|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 6.4.2009 21:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Končno spet povezana z vami . Nam je strela zagodla, pa smo tudi to zdaj rešili. Vikend je mimo, bil je , žar v soboto, žar v nedeljo Se je pa Zoja včeraj na tistem vetrčku, ki zgleda ni bil tako nedolžen, prehladila. Ponoči smo čuli 3 ure , imela je vročino 38, zjutraj kot bi odrezal, seveda je prehlajena, pa pokašlja tu in tam.. bomo videli kaj bo. Lana se nam je začela upirat, noče v vrtec, ona bi šla po kosilu domov, pa žalostna je v vrtcu.. očitno se nekaj dogaja.. Sayuri- mene ruka občasno, ampak takrat orng Un plac zdraven nas je od tasta in tašče, pa upam, da bo nekoč naš Mislim, potihem računam na to Tako da z prodajo ne bo nič, pa to ne pomeni, da te ne bi hotla imet za sosedo. Slikice, kot vedno Sončki cukrasti! klepetka- a ti si po tanovem ob ponedeljkih zasedena? Ma važno da nisi ob torkih Si prepričana da si mojo Lano vidla na rolerjih in ne na tleh? za Lanine korake. Frajerka mala! nogica- Lana ni imela zdaj "na novo" vnetja ušes, samo preglede na ORL pa moramo kljub temu opravljat. Tako da kakor se bo kaj pripravljalo na to (upam, da ne), bom šla v akcijo s tistim tvojim receptom Skoz pa ne mažem Aja, a lahko kremo tee trea dnevno uporabljam na Zojinem obrazu?? Ima velikokrat pikice po obrazu, pa kar vsak dan mažem. Madonca kolk maš ti enih planov.. Kapo dol! Res! seny- Ja, ja, ti imaš varstvo zagotovljeno. Punce, če katera ne ve "Kako sprehajati svojo taščo?!" naj vpraša Seny, ona to dobro zna Včeraj bilo tudi meni fino, zelo in naj bo še večkrat tako Seny, mislim da bi bilo tudi na stol, kjer si ti sedela, nanesti velikooo lepila Tvoj je bil včeraj čisto QL, nič se ne pritožuj. A zdaj se boš pa še zmišljevala?? Nič več balonov, rjuha, aja?? Ne me kurt, veš da sem vsega zmožna . Bojo potem sosedje po mojem klical 112 al kolk je že una številka, saj ne vem.. potem boš pa ostala brez kave in borovničk. Zdaj se pa odloči, al rjuha, al K&B Nisi mi sporočila kako je bilo z Alenom? Pa v Okaidiju, H&M-u, Mullerju... Si dobila poganjalčka? dulcinea- vidva sta tud full pridna, se tako ukvarjata s temi rastlinicami. .. Lepo, lepo. Ste šli gledat zvezde? Vauu ČESTITKE za opravljen izpit! In hvala za coctail, zelo paše Menčy- upam, da si bolje! In da se jutri vidimo! Kavica drug teden, očitno. Bomo že našle kakšen dan, ki bo primeren, saj nas ni toliko da ne bi mogle uskladit. Jap, moj tudi kuha Sploh nedelje so običajno njegove smrka- za torto. In lepa punčica je tvoja A.
|
|
|