Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 12:53:03
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Na hitro, potem greva ven, da sporočim, da sva mi2 imeli izlet do garaže . Avto ne vžge . Je prišel moj, pa sva poskusila vse kar je kolega mehanik rekel, pa nič ni palilo . Mogoče bo treba nov akumulator, ali pa ne vem, kaj je . No, v glavnem nimam menjanih gum, še avto mi ne dela Tako da sedaj sva pojedli kosilo in greva malo na luft. Berem in komentiram kasneje
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 12:54:27
|
|
|
|
matejchi
|
bella prekosila boš celo babice in tete, garantiram, samo jaz sem dala vse sestavine na pol... sicer bi pekla dva dni :))) 1.25 kg moke 50 dag margarine 6 jajc 50 dag sladkorja 2 pecilna sladkorja Vse sestavine zgnetemo v testo in damo v hladilnik, kjer naj počiva 2 uri. Nato testo razvaljamo in z modeli oblikujemo piškote. Pečemo pri zmerni temperaturi (180°C),dokler lepo ne zarumenijo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 13:02:48
|
|
|
|
Ryssa
|
Vse ok, hvalabogu
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 13:08:58
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Vse ok, hvalabogu Pa so ti povedali možni vzrok za vonj?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 13:20:48
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Vse ok, hvalabogu Pa so ti povedali možni vzrok za vonj? Ne, nekaj je mrmrala sestra, sploh ne vem kaj je hotela povedat prvo nekaj o vodi, potem je rekla da ne preveč vode ker gre na račun hrane Rekla je še sam, da če bi dobil vročino, da moramo nazaj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 13:46:12
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Vse ok, hvalabogu Super.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 13:46:56
|
|
|
|
tejkaz
|
Jeeee, jaz sem pa peto dobila.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 13:50:19
|
|
|
|
buhtlčk
|
bella hvala (pa nehej se že kritizirat pa obkladat z imeni!) čeveljci - naš že nosi najkice št. 21 , sicer spodaj še debele štumfke, sam 20 ma nogo zih, nogavičke 19-21 so mu čist prav Krysia če nam rata jutri slikice za osebno zrihtat pridem do tebe v ponedeljek, pa greva skupaj na UE - itak mava isto, pa naš tud rab osebno...pa še mogoče bi se do davčne sprehodile na Trubarjevi, mam še opravke glede stanovanja. Bo pa lepo v ponedeljek menda. Mild with clouds and sun Zoja Miša a tebe ma bog avtomobilov tud na spisku za zezanje? Pa sploh ni šala... tejkaz hvala za link. Pa bravo za zvezdico (čveka ) Ryssa super
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 14:30:02
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Drug teden, sem konec tedna fraj, četrtek in petek, druge dni zasedena Če si pa ti tako fajn, se pa do Medvod v sredo pridrajvaj , daj no!!!! Le pridi, če lahko... Vreme bo pa tudi sončkasto Do Medvod je pa predaleč.. Ne upam... samo kratke razdalje zaenkrat...mogoče do Kranja, ampak moram najprej še krajše razdalje osvojit, kot so npr do Bleda do katerega imam 5 minutk...potem pa vedno več... Kdaj bom šla pa sporočim en dan prej, pa boste povedale če gre še katera, velja? Ali ima katera v avtu ogledalo da lahko vidi otročka v sedežu??? Kje ste ga kupile in kako se obnese...jaz bi nonstop zjala nazaj tamalega Ideje glede nočnega hranjenja nimam, se meni tudi ponovno zbuja ponoči in se futrava.. Prej ne odneha... sandra - samo da je vse ok... očitno bo kar veliko otrok "krščenih" na tak način..padcev bo pa še veliko....ajej, mene kar zaskrbi kaj me še vse čaka... Pa SUPER za zobke na poti!!! sayuri - bravo za Zaro..ti pa imaš pesto..hitr puc cunje na kolena da bosta malo tla spucala.. Zara naj pa še smeti v kontejner nese, če jo motijo PA najraje je v kuhinji in kopalnici a? Jaja, tam je največ svinjarije..pridno delovko boš dobila..kar sedaj jo že nauči da sta te dva prostora njena za pucat Lovro bo pa električar? Pa fajn za dopust..nekaj je ane.. tejka - super za prespano noč!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 14:40:21
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Živjo punce. Najprej hvala, ker ste me včeraj potolažile. HB , ko se je po 10 min. zbudila, je bilo vse kot prej. Vmes, ko je pa spala, sem šla dobesedno na kolena in začela molit. Če bi blo bog ne daj karkoli narobe, bi se dobesedno ustrelila v glavo, ampak res. Nisem vedela kaj naj naredim. Je pa to res dobra šola za naprej. NIKOLI več je ne puščam same!!! Ponoči sem šla preverit tam pa tam, če je vse uredu, zjutraj sem komaj čakala, da se zbudi. In HB vse je ok. Vseeno pa bom malo pozorna še naprej zdele par dni, če se bo začela kakorkoli drugače obnašat. Še enkrat hvala punce, zlate ste. Zdej pa samo še nekaj. Tia mi zdele že 5. dan noče pit mleka-prej ga je vedno spila najprej okol 8 zj. celo flašo, nato okli 12 zelenjavo, pop. spet melko in zvečer gres ali kej mlečnega. Zdaj pa sploh noče mleka zjutraj, pa ji vsako uro držim ccucelj v ustih in noče. Bi pa seveda vse drugo razen mleka. In v teh 5 dneh je zgubila več kot pol kilograma. Pri 7. m. je imela tam cca 8,6 kg, danes sem jo vagala pa ima 7,900 kg. Tko, da sem se nekako sprijaznila, da bo moglo biti namesto mleka kaj druzga. Recimo kakšno sadje in kupila ji bom babypiškote, da dobi spet nekaj kil gor. In Erin za seznamček, včeraj zjutraj je sedela samo malo več kot minuto-tako da za seznamček sedenje: 01.04. Na srečanje bi pa mi2 tudi prišle. Kdaj pa je? Oz. kje?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 14:43:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Vse ok, hvalabogu IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jeeee, jaz sem pa peto dobila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 14:52:17
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Krysia, komar . Sovražim komarje. Se moram z raidom opremit! Sayuri, super za dopust! Jaša, vse naj, naj.... Veveričica, jupi za zobek! Ryssa, samo da ste o.k. Calpol bom dala jutri, če bo danes kriza. Tejkaz, čveka Buhtlček, kaj vem kaj mam jaz s temi avti, očitno so se nekako zarotili proti nama, pa tako lepo delava z njimi Erin, najprej moram avto zrihtat, da bo delal . Pa ali lahko malo tvojega podrezaš, kaj je z mojim pepenyjem, ali ga bodo poslali ali ne? Ker sedaj bo sonce in mi to rabimo! Če ne bom mogla v Pikapoko po marelo, ne bo druge. Potem bom pa še pepenyja nazaj poslala, pa naj se še enkrat hecajo z vračilom in zamenjavo. No, sej nočem bit huda, sam je že ene 10 dni od vračila
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 14:59:48
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Na srečanje bi pa mi2 tudi prišle. Kdaj pa je? Oz. kje? Superca da prideta. Srečanje je v Medvodah v sredo 8. aprila okoli desetih. Sori ker sem spregledala vprašanje. Zoja Miša in Buhtlčk, čveka sem ja, ampak dobra čveka
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 15:13:10
|
|
|
|
anita goitan
|
dan me2 sva nazaj, blo super, toplo sam burja nam je nagajala, dns blo 22°C Drgač pa Zoja nima več ritke, se dviguje ob kvaču, omari.. šibam pospravit, mam velik dobrot ob 17ih pa bazen, čawww
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 15:17:36
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Erin, najprej moram avto zrihtat, da bo delal . Pa ali lahko malo tvojega podrezaš, kaj je z mojim pepenyjem, ali ga bodo poslali ali ne? Ker sedaj bo sonce in mi to rabimo! Če ne bom mogla v Pikapoko po marelo, ne bo druge. Potem bom pa še pepenyja nazaj poslala, pa naj se še enkrat hecajo z vračilom in zamenjavo. No, sej nočem bit huda, sam je že ene 10 dni od vračila Velja.. A si jih kaj poklicala?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 16:34:20
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Vse ok, hvalabogu IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jeeee, jaz sem pa peto dobila.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 16:50:09
|
|
|
|
Vilika
|
Mitrije bli na kosilu v mehiški, mmmmmmmmmm, je blo dobro . Sam, kaj je naredu naš tamal pred odhodom - zunaj je bil v vozičku, moj si je v hiši še čevlje obuval jaz pa sem na hitrico stekla notri še po čajčka za s seboj... Zaslišim stok, priletim ven ... in tamal se je takole 'zrital' da je zlezel z vozička dol in imel nogice na tleh, rokice in glavo pa nad držalom vozička , čisto je bil zagojzden , mislim, katastrofa . Ma, kako on to v sekundi vse norčije pogrunta, kadar je sam Od sedaj naprej je v vozičku samo še pripet!! Naš bučko je preveč živ - v posteljici brez spalne vreče, ni šans; v triptrap stolčku mora biti privezan; zdaj še v vozičku , kot ena mala manky. Tudi na tleh ga ne morem pustiti (samo stajica preostane), da bi se prosto gibal , se je zadnjič tako udaril s čelom v rob postelje in imel 4 dni rdečo/modro/zeleno/rumeno buško na čelu + odrgnjen nosek. Pa takoj najde vtičnico in leze proti njej... ah, jej...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 16:50:21
|
|
|
|
kaja02
|
buhtlček- ti, ti , ti, a sam opazovalec si? men pa tko dolgčas, pa se dobena ne javlja sandra- zate in malo, ja so pa res hitri, samo malo nepozornosti, pa je že buška tle sayuri- za Zarino plazenje ter za dopust, jest bi tud?me vzamete zravn, znam dober otroke mirkat! konc za zdej, se je zbudila in greva ven, se javim zvečer!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 20:10:30
|
|
|
|
gajka
|
Danes sem se včlanila v dva kluba. Najprej med tiste, ki imajo spet M, me spodaj vse boli kot . No, potem pa se mi je zgodila sandrina zgodba - Rok je preveril, če gravitacija deluje tudi nanj, ne samo na igračke. HB je to izvedel v spalnici, kjer je edini prostor v celi bajti, kjer je tepih na tleh, tako da je vsaj pristanek malo omilil. Je pa jokal kake pol minute, se ga je dalo hitro potolažit in očitno ni padec pustil nobenih posledic. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Tale lonček ima Jaša http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173836 Nuby jih dela tudi za Müllerjevo znamko - oblika flaške je sicer drugačna, cucelj pa je enako oblikovan. Mi imamo Müllerjevo, ker je bila moj zadnji nakup, ko sem že čisto obupala nad tem, da bo Rok sploh kakšno flaško sprejel. IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk čeveljci - naš že nosi najkice št. 21 , sicer spodaj še debele štumfke, sam 20 ma nogo zih, nogavičke 19-21 so mu čist prav Pri nas so tudi štunfi 19-21 glih za glih prav. Čevljev še pa nimamo in jih še očitno ne bomo tako hitro potrebovali. Vilika - naš je tudi že v vozičku nekaj časa privezan. tejkaz - kdaj in kje v Celju? Okrog 11h, City Center pri džungli (itak nas bo manj, pa bo najbrž dovolj prostora) ali raje Planet Tuš? Meni osebno CC bolj paše, ker moram še malo štrcune obhodit, je pa oboje izvedljivo, saj sta konec koncev to skoraj sosednji stavbi.
< Sporočilo je popravil gajka -- 3.4.2009 20:12:51 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 20:46:54
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Krysia če nam rata jutri slikice za osebno zrihtat pridem do tebe v ponedeljek, pa greva skupaj na UE - itak mava isto, pa naš tud rab osebno...pa še mogoče bi se do davčne sprehodile na Trubarjevi, mam še opravke glede stanovanja. Bo pa lepo v ponedeljek menda. Eh, mi2 se greva šele v pondelk slikat - majo v UE tud fotografa ... tko da v vsakem primeru gresta lahko zraven Vreme bo super, mi smo končno privlekli s podstrešja športni del vozička - vsi pogoji izpolnjeni ... gremo ven!!!! lahko greva pol tud še na trubarjevo, ni panike, kondicijo mamo, otroc bodo pa v vozičkih ... Vilika, jst te rabim (verjetno še nisi uspela prebrat za nazaj): tvoj Vid je bil brez glasu - kaj si naredila? Naš nima vročine, ne kašlja, sam mal je hripav ... pa ne vem, če bi glih do P letala če ni treba, da ne poberemo kaj bolj resnega v čakalnici ... gajka, še dobro, da imaš tepih ... Nič, zdej se grem pa z možem družit Lepo spančkajte ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 21:37:32
|
|
|
|
matejchi
|
tamy čeveljčke za visok nart smo mi dobili pri cicibanu za Žiga, prve je dobil pri 7 mesecih (št. 17).
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 21:52:03
|
|
|
|
matejchi
|
Krysia se vidi, da je moški, da za daljinci gleda.. no naša je pa po očiju pa tudi obvlada to sceno... veveričica čim dalje od nas se drži, ker te lahko preveč zasvojimo... Erin Pavleta moram poklicat po jajčkih ta pisanih... sayuri letos pa zrihtajte enega "vlomilca" pa imate drug let spet dopust... Da ne boste nardile Calpol odvisnic... Naša je pa Lumpi manijak, ko ga je zadnjič zagledala v trgovini se je začela napihovat kot žaba, danes je pa dobila povšterček z lumpijem pa je kar vriskala... pa še en plakat, ji ga bom ven izrezala pa naj ga gleda lumpa svojega lumpija.. anita končnooo.. hitro mal modnih smernic... willkomen züruck... nekaj takega... grem pa še jaz našega čakat..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 22:18:23
|
|
|
|
kaja02
|
čer, no pa nadaljujmo! JAŠA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! VEVERIČKA- za zobek matejka- srečnica, men so z dojenjem šle kile gor, ne pa dol ryssa- za izvide! erin- ogledalo v avtu? ne vem no, meni se ne zdi ravno varno, ker potem si bolj pozoren na otroka, kot pa na vožnjo! Jaz ga definitivno nočem imet, ker če se mala kaj oglaša zadaj ali pa začne recimo zelo kašljati se raje ustavim, kot pa da bi v ogledalo gledala, pa s ceste zgrmela! gajka- zdaj pa lahk začnete delat na drugem , pa za Roka tejkaz- po Kajo grem ob 11.30, jo peljem domov, tako da ob 12. uri se lahk dobimo, mi je pa vseeno kje ali v CC ali Planetu Tuš, odločte se, pa se dogovorimo, sej če se ostale dobite ob 11. uri, sej ob 12. še ne boste šle, a ne? komi čakam!!!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 22:22:14
|
|
|
|
betty
|
dober vecer! in spet je petek zvecer.... :) Danes sem sla urejat za osebno za malega, ker smo se v torek slikali. in kaj je bilo? V petek ni uradnih ur. mislim??? vse kar sem uredila je bilo ,da sem potem v sluzbi potrdila polo za vrtec, kjer so mi dali stempilko kje delam. sicer pa itak ne bomo dobili vrtca, ker jih je na sto prevec :) pa se sploh ne sekiram, ker gre babi (tasca) avgusta v pokoj in bo cuvala. bo ceneje :) upam :) in se nekaj: koncno sva kupila avtosedez Romer king plus!!! siv z rdeco obrobo. zal niso imeli veliko izbire v bejbiju na Rudniku. nama je bil pa ta fenomenalen :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?