rekla, da če je ne zvija tudi 1 teden ni panike, da je pri dojenih otrkih izkoristek lahko zelo velik. Dala mi je recept za glicerinske svečke (tako kot cepivo ji tudi čaja, čeprav sladkanega, ne moremo spraviti v želodček.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.