Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:04:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vidim, da ni Meta nič napisala, kako lepo smo se imeli danes... je utrujena, verjetno zato.... Sprehod je bil sicer moker, ampak nas ni motilo... sej je samo voda... škoda, da ni videti, kako dežuje... ko na startu formule ena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:04:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer babike! Evo mene, cel dan sem prijavljena pa sem komaj sedaj uspela prit sem gor. Torta uspela, sem se pa prav zezala s tem: Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta LEPO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:04:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Torta uspela, sem se pa prav zezala s tem: Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta čestitke galu, pa mamici tud .....vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:08:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kaj sta rihtala dons Jutri dobiš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 2.4.2009 23:09:20
|
|
|
|
gold fish
|
....sem utrujena...grem spat... nočka..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 7:50:00
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Torta uspela, sem se pa prav zezala s tem: Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta čestitke galu, pa mamici tud .....vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau mamica reeees si se prav lepo potrudila za svojega sinka! pa še eno za Galovih 6 mesecev od naju s Saro!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 7:53:47
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro! Zajtrk za vas No, vsaj zame mora biti danes bolj dieten. Včeraj smo se imeli kar preveč fino...danes pa tehtnica spet narobe kaže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 7:57:33
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vidim, da ni Meta nič napisala, kako lepo smo se imeli danes... je utrujena, verjetno zato.... Sprehod je bil sicer moker, ampak nas ni motilo... sej je samo voda... škoda, da ni videti, kako dežuje... ko na startu formule ena dobra slikica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 8:02:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Dobro jutro! Zajtrk za vas No, vsaj zame mora biti danes bolj dieten. Včeraj smo se imeli kar preveč fino...danes pa tehtnica spet narobe kaže Jutro! Tudi ta zgleda zelo mnjami. Tnx
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 8:02:20
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Dobro jutro! Zajtrk za vas No, vsaj zame mora biti danes bolj dieten. Včeraj smo se imeli kar preveč fino...danes pa tehtnica spet narobe kaže dobro jutro! mmmm dobro izgleda! tudi jaz moram danes malo bolj na izi... sem šla včeraj spet na aerobiko ampak sem domov prišla lačna ko pes in kakopak šla v hladilnik in se fajn najedla in sem seveda izničla tisto uro matranja in švicanja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 8:36:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ma saj ne morem verjet. Pikica se je zbudila 6.20, dala sem ji mleko, ga je popila, vmes ni mižala kot ponavadi, torej bila je budna, nato sem jo odložila v posteljo in šla nazaj spat...in frajerka še zmeraj spi . Jaz pa, osel, ravno danes prej vstanem, ker me je ena tečna sraka zbudila in nikakor nisem mogla nazaj zaspat. Kar se NIKOLI ne zgodi drugače. Ah ta Murphy...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 8:51:29
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Lara, ta tičeva masa mi je všeč zato, ker se z njo da zelo lepo oblikovat vse kar hočeš. Tudi barvat se da lepo. Pa dobra je tudi oz. meni je mogoče malo preveč sladka, tisti ki imajo pa sladko radi jim je pa dobra.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 3.4.2009 9:02:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer babike! Evo mene, cel dan sem prijavljena pa sem komaj sedaj uspela prit sem gor. Torta uspela, sem se pa prav zezala s tem: Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta Čestitke Galu in mamici za čudovito torto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 9:46:14
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, ko ste ravno pri hrani oz. kosilu. Kako pa kaj vaši otročaji meso jejo? Jaz sem ga moji zdaj že tretji dan zmiksala med zelenjavo, pa ji sploh ne gre. Še zelenjave noče več. Al pa poje max. 2 žlički. Ostale obroke, sadne, mlečne pa prav lepo je. Bom jutri poskušala z zelenjavo brez mesa. Prej jo je že prav lepo jedla, čeprav ji očitno sadje bolj leži. naš je lev po horoskopu...ma rad meso ....no zaenkrat je jedel kurjo in teletino..... mi2 bova zdej tud počas začele z meskom pa me zanima kako ga pripravite? kuhate v vodi/na pari al kako?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 9:54:42
|
|
|
|
amor real
|
glede mesa, smo mi že papcali zajca, konja, piščanca, tele.... najprej sem kupila za prvič v Italji od Melin že pripravljeno meso v kozarčku, sedaj mu pa kuham sama, najraje ima teletino in sicer jo skuham kar skupaj z zelenjavo in potem spasiram .... naš papca meso kot velik (je po tatiju) Mene pa zanima glede FLUOROVIH TABLETK Meni je zdravnica 1/4 napisala recept in naj začnem dajat po eno tabletko zvečer..... Čitam pa na forumu od med over net, da nekatere zdravnice ne predpisujejo sploh vel tega ?! Zdaj pa "snađi se druže" kaj boš naredil. Kako je pri vas? Ste jih dobile? Jih boste dajale vašim sončkom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:05:12
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo, da se še jaz javim. Začuda mi je kar hitro uspelo prebrat, kar ste včeraj napisale. - Alenka, jaz meso dušim, nato pa dodajam zelenjavo, odvisno, koliko časa kuhanja zahteva katera. Dušim pa na parih kapljicah olivnega olja in dolivam vodo. - Jazzy in Petra1978, prispela prva pošiljka copatkov. Ker gremo jutri na morje, jih bom razpošiljala v ponedeljek. Vama javim podrobnosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:06:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petra, res za torto. Jaz sem bolj take sorte.... imam telefonsko od slaščičarne sprevljeno . Edino bubiki za 1/2 leta sem jo sama naredila. Ta slikica treh vozičkov je tudi super so trojčki? Fluorove tabletke - ne predpisuje se jih več vsem otrokom, ampak samo tistim, ki so nagnjeni k zobni gnilobi. Tega pa zdaj P ne more rečt. Res gre tega ful ful malo v lekarni. Jaz sem rekla, da mu raje pustim, da kako pikico zobne paste poje (kar jo itak ), pa ima fluora več kot dovolj. S tabletkami pa ga ne bom zastrupljala (razen če bi bila res indikacija). Konec koncev je fluor tudi v vodovodni vodi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:08:51
|
|
|
|
*bubi*
|
, kako je bilo včeraj na kontroli? Mi smo bili danes pri P - bubika je boljše, še čez vikend ima zdravila. Bubi pa je slabše kot sem mislila . Saj ne rabim govorit, da je včeraj zvečer spet tak zakuhal P najbolj skrbi njegov kašelj. Drugače je čez dan dobro razpoložen. Saj bo, do praznikov bo ok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:12:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 - Jazzy in Petra1978, prispela prva pošiljka copatkov. Ker gremo jutri na morje, jih bom razpošiljala v ponedeljek. Vama javim podrobnosti. O super
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:13:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo bili danes pri P - bubika je boljše, še čez vikend ima zdravila. Bubi pa je slabše kot sem mislila . Saj ne rabim govorit, da je včeraj zvečer spet tak zakuhal P najbolj skrbi njegov kašelj. Drugače je čez dan dobro razpoložen. Saj bo, do praznikov bo ok Držimo pesti, da bo čimprej dobro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:14:35
|
|
|
|
*bubi*
|
No, sem hotela to napisat, da je naš izlet v LJ in potepanje preloženo za nedoločen čas Pa tak sem se veselila, da končno spoznam več septembrčkov in njihovih mamic.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:20:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 prispela prva pošiljka copatkov... mojih pikapok ni zraven?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:21:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo bili danes pri P - bubika je boljše, še čez vikend ima zdravila. Bubi pa je slabše kot sem mislila . Saj ne rabim govorit, da je včeraj zvečer spet tak zakuhal P najbolj skrbi njegov kašelj. Drugače je čez dan dobro razpoložen. Saj bo, do praznikov bo ok Držimo pesti, da bo čimprej dobro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:23:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, sem hotela to napisat, da je naš izlet v LJ in potepanje preloženo za nedoločen čas Pa tak sem se veselila, da končno spoznam več septembrčkov in njihovih mamic. saj bodo še priložnosti...ko bo še lepše vreme... mi smo prav srečne, da bomo še celo poletje z našimi sončki. sploh zdaj, ko smo že bolj mobilni in ko se naši že tako zanimajo za vse okoli njih. sploh si ne predstavljam, da bi rodila npr. maja in bi morala v službo ravno, ko bi se lepo vreme začelo. dobro smo splanirale, res!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld 3.4.2009 10:27:19
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 prispela prva pošiljka copatkov... mojih pikapok ni zraven? Veš da menda so sorry, pozabla povedat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?