Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Pomoje je pa to napaka, da čez dan spi v vajini postelji.. no ne vem, jaz dam Marušo zmeraj v njeno... Meni se pa zdi, da ni. Tako so nam tudi v MŠ svetovali Ah, saj vseeno. Danes sva se zbudili ob 23.30h, pa je želela jest. In ob 3.30 in tudi jest Sedaj imava več obrokov, kot pri 4 m . Sedem, jih je bilo. Res je vedno pojedla le 90 ml mleka (vendar itak nikoli ne poje več) . Misli, jaz ne vem Ve katera druga? Zapala je pa včeraj ob 20h, sama v poslici. Res pa je bilo prezračeno, temno, z mojo majico...mislim, vse sem naredila... Tinka, bravo za Nejca! Erin, jaz sem drugače dobrovoljček in velik pozitivec. Se pa glede Kaje Line včasih malo preveč obremenjujem, me zanese . V službi ponavadi jaz moralo gor držim, še sedaj iz porodniške Drug teden, sem konec tedna fraj, četrtek in petek, druge dni zasedena Če si pa ti tako fajn, se pa do Medvod v sredo pridrajvaj , daj no!!!! Ryssa, dobro se zrihtajte! Držim pesti, da ni nič. Ninaa, če noče pač noče, saj je ne moreš siliti, ali pač? Kaja, verjetno res ne bo, ampak se pa jaz vseeno obremenjujem Vidiš, bom tudi jaz drugič Calpol dala, saj ne škodi, če daš iz preventive, ne? Iiiiiii, kake dobre slikice! Matejka, glede lončkov ti ne znam svetovati, mi2 imava glede tega cel projekt, zaradi njene luknjice Uuuuuuuuuuu, pa kave še ni Mi2 šibava na potep, lep petek! In če ima katera idejo gelde nočnega hranjenja - hvala že vnaprej.