|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
3.4.2009 9:45:47   
Krysia
No, pa je utihnil, preden sem prišla do sobe ... (pa mamo majhno stanovanje, da ne boste mislile user posted image )
Pa kako lahko pozabim: JAŠA, vse najboljše za 8ko! user posted image user posted image

buhtlčk, bazen je še, ampak se gladina znižuje .. tko da bo kmal zdravilno blato user posted image user posted image Kje maš ti sonček? A misliš, da ne bo dežja?

Eh, pa se spet oglaša - ga grem vzet iz postlce, očitno ne bo spal ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.4.2009 9:52:37   
Krysia
No, zdej sva pa oba tuki ...

rnxd.c0ii98d
Tole je pa od Roka ...dejte svojim user posted image za prebrat, verjetno je pomembno sporočilo user posted image

Lončki - jst mam od TT, pa tud spije bolj mal, čeprov je hitro skapiral, kako se pije iz tega .. še najbolj sem uspešna, če mu po žlički dajem, je pa ene parkrat probal tud iz kozarčka pit, sam .. pol gre velik tud mim user posted image Jst se kr precej sekiram, ker se mi zdi,da ne pije dost, sam prisilit ga pa tud ne morem ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.4.2009 10:17:20   
matejchi
Ko sem ga prvič videla...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image (klikni na sliko)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.4.2009 10:32:48   
buhtlčk
JAŠA vse najboljše!!!

Krysia ni več sončka, je bla samo uvertura za jutri najbrž. Ampak dežja pa (še) ni - ups, glede na mokro cesto ga je lihkar nekaj bilo. Tko da dons bomo spet notr. Bomo vikend prevozičkal.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.4.2009 10:33:42   
veveričica
dobro jutro punce.moram  vam najprej povedati  ,da je lari  prikukal ven zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boščka je še pridna  edino malo manj papca.zanima me koliko časa  bo sedaj trajalo da zob  do konca zraste.tiste  ,ki imate izkušnje prosim  za odgovor. krysiaNE SE  SEKIRATI ZARADI PITJA TEKOČINE.Kaj pa moja ,ki popije mogoče 20ml  ampak to je še ok .včasih noče ničuser posted image pa ni nič narobe z njo.punce ne se tko razburjat sej bom prišla enkrat obljubim morate me razumet nismo  vse tako komunikativne in  ne  znamo vse tako  z lahkoto se  vključit  v družbo.prosim za razumevanje  drugače vam pa obljubim  ,da pridem enkrat ko bodo šanseuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.4.2009 10:35:19   
veveričica
matejchisem se ga kr ustrašla.o groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.4.2009 10:46:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

dobro jutro punce.moram  vam najprej povedati  ,da je lari  prikukal ven zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boščka je še pridna  edino malo manj papca.zanima me koliko časa  bo sedaj trajalo da zob  do konca zraste.tiste  ,ki imate izkušnje prosim  za odgovor.

Bravo user posted image user posted image Da bo pa cel, pa traja kakšen mesec ali pa še več.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.4.2009 10:47:46   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

dobro jutro punce.moram  vam najprej povedati  ,da je lari  prikukal ven zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boščka je še pridna  edino malo manj papca.zanima me koliko časa  bo sedaj trajalo da zob  do konca zraste.tiste  ,ki imate izkušnje prosim  za odgovor.

Bravo user posted image user posted image Da bo pa cel, pa traja kakšen mesec ali pa še več.

user posted image  še od mene...

a tako dolgo? joj, pol bo naša imela vse zunaj glih do šole user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.4.2009 10:50:32   
MATEJKA_
pri nas je spet tak gnilo vreme.... naj se že enkrat sonce pokaže...

medve sva spet probale malico - tokrat jabolko+banana+keks, pa je pojedla 2 žlički, 3 pa so ven prišle...user posted image  ne hecam se, 3 je dala v usta, slabi 2 pa mislim da sta celo noter ostali user posted image . sploh ni hotela normalno jest, je kar naprej jezik ven tiščala. teh težav pri kosilu in večerji ni blo. očitno ji sadje še ne dišiuser posted image . bom spet čez kaka 2 dni probala...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.4.2009 10:54:06   
Ryssa
Je še vedno smrdelo, sicer manj, tak da smo vseeno šli dat urin.

Pa bi morali počakat v čakalnici za bolne, pa gremo tja, pa je bila polna čakalnica, vsi otroci so bili rdeči - vročina, zrak je bil grozn, prav tist bolan zrak. Sem kar rekla mojemu gremo ven. Pa sem šla v posvetovalnico vprašat če bi lahko tam dali vodo, pa so potem zrihtali, da smo lahko kar tam dali. Je bil pa priden, se je takoj polulan, nam ni bilo treba čakati.
Zdej pa držite pesti da bo vse ok, moram po pol eni poklicat za izvide.

Hvala vam punce, ste mi v veliko pomoč, tukaj res takoj dobim nasvet user posted image user posted image user posted image

Zdaj mi spi v jajčki, pa že čujem nekaj, je zgleda že buden.
Komentarji pa naslednjič.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.4.2009 10:54:25   
Vilika
Jutro!

za nazaj še vedno nisem brala, vas komaj sproti dohajam...

Zoja Miša - sem videla, kako Kaja Lina sama stoji user posted image user posted image user posted image user posted image , je boljša od Vida user posted image , samo on je danes spet vadil na polno user posted image user posted image

Veverčica - user posted image za prvi zobek. Našmu tamalčku sta spodaj pokukala ven zobka že pred mesecem in pol, pa mislim da še nista v celoti zunaj user posted image , zgornja pa pred 14timi dnevi, in bosta kmalu prehitela spodnje user posted image user posted image

Matejchi - tega lenurja (ali, karkoli že je user posted image ) sem jaz lani dobila na mail - kako bi pogledali, če vam rečejo, da ne bo plače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , im mi je takoooooo simpatičen, da sem ga vsaj 10x šla gledat user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.4.2009 10:55:30   
Vilika
vse napišem, me vrže ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
3.4.2009 10:56:06   
Ryssa
Aja, pa še nekaj. Danes ponoči sem ga dala v ta tanko vrečo in je veliko bolje spal, parkrat se je zbudil ampak nazaj zaspal, mi ni bilo treba niti enkrat dat ne dude, ne vode. Očitno mu je bilo res vroče in se je zato zbujal.

Zoja miša daj ji zvečer calpol, jaz sem mu enkrat dala da bi videla ali ga kaj boli, pa ni zaleglo, se je kljub temu zbujal, tak da sem zobke izključila.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
3.4.2009 10:57:07   
Vilika
Pa kva je zdej touser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej je pa objavlouser posted image , no še dobr, bo vsaj računalnik cel ostal user posted image .

Se vidi da me že dolgo ni blo kle user posted image user posted image
Si grem kofe skuhat...

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.4.2009 11:06:17   
bella02
Hej!

Rabim recept za navadne piškote
.
Lahko je margarina, ne sme pa biti mleka. Bom šla gledat na kulinariko, sam sem prej to napisala, če ima katera kaj preizkušenega. Rada bi pa čist une navadne, bova s Tjašo delali srčke, zvezdice ... Standard, nič posebnega

Zoja Miša, verjetno so se ji potrebe povečale, imava tudi midve po 7 obrokov, prej pa komaj 6

Kaja02, luštni punčki

No, bom to poslala in brala naprej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
3.4.2009 11:11:22   
veveričica
bella js mam en ful dobr  in enostavn recept.čaki sam da ga poiščem

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
3.4.2009 11:14:41   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ryssa, upam da vaša plenička danes diši.

Tole me je nasmejalo user posted image

kaja luštna je Leja user posted image

ZM upam da čimprej ugotovite kaj muči vašo pupo ponoči.

sandra

sayuri bravo za plazenje, ti bosta zdaj malo popestrila vsakdan user posted image

Bravo za zobke user posted image

Bravo za stanje, našemu je danes ratalo se na kolenčke postavit v posteljici, sedet pa še noče, sedi, pa se zvrne. Ko sedi pa ima ravno hrbtenico.

Krysia a celo komarji so že zunaj? Mi imamo preventivno mrežico na oknu.

Lonček imamo mi tudi od nuby, se z njim ful rad igra pa potem še pije.

Matejka naš tudi ne mara sadja, rad ima pa vse kar je zeleno user posted image

veveričica user posted image za zobek.

Erin si me pomirila, ko si napisala da je Tilenu tudi smrdel urin pa da je blo vse ok.
Jaz sem imela uroinfekt konec nosečnosti in vem kakšno sranje je to.

No, zdaj se je pa res zbudil, šibam. Nimam pa pojma kaj bova jedla user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
3.4.2009 11:22:20   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ko sem ga prvič videla...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image (klikni na sliko)

sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
3.4.2009 11:24:13   
veveričica
recept za piškote 
30dag gladke moke
5 dag mletega sladkorja
20 dag margarine

testo moraš  ful  mečkat  user posted image  zamesit in razvaljat.potem  jih  oblikuješ z modelčki in obvezno pečeš na  malo stopinj.npr jaz jih pečem na 150 z ventilatorjem.ne smejo   bit rumeni  to moraš paziti.potem pa lahko   daš po dva skupaj   z marmelado  in  na koncu  daš še   v vanilijev sladkor.dober tekuser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
3.4.2009 11:25:10   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Lonček imamo mi tudi od nuby, se z njim ful rad igra pa potem še pije.

Matejka naš tudi ne mara sadja, rad ima pa vse kar je zeleno user posted image

No, zdaj se je pa res zbudil, šibam. Nimam pa pojma kaj bova jedla user posted image

naša je fanatična na bučke, no špinača pa ji sploh ni všeč user posted image
kaj pa pol za malico jesta, al sta še na mleku?

men pa že počasi idej zmanjkuje za kuhanje. jutri bom spet pii purana za cel teden pripravla, pa ne vem več katero zelenjavo še naj poleg dam... verjetno korenčke in cvetačo... nimam več idej user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
3.4.2009 11:31:31   
tejkaz
Matejka, jaz dam poleg mesa še dve zelenjavi. Izbiram pa med korenčkom, grahom, cvetačo, brokolijem, kolerabico, bučkami, krompirjem, špinačo v listkih... 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
3.4.2009 11:38:10   
bella02
MATEJKA_, ti ne znam povedat. Ga bom dobila od ene kolegice, pa ne vem, kaj je vzela. Do takrat se mi pa zdi neumno še enega kupovat. Sam če jih kmalu ne bo, bom pa vseeno

Zojko Mišek, ne vem ti svetovat glede noči. Naša spi celo noč, odkar sem ji začela dajat za zadnji obrok flašo, pa še zdaj ne spije več kot 180 ml mleka takrat. Tako da ...

Tejkaz, pa se boš le naspala. Bo Jaša zdej tolk bolj pridenuser posted image

Sandra, user posted image , samo da je pikica uredu. To se tako hitro naredi. Tudi jaz jo vzamem zjutraj k sebi in se mi stalno obrača v levo stran in leze proti nočni omarici in sem jo že 2x komaj ujela za nogeuser posted image

AAAAAAAaaaaaaaaaaaa, črka a mi štekauser posted image

Matejka in buhtlčk, sem enkrat sama odprla to temo na uvajanju goste hrane
http://www.ringaraja.net/forum/Avent_ali_Tommee_Tipee/m_3942880/tm.htm
Ups, ne znam naredil tako, da bo pisalo le tukajuser posted image . Bi mi katera hotla povedatuser posted image ? Tele je tele in tele ostane, kaj čmouser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.4.2009 11:42:17   
Tamy30
ojla,

danes pa dezuje, grrr, pa sem se ravno oblekla, pridem ven pa se je ullije....

Mogoce bo popoldan kaj za sprehod.

Tejkaz ja pri Quelle sem narocla, pa sem tudi cakala skori mesec dni. Je pa super celi kavc mi prekrije od vrha do tal. Ne rabim novega kupovatuser posted image

Matejka bravo za odvecne kilceuser posted image  a si delala kako posebno dieto?

Ponoci smo dobro spali. Smo malce drugace ga uspavali. Steklenicko z mlekom je dobil v posteljico, tako da je sam jedel. Aja pa ko se je skopal ni sel direkt na flaso, ampak smo se se malce igrali, kakih pol ure, in ko ga je zacelo konkretno zmanjkovat, smo dali flasko., pol pa je blo samo malce nerganja, pa je zaspal.user posted image

Vceraj sem klicala v lekarno ce se lahko da slezov sirup otroku, pa so rekli da lahko eno malo zlicko. In mislim da mu je ta sirup pomagal, da ni nic kasljl cez noc.

Vidim da ze kupujete ceveljcke. Hm, pri nas bo to malce problemcek, ker ima Martin visoki nart, in ko sem mu probala ceveljcke nisem dobila nobene na nogouser posted image  no zdaj se ne rabi, ker se se ne postavlja, zuni pa ima obute termo zokncke. Upam da obstajajo cevlji za visoke narte....

Kaja 02 ql frizurcauser posted image

hm, kaj bi kuhalli...
mislim da palacinkeuser posted image

lep dan

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.4.2009 11:48:25   
MATEJKA_
Tamy - ne, nobene diete, samo dojenje. s porodom sem šla 7,5 kg dol, ostalo pa vse z dojenjemuser posted image .

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.4.2009 12:01:46   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Krysia a celo komarji so že zunaj? Mi imamo preventivno mrežico na oknu.

Ja, komarji so že v polnem zamahu user posted image Pri nas nobena mreža ne pomaga čist, je pa res boljše, če so gor .. itak pa je naslednji projekt komarnik na vsako hišno okno ... sam to kr stane ... ampak bomo pač moral to čimprej zrihtat, ker drugač bomo vsi popikani. Joj, kok ne maram teh komarjev!

Ryssa, držim pesti, da bodo izvidi super in da je neprijeten vonj samo posledica kakšne hrane ...

Veveričica, sej te nismo napadle, no. Sam res ... enkrat se nam pridruži, pa boš vidla, da smo čist normalne fejst punce z zlatimi otročki ...

buhtlčk, men tale dež ful nagaja ... je pa ni pa bo pa ne bo ... sem hotla prej it na upravno enoto Roku osebno delat, pa si ne upam tko "daleč" (mah, ene pol urce mam do tja) peš - sem hotla združit prijetno (sprehod) s koristnim ... odprava prestvaljena na ponedeljek, ko bo lepše vreme ... sam upam, da majo kakšne klančine tm, da bom z vozičkom noter prišla user posted image

No, mal prej smo zaspal ... je blo prej vse drugo zanimivo ... še najbolj pa daljinci za TV ... joj, že zdej jih moram skrivat, kaj šele bo? user posted image

Grem še mal na FB. se tipkamo ...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?