Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:31:03
|
|
|
|
leda
|
Saj ne rabim govorit, da je včeraj zvečer spet tak zakuhal user posted image ojoj. te tropske vročine mene vedno strašijo...držim pesti, da bo s pljuči vse ok. zoja zdej že (tok tok na mizo) leto in pol ni mela nobenga bronhosra.nja, pa se še vedno živo spomnim pumpic. ribica. sem mislila na vaju in tut upam, da sta dobro prenesla uz in da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:34:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Veš da menda so super uživajte na morju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 11:24:18
|
|
|
|
meta21
|
Lara, nič nisem poročala, ker mislim, da tud nismo nič omenjale, da prideš na obisk. No, priznam ... vsakega obiska tud ne dokumentiram na rr. Bi ble res že na 18. delu ... Drugač pa jaz mislim, da bi mogle tole sliko kar na jane poslat . Mogoče bomo dobile senčnike za lojalnost Petra1978, super torta! Bubi, za tvoji dve bubici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 11:25:56
|
|
|
|
meta21
|
Oooo, pozdravljena monika30! Si nas prišla po dolgem času pogledat ... Se prebijaš čez poste, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 17:10:04
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan naša babika je taki vragec,minutke je ni za pustit.... danes sem ji dala ležalnik na tla in jo dala noter...nakar sem se za sekundo obrnila stran in evo,se je prekupicnila ven.....zdaj pa ne vem...a bi morala k zdravniku....sprva je jokala,sem jo vzela na roke pa nič več.....ostalo je vse vredu... danes sem ji tud naredila meseka za kosilo...kurjo bederco,za zraven pa cvetačo,brokoli,korenje in krompir.....ko sem ji dala za jest...ji je kar gor dvigovalo....nevem...noče in noče mesa...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 17:34:38
|
|
|
|
Olivija*
|
naša je pa pravi mesojedec. pravzaprav je meso edina hrana, ki ji je bila všeč že, ko ga je prvič probala. za ostale okuse je potrebovala nekaj časa, da se je privadila. zdaj je vse, kar smo ji ponudili. upam, da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 17:45:40
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dober dan naša babika je taki vragec,minutke je ni za pustit.... danes sem ji dala ležalnik na tla in jo dala noter...nakar sem se za sekundo obrnila stran in evo,se je prekupicnila ven.....zdaj pa ne vem...a bi morala k zdravniku....sprva je jokala,sem jo vzela na roke pa nič več.....ostalo je vse vredu... Zakaj je pa ne privežeš? Če se prav spomnim, si že pred enim tednom omenjala, da se ti ven prekucne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 18:05:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Zakaj je pa ne privežeš? Če se prav spomnim, si že pred enim tednom omenjala, da se ti ven prekucne saj jo zvežem...vedno...samo za minutko sem se stran obrnila,da odložim hrano na pult...in evo,je že cepnila.... saj tud ko je zvezana,se nagiba čist ven in se daje v sedeči položaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 18:28:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Zakaj je pa ne privežeš? Če se prav spomnim, si že pred enim tednom omenjala, da se ti ven prekucne saj jo zvežem...vedno...samo za minutko sem se stran obrnila,da odložim hrano na pult...in evo,je že cepnila.... saj tud ko je zvezana,se nagiba čist ven in se daje v sedeči položaj... Ziher je ziher...jaz sem ležalnik pospravla in ga mam samo še na tleh (oz. na deki ali v igralnem centru). Rajši mu eno jopco več oblečem pa naj se kotali po tleh. V najhujšem primeru se malo bolj na trdo obrne iz trebuha na hrbet pa še to po mojem zajoka bolj zato, ker ga preseneti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 18:30:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dober dan naša babika je taki vragec,minutke je ni za pustit.... danes sem ji dala ležalnik na tla in jo dala noter...nakar sem se za sekundo obrnila stran in evo,se je prekupicnila ven.....zdaj pa ne vem...a bi morala k zdravniku....sprva je jokala,sem jo vzela na roke pa nič več.....ostalo je vse vredu... Saj otročki so precej trdoživi...Sploh glava prenese precej več kot si mi predstavljamo menda... Ne vem... Če te skrbi pokliči p ali pa jo nesi pokazat, drugače pa jo opazuj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 18:51:09
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Zakaj je pa ne privežeš? Če se prav spomnim, si že pred enim tednom omenjala, da se ti ven prekucne saj jo zvežem...vedno...samo za minutko sem se stran obrnila,da odložim hrano na pult...in evo,je že cepnila.... saj tud ko je zvezana,se nagiba čist ven in se daje v sedeči položaj... Jaz ravno zaradi tega ležalnika že kake 1,5 meseca ne uporablja. Se mi je ne glede na to, da je bila privezana, tko prepognila da je na glavo padla. Ko se je to zgodilo drugič sem ga enostavno pospravila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 18:53:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya d danes sem ji dala ležalnik na tla in jo dala noter...nakar sem se za sekundo obrnila stran in evo,se je prekupicnila ven.....zdaj pa ne vem...a bi morala k zdravniku....sprva je jokala,sem jo vzela na roke pa nič več.....ostalo je vse vredu... Pomoje, da je ni treba zaradi tega k zdravniku peljat. Sploh če se obnaša tako kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 19:07:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj fotoaparat ga pa sračka.... že nekaj časa dela vsako toliko temne slike, kljub fleshu in luči.... buuuu... no včeraj, ko sem bila pri Meti sem take dobre fotke naredila, ko je Lovro naskočil Laro, Lara pa ga je zagrabila in porinla lepo nazaj na hrbet... hahaha No, pridem domov, priklopim hitro fotkič na računalnik, vse poklikam in grem... pridem nazaj, fotk pa nikjer... ne na računalniku, na kartici pa tudi ne, ker sem pač kliknila, da naj jih zbiše... še dobro, da jih zadnje čase sproti dol pobiram... Pa ravno, če imamo doma firmo, katera se ukvarja z obnovo podatkov, je moj mož to lepo priklopil in dobil nazaj vse slike.... in to ne samo one od včeraj ampak slike od vseh štirih let, od kar imam digitalca.... hahaha In zdej imam tle zazipANIH nevemkoliko MB fotografij... hahaha Sem pa jasno takoj naročila nov fotoaparat..
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 3.4.2009 19:08:45 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 19:45:05
|
|
|
|
pf
|
Tak zdaj sem pa končno gotova z vsemi opravili za danes. Joj kak sem utrujena za krepat. Saraya upam, da je vse ok z Mariso. Lara kako kaj novička?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:04:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa ravno, če imamo doma firmo, katera se ukvarja z obnovo podatkov, je moj mož to lepo priklopil in dobil nazaj vse slike.... in to ne samo one od včeraj ampak slike od vseh štirih let, od kar imam digitalca.... hahaha a da je to tudi možno očitno vam firma laufa Marisa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:04:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa se že kar preveč ponavljam..... bubi kuha Bubika pa je znova začela Aja, imam upanje, da je to "samo" gripa. So taki simptomi. Pa da se oba pozdravita do praznikov, al pa vsaj do krsta čez 14 dni
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.4.2009 20:06:41 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:12:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj pa se že kar preveč ponavljam..... bubi kuha Bubika pa je znova začela Aja, imam upanje, da je to "samo" gripa. So taki simptomi. Pa da se oba pozdravita do praznikov, al pa vsaj do krsta čez 14 dni Držim pesti, da bo vsaj do konec vikenda bolje in da bosta zdrava. Mi imamo pa jutri krst in srčno upam, da bo lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:19:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi imamo pa jutri krst in srčno upam, da bo lepo vreme. evo: V vsakem vremenu se lepo imejte!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:20:28
|
|
|
|
ključek
|
ojla!! ne vem, kje sem ostala, bom kar od tu čvekala naprej........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:22:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ojla!! ne vem, kje sem ostala, bom kar od tu čvekala naprej........ Ah, saj nismo tolk naklofale...Danes pa res ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:23:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no včeraj, ko sem bila pri Meti sem take dobre fotke naredila, ko je Lovro naskočil Laro, Lara pa ga je zagrabila in porinla lepo nazaj na hrbet... hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:25:17
|
|
|
|
Virtualna
|
Dober vecer Medve z Leyliko sva se pa danes od 11h do 17h po Berlinu setale ... sva atiju vse dinarcke potrosle Toooooooooooooolkooooooooo novih oblekc, hlack, majck, bodijev sem ji kupila, da po moje tam do konc avgusta ne bo treba vec v nabavo, kar se tice Leyle, seveda Leyla ima ze 80-ko....hlace in majcke....kak bodi ji je tudi 74-76 prav.... Pa dvoje supergice sem ji tudi kupila....stevilka 21
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:25:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer babike! Evo mene, cel dan sem prijavljena pa sem komaj sedaj uspela prit sem gor. Torta uspela, sem se pa prav zezala s tem: Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:26:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ojla!! ne vem, kje sem ostala, bom kar od tu čvekala naprej........ Ah, saj nismo tolk naklofale...Danes pa res ne.... v sredo sem bila nazadnje on-line, zato....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 20:36:19
|
|
|
|
pf
|
Kje ste čvekice? A že vse spite?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?