|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
3.4.2009 12:53:03   
Zoja Miša
Na hitro, potem greva ven, da sporočim, da sva mi2 imeli izlet do garažeuser posted image .
Avto ne vžgeuser posted image . Je prišel moj, pa sva poskusila vse kar je kolega mehanik rekel, pa nič ni palilouser posted image . Mogoče bo treba nov akumulator, ali pa ne vem, kaj jeuser posted image . No, v glavnem nimam menjanih gum, še avto mi ne delauser posted image

Tako da sedaj sva pojedli kosilo in greva malo na luft.

Berem in komentiram kasneje user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
3.4.2009 12:54:08   
tejkaz
Tale lonček ima Jaša

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173836

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
3.4.2009 12:54:27   
matejchi
bella prekosila boš celo babice in tete, garantiram, samo jaz sem dala
vse sestavine na pol... sicer bi pekla dva dni :)))

1.25 kg moke
50 dag margarine
6 jajc
50 dag sladkorja
2 pecilna sladkorja

Vse sestavine zgnetemo v testo in damo v hladilnik, kjer naj počiva 2 uri. Nato testo razvaljamo in z modeli oblikujemo piškote. Pečemo pri zmerni temperaturi (180°C),dokler lepo ne zarumenijo.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
3.4.2009 13:02:48   
Ryssa
Vse ok, hvalabogu user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
3.4.2009 13:08:58   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa so ti povedali možni vzrok za vonj?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
3.4.2009 13:20:48   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa so ti povedali možni vzrok za vonj?

Ne, nekaj je mrmrala sestra, sploh ne vem kaj je hotela povedat user posted image prvo nekaj o vodi, potem je rekla da ne preveč vode ker gre na račun hrane user posted image
Rekla je še sam, da če bi dobil vročino, da moramo nazaj.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
3.4.2009 13:46:12   
tejkaz

Super. user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
3.4.2009 13:46:56   
tejkaz
Jeeee, jaz sem pa peto user posted image dobila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
3.4.2009 13:50:19   
buhtlčk
bella hvala (pa nehej se že kritizirat pa obkladat z imeni!)

čeveljci - naš že nosi najkice št. 21 user posted image , sicer spodaj še debele štumfke, sam 20 ma nogo zih, nogavičke 19-21 so mu čist prav

Krysia če nam rata jutri slikice za osebno zrihtat pridem do tebe v ponedeljek, pa greva skupaj na UE - itak mava isto, pa naš tud rab osebno...pa še mogoče bi se do davčne sprehodile na Trubarjevi, mam še opravke glede stanovanja. Bo pa lepo v ponedeljek menda.
user posted image Mild with clouds and sun

Zoja Miša a tebe ma bog avtomobilov tud na spisku za zezanje? Pa sploh ni šala...

tejkaz hvala za link. Pa bravo za zvezdico (čveka user posted image )

Ryssa super user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.4.2009 14:30:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Drug teden, sem konec tedna fraj, četrtek in petek, druge dni zasedenauser posted image  Če si pa ti tako fajn, se pa do Medvod v sredo pridrajvajuser posted image , daj no!!!!

Le pridi, če lahko... user posted image user posted image user posted image Vreme bo pa tudi sončkastouser posted image

Do Medvod je pa predaleč..user posted image Ne upam... samo kratke razdalje zaenkrat...mogoče do Kranja, ampak moram najprej še krajše razdalje osvojit, kot so npr do Bleda do katerega imam 5 minutk...potem pa vedno več...user posted image
Kdaj bom šla pa sporočim en dan prej, pa boste povedale če gre še katera, velja?user posted image
Ali ima katera v avtu ogledalo da lahko vidi otročka v sedežu??? Kje ste ga kupile in kako se obnese...jaz bi nonstop zjala nazaj tamalegauser posted image

Ideje glede nočnega hranjenja nimam, se meni tudi ponovno zbuja ponoči in se futrava..user posted image user posted image Prej ne odneha...

sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je vse ok... očitno bo kar veliko otrok "krščenih" na tak način..padcev bo pa še veliko....ajej, mene kar zaskrbi kaj me še vse čaka...user posted image Pa SUPER za zobke na poti!!!user posted image

sayuri - user posted image user posted image user posted image bravo za Zaro..ti pa imaš pesto..hitr puc cunje na kolena da bosta malo tla spucala.. Zara naj pa še smeti v kontejner nese, če jo motijouser posted image user posted image user posted image PA najraje je v kuhinji in kopalnici a? Jaja, tam je največ svinjarije..pridno delovko  boš dobila..kar sedaj jo že nauči da sta te dva prostora njena za pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image Lovro bo pa električar?user posted image Pa fajn za dopust..nekaj je ane..

tejka - super za prespano noč!! user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.4.2009 14:40:21   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Živjo punce.
Najprej hvala, ker ste me včeraj potolažile. HB , ko se je po 10 min. zbudila, je bilo vse kot prej. Vmes, ko je pa spala, sem šla dobesedno na kolena in začela molit. Če bi blo bog ne daj karkoli narobe, bi se dobesedno ustrelila v glavo, ampak res. Nisem vedela kaj naj naredim. Je pa to res dobra šola za naprej. NIKOLI več je ne puščam same!!! Ponoči sem šla preverit tam pa tam, če je vse uredu, zjutraj sem komaj čakala, da se zbudi. In HB vse je ok. Vseeno pa bom malo pozorna še naprej zdele par dni, če se bo začela kakorkoli drugače obnašat.
Še enkrat hvala punce, zlate ste.user posted image user posted image

Zdej pa samo še nekaj. Tia mi zdele že 5. dan noče pit mleka-prej ga je vedno spila najprej okol 8 zj. celo flašo, nato okli 12 zelenjavo, pop. spet melko in zvečer gres ali kej mlečnega. Zdaj pa sploh noče mleka zjutraj, pa ji vsako uro držim ccucelj v ustih in noče. Bi pa seveda vse drugo razen mleka. In v teh 5 dneh je zgubila več kot pol kilograma. Pri 7. m. je imela tam cca 8,6 kg, danes sem jo vagala pa ima 7,900 kg.user posted image Tko, da sem se nekako sprijaznila, da bo moglo biti namesto mleka kaj druzga. Recimo kakšno sadje in kupila ji bom babypiškote, da dobi spet nekaj kil gor.
In Erin za seznamček, včeraj zjutraj je sedela samo malo več kot minuto-tako da za seznamček sedenje: 01.04.

Na srečanje bi pa mi2 tudi prišle. Kdaj pa je? Oz. kje?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.4.2009 14:43:01   
Erin

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jeeee, jaz sem pa peto user posted image dobila.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.4.2009 14:52:17   
Zoja Miša
Krysia, komaruser posted image . Sovražim komarje. Se moram z raidom opremit!
Sayuri, super za dopust! user posted image

Jaša, vse naj, naj....

Veveričica, jupi za zobek!

Ryssa, samo da ste o.k. Calpol bom dala jutri, če bo danes kriza.

Tejkaz, čvekauser posted image

Buhtlček, kaj vem kaj mam jaz s temi avti, očitno so se nekako zarotili proti nama, pa tako lepo delava z njimiuser posted image

Erin, najprej moram avto zrihtat, da bo delaluser posted image . Pa ali lahko malo tvojega podrezaš, kaj je z mojim pepenyjem, ali ga bodo poslali ali ne?user posted image  Ker sedaj bo sonce in mi to rabimo! Če ne bom mogla v Pikapoko po marelo, ne bo druge. Potem bom pa še pepenyja nazaj poslala, pa naj se še enkrat hecajo z vračilom in zamenjavo. No, sej nočem bit huda, sam je že ene 10 dni od vračilauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.4.2009 14:59:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Na srečanje bi pa mi2 tudi prišle. Kdaj pa je? Oz. kje?

Superca da prideta. Srečanje je v Medvodah v sredo 8. aprila okoli desetih. Sori ker sem spregledala vprašanje.

Zoja Miša in Buhtlčk
, čveka sem ja, ampak dobra čveka user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
3.4.2009 15:13:10   
anita goitan
danuser posted image
me2 sva nazaj, blo super, toplo sam burja nam je nagajala, dns blo 22°Cuser posted image
Drgač pa Zoja nima več ritke, se dviguje ob kvaču, omari..
šibam pospravit, mam velik dobrotuser posted image
ob 17ih pa bazen, čawww

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
3.4.2009 15:17:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, najprej moram avto zrihtat, da bo delaluser posted image . Pa ali lahko malo tvojega podrezaš, kaj je z mojim pepenyjem, ali ga bodo poslali ali ne?user posted image  Ker sedaj bo sonce in mi to rabimo! Če ne bom mogla v Pikapoko po marelo, ne bo druge. Potem bom pa še pepenyja nazaj poslala, pa naj se še enkrat hecajo z vračilom in zamenjavo. No, sej nočem bit huda, sam je že ene 10 dni od vračilauser posted image

Velja..

A si jih kaj poklicala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4241
3.4.2009 16:34:20   
Vilika
Vse ok, hvalabogu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeee, jaz sem pa peto user posted image dobila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
3.4.2009 16:50:09   
Vilika
Mitrije bli na kosilu v mehiški, mmmmmmmmmm, je blo dobro user posted image .

Sam, kaj je naredu naš tamal pred odhodom - zunaj je bil v vozičku, moj si je v hiši še čevlje obuval jaz pa sem na hitrico stekla notri še po čajčka za s seboj... Zaslišim stok, priletim ven ... in tamal se je takole 'zrital' da je zlezel z vozička dol in imel nogice na tleh, rokice in glavo pa nad držalom vozička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čisto je bil zagojzden user posted image user posted image user posted image , mislim, katastrofa user posted image . Ma, kako on to v sekundi vse norčije pogrunta, kadar je samuser posted image user posted image user posted image
Od sedaj naprej je v vozičku samo še pripet!!

Naš bučko je preveč živ - v posteljici brez spalne vreče, ni šans; v triptrap stolčku mora biti privezan; zdaj še v vozičku user posted image , kot ena mala manky. Tudi na tleh ga ne morem pustiti (samo stajica preostane), da bi se prosto gibaluser posted image , se je zadnjič tako udaril s čelom v rob postelje in imel 4 dni rdečo/modro/zeleno/rumeno buško na čelu + odrgnjen nosek. Pa takoj najde vtičnico in leze proti njej... ah, jej...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
3.4.2009 16:50:21   
kaja02
buhtlček- ti, ti , ti, a sam opazovalec si?user posted image  men pa tko dolgčas, pa se dobena ne javljauser posted image

sandra- user posted image user posted image user posted image  zate in malo, ja so pa res hitri, samo malo nepozornosti, pa je že buška tle

sayuri- user posted image  za Zarino plazenje ter za dopust, jest bi tud?me vzamete zravn, znam dober otroke mirkat!user posted image

konc za zdej, se je zbudila in greva ven, se javim zvečer!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.4.2009 20:10:30   
gajka
Danes sem se včlanila v dva kluba. Najprej med tiste, ki imajo spet M, me spodaj vse boli kot user posted image . No, potem pa se mi je zgodila sandrina zgodba - Rok je preveril, če gravitacija deluje tudi nanj, ne samo na igračke. user posted image user posted image HB je to izvedel v spalnici, kjer je edini prostor v celi bajti, kjer je tepih na tleh, tako da je vsaj pristanek malo omilil. Je pa jokal kake pol minute, se ga je dalo hitro potolažit in očitno ni padec pustil nobenih posledic.

Tale lonček ima Jaša
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173836

Nuby jih dela tudi za Müllerjevo znamko - oblika flaške je sicer drugačna, cucelj pa je enako oblikovan. Mi imamo Müllerjevo, ker je bila moj zadnji nakup, ko sem že čisto obupala nad tem, da bo Rok sploh kakšno flaško sprejel.

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
čeveljci - naš že nosi najkice št. 21 user posted image , sicer spodaj še debele štumfke, sam 20 ma nogo zih, nogavičke 19-21 so mu čist prav

Pri nas so tudi štunfi 19-21 glih za glih prav. Čevljev še pa nimamo in jih še očitno ne bomo tako hitro potrebovali. user posted image

Vilika - naš je tudi že v vozičku nekaj časa privezan.

tejkaz - kdaj in kje v Celju? Okrog 11h, City Center pri džungli (itak nas bo manj, pa bo najbrž dovolj prostora) ali raje Planet Tuš? Meni osebno CC bolj paše, ker moram še malo štrcune obhodit, je pa oboje izvedljivo, saj sta konec koncev to skoraj sosednji stavbi.

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.4.2009 20:12:51 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
3.4.2009 20:46:54   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Krysia če nam rata jutri slikice za osebno zrihtat pridem do tebe v ponedeljek, pa greva skupaj na UE - itak mava isto, pa naš tud rab osebno...pa še mogoče bi se do davčne sprehodile na Trubarjevi, mam še opravke glede stanovanja. Bo pa lepo v ponedeljek menda.

Eh, mi2 se greva šele v pondelk slikat - majo v UE tud fotografa user posted image ... tko da v vsakem primeru gresta lahko zraven user posted image Vreme bo super, mi smo končno privlekli s podstrešja športni del vozička - vsi pogoji izpolnjeni ... gremo ven!!!! lahko greva pol tud še na trubarjevo, ni panike, kondicijo mamo, otroc bodo pa v vozičkih ...

Vilika, jst te rabim (verjetno še nisi uspela prebrat za nazaj): tvoj Vid je bil brez glasu - kaj si naredila? Naš nima vročine, ne kašlja, sam mal je hripav ... pa ne vem, če bi glih do P letala če ni treba, da ne poberemo kaj bolj resnega v čakalnici ...

gajka, še dobro, da imaš tepih ...

Nič, zdej se grem pa z možem družit user posted image Lepo spančkajte ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.4.2009 21:37:32   
matejchi
tamy čeveljčke za visok nart smo mi dobili pri cicibanu za Žiga, prve je dobil pri 7 mesecih (št. 17).
user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.4.2009 21:52:03   
matejchi
Krysia se vidi, da je moški, da za daljinci gleda.. no naša je pa po očiju pa tudi obvlada to sceno...user posted image
veveričica čim dalje od nas se drži, ker te lahko preveč zasvojimo...user posted image
Erin Pavleta moram poklicat po jajčkih ta pisanih...user posted image
sayuri letos pa zrihtajte enega "vlomilca" pa imate drug let spet dopust...user posted image

Da ne boste nardile Calpol odvisnic... user posted image

Naša je pa Lumpi manijak, ko ga je zadnjič zagledala v trgovini se je začela napihovat kot žaba, danes je pa dobila povšterček z lumpijem pa je kar vriskala...  pa še en plakat, ji ga bom ven izrezala pa naj ga gleda lumpa svojega lumpija..user posted image

anita končnooo.. hitro mal modnih smernic... willkomen züruck... nekaj takega...
grem pa še jaz našega čakat.. user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.4.2009 22:18:23   
kaja02
čer, no pa nadaljujmo!

JAŠA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

VEVERIČKA- user posted image  za zobek

matejka- srečnica, men so z dojenjem šle kile gor, ne pa doluser posted image

ryssa- user posted image  za izvide!

erin- ogledalo v avtu? ne vem no, meni se ne zdi ravno varno, ker potem si bolj pozoren na otroka, kot pa na vožnjo! Jaz ga definitivno nočem imet, ker če se mala kaj oglaša zadaj ali pa začne recimo  zelo kašljati se raje ustavim, kot pa da bi v ogledalo gledala, pa s ceste zgrmela!

gajka- zdaj pa lahk začnete delat na drugem user posted image user posted image , pa user posted image  za Roka

tejkaz- po Kajo grem ob 11.30, jo peljem domov, tako da ob 12. uri se lahk dobimo, mi je pa vseeno kje ali v CC ali Planetu Tuš, odločte se, pa se dogovorimo, sej če se ostale dobite ob 11. uri, sej ob 12. še ne boste šle, a ne?user posted image  komi čakam!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.4.2009 22:22:14   
betty
dober vecer! in spet je petek zvecer.... :)

Danes sem sla urejat za osebno za malega, ker smo se v torek slikali. in kaj je bilo? V petek ni uradnih ur. mislim???
vse kar sem uredila je bilo ,da sem potem v sluzbi potrdila polo za vrtec, kjer so mi dali stempilko kje delam. sicer pa itak ne bomo dobili vrtca, ker jih je na sto prevec :) pa se sploh ne sekiram, ker gre babi (tasca) avgusta v pokoj in bo cuvala. bo ceneje :) upam :)

in se nekaj: koncno sva kupila avtosedez Romer king plus!!! siv z rdeco obrobo. zal niso imeli veliko izbire v bejbiju na Rudniku. nama je bil pa ta fenomenalen :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?