|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
1.4.2009 7:51:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Kinnie, kaj pa študiraš?

eh jaz imam že en fax, samo iz te smeri v sloveniji ni podiplomca....zadaj sem šla delat še en fax na FOV, da si mal povečam možnosti zaposlitve, ker pri nas v službi je user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
1.4.2009 7:54:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

barika ful je dobra tvoja previjalna "omara".user posted image user posted image user posted image user posted image sam nekaj me zanima - a če se ti slučajno pokvari pralni stroj, a se da to snet dol?

ja, se da dol. smo že sporbaluser posted image , pa tudi težka ni. aja, je pa narejeno tako, da je pralni stroj za prb. 20 cm oddaljen od stene, pa na mojo višino je nareto. Gor imam pa taveliko previjalno blazino.

< Sporočilo je popravil barika -- 1.4.2009 7:55:43 >

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
1.4.2009 8:05:56   
baby blue
dobro jutro

spet nas spremlja slabo vreme in dež ampak tako je pač aprilsko vreme user posted image

barika zelo zanimivo tole s previjalno mizo in praktično pa enostavno

midva sva šla včeraj gledat v BC za vozičke... čisto nič nama ni bilo všeč.. pa bodoča babica je bla zraven pa smo bili kar istega mnenja tako da se bomo čez kak mesec ali dva kar v avstrijo zapeljai... pravijo da so tudi cenejši pa več izbire imajo... bomo videli... drugače pa komaj čakam... včeraj sploh iz trgovine nisem hotela čeprav v BC nimajo toliko izbire oblačil...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
1.4.2009 8:07:04   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Da malo pokomentiram...

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kepica ane kako kar onemiš ko slišiš bitje srčka... midva sva se kar nasmihala kot bi padla v tranc... prav lep pomirjajoč zvok je

ja baby blueuser posted image  To je res nekaj čudovitega. Veš kaj me samo skrbi. Ko peljem AS po koži se mi zdi, kot bi me nekaj rukalo (ker je zgleda baterija povezana s tisto sondo). Ima še katera tak občutek? Meni se zdi, kot bi mali bil takrat bolj živahen, kot takrat, ko ga ne poslušam in me skrbi, da ni to kaj škodljivouser posted image

Spol tudi mene mika, da bi vedela, kaj smo pridelali, pa imam rada presenečenja, tako, da bova počakala kar do rojstvauser posted image  

Jaz sem pa zelo razdražljiva in natančnauser posted image  Sem opazila, da me veliko stvari razkuri, ki jih prej sploh opazila nisem. Pa mali mi dostikrat stopi na živec, in eksplodiram, da je joj. Me včasih kar malo čudno gledauser posted image  Mi je pa zadnjič enkrat rekel, ko sem nekaj vpila, da se bo dojenček ustrašil, da moram potiho govorituser posted image user posted image user posted image

jullie si omenila, da se na začetku ne uporablja robčkov za ritko. Povem svoje izkušnje. V porodnišnici smo uporabljali robčke, ko ap sem prišla domov, sem seveda upoštevala nasvete mnogih in uporabila vodo in tetra pleničko in ritko lepo umivala. In smo pokasirali takšno vnetje, da je jojuser posted image  Pediater mi je potem rekel, da je voda super sredstvo za razmnoževanje bakterij in naj tega ne delam, ampak naj lepo uporabljam robčke. Manj dela in kompliciranja pa še manj možnosti za vnetje. Tako da tokrat samo še robčki in nič drugega. Nežna koža gor ali dol, mi smo vnetje komaj pozdraviliuser posted image

Sobice so tele svetovne ampak mi smo pri prvem gledali, da jo bo lahko čim dlje imel in sva kupila mladinsko sobo s posteljo 140x200, pisalno mizo (na katero sem dala previjalno podlogo) in omarami za knjige ter eno veliko omaro za obleke. Super je in dolgo jo bo lahko imel. Barve sten in ostale dekoracije pa prilagajamo sproti glede na trenuten navdihuser posted image

Za dojenčka sobica je še v delu in še ne vemo, kako bo, ker je manj denarja, kot ga je bilo pri prvem. Previjalno sem kupila rabljeno, je velika, s predali, posteljica bo nova, rabimo samo še eno omaro in smo zmagali.
Voziček pa tudi že čaka. Imamo pa Quinny Freestyle 3xl v modri barvi z lupinico in košaro.

Včeraj sem malo brala revijo Ona in sem se zdejle spomnila na članek o matičnih celicah. Se katera odloča v tej smeri, da bi jih shranila? Jaz bi jih, pa je tako dragouser posted image

Kaj pa EA. Bo katera rodila s to pomočjo lajšanja bolečin?

Aja...in kje boste rodile? Da vidim, če bom katero srečala v porodnišniciuser posted image  Jaz bom rodila na Jesenicah.

Dovolj za enkratuser posted image  Grem delat..se še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
1.4.2009 8:11:22   
baby blue
jst se odločam za EA in mislim da bo pri tem kar ostalo... drugače bom pa rodila na Jesnicah... user posted image mam čisto blizu user posted image user posted image

jst sm pa o teh matičnih celicah prebirala v reviji nosečnost user posted image ena kolegica dela tam kjer tiskajo in izdajajo te revije pa me kar zalga user posted image tako da branja še pa še... user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
1.4.2009 8:17:55   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Včeraj sem malo brala revijo Ona in sem se zdejle spomnila na članek o matičnih celicah. Se katera odloča v tej smeri, da bi jih shranila? Jaz bi jih, pa je tako dragouser posted image

Jaz jih ne bom shranila...je preveč drago, pa preveč nedorečenega....mal sem prebirala odgovore od dr. Pušenjaka....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
1.4.2009 8:19:12   
_melody_
Jutrooooooo...

Logi1 jaz tudi moram hodit vsako leto dvakrat na kontrolo. In tako kot si ti rekla, meni se tudi bliska. Samo, da je meni moj okolist rekel, da bo po operaciji prenehalo. In, ker sem imela navodilo, da če se mi bo po posegu še kar bliskalo, moram nemudoma na pregled. In jaz vsa panična letim nazaj in vse ok. Pravi, da bi moglo nehat... Očitno ne bo tako kot ti praviš. Kaj pa, če mi ne bodo dali potrdila za CR, a misliš da bi lahko bilo ful nevarno za moje oči, če bi šli naravno??

ja.lo09 na žalost nisem dobila G in tudi tam nisem mogla iti zaradi službene obveznosti. Potem pop se je HB umirilo, je potem ta zelenkasta sluz kar izginila. Upam, da je ne zagledam več, ker imam že poln kufer teh vnetij in srbečice. A nisi ti imela včeraj popoldan pregled pri G, al sem te zamenjala? Tud jaz držim pestke za vse nas, ki imamo težave z izcedki user posted image .

barika super ste to izvedli. Ful se mi dopade!user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
1.4.2009 8:23:32   
*kinnie*

Aja...in kje boste rodile? Da vidim, če bom katero srečala v porodnišniciuser posted image  Jaz bom rodila na Jesenicah.

Jaz ne bom vzela EA,...
No, v prvo sem imela posvet z anasteziologom, tako da bi imela možnost vzet EA, če bi bila kriza....pa za EA ni bilo časa ne v prvo ne v drugo, mi je rekla babica, preden bo anasteziolog tu, boste vi že rodilauser posted image user posted image user posted image

Rodila bom pa na Jesenicah, si sicer malo pred mano,....mogoče se pa vseeno srečavauser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
1.4.2009 8:27:19   
Bety11
Dobro jutro....

Danes so se žabe zbudile in skačejo čez cesto, pa mravlje izbirajo kraljico....Torej, konec je z zimo definitivno in pomlad je ta prava prišla....user posted image

Berem vas in pojma nimam, kaj naj odgovorim na vse to...user posted image user posted image

Vid in oči imam zaenkrat brezhibne. Na sistematskem, pred pol leta so mi potrdili, da se mi vid ni poslabšal niti za 1%....Spomnim pa se, da sem po vsakem porodu imela zenice mooočno razširjene 40 dni in sem upoštevala nasvet iz takratne materinske šole, da 2 meseca po porodu ne smem brati, pisati, gledati TV, kvačkati.....nič.....Oči morajo počivati, če hočem ohraniti to, kar že imam....In, ni hudič, zgleda, da to tudi drži....Še vedno vidim odlično na daleč in od blizu...Skratka, s tem nimam težav in težko sodelujem pri teh debatah....

Povijalna mizica...hmmmm. ....Barika ima pametno narejen dodatek na pralnem stroju...To bom svojemu pokazala...Samo, meni se ne da hoditi tja, v kopalinico samo zaradi povijanja, pa še ne vem, če je vedno toplo i primerno za otroka...
Jaz sem vedno dala na kavč dekico, čez brisačo, se vsedla zraven otroka (da hrbtenica ne trpi) in veselo povijala.....Pa še igrala sem se z otrokom vmes, ga žgečkala, masirala.....Tako, da previjanje nikoli ni bilo smrdljivo in grdo opravilo.
Robčki....S tem pa sem imela slabe izkušnje. Če so se pojavili mozoljčki, se jih nisi rešil....In tako je topla voda in tekoče milo bilo in ostalo najboljša rešitev......Pa nisem imela nikoli pri otrocih rdeče ritke, verjetno prav zaradi rednega umivanja pod tekočo vodo....Ne vem..user posted image

Izcedki iz nožnice.....So nadležni....Vedno pomenijo okužbo v manjši ali hujši obliki....In nasvet zdravnika je, da pijemo več kislega mleka in jemo čimmanj sladkih živil. Jaz si po umivanju zunanji del spolovila vedno mažem s mastnimi kremami, še najboljša je navadna univerzalna krema iz Mercatorja, brez vseh dodatkov....Po kmečko, pa vendar deluje...user posted image user posted image user posted image

Ta dež me je čisto uspaval...user posted image .Stanovanje imam zelo zaprašeno, zanemarjeno....In moram začeti generalke delati, ni kaj....Pozna se, da sem zadnje čase bolj počivala....

Skoraj na polovici nosečnosti smo ženske, manj ali pa več....Še trikrat na pregled in porodniška.....Pa sem mislila, da bom ne vem kaj počela v tej nosečnosti, uživala in da bo čas počasi lezel naprej......Pa ni tako...Položnice, pregledi, izvidi...in mesec izgine....

Sončka v vaša srčka pošiljam in želim uspešne preglede...

LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
1.4.2009 8:29:43   
Anonimen
jutro!dans sva pa s tamalim skor zaspala za v vrtec no sej skor po dveh letiih je že cajt da mi tamal spi tok cajta ane?boljš bi pa še bilo če bi jaz tud lahk spalauser posted image
barika ful super previjalnauser posted image
EA jaz bom kr brez tko k pri ta prvem,k če ti zadane živec al pa kej te potem še tist boli al pa še kej hujšga tko da bo kr šlo naravno brez vsega,no razen mrzlih obkladkov k jih bo moj mi daju k to mi je še najbolj pomagaluser posted image
rodila bom pa v ljubljan,da če bo kej narobe bodo vse mel tam poštiman in to je touser posted image
kepica k si omenila razdražljiva pa to,jaz sm po porodu sam še bolj pasja postala pa že prej nisem bila mirna dušica k bi vse požrla,zdej pa sam da mi kdo reče kdo čez tamalga al pa kej že lajam in po potrebi ugriznemuser posted image

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
1.4.2009 8:32:09   
Anonimen
aja še robčki midva bova na začetku uporabljala vodo potem pa robčke,zato k pri Lukcu mu pa voda tok izsuši kožo da ma flekce take rdeče in je prov bošček tko da bodo na začetku voda pol pa robčki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
1.4.2009 8:58:52   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: barika

mah jaz nisem nikol uporabljala samo vode za njegovo rito, ampak vedno robčke.

Jaz sem vedno tudi samo robčke uporabljala....

..jaz pa kakšen mesec in pol obvezno samo vodo... pa še potem sem imela probleme z robčki, ker z nobenimi nisem bila zadovoljna user posted image   (zdej bom pa še bolj ''stroga'', ker sem pred kratkim poslušala predavanje dermatologinje ... user posted image  (ne bojte se ni blo nič takega, samo da ti pa včasih mislit)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
1.4.2009 9:07:45   
Pupček
Jutro čveke,

Pridne ste, ni kaj.

Ojoj, že o porodu se pogovarjate. to bo moj prvi otrok in si sploh ne predstavljam, kako bo porod potekav. Za EA se ne bom odločila, menim, da dobro prenašam bolečino. Rodila bom pa v Kopru, oziroma v izolski porodnišnici.

Punce čuvajte ledvice. Veliko pit, pa nič vode zadrževat. Jaz sem imela hude bolečine v hrbtu, na desni strani, višje od ledvice, bolečina se je pol spuščala do maternice. Ker nisem vedla kaj je, sem šla v nedeljo na urgenco in so me zadržali 2 dni na KC. z nosečnostjo je vse v redu user posted image . Sum ledvični kamni.

Na urgenci mi je dr. naredil ultra zvok in se je dobro videlo kakega spola je moja user posted image , sam sem rekla, da ne želim vedetiuser posted image . Nato se je on pošalil, sej boljše, da ne (glede na to kaj je). Če priznam, me zelo matra kaj je, ampak naj bo presenečenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
1.4.2009 9:08:44   
jullie

jullie si omenila, da se na začetku ne uporablja robčkov za ritko. Povem svoje izkušnje. V porodnišnici smo uporabljali robčke, ko ap sem prišla domov, sem seveda upoštevala nasvete mnogih in uporabila vodo in tetra pleničko in ritko lepo umivala. In smo pokasirali takšno vnetje, da je jojuser posted image  Pediater mi je potem rekel, da je voda super sredstvo za razmnoževanje bakterij in naj tega ne delam, ampak naj lepo uporabljam robčke. Manj dela in kompliciranja pa še manj možnosti za vnetje. Tako da tokrat samo še robčki in nič drugega. Nežna koža gor ali dol, mi smo vnetje komaj pozdraviliuser posted image

...vidiš, kako različne so izkušnje..meni so pa v porodnišnici rekli, da na začetku samo voda in tudi sestre so vedno uporabljale samo vodo, ko so ga previjale... ..in nikoli nobenega vnetja...

..govorite samo o EA.. a je katera razmišljala kaj o ultivi? ..jaz sem jo že lani hotela imeti ampak žal ni šlo skoz (čeprav sem pred kratkim izvedela, da me je sestra nasra.la po domače povedano, ker mi je enostavno ni hotela dati - sem imela tako, ki je proti temu)..letos se pa ne bom pustila, pa tudi, če se bomo kregali v porodni user posted image  (tako izkušnjo je imela prijateljica, ki je pred mesecem rodila- ista babica in so se pol ure kregali v porodni, no na koncu jo je pa le dobila)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
1.4.2009 9:12:45   
baby blue
midva sva o tem ali želiva izvedeti spol otroka dosti govorila in se odločila da ja... tako da ko imam čez en mesec pregled po vsej verjetnosti morfologijo bova vprašala za spol če se bo videlo če otroček ne bo sramežljiv user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
1.4.2009 9:18:01   
_melody_
Je mogoče katera, ki bo rodila v Brežicah?

Midva si tudi želiva izvedeti spol. Moj user posted image  je na NS videl 21 prstov, ampak tist 21. je bil v njegovi glaviuser posted image . Sej drugače mu je vseeno kaj bo sam d je zdravo, ampak glede na to da ima že punčko (od prej-8let), bi pa rad za spremembo pobauser posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3741
1.4.2009 9:26:04   
Sarchi
Čau user posted image ,

par dni me ni na forum in joj načvekate 10 strani, pridne ste. Mene to deževno vreme čist ubija in dns je prou en tak čudn dan zame.
Kako ste drugače, počutje? A tud kjero od vas skoz neki v trebuščku boli (spodnji del)? mene skoz neki boli pa špika...ne vem al je to ok al nej grem na na pregled. pa v trtici me tud občasno tko boli/špika da se tud na stolu ne morem premaknt.
pa trebušček je tak napet, ne vem al trd al sam napet k se to razteguje. dejte mi kak nasvet, ali pa povejte kako se ve počutite,da se mal pomirim k zdej me mal že strah grabi.
sem bla pa v ponedeljek na pregledu, ta moj G. je ful čudn nč ne komentira, če ga kej vprašam odgovori točno sam to in nič več, pa še mojga ni pustu zraven. je bil kao nek ful nataknjen in je reku da nej pride naslednjič k bo že morfologija 4.5.2009. kr neki. ful sem razočarana.bi kar zamenjala.
hvala za nasvetke...lepo se mejte

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
1.4.2009 9:36:05   
baby blue
mene zdej ene dva dni rahlo boli nad trebuhom bolj tam ko imam rebra... ampak je kmalu dobro... me pa špikne kdaj pa kdaj v spodnjem delu ja ampak tudi hitro mine...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
1.4.2009 9:40:50   
_melody_
Mene je tudi zadnji teden začelo spodaj špikat pa vlečt ko noro. Ampak ne ves čas. Pride pa mine. Sem prebrala, da to zaradi tega, ker se maternica razteza tako da po moje se nimaš kaj sekirat.

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3744
1.4.2009 10:05:14   
SONČEK LARA
Pozdravljene še iz moje strani

vreme depresivno, ampak se ne damo!!!

Vidim da je tema že o porodu, niti v prvo nisem razmišljala niti o EA niti o Ultivi, ne vem zakaj, pa sem se prav odločila, vse se potrpi. Res pa je, da ne vme kako bi šlo, če bi bila v porodni po 5-10 ur tako kot nekatere, najbrž se ti zmeša od popadkov in predihavanja.

Jaz bom rodila v LJ porodnišnici, še katera* in babca ki me je imela v prvo je super, energična in jo bom kr poklicala pred PDP, je iz našega konca in baje da vedno rada priskoči.

Glede previjalne, jaz jo imam še vedno, in sicer v kopalnici in si ne predstavljam da bi otroka preoblačila in umivala kje drugje. Kar se tiče robčkov za brisanje ritke...v P smo umivali z vodo in tudi doma sem to prakticirala kar nekaj časa.

Uživajte punce in se beremo

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
1.4.2009 10:17:26   
planinc1978
Pozdravljene septemberke

Da se vam še jaz pridružim v debati, če me sprejmete.user posted image

To je moja druga nosečnost. Doma že imamo enega razgrajača, ki bo junija dopolnil tri leta.
Rok imam 3. 9. Kaj pričakujemo še ne vemo, upam pa da se bo 4. maja, ko imam morfologijo  naše dete razkrilo.

Vidim da ste kar pridne čveke in že lepo čvekate o opremi...jaz ne bom tokrat nič (razen kakšnih cunjic) kupovala, ker imamo še vse od prvega otročka.

Lepo bodte pa se še kaj tipkamouser posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
1.4.2009 10:33:59   
Sarchi
baby blue in _melody_ hvala za delitev občutkov. sej tud jzt upam da je to čist normalno, sam pol pa kjero vprašam pa me čist znori, in zato sem mal še vas sprašvala k smo trenutno "na istem".
sej tud mene skoz ne boli in špika, me pa kr pogosto kšn dan, kšn pa tud niti ne...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
1.4.2009 10:40:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

jaz bo brez EA, se mi zdi brezveze, saj na izkušnje iz prvič, sploh pa, dokler ne probaš ne veš.
Rodila bom pa v Celju.
Mi pa piše na izvidu iz NS, da je placenta anterior low, a to pomeni, da je placenta nizko, ali se to še kej dvigne al kok (moja G. nikol nič ne pove).

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
1.4.2009 11:15:01   
Nataša31
OJla punce!

Da se še jest malo javim. Imam 5 minutk v službiuser posted image
Toliko pišete da vas je kar težko dohajat.
Tudi jaz bom rodila na JEsenicah, rok imam prestavljen na 26. september, čeprav je Tratnjek rekel, da bo sigurno teden prej. Ampak Macunova mi je zapisala ta datum, tako da se ga bom vsaj tukaj držalauser posted image .
Tako,da ja, se vidimo v porodni sobi. Sem tudi sama v prvo hotela rodii z EA, bila psihično pripravljena, potem pa sem rodila v eni uri in pol. Se kar bojim kako bo sedaj.
Kdaj pa imate kaj preglede na Jesenicah? Jest ga imam šele 7. maja, ker pa Macunove ni, bo mislim da Dražičeva. Prejšnjič sem imela pregled 26. marca, pa sem samo dala vodo, izmerila pritisk, drugega pa ničuser posted image .
Še dobor da imam doma AS, da kdaj pa kdaj pošlušam srček.
Kar se tiče kilc, sem še kar pridna , do sedaj 1 kg gor, trebušček imam zvečer kot da bi bila v 7 mesecu.
Drugače pa tudi mene skoz nekaj špika in razteguje. KOlikor se spomnim, me je tudi v prviuser posted image .
Drugače pa kar se tiče brcik, mislim da sem že nekaj začutila, samo ne vem, je še kar zgodaj, bo žeuser posted image
No, pridne bodite, šibamuser posted image
Nataša

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
1.4.2009 11:36:22   
yenny
Mene tudi zadnje dni kar nekaj boli spodaj pod trebuhom,sploh,če sem malo več na nogah,me kar špika in potem je spet čez čas vse v redu.
Tiste,ki že čutite brcike,mi povejte,kje to čutite.Včeraj se mi je zvečer nekaj zdelo,pa zdaj ne vem,ali je to res,ali pa že malo fantaziram.Da ne bom že skakala,potem se bo pa izkazalo,da je moj želodec,ali pa črevo,pri meni je vse možno,zato bi rada da mi malo razložite.Od prve nosečnosti je že sto let,tako,da se ne spomnim kako se je začelo.
Ja,kar se EA tiče,sem bila jaz pred zanositvijo čisto odločena,da grem v Postojno,dobim EA in lepo rodim.Sedaj,ko je situacija precej drugačna zaradi visokega pritiska in sladkorne,si kaj takega ne upam privoščiti zaradi možnih komplikacij.Saj ne,da bi bila panik,ampak čisto realno gledano je boljše,da sem v Ljubljani,zaradi mene in zaradi otroka.Itak karkoli ne štima,te prepeljejo v LJ. in tako ne vem zakaj bi zgubljali čas s prevozom.Seveda pa bo vse v redu!!!!!Mi pa ni čisto jasno,kako bom šla skozi porod,ja vem,še vsaka je rodila,ampak bolečino tako slabo prenašam.Mevža sem,priznam!
Sem pa zvedela da je možen CR tudi,če imaš zelo visoko dioptrijo,rabiš seveda potrdilo,da je to res.Imam kar visoko,pa vseeno ne vem,če bi se odločila za CR,pri tem me pa potem skrbi kako bo z rehabilitacijo.
Skratka,drage souser posted image ,dela imam predvsem sama s samo oooogromnoooo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kje visite na RR?
BUŠICA

doma (80%)

v službi (9%)

odvisnik-doma in v službi (11%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!