Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:37:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... iščem hotel na Skiatosu... za Skiatos ne vem, bi ti pa lahko svetovala kaj na Rodosu, v mestu Rodos
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:38:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vidim, da ni Meta nič napisala, kako lepo smo se imeli danes... je utrujena, verjetno zato.... Sprehod je bil sicer moker, ampak nas ni motilo... sej je samo voda... škoda, da ni videti, kako dežuje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:39:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... iščem hotel na Skiatosu... za Skiatos ne vem, bi ti pa lahko svetovala kaj na Rodosu, v mestu Rodos Ali Skiatos ali nič.... tam so Mamma mia snemali in hočem tja.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:39:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Torta uspela... madonca, kakšna torta! kaj bo šele za 1. rojstni dan petra, ti obvladaš! kakšno boš pa za krst naredila? čestitke vama obema (za torto in obmesečnico)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:42:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ali Skiatos ali nič.... tam so Mamma mia snemali in hočem tja.... hahaha a tam so ga snemali? meni je deloval kot da bi ga na Santoriniju... jah, takrat sem bila še , ko sem ga gledala...kje je že to!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:42:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft je to nekakšna Jane-zarota, al kako?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:48:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft je to nekakšna Jane-zarota, al kako? Hehe, sem glih hotla napisat, če so sponzorski in malo reklame delajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 21:52:58
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* madonca, kakšna torta! kaj bo šele za 1. rojstni dan petra, ti obvladaš! kakšno boš pa za krst naredila? čestitke vama obema (za torto in obmesečnico) Mah, saj ne bi bila takšna torta, samo sem hotela probat kako se s to tičino maso dela, da bo za krst uspelo. Zdaj grem pa spat, sem čist preveč utrujena.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 22:10:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Petra, ma zakaj pa hočeš to tičevo maso? Kakšne prednosti ima? Je sploh ne poznam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 22:21:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Morango, Lara tudi ne mara mesa.... nimam pojma, kako ve, kam sem ji ga podturala,... sem ji v en del zelenjave dala malo in je vse spljuvala ven in niti ust ni potem hotela odpret še nekaj minut... pol sem ji pa dala samo tisto, kjer je bila zelenjava in je pojedla vse... to se je že drugič zgodilo.... sem enkrat že eno lepo fotko nalepla sem: cvetača vs. meso.. naša tud ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 22:25:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* je to nekakšna Jane-zarota, al kako? prave asice naša bi znorela,že ko vidi ven,se čist v sedeč položaj dviguje in vriska zraven....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 22:26:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra, ma zakaj pa hočeš to tičevo maso?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 22:44:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Petra, ma zakaj pa hočeš to tičevo maso?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 22:46:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, ko ste ravno pri hrani oz. kosilu. Kako pa kaj vaši otročaji meso jejo? Jaz sem ga moji zdaj že tretji dan zmiksala med zelenjavo, pa ji sploh ne gre. Še zelenjave noče več. Al pa poje max. 2 žlički. Ostale obroke, sadne, mlečne pa prav lepo je. Bom jutri poskušala z zelenjavo brez mesa. Prej jo je že prav lepo jedla, čeprav ji očitno sadje bolj leži. naš je lev po horoskopu...ma rad meso ....no zaenkrat je jedel kurjo in teletino.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 22:48:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša danes spi še več kot sicer. pa jaz sem tudi že 2x po 15 minut z njo . po nasvetu jazzy mene pa zanima, če ima katera od vas ikeino vzmetnico in kako se obnese. po forumih sem brskala in jih hvalijo, da naj bi bile kao boljše od dormeo. mi bomo morali kmalu zamenjat. pred 4 leti smo jo v lesnini kupili, pa je že čist razjahana, čeprav smo takrat vzeli enega od dražjih. pa letvena dna bi tudi vzeli, takšna da se lahko naklon spreminja... mene tud to zanima....mam eno gor nagledano, pa novo posteljo tudi...malo večjo pa kak je s tem...pena baje ni v redu, ...da ne diha ....... imate kake izkušnje.. Komentarje prosim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 22:50:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* morango, če se boš spomnila, poglej in mi prosim sporoči. mogoče veš, ali imata katero od sultanovih, ki imajo 25-letno garancijo? jaz se za te ogrevam... pa še to me zanima: kako je s prevozom teh vzmetnic? ali so zvite tako kot dormeo in jih ni problem dat v avto oziroma so v "naravni velikosti"? ...no....tu bom pa še jaz kaki odgovor lahko našla pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 22:52:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, saj je nesel oči prijavo v vrtec že septembra. ampak smo napisali datum vpisa 1.9.2010, tako da nas letos verjetno sploh ne bojo obravnavali. kolikor vem, najprej izračunajo število točk, ki jih imaš. med tistimi, ki imajo enako število točk pa potem šteje vrstni red oddanih prijav. Ma jaz sem kar napisala 1. 9. 2009, ker malo računam da ne bo sprejeta in da potem dobimo točke za naslednje leto. ZDaj sem edino mal v skrbeh, kaj pa če slučajno bo.... No ja, drgač me pa zanima če imate kakšno idejo kaj naj naredim, ker tamala od "prilog" je samo krompir - koruza in riž sta na seznamu prepovedanih...če ji dam pa samo zelenjavo, je pa potem ful hitro lačna. Razmišljam, da bi ji vseeno spet malo polente dala, ampak samo čisto malo... sam od tega malo potem tud ne bo sita. Hehe, velike težave a ne Jaz delam pa takole... Vsak dan dobi neko vrsto zelenjave za kosilo (npr. cvetačo, brokoli, bučko, korenje...) oz. kombinacijo le-teh zraven pa krompir ali pa kakšno žlico bio milupinih kašic (tiste ki bi se naj mešale z mlekom, ker niso sladke) in sicer mam riževo, pirino in ovseno (vse brez glutena) pa mal kombiniram. Danes je jedel korenje+cvetača+pirina kaša naš pa kurjo bedrco, pa bučko, korenček in malo riža + juhica.....sesekljano ...... je ful jedel.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 22:56:17
|
|
|
|
gold fish
|
.....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.4.2009 23:02:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 2.4.2009 22:57:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa še en resničen vic. stanovanje znancev so napadle mravlje in njihov enoinnekajmalegaletnik baje vsakič ko kako zagleda vzklikne: DADA (kar seveda pomeni mravlja). potem jo pohodi in doda: PA PA. ...je imel dobrega vzornika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 22:59:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya plačilo vrtca je na osnovi plačilnih list staršev. Tam ko je datum napišeš celoten datum npr. 1.9.2009. Nimam sicer obrazca, ker ga ne rabim, ampak predvidevam. če pa ne piše,da je treba plačilne priložit....al pa se jaz.... zakakaj,a lahko datum izberem...kdaj pa se začne drugače.oz kdaj grejo ponavadi.... ...grejo takrat, ko jih vpišeš...večina pač s septembrom... ...za plačilo je pa tak, da daš vlogo za znižano plačilo vrtca in tam priložiš kopije plačilnih list..oz. vse kar ti tam gor piše..... to je pol, ne zdaj, ko jo greš vpisat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:01:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* 1. šolsko leto se začne 1.9., ampak ne grejo vsi otroci takrat v vrtec. Večina že, nekateri pa kasneje. Recimo da se familija odloči za en fajn dopust v septembru, potem prijavijo otroka pač za kasneje, da ne rabijo plačevat tisti mesec. Ali pa če otrok še ni dovolj star za vstop v vrtec (novembrski, decembrski otroci). Pri naših to ni problem. 2. ti zdaj vpisuješ otroke v vrtec (upam, da obe). Ko dobiš odločbo, da sta sprejeti, pa izpolniš vlogo za znižano plačilo vrtca in vlogo za oprostitev plačila za 2. otroka. To potem oddaš v vrtcu (večina vrtcev sprejema te vloge in jih posreduje občini). Info o dohodkih pridobijo sami iz dohodninskih odločb. Ti daš pisno dovoljenje, v nasprotnem moraš priložit dokazila. Madonca bubi, ti pa razturaš tole če pa je trenutno v tem....ti boš tud čez par let
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:01:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:02:03
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - kaj sta rihtala dons
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:02:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara - kje je tvoja lepa novička dons smo 2.4. Danes imam novo.... iščem hotel na Skiatosu... opa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:03:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lara - vseeno povej še včerajšnjo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?