Nejka23
|
DOber vecer! Nimam vas casa vse prebrat, smao da se vam na hitro javim, da smo ok, danes sem taaaaaaakooooo vesela, smo zunaj delali, posekali goscavo,da bomo imeli prostor za naso hisko in pa lep razgled iz spalnce in otroske sobe :):):):):) SIcer sem utrujena da komaj zivim, pa vseeno...Saj se gre za nas domekl :) ERIN nas Jaka ima pri 7 mes on 1 teden 8350g in je dolg 68 cm. Zelo rad je polento,gres, govejo juho, od sadja pa zal smao frutke,ampak - bolje to,kot nic...se tolazim :) Sej bo zrastu pa jedu ... Pa rizote tudi obozuje... Kosilo ima vsak dan GH, tudi vecerjo, malice pa tako tako...Enkrat ja, enkrat ne... RAZVOJNA ...hja,. je kr zategel nas Jaka...Moramo julija se enkrta na kontrolo v Lj, sem bila tako zalostna, ko sem butara sla gledat slike od Lane,pa videla, kaj vse je ze obvladala pri tej starostio...No, pa sej se bo menda popravlo...Telovadimo, se trudimo... Pa mu ne piotegne se kaj dosti... Malo se ze lovi na roke,da bi se pa spravu na vse 4 kot je treba,pa se dalec od tega... PLAZENJE ...Sicer se pomika po prostoru,ampak je tk ko...ne vem...vojak mogoce... Sam rit v luft,pol se pa potegne...tako da ne morem reci da se plazi... ZOBKA nimamo s enobenega... LEzalnik ne uporabljamo ze od kar so nam v razvojni odsvetovali... Stajice nimam kam dat, ampak bo treba nekaj pogruntat,ker je tudi na tleh polmno nevarnosti za njega zadnje case... JAGOD mu ne bom devala vsaj do 1 leta, sem jih kaksen mesec nazaj jedla,pa ga je tako zvijalo, da sem jokala tudi jaz zraven in se tepla po glavi,zakaj sem jih mogla jest. SPANJE...Kaksno noc lepo prespi,kaksno pa se zbuja na dve uri...In tako so moje zize od stevilke xs do xxl... No,danes upam da bo spal,ker jaz se kae tule strasim... GAJKA kako se imata na fizio??? Na slepo sodeluje, doma pa...itak da me ne uposteva kej dosti... TEJKAZ ne vem ce se poznava...Pajerjeve poznam,ker je bila Vanjina mama sodelavka od moje mame,pa s Spelo (Vanjina sestricna) se tudi poznam... Drugace pa sem jaz iz Velenja, no, sedaj sem v Paki pri Velenju... Sem nekaj preletela da ste BOLANCKI tukaj vmes...Vsem pposiljam en kup PIKAPOKIC da se cimprej pozdravite!!! Jutri pa prezivite lepo nedeljo!!! BOste nesle butarco k masi??? Midve bova sle z Lano, je danes dobila lepo,domaco butaro od mozeve tete... Lep pozdrav!!!!