pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dobro jutro tudi vam!!! sej verjetno se ne bi smela pritoževat, popolnoma podpiram, da imajo prednost tisti otročki, ki si to res zaslužijo in tisti starši, ki so res samohranilci in ne le na papirju; ampak, da pa so nekateri "socialni problem", po otročka pa v vrtec pridejo z najnovejšimi bmw-ji ipd. zakaj bi si kak otrok bolj zaslužil vrtec kot tvoj? Vsi otroci si zaslužijo. Jaz grem bubiko drug teden vpisat, nimam možnosti domačega varstva. Pa tudi če bi jo imela, bi šla bubika v vrtec, ker babica še kako prav pride ob izrednih razmerah. Če bi pa že itak pazila na otroke, bi jo težko prosila še za popoldan. olivija, če je velika verjetnost, da vrtca ne boš dobila, je pametno, da jo vseeno vpišeš, ker imaš drugo leto prednost zaradi zavrnitve Če pa slučajno dobiš, pa tudi ni nič narobe se podpišem - vsi otroci si zaslužijo vrtec ja imata čisto prav, sem se narobe izrazila vem da si čisto vsak otroček zasluži vrtec, tudi moja bejba! sem pa fuuuuuul jezna na tiste, ki z raznimi vezami in z raznim nategovanjem pridejo na prednostno listo in imajo neupravičeno več pik kakor mi! če že imajo te kriterije za vstop v vrtec, naj jih vsaj bolj dodelajo in naj bo več kriterijev kot le teh par nanizanih na polovico A4 formata... zdej vre jeza iz mene... sej se bom kmal pomirila in dojela, da v Sloveniji pač tako je... nič ne bo drugače, če se bom tle neki jezila in še vas obremenjevala s tem. grem si en kofi skuhat pa mal na balkon ohladit glavo.. Pod tole se jaz podpišem. Sploh pod prvi odstavek. Ali gre v vrtec, ali ne gre, ne pa kar nekaj.
|