majra
|
Dan! Mate ful zanimive debate vas preberem v službi, potem bi pa doma rada kaj komentirala, pa se več nič ne spomnem Bom poskusila: shoping.... imamo vse, edino za Katjo bom morala kupit marelo, da bo imel voziček, pa ko bo prerasel košek bomo rabili posteljo, ampak kje je še to Drugače pa bom kupila kakšno malenkost za dušo izcedek.... sem ga imela pred nosečnostjo več, kot ga imam sedaj, HB Uf, previjanje na postelji pa ni zame. Moj križ protestira že, če smo kje na obisku. Imamo pa ful veliko previjalno s 4 predali in je super, ker imam vse Katjine stvari pri roki previjanje oz umivanje.... jaz doma Katjo še vedno z vodo in vato, pa je že stara ritka pa nismo imeli nikoli vnete Barika, vaša previjalna je super Špikanje...mene tudi vse nekaj špika, zateguje, zaboli, da vidim vse zvezde, da o bolečem boku med spanjem niti ne govorim, križ...skratka, kot da bi bila stara 80 let. Se pa ne spomnem kako je bilo prvič....so ostali samo lepi spomini Porodnišnica in porod...rodila bom v LJ., če nam uspe prit, če ne, se pa prej vstavimo v NM. Prav tako nameravam rodit brez EA ali ultive. Je šlo prvič hitro, 2 uri in pol, tako da računam na ponovitev, pa bolečin tudi ni bilo pretiranih. Bom se pa zagrebla za masko, ker mi je odvračala misli od popadkov Vam pa povem, da je bil meni porod mala malica v primerjavi z bolečimi šivi naslednje 3 tedne. Tega si pa ne želim ponovit Planinc 1978, dobrodošla. KOnčno ena iz mojega konca pa predvidevam, da smo isti letnik počutje...meša mi se že od tega vremena, sploh ker ne moremo po službi na sprehod. Komaj čakam nedeljo in sonček, če bo prej pa toliko bolše
< Sporočilo je popravil majra -- 1.4.2009 17:57:11 >
|