Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 9:45:47
|
|
|
|
Krysia
|
No, pa je utihnil, preden sem prišla do sobe ... (pa mamo majhno stanovanje, da ne boste mislile ) Pa kako lahko pozabim: JAŠA, vse najboljše za 8ko! buhtlčk, bazen je še, ampak se gladina znižuje .. tko da bo kmal zdravilno blato Kje maš ti sonček? A misliš, da ne bo dežja? Eh, pa se spet oglaša - ga grem vzet iz postlce, očitno ne bo spal ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 9:52:37
|
|
|
|
Krysia
|
No, zdej sva pa oba tuki ... rnxd.c0ii98d Tole je pa od Roka ...dejte svojim za prebrat, verjetno je pomembno sporočilo Lončki - jst mam od TT, pa tud spije bolj mal, čeprov je hitro skapiral, kako se pije iz tega .. še najbolj sem uspešna, če mu po žlički dajem, je pa ene parkrat probal tud iz kozarčka pit, sam .. pol gre velik tud mim Jst se kr precej sekiram, ker se mi zdi,da ne pije dost, sam prisilit ga pa tud ne morem ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:17:20
|
|
|
|
matejchi
|
Ko sem ga prvič videla... (klikni na sliko)
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:32:48
|
|
|
|
buhtlčk
|
JAŠA vse najboljše!!! Krysia ni več sončka, je bla samo uvertura za jutri najbrž. Ampak dežja pa (še) ni - ups, glede na mokro cesto ga je lihkar nekaj bilo. Tko da dons bomo spet notr. Bomo vikend prevozičkal.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:33:42
|
|
|
|
veveričica
|
dobro jutro punce.moram vam najprej povedati ,da je lari prikukal ven zobek. boščka je še pridna edino malo manj papca.zanima me koliko časa bo sedaj trajalo da zob do konca zraste.tiste ,ki imate izkušnje prosim za odgovor. krysiaNE SE SEKIRATI ZARADI PITJA TEKOČINE.Kaj pa moja ,ki popije mogoče 20ml ampak to je še ok .včasih noče nič pa ni nič narobe z njo.punce ne se tko razburjat sej bom prišla enkrat obljubim morate me razumet nismo vse tako komunikativne in ne znamo vse tako z lahkoto se vključit v družbo.prosim za razumevanje drugače vam pa obljubim ,da pridem enkrat ko bodo šanse
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:35:19
|
|
|
|
veveričica
|
matejchisem se ga kr ustrašla.o groza
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:46:12
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica dobro jutro punce.moram vam najprej povedati ,da je lari prikukal ven zobek. boščka je še pridna edino malo manj papca.zanima me koliko časa bo sedaj trajalo da zob do konca zraste.tiste ,ki imate izkušnje prosim za odgovor. Bravo Da bo pa cel, pa traja kakšen mesec ali pa še več.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:47:46
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: veveričica dobro jutro punce.moram vam najprej povedati ,da je lari prikukal ven zobek. boščka je še pridna edino malo manj papca.zanima me koliko časa bo sedaj trajalo da zob do konca zraste.tiste ,ki imate izkušnje prosim za odgovor. Bravo Da bo pa cel, pa traja kakšen mesec ali pa še več. še od mene... a tako dolgo? joj, pol bo naša imela vse zunaj glih do šole
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:50:32
|
|
|
|
MATEJKA_
|
pri nas je spet tak gnilo vreme.... naj se že enkrat sonce pokaže... medve sva spet probale malico - tokrat jabolko+banana+keks, pa je pojedla 2 žlički, 3 pa so ven prišle... ne hecam se, 3 je dala v usta, slabi 2 pa mislim da sta celo noter ostali . sploh ni hotela normalno jest, je kar naprej jezik ven tiščala. teh težav pri kosilu in večerji ni blo. očitno ji sadje še ne diši . bom spet čez kaka 2 dni probala...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:54:06
|
|
|
|
Ryssa
|
Je še vedno smrdelo, sicer manj, tak da smo vseeno šli dat urin. Pa bi morali počakat v čakalnici za bolne, pa gremo tja, pa je bila polna čakalnica, vsi otroci so bili rdeči - vročina, zrak je bil grozn, prav tist bolan zrak. Sem kar rekla mojemu gremo ven. Pa sem šla v posvetovalnico vprašat če bi lahko tam dali vodo, pa so potem zrihtali, da smo lahko kar tam dali. Je bil pa priden, se je takoj polulan, nam ni bilo treba čakati. Zdej pa držite pesti da bo vse ok, moram po pol eni poklicat za izvide. Hvala vam punce, ste mi v veliko pomoč, tukaj res takoj dobim nasvet Zdaj mi spi v jajčki, pa že čujem nekaj, je zgleda že buden. Komentarji pa naslednjič.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:54:25
|
|
|
|
Vilika
|
Jutro! za nazaj še vedno nisem brala, vas komaj sproti dohajam... Zoja Miša - sem videla, kako Kaja Lina sama stoji , je boljša od Vida , samo on je danes spet vadil na polno Veverčica - za prvi zobek. Našmu tamalčku sta spodaj pokukala ven zobka že pred mesecem in pol, pa mislim da še nista v celoti zunaj , zgornja pa pred 14timi dnevi, in bosta kmalu prehitela spodnje Matejchi - tega lenurja (ali, karkoli že je ) sem jaz lani dobila na mail - kako bi pogledali, če vam rečejo, da ne bo plače , im mi je takoooooo simpatičen, da sem ga vsaj 10x šla gledat
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:55:30
|
|
|
|
Vilika
|
vse napišem, me vrže ven
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:56:06
|
|
|
|
Ryssa
|
Aja, pa še nekaj. Danes ponoči sem ga dala v ta tanko vrečo in je veliko bolje spal, parkrat se je zbudil ampak nazaj zaspal, mi ni bilo treba niti enkrat dat ne dude, ne vode. Očitno mu je bilo res vroče in se je zato zbujal. Zoja miša daj ji zvečer calpol, jaz sem mu enkrat dala da bi videla ali ga kaj boli, pa ni zaleglo, se je kljub temu zbujal, tak da sem zobke izključila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 10:57:07
|
|
|
|
Vilika
|
Pa kva je zdej to Zdej je pa objavlo , no še dobr, bo vsaj računalnik cel ostal . Se vidi da me že dolgo ni blo kle Si grem kofe skuhat...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:06:17
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Rabim recept za navadne piškote. Lahko je margarina, ne sme pa biti mleka. Bom šla gledat na kulinariko, sam sem prej to napisala, če ima katera kaj preizkušenega. Rada bi pa čist une navadne, bova s Tjašo delali srčke, zvezdice ... Standard, nič posebnega Zoja Miša, verjetno so se ji potrebe povečale, imava tudi midve po 7 obrokov, prej pa komaj 6 Kaja02, luštni punčki No, bom to poslala in brala naprej
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:11:22
|
|
|
|
veveričica
|
bella js mam en ful dobr in enostavn recept.čaki sam da ga poiščem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:14:41
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ryssa, upam da vaša plenička danes diši. Tole me je nasmejalo kaja luštna je Leja ZM upam da čimprej ugotovite kaj muči vašo pupo ponoči. sandra sayuri bravo za plazenje, ti bosta zdaj malo popestrila vsakdan Bravo za zobke Bravo za stanje, našemu je danes ratalo se na kolenčke postavit v posteljici, sedet pa še noče, sedi, pa se zvrne. Ko sedi pa ima ravno hrbtenico. Krysia a celo komarji so že zunaj? Mi imamo preventivno mrežico na oknu. Lonček imamo mi tudi od nuby, se z njim ful rad igra pa potem še pije. Matejka naš tudi ne mara sadja, rad ima pa vse kar je zeleno veveričica za zobek. Erin si me pomirila, ko si napisala da je Tilenu tudi smrdel urin pa da je blo vse ok. Jaz sem imela uroinfekt konec nosečnosti in vem kakšno sranje je to. No, zdaj se je pa res zbudil, šibam. Nimam pa pojma kaj bova jedla
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:22:20
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Ko sem ga prvič videla... (klikni na sliko) sem se nasmejala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:24:13
|
|
|
|
veveričica
|
recept za piškote 30dag gladke moke 5 dag mletega sladkorja 20 dag margarine testo moraš ful mečkat zamesit in razvaljat.potem jih oblikuješ z modelčki in obvezno pečeš na malo stopinj.npr jaz jih pečem na 150 z ventilatorjem.ne smejo bit rumeni to moraš paziti.potem pa lahko daš po dva skupaj z marmelado in na koncu daš še v vanilijev sladkor.dober tek
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:25:10
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Lonček imamo mi tudi od nuby, se z njim ful rad igra pa potem še pije. Matejka naš tudi ne mara sadja, rad ima pa vse kar je zeleno No, zdaj se je pa res zbudil, šibam. Nimam pa pojma kaj bova jedla naša je fanatična na bučke, no špinača pa ji sploh ni všeč kaj pa pol za malico jesta, al sta še na mleku? men pa že počasi idej zmanjkuje za kuhanje. jutri bom spet pii purana za cel teden pripravla, pa ne vem več katero zelenjavo še naj poleg dam... verjetno korenčke in cvetačo... nimam več idej
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:31:31
|
|
|
|
tejkaz
|
Matejka, jaz dam poleg mesa še dve zelenjavi. Izbiram pa med korenčkom, grahom, cvetačo, brokolijem, kolerabico, bučkami, krompirjem, špinačo v listkih...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:38:10
|
|
|
|
bella02
|
MATEJKA_, ti ne znam povedat. Ga bom dobila od ene kolegice, pa ne vem, kaj je vzela. Do takrat se mi pa zdi neumno še enega kupovat. Sam če jih kmalu ne bo, bom pa vseeno Zojko Mišek, ne vem ti svetovat glede noči. Naša spi celo noč, odkar sem ji začela dajat za zadnji obrok flašo, pa še zdaj ne spije več kot 180 ml mleka takrat. Tako da ... Tejkaz, pa se boš le naspala. Bo Jaša zdej tolk bolj priden Sandra, , samo da je pikica uredu. To se tako hitro naredi. Tudi jaz jo vzamem zjutraj k sebi in se mi stalno obrača v levo stran in leze proti nočni omarici in sem jo že 2x komaj ujela za noge AAAAAAAaaaaaaaaaaaa, črka a mi šteka Matejka in buhtlčk, sem enkrat sama odprla to temo na uvajanju goste hrane http://www.ringaraja.net/forum/Avent_ali_Tommee_Tipee/m_3942880/tm.htm Ups, ne znam naredil tako, da bo pisalo le tukaj . Bi mi katera hotla povedat ? Tele je tele in tele ostane, kaj čmo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:42:17
|
|
|
|
Tamy30
|
ojla, danes pa dezuje, grrr, pa sem se ravno oblekla, pridem ven pa se je ullije.... Mogoce bo popoldan kaj za sprehod. Tejkaz ja pri Quelle sem narocla, pa sem tudi cakala skori mesec dni. Je pa super celi kavc mi prekrije od vrha do tal. Ne rabim novega kupovat Matejka bravo za odvecne kilce a si delala kako posebno dieto? Ponoci smo dobro spali. Smo malce drugace ga uspavali. Steklenicko z mlekom je dobil v posteljico, tako da je sam jedel. Aja pa ko se je skopal ni sel direkt na flaso, ampak smo se se malce igrali, kakih pol ure, in ko ga je zacelo konkretno zmanjkovat, smo dali flasko., pol pa je blo samo malce nerganja, pa je zaspal. Vceraj sem klicala v lekarno ce se lahko da slezov sirup otroku, pa so rekli da lahko eno malo zlicko. In mislim da mu je ta sirup pomagal, da ni nic kasljl cez noc. Vidim da ze kupujete ceveljcke. Hm, pri nas bo to malce problemcek, ker ima Martin visoki nart, in ko sem mu probala ceveljcke nisem dobila nobene na nogo no zdaj se ne rabi, ker se se ne postavlja, zuni pa ima obute termo zokncke. Upam da obstajajo cevlji za visoke narte.... Kaja 02 ql frizurca hm, kaj bi kuhalli... mislim da palacinke lep dan
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 11:48:25
|
|
|
|
MATEJKA_
|
Tamy - ne, nobene diete, samo dojenje. s porodom sem šla 7,5 kg dol, ostalo pa vse z dojenjem .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.4.2009 12:01:46
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Krysia a celo komarji so že zunaj? Mi imamo preventivno mrežico na oknu. Ja, komarji so že v polnem zamahu Pri nas nobena mreža ne pomaga čist, je pa res boljše, če so gor .. itak pa je naslednji projekt komarnik na vsako hišno okno ... sam to kr stane ... ampak bomo pač moral to čimprej zrihtat, ker drugač bomo vsi popikani. Joj, kok ne maram teh komarjev! Ryssa, držim pesti, da bodo izvidi super in da je neprijeten vonj samo posledica kakšne hrane ... Veveričica, sej te nismo napadle, no. Sam res ... enkrat se nam pridruži, pa boš vidla, da smo čist normalne fejst punce z zlatimi otročki ... buhtlčk, men tale dež ful nagaja ... je pa ni pa bo pa ne bo ... sem hotla prej it na upravno enoto Roku osebno delat, pa si ne upam tko "daleč" (mah, ene pol urce mam do tja) peš - sem hotla združit prijetno (sprehod) s koristnim ... odprava prestvaljena na ponedeljek, ko bo lepše vreme ... sam upam, da majo kakšne klančine tm, da bom z vozičkom noter prišla No, mal prej smo zaspal ... je blo prej vse drugo zanimivo ... še najbolj pa daljinci za TV ... joj, že zdej jih moram skrivat, kaj šele bo? Grem še mal na FB. se tipkamo ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?