|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
3.4.2009 22:27:46   
betty
matejchi - super,da si povedala, da ima ciciban tudi za visok nart. Rok ima taksne bajsaste noge / visok nart kot da bi bil zatecen ali pa bi ga picila cebelica maja :)
Aprila gremo na eno birmo + se en rojstni dan + se eno birmo maja. rabimo eno obuvalo, da ne bo v nogavickah. da bo nas frajer hud in lep :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.4.2009 22:29:14   
nell
no še js raportiram danes...sem že čist hin..

no, če ni bi bla zraven, ko so mi Mireno vstavli, bi rekla da sem user posted image in da gnezdim - in komaj čakam da me gnezdenje mine - mah še zdej mi ni jasno, da ko prideš okol, morš vse spet znova. Ampak sva se pa danes vseeno naužila sončka, sva cel popoldan pohajkovala in je bilo krasnooooo - jeeeeee. Jaz sem že komi čakala sonček.

Gajka - evo takole zgleda zdej naša ograja - stopnišče pa še pride.

user posted image

nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.4.2009 22:32:12   
kaja02
nell- wou, fensi ograja!! ej a še nisi slišala, da lahk kljub mireni zanosiš?user posted image
pa še nekaj me zanima, ti si delala lani izpit iz neverbalne komunikacije, a se motim?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.4.2009 22:34:17   
betty
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image   

Zojamisa - uauuu!!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
3.4.2009 22:37:50   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

nell- wou, fensi ograja!! 
tudi meni je všeč...res posrečeno, če se naveličaš, lahko stebričke malo pobarvaš pa bo spet čist drugače

ej a še nisi slišala, da lahk kljub mireni zanosiš?user posted image  
user posted image user posted image user posted image - in menda tudi, če ga nisi sploh imela noter user posted image user posted image user posted image

pa še nekaj me zanima, ti si delala lani izpit iz neverbalne komunikacije, a se motim?
iz pantomime...user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.4.2009 22:40:56 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
3.4.2009 23:12:34   
kaja02
matejchi-user posted image user posted image  ; kaj pomenjo user posted image ,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
3.4.2009 23:14:01   
matejchi
user posted image user posted image user posted image - pomeni, da nisem vedela.. no itak zmeraj obstajajo možnosti, samo ta možnost je 1:ne vem koliko .. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
3.4.2009 23:21:16   
kaja02
sej jst tud nisem vedla, pa sem zadnjič mal brošurco brala, ki sem jo dobila zraven, pa me je kar mal stisnal, ko sem prebrala, ja možnost je pa res minimalna, sam pa jeuser posted image

mogoče ti katero poznaš, ki je delala neverbalno komunikacijo( pantomimo po tvojeuser posted image ), ker morem it na izpit, pa je od predavanj že toliko časa, da sem že vse pozabila, bi pa potrebovala CD, za odkup ali na sposojo, lahko tudi zapečenga, karkoli,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
3.4.2009 23:22:36   
Kaja danes te pa jaz zasledujemuser posted image user posted image user posted image včeraj si mi kr pobegnilauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
3.4.2009 23:30:56   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Kaja danes te pa jaz zasledujemuser posted image user posted image user posted image včeraj si mi kr pobegnilauser posted image user posted image user posted image

jaz nisem nikamor pobegnala, ti me nisi šmirglala!user posted image

a maš Lauro pri seb?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
3.4.2009 23:33:58   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

jaz nisem nikamor pobegnala, ti me nisi šmirglala!user posted image

a maš Lauro pri seb?

sej sem ti pisala pr marčevkah pa nč...sem mislila da si že jezna nameuser posted image ...

Ja ja Laura spi ko kanon ko en pijanček je fullll utrujena...je rekla da je blo ok ampak nas je pogrešalauser posted image ...povej ste šli na razstavo??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
3.4.2009 23:38:26   
kaja02
jezna nate, zakaj pa user posted image , pa pri marčevkah nisem nič gledala, pri februarčicah sem bla, ja če pa si ti vsepovsod, pol pa te iščemuser posted image

ne nisva šle na razstavo, je raje šla sam na RD, razstava bo pa še do decembra ( so slike in ne pravi psi), tak da še mava čas iti

je že Kaji rekla, da je zmatrana!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
3.4.2009 23:40:39   

jezna nate, zakaj pa user posted image , pa pri marčevkah nisem nič gledala, pri februarčicah sem bla, ja če pa si ti vsepovsod, pol pa te iščemuser posted image

ne nisva šle na razstavo, je raje šla sam na RD, razstava bo pa še do decembra ( so slike in ne pravi psi), tak da še mava čas iti

je že Kaji rekla, da je zmatrana!

aja pol pa soriuser posted image ...aja no pol pa bo treba enkrat do decembra it na razstavouser posted image user posted image user posted image do takrat pa boste uspele ituser posted image user posted image user posted image ...

Res je utrujena veš kk mi spimo moje dve žabi joj joj sem  se nasmejala ko en norcuser posted image user posted image user posted image user posted image tvoji dve spita??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
3.4.2009 23:49:21   
kaja02
vsi trije že spijo, jst grem pa tud, se slišmo jutri!

LAHKO NOČ

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
3.4.2009 23:51:33   

vsi trije že spijo, jst grem pa tud, se slišmo jutri!

LAHKO NOČ

user posted image

Lepo nočko

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.4.2009 1:08:26   
lana777
No,
pa se po dolgem času z Levčiijem javljava ...

Mal sm preletela, kaj se je kaj
dogajalo,
sicer pa so za mano
težki in žalostni časi - nad zvezde je odšla
oseba, ki me je naučila videti zvezde v ljudeh ...user posted image user posted image user posted image

Sm rabila kr neki časa, da sm prišla k sebi
in računalnika enostavno sploh nism prižgala ...

Sicer pa naš mulc - tako kot vsi - pridno napreduje,
dobil tretjo pikico, pri pol leta težak 8,5 kg in velik 72 cm,
že lep čas lepo sedi, mu pa na misel ne pride, da bi se plazil,
do željene stvari na tleh pa se kar prikotali ...
Tako se na žalost vključujeva v klub tistih, ki
so že malo letali po zraku - Lev mi je namreč zletel z najine postelje
in mi je seveda skor srce obstalo, ko sm ga našla na tleh na obrazuuser posted image
Hb je bilo vse OK, sm  pa seveda morala tako dobit lekcijo,
da ga niti za sekundo ne puščam samega.

Z GH smo končno pri sadnih kašicah,
imamo pa problem, da ga sadje očitno zapira,
saj zelo poredko kaka.
In tu je sedaj moje vprašanje - kaj nardit,
ko že 5. dan ne kaka?
Saj vem, da boste imele odgovor zameuser posted image

Pozdravčki ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.4.2009 1:26:24   
bella02
Jaša, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

matejchi
, hvala za recept, bom shranila. Nekaj podobnega mi je povedala sestra in sem ga prej naredila. Pa mi je testo kar nekej hotelo vzhajat, morda zato, ker je bilo na hladnem le cca 1 urouser posted image . Ja, saj vem, slaščičar, pa sprašujem za recepte. Nisem nikoli piškotov pekla, sem bila specializirana za torteuser posted image

buhtlčk (bella hvala (pa nehej se že kritizirat pa obkladat z imeni!)) Zakaj se je že šlouser posted image Mi sploh ne potegne! Ja sej, kolk je pa urauser posted image user posted image user posted image

Erin, jaz sem ga samo tako obrnila, da sem videla Tjašo in na cesto. Pa mi je blo uredu!

sayuri, user posted image za podvige pri obeh

Joj, sem bla prej jezna na user posted image ! Ker sem delala piškote (verjetno pol leta nič več), naj bi dal on spat Tejo. In ker se je frajla v postelji nekaj kregala (okoli pol 9h), jo je prinesel nazaj v dnevno. Malo po 10h sem bla huda, da naj jo da spat. In šele potem je bilo pestro! Jok, da dol padeš. Pa še mal je morala bruhat zraven, itak. Vem, da ni zaspala, ker je bila preveč utrujena. Komaj se mi je potem pomirila v naročju. Decje!!!

Aja, se moram mal pohvalt! Včeraj se je zaključila moja 90-dnevna dieta. Sicer mi je do zastavljenega cilja zmanjkal kak kg, pa ni panike. Zdaj bo treba to obdržat, potem pa še eno rundo udart. Če mi je zadnjič Tjaša rekla, da moram kupit ti-ži obliže (al kaj so že), da je vidla po TV, da z njimi shujšašuser posted image . Pa nekajkrat vmes mi je celo povedala, da tega pa danes ne smem, če sem včeraj (npr. koruza)user posted image . Kje jih to 5-letniki pobirajouser posted image .

lana777, user posted image user posted image user posted image
Za kakanje nisem kaka strokovnjakinja, nekaj vem, da so punce omenjale slivov frutekuser posted image

Nič, grem še mal za avti pogledat, pol pa v mižule.
Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.4.2009 7:13:50   
nell

nell- wou, fensi ograja!! ej a še nisi slišala, da lahk kljub mireni zanosiš?user posted image

Slišala slišala - ampak menda ja nisem tisti nesrečni procentekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja maš prav lani sem delala izpit za znakovni jezik - zakaj? Aha prebrala zakaj - mi nismo delali po cd-ju, ampak zgolj na predavanjih. Sem pa js tud kandidat za cd-tko da če ga boš kje našla, mi javi. Hm - mogoče če kr na kak center pokličeš. Bom še js mal pobarala druge, pa da vidimo.

Sicer pa hvala za pohvale ograje - sej pravim js sem najprej bla full razočarana, ker pač ni bilo to čist po načrtih - ampak ajde, vidim, da znava z mojim kr kej pogruntat, ko nama že rahlo voda v grlo tečeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.4.2009 7:52:24   
anita goitan
jutro
po dolgem času da vam postrežem user posted image

Matejchi bi prosila za eno obnovo dogajanja v preteklem tednu, v pon na kavi, velauser posted image

super vikend, smo vsi doma, se beremo, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.4.2009 10:00:11   
Vilika
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Vilika, jst te rabim (verjetno še nisi uspela prebrat za nazaj): tvoj Vid je bil brez glasu - kaj si naredila? Naš nima vročine, ne kašlja, sam mal je hripav ... pa ne vem, če bi glih do P letala če ni treba, da ne poberemo kaj bolj resnega v čakalnici ...

Sem šele sedaj videla. Sorči. Imaš prev, da za nazaj še nisem brala, verjetno tudi nima smisla, da se lotim - je šlo že mimo... user posted image
V glavnem, močno upam, da je Rok danes že boljši, drugače pa jaz nisem nič posebnega počela ko je Vid ostal brez glasu. Zdravnica je rekla, da naj mu bo toplo, topel čajček..., sem mu pa sama večkrat na dan dudiko v slezov sirup namočila (kar tako, preventivno), pa nisem pustila da bi preveč jokal in še bolj obrabljal glasilke user posted image user posted image . Kaj pa vem, meni se je že tako smilil, ko je hotel kaj začebljat, pa ga je kar zaribalo user posted image .
V treh dneh je bilo OK.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.4.2009 10:11:42   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Tako se na žalost vključujeva v klub tistih, ki
so že malo letali po zraku - Lev mi je namreč zletel z najine postelje
in mi je seveda skor srce obstalo, ko sm ga našla na tleh na obrazuuser posted image
Hb je bilo vse OK, sm  pa seveda morala tako dobit lekcijo,
da ga niti za sekundo ne puščam samega.

user posted image za pridno napredovanje Levčija.
Glede teh padcev - vedno več nas je user posted image user posted image user posted image . Mislim, da smo bili pri nas prvi - je imel komaj 3, mesece in pol, naš tamalček user posted image , en teden nisem k sebi prišla zaradi tega. Nikoli si ne bi oprostila če bi bilo kaj narobe... in padel je podobno kot vaš - s postelje, pristal na trebuhu/obrazu user posted image ... Od takrat dalje je zapečaten!! Totalno. Ma niti stotinke sekunde ne umaknem pogleda z njega, no pa je prišla včeraj še prigoda v vozičku, pa je sedaj še tam zapečaten... kaj še bo user posted image , mislim, da vsak dan najde novo nevarno situacijo, ki bi jo rad preizkusil - bo extremist user posted image user posted image user posted image

In tu je sedaj moje vprašanje - kaj nardit, ko že 5. dan ne kaka?

Meni so enkrat svetovali - iztisnjen sok od naribanega, svežega korenčka - par žličk (po moje ene 2 ali 3) in v roku pol urice naj bi šlo vse ven. Mi še nismo preizkusili. Naš zdaj že 1 teden kaka po 3x do 4x dnevno user posted image , še po rojstvu ni bilo tako user posted image .
Drugače, pa mislim da se tudi sveže jabolko obnese..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.4.2009 14:50:51   
Zoja Miša
Mi smo tudi doma, je fajn. Bila babi na obisku, juhu, spet nam je eurčke dala za zapravljatiuser posted image user posted image user posted image .

Anita, HB da si prišla nazaj, sedaj zopet spimouser posted image . Ti bo Matejchi več v ponedeljek povedala.

Matejchi, kaj imaš lumpo tapravo in čeden posnetek tisti z Marušo, sem pozabila pohvalit 2 dni nazaj.user posted image

Bella, Jupiiiiiiiiiiiiii za dieto! Si bila pridna! Jaz prodam avto, Megane Coupe, poceni, sam ne voziuser posted image user posted image

Nell, ful lepa ograja!

Lana samo, da ni bilo hujšega! Kakanje, HB ni problema, omagajo pa suhe slive, en večer prej namočiš in jih drug dan skuhaš z jabolčkom in ukašiš, pa vode v kateri se namakajo ne stran zlit, ampak kuhaj v tej vodi in mu daj potem še to piti namesto čajauser posted image

Mene pa zanima, ali lahko naši čmrlji že jejo jagode? Mislim, sedaj je sezona...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.4.2009 15:55:33   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mene pa zanima, ali lahko naši čmrlji že jejo jagode? Mislim, sedaj je sezona...user posted image

Do prvega leta ne. Jagode so alergene.

Našga pa tako zobki mučijo, da joj. Vsaj mislim da ga user posted image Že od včeraj ima vročino, slini se kot pes, jeziček tudi stalno ven moli. Drugega pa nič. Tako umirjen in cartav je, da ga tudi iz rok oz bolje povedano iz trebuha na moren dat. Cel dan poležavava po kavču.

Ajaj, Zoja Miša, a meganček ne bo več delal? Škoda.

Anita, WB.

Lana777, sožalje ob izgubi ljubljene osebe.

Kaja in Gajka
, upam da bo Jaša ok v ponedeljek. Če bo, se lahko dobimo ob 12.00 v CC? Meni bi ta ura bolj ustrezala, ker sem prej že zmenjena.

Gajka, nese Rok jutri butarco? Eva jo bo nesla v Šentilj, za Jaša pa še ne vem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.4.2009 15:55:53   
tejkaz
In hvala vsem za čestitke. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
4.4.2009 16:38:59   
anita goitan
vsem obmesečnikom čestitam z zamudouser posted image ,
Jaša pa danes praznuje, uf 8m kako to šibauser posted image user posted image

Zoja miša a da niste spaliuser posted image , no sam da zdej spite, mi še vedno neuser posted image

Ful je toplouser posted image , smo vsi 3je spali, in sem komaj čakala da se Zoja zbudi, me je vse tiščalo, nazadnje sme jo ob 7ih zjutraj dojila

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?