|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld
2.4.2009 14:37:40   
morango
Ojla,
ko ste ravno pri hrani oz. kosilu. Kako pa kaj vaši otročaji meso jejo? Jaz sem ga moji zdaj že tretji dan zmiksala med zelenjavo, pa ji sploh ne gre. Še zelenjave noče več. Al pa poje max. 2 žlički. Ostale obroke, sadne, mlečne pa prav lepo je. Bom jutri poskušala z zelenjavo brez mesa. Prej jo je že prav lepo jedla, čeprav ji očitno sadje bolj leži.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
2.4.2009 14:40:15   
morango
A so danes otročki kaj pridni, ko je tako smotano vreme? Lena je do zdaj zaspala sam za 20 min. pa je tako zaspana, da komaj gleda. Pol pa mal tečka ... Ah, pa jo čist razumem. Bi še jaz tečkala, pa ji moram mal boljši vzgled dajat. Kao.user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
2.4.2009 14:53:29   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: morango

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babetine, jst sem prodala košaro danes... user posted image

Lepo, lepo. Jaz sem jo pa sam zapakirala, pa spravila. Upam, da jo bom še kdaj rabila.user posted image  

Jaz tudi user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.4.2009 14:57:46   
Olivija*
naša danes spi še več kot sicer. pa jaz sem tudi že 2x po 15 minut z njo user posted image . po nasvetu jazzyuser posted image

mene pa zanima, če ima katera od vas ikeino vzmetnico in kako se obnese. po forumih sem brskala in jih hvalijo, da naj bi bile kao boljše od dormeo. mi bomo morali kmalu zamenjat. pred 4 leti smo jo v lesnini kupili, pa je že čist razjahana, čeprav smo takrat vzeli enega od dražjih. pa letvena dna bi tudi vzeli, takšna da se lahko naklon spreminja...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.4.2009 14:59:19   
Alenka_

A so danes otročki kaj pridni, ko je tako smotano vreme? Lena je do zdaj zaspala sam za 20 min. pa je tako zaspana, da komaj gleda. Pol pa mal tečka ... Ah, pa jo čist razumem. Bi še jaz tečkala, pa ji moram mal boljši vzgled dajat. Kao.user posted image

ojla! veš da je moja danes tudi mal tečkasta... ne bi ne jedla, ne pila, ne spala, ne igrala... nič! sedaj mi jo je le uspelo spravit spat ker vse od dopoldneva ni nič spala pa ponavadi do sedaj že ta tretjo rundo odspi... saj res ni nič čudnega, saj sem prav tako jaz tudi mal smotana danes...user posted image

tudi otročki imajo lahko slabe dni prav tako kot mi anede? user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.4.2009 15:00:23   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

naša danes spi še več kot sicer. pa jaz sem tudi že 2x po 15 minut z njo user posted image . po nasvetu jazzyuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.4.2009 15:06:03   
morango

mene pa zanima, če ima katera od vas ikeino vzmetnico in kako se obnese.
Ja, midva sva jo kupila, ko sva bla še v Švici. Zdaj pa sva jo že namontirala na posteljo na Primorskem. Men je bla ful fajn, sam zdaj ti ne morem povedat, katera je. Po vikendu pa lahko. user posted image Je bla pa kar draga, kolkor se spomnim, ampak men je bolj všeč kot Dormeo. Letveni del sva skupaj s pojstlo tud kupila v Ikei. In ker sva kupila različni vzmetnici, različni trdot, tako so nama svetovali tam, sva za čez imela še eno blazino. Drugače mi ni fajn, da je tisti kanal tam po sredi postelje. Jo priporočam.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.4.2009 15:10:10   
Olivija*
morango, če se boš spomnila, poglej in mi prosim sporoči.
mogoče veš, ali imata katero od sultanovih, ki imajo 25-letno garancijo? jaz se za te ogrevam...

pa še to me zanima: kako je s prevozom teh vzmetnic? ali so zvite tako kot dormeo in jih ni problem dat v avto oziroma so v "naravni velikosti"?

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 2.4.2009 15:12:28 >

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.4.2009 15:14:58   
morango
Bom pogledala, se mi pa zdi, da sta sultanki.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.4.2009 15:19:40   
morango
A veš, da se zdaj ne spomnim. Vem, da sva takrat naročila kombi za prevoz pohištva. Za vzmetnice bom pa vprašala user posted image , v kakšni obliki so bile.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.4.2009 15:24:13   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dobro jutro tudi vam!!!

mi2 sva fajn spančkali do 7.00 pa je šla zdej spet mal poajat nazaj user posted image

smo pa včeraj popoldne šli vpisat Saro v vrtec... in nam je "prijazna" gospa takoj in brez kake slabe vesti povedala, da pa mi verjetno sploh ne bomo dobili placa, ker mamo premal točk in je vrtec že čisto poln user posted image
se pravi ker nismo socialen problem, (pa čeprav imamo le eno plačo), ker sva poročena, ker je le možek zaposlen (to, da sem študent sploh ni važno)... ni placa za nas...  in to še preden je vloga prišla do obravnavanja nam tista gospa takoj sodi, da naj ne upamo peveč...

sej verjetno se ne bi smela pritoževat, popolnoma podpiram, da imajo prednost tisti otročki, ki si to res zaslužijo in tisti starši, ki so res samohranilci in ne le na papirju; ampak, da pa so nekateri "socialni problem", po otročka pa v vrtec pridejo z najnovejšimi  bmw-ji ipd.

mal mam še upanja, saj odločba pride enkrat do maja in upam da bo še kak prostorček za Saro... in da je tista gospa res mela le slab dan...

Držim pesti zate!
Odnosa pa ne bom komentirala ... škoda besed

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
2.4.2009 15:28:34   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

včeraj je fiši napisala prvoaprilsko, da bo porodniška leto in pol
jaz vam pa sporočam drugoaprilsko, da bomo mogle delat do 65. leta - mene tko pogrejejo take zadeveuser posted image

ne bomo, ne.... so tukaj sindikati dovolj močni user posted image  Drugače pa referendum, veš, da ne bi šlo skozi user posted image user posted image user posted image

saj je že veliko argumentov, zakaj to podaljševanje ne bi rešilo situacije (več bolniških, invalidnih upokojencev, še več brezposelnih,...)

in hkrati nasvet, kako naj država rešuje vse skupaj - nezaposleni naj preko javnih del pomagajo starejšim in upokojencem, ker domov za ostarele itak ni dovolj. Pa marsikdo potrebuje nego na domu, ki je ne dobi user posted image

Bubi, se strinjam, samo na žalost se mi zdi da ni prav veliko zainteresiranih ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.4.2009 15:33:22   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Tak...nasa je zaspala, ....jaz pa sibam pod tus...pa se pobrit se moram....user posted image

Naš se ponavadi zbudi ravno, ko sem na sredini ...user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.4.2009 15:34:41   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

čeprav kakor je meni znano vse razen koruze in riža lahko začneš šele po 7. mesecu... pa saj smo že blizu ne?  ne sme ali ne mara riža, koruze?

Ma ne mara, ker so grudice, princeska na zrnu graha! Ker riža se ne da tako kot pireja popolnoma v gladko maso narest in potem noče jest. Grrrr.....

Naš se tudi spakuje, da mi gre na smeh zraven. Ni šans, da bi mu z vilčko ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.4.2009 15:36:33   
Čarli08

Ojla,
ko ste ravno pri hrani oz. kosilu. Kako pa kaj vaši otročaji meso jejo? Jaz sem ga moji zdaj že tretji dan zmiksala med zelenjavo, pa ji sploh ne gre. Še zelenjave noče več. Al pa poje max. 2 žlički. Ostale obroke, sadne, mlečne pa prav lepo je. Bom jutri poskušala z zelenjavo brez mesa. Prej jo je že prav lepo jedla, čeprav ji očitno sadje bolj leži.

Je pravi mesojedec. Oz. piščejedec.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.4.2009 15:43:55   
Jazzy1

mene pa zanima, če ima katera od vas ikeino vzmetnico in kako se obnese. po forumih sem brskala in jih hvalijo, da naj bi bile kao boljše od dormeo. mi bomo morali kmalu zamenjat. pred 4 leti smo jo v lesnini kupili, pa je že čist razjahana, čeprav smo takrat vzeli enega od dražjih. pa letvena dna bi tudi vzeli, takšna da se lahko naklon spreminja...

Midva sva kupila pred 3. leti v Rutarju (kakor se spomim je bila cenovno nekje v sredini) in sva ful zadovoljna. Če hočeš lahko tud jaz pol pogledam znamko. Pipeljala sva jo pa sama z karavanom.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.4.2009 16:41:30   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Tak...nasa je zaspala, ....jaz pa sibam pod tus...pa se pobrit se moram....user posted image

Naš se ponavadi zbudi ravno, ko sem na sredini ...user posted image

Uh, je spala user posted image ...tak, da sem se v miru postimala...
Nasa se tudi po navadi zbudi, ko...dam komplet cunje dol.. ali pa ravno stopim v banjo...user posted image user posted image user posted image  no, ampak danes je bila pa pridna user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.4.2009 16:58:33   
meta21

ja, saj je nesel oči prijavo v vrtec že septembra. ampak smo napisali datum vpisa 1.9.2010, tako da nas letos verjetno sploh ne bojo obravnavali. kolikor vem, najprej izračunajo število točk, ki jih imaš. med tistimi, ki imajo enako število točk pa potem šteje vrstni red oddanih prijav.

Ma jaz sem kar napisala 1. 9. 2009, ker malo računam da ne bo sprejeta in da potem dobimo točke za naslednje leto. ZDaj sem edino mal v skrbeh, kaj pa če slučajno bo....

No ja, drgač me pa zanima če imate kakšno idejo kaj naj naredim, ker tamala od "prilog" je samo krompir - koruza in riž sta na seznamu prepovedanih...če ji dam pa samo zelenjavo, je pa potem ful hitro lačna. Razmišljam, da bi ji vseeno spet malo polente dala, ampak samo čisto malo... sam od tega malo potem tud ne bo sita. Hehe, velike težave a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz delam pa takole... Vsak dan dobi neko vrsto zelenjave za kosilo (npr. cvetačo, brokoli, bučko, korenje...) oz. kombinacijo le-teh zraven pa krompir ali pa kakšno žlico bio milupinih kašic (tiste ki bi se naj mešale z mlekom, ker niso sladke) in sicer mam riževo, pirino in ovseno (vse brez glutena) pa mal kombiniram. Danes je jedel korenje+cvetača+pirina kašauser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.4.2009 17:06:51   
Jazzy1

Jaz delam pa takole... Vsak dan dobi neko vrsto zelenjave za kosilo (npr. cvetačo, brokoli, bučko, korenje...) oz. kombinacijo le-teh zraven pa krompir ali pa kakšno žlico bio milupinih kašic (tiste ki bi se naj mešale z mlekom, ker niso sladke) in sicer mam riževo, pirino in ovseno (vse brez glutena) pa mal kombiniram. Danes je jedel korenje+cvetača+pirina kašauser posted image

A milupina pirina je brez glutena???? Ker jaz jo imam (pirino namreč) pa piše da ima gluten ???????
Drugače je pa to dobra ideja ja user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.4.2009 17:17:17   
meta21

A milupina pirina je brez glutena???? Ker jaz jo imam (pirino namreč) pa piše da ima gluten ???????
Drugače je pa to dobra ideja ja user posted image

Ja, mislim da je! Mater, zdaj pa nisem več ziher, ker sem jo pretresla v škatlo in embalažo stran vrgla. Kolikor se spomnim, sem gledala, da je brez glutena oz. da je za po 4. mesecuuser posted image . Ne vem...joj moja pamet. Daj poglej, če boš šla nabavljat...tiste modre škatle mislim, ne rumene

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.4.2009 17:22:35   
meta21
Sem šla pogledat na ovseno kašo, ki jo še mam v orginalni embalaži in piše bio ovsena kaša, po 4. mesecu in pol nekje v drobnem tekstu...vsebuje gluten.user posted image Očitno me je zavedlo tisto...po 4. mesecu. Jah, zdaj je kar je. Konec koncev je pa že 6 mesecev star in reakcije tudi ni blo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
2.4.2009 17:26:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja, mislim da je! Mater, zdaj pa nisem več ziher, ker sem jo pretresla v škatlo in embalažo stran vrgla. Kolikor se spomnim, sem gledala, da je brez glutena oz. da je za po 4. mesecuuser posted image . Ne vem...joj moja pamet. Daj poglej, če boš šla nabavljat...tiste modre škatle mislim, ne rumene

Ja jo imam pred sabo: pirina je sicer po 4. mesecu, ampak ima gluten.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
2.4.2009 17:30:59   
meta21

Zdaj nimam kaj... Sicer pa jim itak moramo dat zdaj gluten okol 7. meseca, ne?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
2.4.2009 17:44:33   
Jazzy1

Zdaj nimam kaj... Sicer pa jim itak moramo dat zdaj gluten okol 7. meseca, ne?

Ma ja -sploh se ne sekiraj. Drugače pa ja, gluten naj bi probali med 7. in 8. mesecem.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
2.4.2009 18:18:32   
leda
vsake tolk časa berem o vaših "lenuhih", ki se ne obračajo, pa bi rada preizkusila eno hipotezo. tkole gre; pamžki v teh mescih se glede na gibalni razvoj v grobem delijo na dve skupini:

A. relativno nepremični in stabilno sedeči. ti tudi hitro lovijo tisto rozino nekaterih pediatrov oziroma obvladajo pincetni prijem.
B. slabi sedci in hitri gibalci. ti se ponavadi hitro začnejo kotalit in tudi plazit.  pincete in sedenje jim grejo slabo.

doma imam primerek A: taprva, ki je pri 6 mescih stabilno sedela in na prste ene roke lahko preštejem, kolikokrat se je zvrnila. spuzala pa pri 11 mescih in se takrat tudi sama usedla.

doma pa premoremo tudi primerek B, ki se obrača na trebuh od 4. mesca, plazi v rikverc od petga in se začenja zdajle postavljat v pozo kobacača. O sedenju nima pojma, tudi če jo posadim, se takoj ritne na hrbet. rozine oziroma podobne zadeve so super za tolč z dlanjo.

skratka, jih najdete v teh dveh skupinah?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?