|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
2.4.2009 7:52:53   
_melody_
Danes pa (upam) bom jaz prva. Jutro user posted image !!

Dajte malo več energije od sebe in božajte bušijeuser posted image ...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
2.4.2009 8:19:27   
Anonimen
jutro!
no glede poroda v vodi,res je da tam piše tko pa vse to da rodiš v vodi sam ni to to,ti si v vodi k je pa dete za vn spravit si pa ti lepo na suhem.
malinca ne skrbet glede kilc jaz sem se pri prvem zredila okol 23 kil in verjemi da ni mal to pa mi ni nič omenila,glede otekanja nog pa predlagam velik sadja k pomaga ful,no sam da bo poletje pa se bomo basale z lubenicam pa bomo skoz na wc-juuser posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
2.4.2009 8:39:40   
baby blue
jutro user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
2.4.2009 8:53:44   
planinc1978
dobro jutrouser posted image

Danes je spet deževno in prav zaspano. Sem se zjutraj komaj skobacala s tople postelje.

yenny- tudi jaz imam kar precej visoko dipotrijo, na enem očesu -11 na drugem  -7 in sem bila v prvi nosečnosti pri dveh okulistih za mnenje ali naj bo porod naraven ali s pomočjo CR. Oba sta mi zatrjevala da ne bo problemov z naravnim, le ob potiskanju sem mogla imeti skoz oči zaprte - to jih imaš pa itakuser posted image . Skratka z mojimi očmi je bilo po porodu vse ok res pa je, da sem  jih potem še kakšen teden  čuvala in nisem gledala nič tv, računalnika, nisem nič brala...tako bolj preventivno.

dolenjka ti si imela EA, dej mi povej prosim kdaj ti jo naštimajo, nekje sredi popadkov, ne? kako to kaj izgleda? Jaz sem v prvo rodila brez nje z umetnimi popadki in me je na koncu že kr bolelo, tok da sedaj razmišljam o EA. Rodila bom pa v LJ, prvič (imam misatenijo gravis in  me imajo tam bolj na oku, pa še izkušnje imajo s tem)

majra oj a potem sva z istega konca, si belokranjkauser posted image . Ja glede mojih let pa si zadela, sodeč po mojem niku, sicer sem februarska in tako imam že zraven trojke enkouser posted image . Dej se mi oglasi na ZS, mogoče se celo poznava.

Ekola punce, morm it mal delat, čeprav se mi nekak ne ljubi in bom lihkar na stolu zaspalauser posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
2.4.2009 8:55:19   
Bety11
Dobro jutro...

VilaMalina...Ne sekiraj se zaradi kg....Jaz tudi verjamem, da je voda, saj sama vidiš, da ti zatekajo noge in to je dokaz....Počivaj malo več v ležečem položaju in istočasno migaj s prsti...TO spodbuja ledvice, da delajo bolj intenzivno....Naslednjič imaš MF in boš uživala...

EA...Jaz sem rodila 3x brez in tudi tokrat bom tako...Bolelo me ni in če me je, sem pozabila... OB hudih bolečinah se telo brani na ta način, da izloča več hormona, ki bolečino izniči in čutiš ugodje....Ko porod mine, je pri meni tega hormona ugodja toliko, da se vedno polčutim, kot zadeta...Tretji otrok je tehtaj 4,5 kg in sem babico presenetila s porodom, da si še rokavic ni dala gor...user posted image ...Vse je šlo presenetljivo hitro...Rodila sem vse 3 v PO in tega korenjaka bomo tudi tam. To je moja porodnišnica, za katero so mi od plače trgali 2 leti samoprispevek. To so bili zlati časi. Vse smo imeli in bili zadovoljni....user posted image

Otrok....Jaz vem, da se v zadnjem mesecu otrok samo redi (na teden pridobi 200 gramov) in od naše prehrane je odvisno, ali bo na sebi imel tudi večje količine zaščitnega vernixa (to je tista bela maščoba, ki jo vidite po TV)...In sem prav uživala v hrani zadnji mesec. Mogoče je to razlog, da je otročiček kar zdrsnil ven. (Nikoli nisem bila šivana, rezana....)

Bolniška...Upam, da ste seznanjene tiste, ki ste na bolniški, da za bolniško, ki traja 3 mesece neprekinjeno dobiš od svojega delodajalca še eno plačo, kot nadomestilo izgubljenega dohodka!!! Za to pravico vprašajte sindikat, ki se je zavzel za to in vam to tudi zagotavlja.

Razpoloženje...Jaz sem vam že jamrala, da sem postala nestrpna v nosečnosti....In zdaj sem se malo umirila.....Je pa tudi res, da se držim bolj doma in uživam v družbi s seboj....Kar paše mi ta mir in da me drugi ne obremenjujejo s svojimi težavami in vprašanji....To pa zopet ni ravno OK, kaj ne?!user posted image user posted image user posted image

Depresija o kateri ste pisale..user posted image ..Kaj pa vem, kaj naj napišem. Nismo popolni in tudi to se dogaja. Jaz imam pa drug problem, ko moja psiha gre v drugo skrajnost, in sicer, imam otroka preveč rada. Nič mi ni težko za njega narediti in potem zanemarjam prijatelje, moža.... To me drži cele dve leti....In zelo sem posesivna. Jaz skrbim za otroka in drugi so samo opazovalci od daleč...user posted image user posted image user posted image ....

Larilu....Jaz upam, navijam in verjamem, da se bo tvoj otročiček rodil v 38.tednu nosečnosti, čeprav imaš te težave, ki so kar resne....Moj drugi otrok se je tudi vgnezdil zelo nizko in so se zdravniki bali, da bo posteljica prerasla ustje maternice...Potem se je dvignila in je bilo vse OK...

Če vas tišči v trebuhu, boli, ščipa, zategava.....je najboljše, da počivate....Vsaj jaz tako naredim in se vse umiri.....

Nove dobrodošle....user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
2.4.2009 9:04:09   
veselka
laruli, torej, v porodnišnici osebje laže in zavaja? bila sem tam osebno in so mi rekli, da je to stvar odločitve vsake posameznice če rodi v vodi ali ne, v kolikor je vse ok. enako so povedali v šoli za starše. ne sklicujem se na to kar piše na njihovi spletni strani.

drugače pa, kako ste kej? jaz sem že ves teden čista koma. spat grem praktično po službi in spim do službe user posted image .

< Sporočilo je popravil veselka -- 2.4.2009 9:07:40 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.4.2009 9:04:53   
Erdbeere
Dobro jutro po dolgem času tudi od mene. Sej berem vas stalno samo pisat ni bilo časa, zdej pa bo bolje...so bilance mimo user posted image user posted image

Pri meni nič novega, energija se počasi vrača, edin še možka moram porihtat pa bo vse ok user posted image

Drugače pa dobrodošla Planinc...hehe kje se srečava....bojo najini junijčki dobili bratce/sestrice septembrčke  user posted image user posted image  Pa vidim, da boš v Lj rodila, mogoče bova pa celo skupaj user posted image

Jaz imam tudi dioptrijo in sicer na enem očesu -1,75 na drugem pa -6 pa mi zaenkrat niso še nič rekli, bom pač fajn mižala, tako kot že 2x.

AHa pišete tudi o vrstah porodov. Jaz bom kr lepo v LJ rodila brez EA, sej bom dobila pasjo masko....tko prav moj, k morš tist plin vdihavat...je kr fajn tisto, vsaj meni pomaga, pa tud dva lepa poroda imam za seboj, tako da kaj drugega sploh ne razmišljam.

Ja nič, bo treba še mal delat.

Lepo se imejte do naslednjič.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.4.2009 9:06:18   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Bolniška...Upam, da ste seznanjene tiste, ki ste na bolniški, da za bolniško, ki traja 3 mesece neprekinjeno dobiš od svojega delodajalca še eno plačo, kot nadomestilo izgubljenega dohodka!!! Za to pravico vprašajte sindikat, ki se je zavzel za to in vam to tudi zagotavlja.

to drzi samo za javni sektor pa se tam ne zagotavljajo vedno

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
2.4.2009 9:07:54   
Bety11
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Aprilčice vabijo na zark....

uffffffffff....Grem nazaj za mizo....ponovno na zajtrk...user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
2.4.2009 9:12:43   
sontschica
dobro jutro user posted image

včeraj se mi res ni dalo nič pisat, sem vas pa redno prebirala v teh zanimivih debatah.

glede porodnišnice bom jaz rodila kar v Trbovljah, je najbližje pa tudi pozitivne izkušnje drugih so v veliko pomoč pri tej odločitvi.

najbrž bom rodila kar po naravni poti, brez EA ali ulitve. imam kar velik prag bolečine, tako da upam da me user posted image ne bo preveč namatral in da bo šel čimprej ven.

larilu, tudi jaz ti želim, da tvoj user posted image ostane vsaj do 37. tedna v tvojem bušiju in da bo vse  v redu.

Planinc1978 dobrodošla med nami user posted image user posted image .

vila MaLiNa nič se sekirat zaradi kil, sploh če se ti nikjer ne pozna (ne mislim bušija). po porodu bo šlo vse dol.user posted image user posted image user posted image verjetno je res voda, ki se nabira v tebi.

glede dioptrije in oči ne morem nič komentirat, ker je z mojimi zaenkrat vse v redu (moram hitro potrkat na les)user posted image user posted image user posted image user posted image

tolk zaenkrat...lep dan želim

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
2.4.2009 9:14:53   
sontschica
Betty11 kakšen zajtrk ufffff, če bi vse to pojedla vsak dan, bi se ziher zredila za 30kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
2.4.2009 9:15:02   
altaja
Bety11: ti si pa res zakon. Tvoje poste rada prebiram... polna koristnih nasvetov. To k praviš da si ful zaščitniška...tega je mene kar mejčkeno strah. Se mi zdi da bom jst tud ena mama medvedka k bo kr napadla če se bo kdo kej preveč okrog mojga otroka smukal. Pa ne da bi partnerja odrivala, vse ostale. Bolj v smislu mi trije in nihče drug pa dajte nam mir....kar pa tud ni preveč uredu. Mah bomo vidl, eno zdravo mero bo treba najdt pa bo.  Sicer nisem glih stručko za te stvari, ampak vseeno...a si mogoče rakica po horoskopu?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.4.2009 9:15:18   
Erdbeere
u Bety hvala za tako obilčen in dober zajtrk, sej bo res počasi čas za malico user posted image  sam ne bo tok dobra, kot ta na sliki user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.4.2009 9:19:02   
Erdbeere
evo sem se spomnila, jaz previjam kar v otroški sobi...imam veliko previjalno s tremi predali in 3 policami pa je super, vse stvari so notri, vodo pa pač prinesem v kotličku (10l) pa ga lahko kar notri namočiš, če je do vratu usran user posted image  pri meni sta oba ful uzivala v tem.

Kar se pa ostale opreme tiče, moram pa kupit samo nov vozek, ampak imam že ogledanega.....poceni pa meni se zdi fullllll vredu, baby boom al neki tazga, stane pa tam nekje 250€ s košaro. user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.4.2009 9:25:19   
*kinnie*
Dobro jutro še od meneuser posted image

Kako ste kaj?

Jaz sem danes čisto neprespana, smo imeli nočne selitve otrok v najino posteljo. Ta večja je nekaj sanjala....pa ni bilo miru, dokler ni prišla spat k meni...posledično sem bila brez vzglavnika, odeje,...eh postelje nasploh....sem komaj čakala, da je šel dragi na šiht, da sem se zvalila v njegovo postejo

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.4.2009 9:26:47   
mancag
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.4.2009 9:33:09   
baby blue
uuuuu kakšen zajtrk Bety11... so se mi kar sline pocedile tako da grem na zajtrk oziroma malico user posted image

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.4.2009 9:35:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

laruli, torej, v porodnišnici osebje laže in zavaja? bila sem tam osebno in so mi rekli, da je to stvar odločitve vsake posameznice če rodi v vodi ali ne, v kolikor je vse ok. enako so povedali v šoli za starše. ne sklicujem se na to kar piše na njihovi spletni strani.

drugače pa, kako ste kej? jaz sem že ves teden čista koma. spat grem praktično po službi in spim do službe user posted image .

ne glej jaz sam povem tist kar vem,kolegice ki so šle tja in se pozanimat pa k so tud rodile potem niso dobile tistga kar so se zmenile in potem so bile razočaraneuser posted image če boš šla tja potem se dogovori pa naj magar kaj podpišejo da imaš nekaj s čimer si lahko zagotoviš kar hočeš.jaz zdej ne bom nobenga obsojala ali karkoli sam povem kako je bilo pri kolegicah potem je pa to čist vaša odločitevuser posted image

Betty
uff kolk ti dražiš s temi jagodami pa uff raj ne začnem govort se mi bogo preveč sline cedileuser posted image
punce hvala jaz tud upam da bo čim dlje dete ostalo na toplemuser posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.4.2009 9:39:18   
planinc1978
oho Erdbeere, kje se najdeva spetuser posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče se pa res srečava še v porodnišnici.

Bety11
  u madona to pa je zajtrk, si mi lušte naredila po marsičem navedenim gor...

Življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.4.2009 9:44:35   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Špikanje...mene tudi vse nekaj špika, zateguje, zaboli, da vidim vse zvezde, da o bolečem boku med spanjem niti ne govorim, križ...skratka, kot da bi bila stara 80 let. Se pa ne spomnem kako je bilo prvič....so ostali samo lepi spomini

U jaaa... na to sem pa čisto pozabilauser posted image  Jz bom kar v sede spala.user posted image

jutro

punce imam recept user posted image
mene je bok bolel čez cel dan od tega spanja, in sem šla ponoči lepo v dnevno spat, povšter sem si dala visoko, da sem skoraj že sedela zraven, pod kolena še en povšter in sem spala ko nglček ...zbudila sem se brez bolečin, skoraj tako kot na dormeuuser posted image , danes ponovim, da vidim, če naslednji dan tudi deluje.

MANCAG, h kateri ginekologinji pa hodiš?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
2.4.2009 9:53:23   
vila MaLiNa
Hojla punceuser posted image

Joj Bety ti si pa res naredila lušte s tem zajtrkomuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
2.4.2009 10:03:58   
vila MaLiNa
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED    SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image       ?.?.      
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     04.05.MF
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )     24.04. MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF 
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     04.05. MF
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     07.05. (MF)
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     22.04. MF
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    08.05. MF
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   16.04.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    16.04. MF  

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    21.04. MF 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    10.04. 
JaLuca (32)             (3.user posted image , 2.user posted image    ?.?. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    20.04. MF 
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   08.04.  
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  04.05. MF 
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     20.04.   

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )     07.04.
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     06.04.
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )      27.05. MF

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      03.04.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      23.04.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       04.05.

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )       17.04.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     07.05.
mancag (29)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.   . user posted image

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        15.04. 
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )       24.04.  user posted image

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
91
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3797
    2.4.2009 10:11:29   
    mancag
    HaY!

BARIKA: Jaz hodim g. Goranu Cvitanu . Je ful vredu. Vse se, da z njim zmenit.user posted image user posted image user posted image
    BETY : (ful dober zajtrrk)user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3798
    2.4.2009 10:14:18   
    vila MaLiNa
    No pa sem malo posodobila naš seznam. Nas je pa velikouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Dobro jutro...

VilaMalina...Ne sekiraj se zaradi kg....Jaz tudi verjamem, da je voda, saj sama vidiš, da ti zatekajo noge in to je dokaz....Počivaj malo več v ležečem položaju in istočasno migaj s prsti...TO spodbuja ledvice, da delajo bolj intenzivno....Naslednjič imaš MF in boš uživala...

Hvala Bety za nasvet. Sem slišala, da pri izločanju vode pomaga peteršilj ali pa brezov čaj - poznaš kaj, če je to res? Mi je ginekolog rekel, da če hodim premalo na WC, da popijem premalo vode, ampak je rekel, da je voda vredu, tako da to ni to... Komaj čakam, da bo malo lepše vreme, da bom hodila na sprehode. Imam že dosti tega dežjauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

vila MaLiNa nič se sekirat zaradi kil, sploh če se ti nikjer ne pozna (ne mislim bušija). po porodu bo šlo vse dol.user posted image user posted image user posted image verjetno je res voda, ki se nabira v tebi.

glede dioptrije in oči ne morem nič komentirat, ker je z mojimi zaenkrat vse v redu (moram hitro potrkat na les)user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za spodbudouser posted image . Glede tega moram pa tudi jaz na les trkatiuser posted image  Joj punce.... tiste, ki imate probleme s tem, upam da se bo vse dobro izteklouser posted image  In sončica... kako napredujejo puzzli?

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Bety11: ti si pa res zakon. Tvoje poste rada prebiram... polna koristnih nasvetov. To k praviš da si ful zaščitniška...tega je mene kar mejčkeno strah. Se mi zdi da bom jst tud ena mama medvedka k bo kr napadla če se bo kdo kej preveč okrog mojga otroka smukal. Pa ne da bi partnerja odrivala, vse ostale. Bolj v smislu mi trije in nihče drug pa dajte nam mir....kar pa tud ni preveč uredu. Mah bomo vidl, eno zdravo mero bo treba najdt pa bo.  Sicer nisem glih stručko za te stvari, ampak vseeno...a si mogoče rakica po horoskopu?

Se podpišem pod tale post!

Larilu tudi tebi hvala za nasvet, sadja in zdelenjave že zdaj ogromno pojem. Najbrž se samo premalo migam, pa veliko večino sedim. Sama sem imela na NS tudi nizkoležečo posteljico, ampak se je hvala bogu že dvignilauser posted image  Zdej je že blizu popka. Upam, da bo pri tebi tudi tako, drugače pa zdržita čim dljeuser posted image Kako si pa potem s službo zrihtala? Je šlo gladko?

No pridne bodite čvekice moje...

Neposredna povezava do sporočila: 3799
    2.4.2009 10:47:18   
    _melody_
    Pupe, samo če imaš nizko ležečo posteljico te opozorijo? Meni na NS ni nič rekla, in to potem verjetno pomeni da je okuser posted image

Se opravičujem, če je glubo vprašanje, samo zanima me kako je s tem...

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

baby
    cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!