|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
2.4.2009 23:04:01   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Vidim, da ni Meta nič napisala, kako lepo smo se imeli danes... je utrujena, verjetno zato.... user posted image

Sprehod je bil sicer moker, ampak nas ni motilo... sej je samo voda... škoda, da ni videti, kako dežuje...

user posted image

ko na startu formule enauser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
2.4.2009 23:04:36   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer babike!

Evo mene, cel dan sem prijavljena pa sem komaj sedaj uspela prit sem gor.
Torta uspela, sem se pa prav zezala s tem:

user posted image

user posted image

Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta user posted image user posted image user posted image

LEPO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
2.4.2009 23:04:47   
gold fish

user posted image

user posted image

Ja pa seveda čestitke mojemu malčku za pol leta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   čestitke galu, pa mamici tud

.....vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1428
2.4.2009 23:08:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

FIŠI - kaj sta rihtala dons

Jutri dobiš mail

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
2.4.2009 23:09:20   
gold fish
....sem utrujena...grem spat...

nočka..

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
3.4.2009 7:50:00   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image   čestitke galu, pa mamici tud

.....vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuser posted image

mamica reeees si se prav lepo potrudila za svojega sinka!  pa še eno user posted image za Galovih 6 mesecev od naju s Saro! 

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.4.2009 7:53:47   
Olivija*
Dobro jutro!

Zajtrk za vas
user posted image

No, vsaj zame mora biti danes bolj dieten. Včeraj smo se imeli kar preveč fino...danes pa tehtnica spet narobe kaže user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.4.2009 7:57:33   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Vidim, da ni Meta nič napisala, kako lepo smo se imeli danes... je utrujena, verjetno zato.... user posted image

Sprehod je bil sicer moker, ampak nas ni motilo... sej je samo voda... škoda, da ni videti, kako dežuje...

user posted image

ko na startu formule enauser posted image user posted image

user posted image  dobra slikica user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
3.4.2009 8:02:14   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Dobro jutro!

Zajtrk za vas
user posted image

No, vsaj zame mora biti danes bolj dieten. Včeraj smo se imeli kar preveč fino...danes pa tehtnica spet narobe kaže user posted image user posted image

Jutro!

Tudi ta zgleda zelo mnjami. Tnx user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
3.4.2009 8:02:20   
Alenka_

Dobro jutro!

Zajtrk za vas
user posted image

dobro jutro! mmmm dobro izgleda! tudi jaz moram danes malo bolj na izi... sem šla včeraj spet na aerobiko user posted image  ampak sem domov prišla lačna ko pes in kakopak šla v hladilnik in se fajn najedla user posted image  in sem seveda izničla tisto uro matranja in švicanja user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
3.4.2009 8:36:49   
Jazzy1
Ma saj ne morem verjet. Pikica se je zbudila 6.20, dala sem ji mleko, ga je popila, vmes ni mižala kot ponavadi, torej bila je budna, nato sem jo odložila v posteljo in šla nazaj spat...in frajerka še zmeraj spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa, osel, ravno danes prej vstanem, ker me je ena tečna sraka zbudila in nikakor nisem mogla nazaj zaspat. Kar se NIKOLI ne zgodi drugače.

Ah ta Murphy...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
3.4.2009 8:51:29   
petra1978
Dobro jutro!

Lara, ta tičeva user posted image  masa mi je všeč zato, ker se z njo da zelo lepo oblikovat vse kar hočeš. Tudi barvat se da lepo. Pa dobra je tudi oz. meni je mogoče malo preveč sladka, tisti ki imajo pa sladko radi jim je pa dobra.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
3.4.2009 9:02:17   
pf

Čer babike!

Evo mene, cel dan sem prijavljena pa sem komaj sedaj uspela prit sem gor.

user posted image

user posted image

Čestitke Galu in mamici za čudovito torto.

Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.deld
3.4.2009 9:46:14   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Ojla,
ko ste ravno pri hrani oz. kosilu. Kako pa kaj vaši otročaji meso jejo? Jaz sem ga moji zdaj že tretji dan zmiksala med zelenjavo, pa ji sploh ne gre. Še zelenjave noče več. Al pa poje max. 2 žlički. Ostale obroke, sadne, mlečne pa prav lepo je. Bom jutri poskušala z zelenjavo brez mesa. Prej jo je že prav lepo jedla, čeprav ji očitno sadje bolj leži.

naš je lev po horoskopu...ma rad mesouser posted image ....no zaenkrat je jedel kurjo in teletino.....user posted image

mi2 bova zdej tud počas začele z meskom pa me zanima kako ga pripravite? kuhate v vodi/na pari al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 1439
3.4.2009 9:54:42   
amor real
glede mesa, smo mi že papcali zajca, konja, piščanca, tele.... najprej sem kupila za prvič v Italji od Melin že pripravljeno meso v kozarčku, sedaj mu pa kuham sama, najraje ima teletino in sicer jo skuham kar skupaj z zelenjavo in potem spasiram .... naš papca meso kot velik (je po tatiju) user posted image

Mene pa zanima glede FLUOROVIH TABLETK

Meni je zdravnica 1/4 napisala recept in naj začnem dajat po eno tabletko zvečer..... Čitam pa na forumu od med over net, da nekatere zdravnice ne predpisujejo sploh vel tega ?! Zdaj pa "snađi se druže" kaj boš naredil. Kako je pri vas? Ste jih dobile? Jih boste dajale vašim sončkom?

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
3.4.2009 10:05:12   
Čarli08
Evo, da se še jaz javim. Začuda mi je kar hitro uspelo prebrat, kar ste včeraj napisale.

- Alenka, jaz meso dušim, nato pa dodajam zelenjavo, odvisno, koliko časa kuhanja zahteva katera. Dušim pa na parih kapljicah olivnega olja in dolivam vodo.

- Jazzy in Petra1978, prispela prva pošiljka copatkov. Ker gremo jutri na morje, jih bom razpošiljala v ponedeljek. Vama javim podrobnosti.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
3.4.2009 10:06:07   
*bubi*
Dobro jutro!

Petra, res user posted image user posted image user posted image  za torto. Jaz sem bolj take sorte.... imam telefonsko od slaščičarne sprevljeno user posted image . Edino bubiki za 1/2 leta sem jo sama naredila. user posted image

Ta slikica treh vozičkov je tudi super user posted image user posted image user posted image  so trojčki? user posted image user posted image user posted image

Fluorove tabletke - ne predpisuje se jih več vsem otrokom, ampak samo tistim, ki so nagnjeni k zobni gnilobi. Tega pa zdaj P ne more rečt. Res gre tega ful ful malo v lekarni.

Jaz sem rekla, da mu raje pustim, da kako pikico zobne paste poje (kar jo itak user posted image ), pa ima fluora več kot dovolj. S tabletkami pa ga ne bom zastrupljala (razen če bi bila res indikacija). Konec koncev je fluor tudi v vodovodni vodi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
3.4.2009 10:08:51   
*bubi*
user posted image , kako je bilo včeraj na kontroli?

Mi smo bili danes pri P - bubika je boljše, še čez vikend ima zdravila. Bubi pa je slabše kot sem mislila user posted image . Saj ne rabim govorit, da je včeraj zvečer spet tak zakuhal user posted image   P najbolj skrbi njegov kašelj. Drugače je čez dan dobro razpoložen. Saj bo, do praznikov bo ok user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
3.4.2009 10:12:40   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

- Jazzy in Petra1978, prispela prva pošiljka copatkov. Ker gremo jutri na morje, jih bom razpošiljala v ponedeljek. Vama javim podrobnosti.

O super user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
3.4.2009 10:13:51   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi smo bili danes pri P - bubika je boljše, še čez vikend ima zdravila. Bubi pa je slabše kot sem mislila user posted image . Saj ne rabim govorit, da je včeraj zvečer spet tak zakuhal user posted image   P najbolj skrbi njegov kašelj. Drugače je čez dan dobro razpoložen. Saj bo, do praznikov bo ok user posted image

Držimo pesti, da bo čimprej dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
3.4.2009 10:14:35   
*bubi*
No, sem hotela to napisat, da je naš izlet v LJ in potepanje preloženo za nedoločen čas user posted image

Pa tak sem se veselila, da končno spoznam več septembrčkov in njihovih mamic. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
3.4.2009 10:20:24   
Olivija*

prispela prva pošiljka copatkov...

mojih pikapok ni zraven? user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
3.4.2009 10:21:07   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Držimo pesti, da bo čimprej dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
3.4.2009 10:23:29   
Olivija*

No, sem hotela to napisat, da je naš izlet v LJ in potepanje preloženo za nedoločen čas user posted image

Pa tak sem se veselila, da končno spoznam več septembrčkov in njihovih mamic. user posted image

saj bodo še priložnosti...ko bo še lepše vreme...

mi smo prav srečne, da bomo še celo poletje z našimi sončki. sploh zdaj, ko smo že bolj mobilni in ko se naši user posted image že tako zanimajo za vse okoli njih. sploh si ne predstavljam, da bi rodila npr. maja in bi morala v službo ravno, ko bi se lepo vreme začelo. dobro smo splanirale, res!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
3.4.2009 10:27:19   
Čarli08

prispela prva pošiljka copatkov...

mojih pikapok ni zraven? user posted image

Veš da menda so user posted image  sorry, pozabla povedat

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?