vaney
|
na hitro... DAŠABINA, OPROSTI ZA ZAMUDO (sem premalo tukaj gor), VELJA PA VSEENO; VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN. Želim ti največ zdravja in sreče ter nepozabnih trenutkov v objemu svoje najdražje družine Upam, da si lepo praznovala... NANA, VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI ZA ROJSTNI DAN....žalim ti obilo zdravja ter veliko crkljanja s Klemnom koala, kako grozno...sožalje staršem tudi z moje strani ursyy, iskreno sožalje ob izgubi bratranca TRIŠ&ŽAN, tole je pa že čisto preveč, se mi že prav smilite Kako je z Žanom? Kaj pravijo izvidi? Močno upam, da boste čimprej zdravi in doma Joj, pa še za maltežana sem prebrala mi je prav žal, ko je bil tako prisrčen kuža....držite se in še en velik ter veliko , da se Žan čimprej pozdravi. Jaz sem pa imela naporen teden, včeraj dopoldne sem pospravljala, popoldan sva z Anžetom "lutala" okrog in martinčkala do večera, danes smo cel dan imeli obiske in smo bili spet do večera zunaj, tako da mi kar zmanjka časa. Anže je zunaj ves srečen, najbolj obožuje našo psičko Ulo, potem pa vožnjo s poganjalcem traktorjem (ki ga trenutno še vlečemo z vrvjo, ker je Anžetu bolj fajn, da ne rabi delat ), igranje s kamenčki, pesek, pa vse mogoče živali, ki gredo tako hitro, da jih lahko dohaja (mačke, psi, kokoši, ovce, kože, piščanci...., samo da se premika). Zunaj je v glavnem ves srečen in ko prideva noter, gre najprej k balkonskim vratom in začne klical Uva (Ula) Sicer pa najbrž že same veste, kakšno veselje je, ko so otroci zunaj in svet postane velik, pisan in nadvse zanimiv Tako, čaka me še nekaj dela za službo.....vsem želim lahko noč