bella02
|
Jaša, vse najboljše matejchi, hvala za recept, bom shranila. Nekaj podobnega mi je povedala sestra in sem ga prej naredila. Pa mi je testo kar nekej hotelo vzhajat, morda zato, ker je bilo na hladnem le cca 1 uro . Ja, saj vem, slaščičar, pa sprašujem za recepte. Nisem nikoli piškotov pekla, sem bila specializirana za torte buhtlčk (bella hvala (pa nehej se že kritizirat pa obkladat z imeni!)) Zakaj se je že šlo Mi sploh ne potegne! Ja sej, kolk je pa ura Erin, jaz sem ga samo tako obrnila, da sem videla Tjašo in na cesto. Pa mi je blo uredu! sayuri, za podvige pri obeh Joj, sem bla prej jezna na ! Ker sem delala piškote (verjetno pol leta nič več), naj bi dal on spat Tejo. In ker se je frajla v postelji nekaj kregala (okoli pol 9h), jo je prinesel nazaj v dnevno. Malo po 10h sem bla huda, da naj jo da spat. In šele potem je bilo pestro! Jok, da dol padeš. Pa še mal je morala bruhat zraven, itak. Vem, da ni zaspala, ker je bila preveč utrujena. Komaj se mi je potem pomirila v naročju. Decje!!! Aja, se moram mal pohvalt! Včeraj se je zaključila moja 90-dnevna dieta. Sicer mi je do zastavljenega cilja zmanjkal kak kg, pa ni panike. Zdaj bo treba to obdržat, potem pa še eno rundo udart. Če mi je zadnjič Tjaša rekla, da moram kupit ti-ži obliže (al kaj so že), da je vidla po TV, da z njimi shujšaš . Pa nekajkrat vmes mi je celo povedala, da tega pa danes ne smem, če sem včeraj (npr. koruza) . Kje jih to 5-letniki pobirajo . lana777, Za kakanje nisem kaka strokovnjakinja, nekaj vem, da so punce omenjale slivov frutek Nič, grem še mal za avti pogledat, pol pa v mižule. Nočka
|