|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
2.4.2009 20:58:40   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image  

user posted image user posted image user posted image  tvoja sploh ne bo palzila, bo kar shodla

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
2.4.2009 21:21:50   
kaja02
tejkaz- kdaj pa v Celju? Če bo prava ura( hodim po Kajo v šolo) bi jaz tud prišla, bi te rada spoznala!

tamy- kok smo cart

čestitke vsem za plazenje, zobke, stojo, obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa še mi, včerajšna noč oz. večer katastrofa, se zaspala ob 19.30, ob 20.00 je bla že budna in se drla 100 na uro vse do 22. ure, ni pomagal nič, ne nošenje, petje , cartanje... nič, potem pa sem ji dala žličko Calpola, pa se je čez 20 minut umirila in zaspala, je potem spala do pol 5 pojedla in še spala do skor 8. ure. Ne vem ,kaj ji je blo, vročine ni mela, zobkov ni na spregled... sem drugače proti dajanju zdravil, razen kadar so nujno potrebna, sam tokrat sem po skor 2 urah le sprobala še to in je delovalo, res pa je, da si je ves čas vlekla ušesek ( mogoče jo je pa uho bolelouser posted image ). Danes je ok, kot da ni nič.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.4.2009 22:03:04   
kaja02
user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.4.2009 22:27:53   
kaja02
user posted image

user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.4.2009 22:30:00   
kaja02
če bo šlo tako naprej, bom sama zapolnala stran!user posted image

kje ste? a že vse spiteuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.4.2009 23:06:21   
matejchi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.4.2009 23:20:34   
Erin
user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.4.2009 23:35:32   
matejchi
Če je katera rodila v MS, NM ali Izoli - še vedno rabimo mamice za predstavitev porodnišnic!

Iščemo nosečnice, ki nam bi lahko pomagale pri predstavitvi slovenskih porodnišnic - to pomeni, da bi bile v času tistih treh dni v porodnišnici pripravljene zapisati, kako je bilo, kaj jim je bilo všeč, kaj ne, kaj bi lahko kje izboljšali, kakšne možnosti so jim nudili ob porodu... Napisati bo treba približno 2-2,5 tipkanih strani in dodati približno 4 fotke iz porodnišnice.
Seveda rabimo to prav za vse slovenske porodnišnice in tudi za Feldbach, zato vse, ki bi vas sodelovanje zanimalo, pošljite kratko predstavitev na ursula@mama.si in dopišite, kje in kako nameravate roditi, potem pa se bomo dogovarjali dalje.

Če bi katera rada bila slavna... sem zasledila....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.4.2009 23:35:41   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a s sloni plešešuser posted image   

user posted image  pol si pa le prvoš!!!!!!!!!!

lahko noč Erin!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.4.2009 23:39:49   
Erin
JA bom res šla počas..user posted image user posted image user posted image Sem bla pridna pa sem mal pospravljala...

matejchi a si že dobila kaj novičk glede Pavleta?user posted image

SLADKE sanje vsem somamicam in PRESPANO in MIRNO nočko vam želim...user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
3.4.2009 0:08:54   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

user posted image

user posted image

user posted image

ful so dobri tile dve tvoji princeskiuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
3.4.2009 0:08:55   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

user posted image

user posted image

joj kk je luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
3.4.2009 1:38:18   
bella02
No, pa grem še jaz spatuser posted image . Sem si urejala zapiske za naslednji izpit in končno sem uredila vse slike v albume. Pa bo treba dat spet razvit, sam Leclerc trenutno ne jemlje preko neta.
Prebrala sem vse, le komentirat se mi ne da. Jutri!
Nočka

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
3.4.2009 8:07:48   
MATEJKA_
A DANS PA SEM PRVA user posted image  

no, mi smo se včeraj šli slikat za pasuš... že po prvi slik joj, ker je tak fejst blisknilouser posted image user posted image ... še dobro, da je že prva slika uspela. no, saj pol smo jo lahko kar hitro umirili in je še pozirala za nekaj dodatnih slikic.  ni pa se hotela niti na eni nasmejat, jo je tisti fleš čisto zmedel. user posted image  ko pa jo doma slikam, pa tak pozira in se smeji poleg...

pia pa premalo pije... imamo tisti lonček od TT in sicer že ve kak deluje, ampak ne spije več kot 0,5dcl na dan... pa bi morala vsaj 1 dcl. malo še bom počakal, če ne bom pač morala neki drugi lonček kupit. saj drugač ni nič narobe z njo, 1-2x na dan pač malo bolj trdo aka in se matra poleg.
vem, da je ena izmed vas pisala že o teh lončkih, pa trenutno ne najdem. kateri bi naj bi vredi? od mullerja?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
3.4.2009 8:18:47   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Pomoje je pa to napaka, da čez dan spi v vajini postelji.. no ne vem, jaz dam Marušo zmeraj v njeno...user posted image

Meni se pa zdi, da ni. user posted image  Tako so nam tudi v MŠ svetovaliuser posted image  Ah, saj vseeno.

Danes sva se zbudili ob 23.30h, pa je želela jest. In ob 3.30 in tudi jestuser posted image  Sedaj imava več obrokov, kot pri 4 muser posted image . Sedem, jih je bilo. Res je vedno pojedla le 90 ml mleka (vendar itak nikoli ne poje več)user posted image . Misli, jaz ne vemuser posted image user posted image user posted image  Ve katera druga? Zapala je pa včeraj ob 20h, sama v poslici.user posted image Res pa je bilo prezračeno, temno, z mojo majico...mislim, vse sem naredila...

Tinka, bravo za Nejca!

Erin, jaz sem drugače dobrovoljček in velik pozitivec. user posted image  Se pa glede Kaje Line včasih malo preveč obremenjujem, me zaneseuser posted image . V službi ponavadi jaz moralo gor držim, še sedaj iz porodniškeuser posted image
Drug teden, sem konec tedna fraj, četrtek in petek, druge dni zasedenauser posted image  Če si pa ti tako fajn, se pa do Medvod v sredo pridrajvajuser posted image , daj no!!!!

Ryssa, dobro se zrihtajte! Držim pesti, da ni nič.user posted image

Ninaa, če noče pač noče, saj je ne moreš siliti, ali pač?user posted image

Kaja, verjetno res ne bo, ampak se pa jaz vseeno obremenjujemuser posted image  Vidiš, bom tudi jaz drugič Calpol dala, saj ne škodi, če daš iz preventive, ne? Iiiiiii, kake dobre slikice!

Matejka, glede lončkov ti ne znam svetovati, mi2 imava glede tega cel projekt, zaradi njene luknjiceuser posted image

Uuuuuuuuuuu, pa kave še niuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 šibava na potep, lep petek! In če ima katera idejo gelde nočnega hranjenja - hvala že vnaprej.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
3.4.2009 8:33:23   
tejkaz
Jutro

Mi smo pa danes spali odlično. Zbudila sem se, ko je mojmu zvonila budilka. Takoj zatem se je zbudil še Jaša, ampak smo potem vsi potegnili še do pol osmih, ko sem na hitrco zbudila Evo in jo spravila v vrtec do zajtrka.  Sem mu pa včeraj Calpol dala pred spanjem. user posted image Zdaj pa kofetkam, Jaša se igra, jaz pa razmišljam kam čeva iti zapravljati user posted image

Zoja Miša, napredek je že, da je sama zaspala, ne? A zdaj ji ponoči adaptirano mleko dajaš? Poskusi ji ga razredčiti. Namesto 30 vode, ji daj 40 na eno merico. Kmalu bo spoznala da se ji ne splača zbujati zaradi mlekeca.  In uživajta danes.

Matejka_ jaz sem kupila lonček od Nubyja in je edini lonček po katerem zna Jaša pit.

Kaja user posted image lepotički imaš doma. Kdaj bi pa tebi v ponedeljek pasalo? Tudi jaz bi te rada spoznala. Jaz sem čisto prilagodljiva. Gajki ustreza po 11 uri. Kar se pa tiče spanja, pa ne vem. Jaz pri Evi vem da jo boli uho, če ima rdeč sluhovod in če je na dotik boleč. Dotaknem se ji ga pa sredi igre, da sploh ne vem da jo bom. In če jo zaskeli ali zaboli, vem da so vneti.

Ninaaa, čokolino že daješ?

Nell
, superca za lep popoldan.

Ryssa, upam da vaša plenička danes diši.

Vilika, bravo za Vida. Pa upam da se čimprej pozdravi. Ti se nam pa pogosteje javljaj.

Erin, ti v sredo v Medvode, mi pa potem enkrat kasneje na Bled. A rabiš prevoz?

Fant lačen.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4191
3.4.2009 9:02:06   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša, napredek je že, da je sama zaspala, ne? A zdaj ji ponoči adaptirano mleko dajaš? Poskusi ji ga razredčiti. Namesto 30 vode, ji daj 40 na eno merico. Kmalu bo spoznala da se ji ne splača zbujati zaradi mlekeca.  In uživajta danes.

Super za spanje!user posted image  
In hvala za nesvet. Dobra fora! Kaj bi jaz brez tebe?!user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.4.2009 9:07:12   
sandra123
Jutrouser posted image ...Me je po neprespani noči, ko sem še malo podremala v postelji z obema user posted image user posted image zbudil tisti grozni "TRESK - BUM"user posted image ...Sem Tajo še napol v spanju dojila, Teja je pa očitno imela preveč energije, je plezala rikverc po postelji in mi je padla s posteljeuser posted image user posted image user posted image ...joj, kako sem se ustrašila, mala tulila 100/uro, jaz pa sem še vedno čisto adijouser posted image user posted image user posted image user posted image ...Čipka, Erin, sem se kar na vaju spomnilauser posted image ...Zaenkrat je z njo vse ok, ima malo buškicouser posted image , jedla je normalno, živahna je tudi....kličem user posted image , me je miril po telefonu, jaz pa v user posted image ...Grozno se počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri Taji sem pa končno odkrila krivca za njeno norenje ponoči...spodnji 2enkici ji gresta ven, je razdražljiva da joj....se ji že vidita dve modri črtici na dlesni...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.4.2009 9:10:19 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4193
3.4.2009 9:21:07   
sayuri
Jutro. Naša noč je bila tudi v smislu "Adada dede daaadaaaaa" user posted image  Iz noska jima teče in Zaro to blazno moti. Tko s eje frajla odločila, da bo bedela in si naredila luštno. user posted image  Lovro je bil tud pri nama, tako da sem spet imela tisti 30cm na razpolago. user posted image  Polomljena danes, ampak bo za preživet user posted image
sandra ojej user posted image  boga pikica. Ma to se en dva tri zgodi no. Tile naši raziskovalci firbčni mali. Mene je tud kar strah oba imet na postelji. SPloh, če enega dojim user posted image  Buškica bo izginila...samo da ni drugega. user posted image
ZojaMIša malce je pa le blo boljše, a ne? Že to, d aje sama zaspala, je velik napredek. user posted image

Erin Zara se je tud začela pravilno plazit. Včeraj datum torej 2.4. Sedaj je tko hitra, da ji komaj sledim. Prej sem jo v kopalnici našla, zjutraj je v kuhinji okrog kante za smeti vse prečekirala user posted image user posted image user posted image user posted image  Ojej, zdaj se bo pa začelo. user posted image user posted image user posted image

kaja lepe slikice. Fruzrco pa ima Leja fenomenalno user posted image

Drugače sem pa danes prav vesela. Se spomnite, ko so nas lani septembra na dopustu okradli? (telefon, fotoaparat, denarnico)? No, do danes smo si pisarili, klicarili, urejali zadeve..... zavarovalnica komplicira kot utrgana in bi se vleklo še kako leto, da bi dobili povrnjeno škodo. SO nam pa na Debelem rtiču ponudili nastanitev v protivrednosti nastale škode. Smo sprejeli in sem zadovoljna. Tko bomo šli na en mini dopust tja dol. Saj drugače smo bili zeloooo zadovoljni, super hrana, vsi zlo prijazni, delavnice za otročke, program, bazen, lepo okolje, nobenega prometa, veliiiike sobe (oz 2 sobi povezani)....oh in sploh...le neprijetna izkušnja je za nami. Kaj čmo...

Zara spi, Lovro se tlele s kabli od sesalca ukvarja user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.4.2009 9:24:22   
sayuri

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Marija sveta. ZojaMIša, Kaja Lina bo kar hodit začela. Bo preskočila plazenje.

Vilika za Vida kup pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.4.2009 9:32:32   
Zoja Miša
Sayuri, meni se tudi zdi takouser posted image . Se niti jaz, niti moj nisva plazila, pa je mogoče v genihuser posted image .

Sandra user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa res šibam...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.4.2009 9:39:09   
buhtlčk
Jutro

tud naše noči so še vedno odlične :) Se je zbudil ob po6, pojedel in spal naprej do pol8. Zdaj pa spi svojo prvo 45tko user posted image - seveda govorim o minutkah. Je zračunal, da je to dosti, da se mami javi na RR pa zraven zajtrk poje user posted image

Super za vse dobre prespane noči user posted image . Zoja Miša naš zdaj je po 6-7 obrokov, pa mal večji so od vaših user posted image . Sem mu tud ponoči dala več vode zraven, sam dons pa ne več. A veš kaj - saj se samo še enkrat zbudi, pa še to velikokrat proti jutru, je že lačen, pa naj je. V končni fazi napreduje s spanjem, bo že v svojem času.
Aja - mala že stoji user posted image . Sej naš tudi, ampak sam se še ne zna do tja dvignit, mami baraba pa noče. Še prekmal ga bom lovila se mi zdi.

Matejka_ tud jaz iščem kater lonček naj mu kupim. Iz flaše je samo en dan sam pil, tako da vem, da zna. Samo je boljš jo obrnit, pa špricat naokrog, pa potem pacat tisto tekočino z roko...ah. Tako da tudi čakam predloge. tejkaz kakšen link al pa fotko, če se da (se ne mudi)

Kaja lepe fotke. Sem te pa jaz brala, ko si bila kao ''sama'' zvečer na forumu, ampak res se mi ni dal pisat user posted image . Sem zih, da nikol nisi čist ''sama'' - maš opazovalce hahaha

Ryssa a je ok vonj?

Krysia je še bazen pred hišo? Nekej se sonček kaže.

Mami mora jest user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.4.2009 9:41:31   
Krysia
Jutro

Zoja Miša, hvala za kavo. Sem si privoščila eno skodelico virtualne, če že pravo bolj redko pijem Pa fajn, da je Kaja Lina sama zaspala. Sej se boste porihtal, boš vidla ... res ne vem, kaj vas matra ...

Sandra123user posted image user posted image sam da je vse v redu s pikico. Buška bo pa že zginla ... Si niti ne morem predstavljat, kako se ustrašiš, ko zaslišiš takle TRESK! Mene je že včeraj ful stisnilo, ko je Rok iz sedečega položaja padel, pa je imel še podlago na tleh, tko da ni udaril prov ob tla ... Sandra, ne user posted image - verjemem, da ti je hudo, sam ne si očitat - se takoj zgodi, ko so pa tile naši malčki tko hitri in okretni ... pa bravo za Tajine zobke! user posted image user posted image

anaya, ZS

Erin, jst za Bled nič ne obljubim, ampak mogoče pa vseen ... sporoči, ko boš šla ... user posted image

Sayuri, fajn za mini dopust - kdaj pa greste?

Kaja02, ti maš pa pravi lepotički doma!

No, mi smo imeli ponoči nepovabljenega gosta v spalnici - Rok je čist popikan od komarja. Pruser posted image živali, a se morajo glih na otroke spravit. Ko bi vsaj mene popikal! Drugač smo pa spali v redu. Sam razmišljm, kako bi tisto hranjenje med 3 in 4 ukinila - včasih je, včasih ga pa ni. Sej ene parkrat mi je že ratal, da sem mu sam dudo dala v usta, pa je kar spal, danes je bil pa očitno lačen, ker ni duda nič pomagala ...

No, pa sem optimistično mislila, da je naše dete že zmatrano glede na to, da je vstal že pred sedmo .. pa očitno nič ne bo iz tega - se že oglaša ... tko da ... se tipkamo pol.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.4.2009 9:42:36   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Marija sveta. ZojaMIša, Kaja Lina bo kar hodit začela. Bo preskočila plazenje.

ta prava frajerka kak stoji user posted image

no, saj da vas malo "potolažim" - oba nečaka sta se pri 8 oz. 9. mesecu tak postavljala na noge, shodla pa sta en pri 11, drugi pa 13 ali 14 mesecih... isto je bilo pri ta malemu od kolegice. so še celo P vprašali kaj naj naredijo, ker se že tak hitro postavlja na noge.

ZojaMiša - no, vidiš  user posted image user posted image user posted image

Sandra123 - buška bo že izginla, pa bo .. to se tak hitro zgodi, glavno da ni nič hujšega user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.4.2009 9:44:34   
buhtlčk
sandra jooooj. Samo da je samo buška user posted image

sayuri to ste samo lepo prisiljeni, da greste mal dopustovat user posted image Je super, preverjeno user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?