|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
2.4.2009 10:49:11   
sontschica
glede puzzlov, sem se dva dneva matrala, da sem našla puzzle, ki tvorijo okvir in moram rečt, da bo to res gromozanska stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi gromozanski okvir. vsak dan nekaj pa bo, ker moram dobit stavouser posted image user posted image user posted image user posted image

sam ko se bo začelo lepo vreme, bom tudi jaz raje zunaj, zdej mi sploh ni do tega, da bi šla na kak sprehod, ko je vse tako turobnouser posted image user posted image user posted image

mene tudi zanima larilu, kaj si zrihtala glede službe?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.4.2009 12:02:35   
baby blue
uuuuu sontschica potem bo lepa ogromna slika.. sej počasi malo pa pomalo... pa zdej so ti aprilski dnevi ki so ponavadi turobni in deževni tako da boš imela čas... potem ko bo sonček se bomo bolj martinčkale zunaj na sprehodih... user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
2.4.2009 12:05:49   
draja
Uf same zanimive debate zadnje dniuser posted image .

Porod prvič sem rodila v PO, čeprav sem iz LJ. Dobila sem tudi EA, čeprav se še nisem skoraj nič odprla, ampak so mi jo dali, ker se mala po vsakem popadku dušila in ji je utrip močnooooo padal, EA pa izboljša pretok preko popkovnice. No, hvala bogu za mojo odločitev za PO in EA, saj so se skoraj takoj po vstavitvi EA odločili za urgentni CR in tako mojo deklico še pravočasno spravili na svet (imela je ovito popokovino okrog vratu in bila je totalno zagozdena, tako da se nikakor ne bi mogla roditi po naravni poti) jaz pa sem bila lahko po zaslugi prej vstavljene EA med porodom budna, pa še mož je bil zraven, tako da sva lahko vseeno doživela trenutek rojstva najine pupeuser posted image . Spomini na porod so kljub vsem zapletom enkratni!

Ena je spraševala glede vstavitve same EA. Načeloma jo vstavijo, ko si odprta 3-4 cm. Moraš se usesti in se fino naprej nagniti, da se razširijo prostori med vretencami (s tem sem imela sama kar težave, sem bila mal nerodna). In ja vstavijo ti med popdaki, s tem da počakajo da popadek mine, ker morašbiti čisto pri miru. Ali vstavitev kaj boli? Hm, mene je malo zapeklo, pa čutila sem kateter kako gre noter, to je pa tudi vse. Potem pa po parih minutah blaaaaaženo stanje brez bolečin, čeprav so popadki še naprej šopaliuser posted image .

Zdaj v drugo imam možnost izbrati CR, vendar si zelo, zelo želim roditi naravno. Spet bi rada rodila v PO, samo še nisem čisto odločena zaradi starejše hčerkice, da se ji ne bo treba vozit v Postojno na obisk. Bomo še videli. Če bodo rekli, da mora biti spet CR, grem pa verjetno kar v LJ.

Previjalna jo imam v spalnici, ampak jo uporabljam le kot omaro za oblekice. Previjamo se še vedno na previjalni podlogi na pralnem stroju v kopalnici, čeprav komaj še spravimo ritko gor, noge pa visijo doluser posted image . Ampak je tako praktično,ko imam vodo in vse pri roki, da se mi ne da drugače. Na postelji pa tudi jaz nikoli nisem mogla previjat - me takoj križ zagrabi.

vila MaLina jaz sem se v prvi nsoečnosti zredila 19 kg,pa mi nikoli ni nič rekla moja G, zdaj v drugo pa mi "teži", ker se do prejšnjega pregleda nisem še nič zredilauser posted image . Nič ne skrbi, vse je ok, verjetno je res le voda. Pa tudi če ne bi bila - pri meni v prvo ni bila voda, pa sem imela leto po porodu, brez kakršnekoli diete ali hujšanja, -2 kguser posted image .

planinc1978 dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

Bety11 madona kakšen zajtrk si nam postreglauser posted image . A na dom tudi dostavljašuser posted image ? Sem spet lačna postalauser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
2.4.2009 12:50:38   
Anonimen
Glede službe je takole da se mi je z dnem 31.3. prekinila pogodba in to je to,brez komplikacij in vsega,če bi hotela da mi oni prekinejo bi mogla jim naročit inšpekcijo pa ne vem česa boga še tko da sporazumno prenehal in to je to,kar je meni tudi prav sam da sem se jih rešilauser posted image
melody glede posteljice ti omeni pri pregledu če je karkoli narobe,pri meni se stvar zaplete ker če bi bila samo nizko ne bi bilo nič hudega tko k mam pa še dost drugih dejavnikov k lahk sprožijo porod in te minute v drugo je pa po domač povedan sranje AMPAK se ne sekiram in je treba pač počakat da vidimo kaj bo nov dan prinesel ane?user posted image

pri nam pa še zmeri tako dežek pada da je groza,pa k sm glih hotela it en šopek nabrat k grem jutr k mamic pred pregledom in k je nora na rože da bi ji mal polepšala dan no ja če bo nehal padat bo pa le mogoče dobila šopekuser posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
2.4.2009 12:54:04   
_melody_
larilu hvala za obrazložitev. Držim pesti zate, da bo vse tako kot mora bit. Kolko sem razumela si sedaj itak doma in boš lahko pazila nase ter na svojega user posted image . Misli na pozitivno pa se bo vse dobro izšlo user posted image user posted image user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
2.4.2009 14:15:33   
yenny
Če rabi katera dež,ga velikodušno oddam,seveda z največjim veseljem,možna tudi dostava.Še psa moram peljati ven,pa me nikakor ne vleče,da bi se spravila.
Danes sem urejala vse napotnice,ki jih rabim,da bodo mojo nosečnost do konca vodili v porodnišnici.Ginekolog je samo toliko naredil UZ,da sem slišala utrip in sem lahko spet pomirjena do naslednjega konkretnega pregleda.
Tiste,ki ste na bolniški me zanima,če vam je komisija takoj dala bolniško do porodniškega dopusta?Upam,da mi ne bo treba vsak mesec sproti letati s temi papirji še do mojega zdravnika!
Nič,grem na dež,kaj pa naj...user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
2.4.2009 14:38:28   
Anonimen
melody ni za kej pa hvala za pike pokeuser posted image ja jaz sm doma sam sej veste kako je to k ne morš skoz na miru bit pa ležat k se pol bo še prah na men začel nabiratuser posted image
yenny za bolniško je men sam za en mesec podaljšala tko da ne vem če se da za kaj več,mislim pa da lahko ampak da mora G napisat na tist list zakaj se ti naj podaljša za toliko časauser posted image

no men hvala bogu ni treba Larilu vn pelat k jo sam vn spustim pol pa ona zavoha kakšne srnice pa laufa za njimi in k ma dost pride nazajuser posted image je pa ob takem vremenu jo kr težko vn "zbrcat" da gre lulat k se ji čist nč ne da,sej pravijo da so ljubljenčki odraz lastnikov aneuser posted image user posted image

(odgovor članu yenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
2.4.2009 14:46:51   
kepica
Danes je pa norišnica v službi. Še brat vas nisem imela časa. Da ne omenjam vremena. Že cel dan imam prižgano luč v pisarni, da se počitim kot piščanec v rejiuser posted image

Komaj čakam vikend, da se naspim. Danes sem komaj vstala. Zdej po novem super spim ponoči, se ne zbujam več toliko, me je pa ura vrgla s tira in sem enako zaspana, kot prej, ko sem se zbujalauser posted image

Včeraj sem si po enem tednu izmerila obseg trebuhauser posted image  V enem tednu sem pridobila 4 cmuser posted image  Kriza, če bo šlo takole naprej....

Lepo vas pozdravljam. Jutri bo sonček in bo bolje. Upamuser posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
2.4.2009 14:58:06   
Bety11
Altaja....v horoskopu sem levinja, podznak pa rak....user posted image user posted image  Konbinacija in pol....

VilaMalina...Res je, da peteršilj odvaja vodo iz telesa, enako tudi zelena, luštrek...Samo NE PRETIRAVATI....Pa priporočam hrano BREZ SOLI....ker le ta zadržuje vodo in dviga pritisk.
Za redno dnevno pitje pa navadno vodo brez dodatkov in zopet ne pretiravati, 3 litre maksimalno...

No, to so moje izkušnje, pa če se še kaj spomnim, sporočim...

LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
2.4.2009 15:10:15   
baby blue
joj pri nas tudi lije kot iz škafa pa še brez dežnika sem... še dobro da sem blizu doma da bom letela če bo treba user posted image pa še mojga doggija morm peljat vn pa se mi ne da na ta dež... njemu pa tud najbrž ne ker ne mara bit moker sploh... pol ga pa brišemo pa sušimo pol pa kr gode zraven... user posted image user posted image

jutri me pa čaka naporen dan... grem že zjutraj ob sedmih v celje in me ne bo ves dan ne doma ne v pisarni... mam en službeni posvet za vso stroko user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
2.4.2009 15:11:20   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Altaja....v horoskopu sem levinja, podznak pa rak....user posted image user posted image  Konbinacija in pol....

VilaMalina...Res je, da peteršilj odvaja vodo iz telesa, enako tudi zelena, luštrek...Samo NE PRETIRAVATI....Pa priporočam hrano BREZ SOLI....ker le ta zadržuje vodo in dviga pritisk.
Za redno dnevno pitje pa navadno vodo brez dodatkov in zopet ne pretiravati, 3 litre maksimalno...

No, to so moje izkušnje, pa če se še kaj spomnim, sporočim...

LP

Zelena in luštrek sta med nosečnostjo zelo odsvetovana! (prvi vir, preden katera vpraša, da se ga spomnim, je Ašič, verjetno pa še kje)

In glede nizko ležeče posteljice: jaz sem samo, ker sem prebrala neko obvestilo iz porodnišnice moji zdravnici, izvedela, da je moja nizka, meni nohče ni nič rekel. Ker na to so pozorni bolj pozno...

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
2.4.2009 15:48:48   
škorpijončica
Živjo čvekice!

No, končno sem tudi jst našla nekaj minut časa, da se vam pridružim. Ful mi je fajn, ko berem kako ste rodile, ker to bo zame prvič in ker ne vem, kaj naj pričakujem, me je vse bolj strah. Sem pa brala kar veliko o lajšanju bolečin in sm slišala vse dobro o ultivi, tako da če bo možnost, bi rada poskusila. Pa še nekaj, ful se mi zdi neumno, da ženske rojevajo leže, baje, da je to najbolj boleče pa še dle traja. Jst bi šla pa sedet na tisto veliko napihnjeno žogo, pa bi me dragi lahko po hrbtu masiral. Mislite, da bom lahko izprosila oboje; ultivo in žogo? Aja, šla bom pa kar v postojno. Če imate kakšne nasvete, kar napišite, ker tudi če se ne oglasim, vas redno berem...

Ponoči zelo slabo spim, me trebušček moti (prej sem vedno spela na trebuhu, ampak če zdaj tako ležim mi je zelo neprijetno), če ležim na boku, mi pa roka zaspi in rama me boli. Je mogoče katera od vas že kupila tisto nosečniško blazino? Kako se vam zdi?Jst resno razmišljam o nakupu, ker je ful uporabna tudi potem, ko bomo imeli dojenčka, za dojit, pa za oporo preden še ne more sedeti sam,.

Jst bom imela zdaj dva tedna počitnic, ker ne morem opravljat prakse in mi bo prav fajn, ker zadnje dni sem bila tako izmučena, da nisem več vedela kako naj.. tale nosečnost mi vzame vso energijo, tako da še sreča da imam zdaj čas za filanje baterij.
Se slišimo še kaj, pa ne bit preveč slabe volje zaradi vremena.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
2.4.2009 16:47:42   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Se mi zdi da bom jst tud ena mama medvedka k bo kr napadla če se bo kdo kej preveč okrog mojga otroka smukal. Pa ne da bi partnerja odrivala, vse ostale. Bolj v smislu mi trije in nihče drug pa dajte nam mir....

Js imam podobne ideje. Sem pa rak v podznaku.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 2.4.2009 17:02:55 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
2.4.2009 16:56:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Če vas tišči v trebuhu, boli, ščipa, zategava.....je najboljše, da počivate....Vsaj jaz tako naredim in se vse umiri.....

Mene tišči navzgor, v želodec, prsni koš, pod rebra, v pljuča... in to tako močno, da ne morem vzravnano hodit, da me boli vsak korak in da moram čisto plitvo dihat. Nadležno....
Me zanima, kako si lahko pomagam, v službi se težko uležem, pa tudi doma se mi zdi, da ne pomaga kaj dosti ležanje. Pojavi se pa to vedno popoldne, dopoldan je še vse OK.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
2.4.2009 18:02:14   
majra
Vas samo pozdravim in šibam zabavat deteuser posted image

Bodite lepo, kljub dežju, počivajte in pobožajte trebuščke

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
2.4.2009 18:14:13   
veselka
js sm se pa ravno zmerla okrog trebuha... 99 cm. zdej moram samo še ugotovit, kaj to pomeni user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
2.4.2009 19:21:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

js sm se pa ravno zmerla okrog trebuha... 99 cm. zdej moram samo še ugotovit, kaj to pomeni user posted image

da si noseča user posted image user posted image user posted image , jaz sem imela nekje 118, ko sem šla rodit, zdejle v parih dneh, se mi pa zdi, da mi je trebuh fuuul oplahnil, ke nisem praktično nič jedla.
Pa tud mali je ful miren, nekje okoli 22. malo pobrca, no pa zdejle, ko pijem kakav, drugače je pa bolj mirne sorte, kako je pa pri vas, punce?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
2.4.2009 19:44:16   
veselka
naš je tud bolj mirne sorte. vsake tolk me nežno poboža, da skor zgrešim začutit. upam, da bo mirno tud ko pride ven... ker če bo name, bo prava grozljivka user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 2.4.2009 19:45:35 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
2.4.2009 20:09:58   
indy0024
cawwwwuser posted image kako ste kaj?jaz kar uredu,dan se mi je kar lepo odvijal,tako da sem danes kuhala,pospravljala,bila sem varuska in se stehtala sem se in moram povedat,da se nisem niti za eno kilo zredila,bravoooo zameuser posted image user posted image sicer sem imela nekaj kilc od prej ampak kile so se zmeraj iste,trebuh imam pa ogromen,user posted image user posted image so me vsi hecali ali sem morda zogo pojedla!!!hahahauser posted image user posted image .glede brcov pa tudi se kar cutim,vsake tok casa me narahlo brcne sploh pa takrat ko se telo umiri ali ko nekaj sladkega pojemuser posted image user posted image ,komaj cakam da zacne ornk brcnt.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
2.4.2009 20:10:30   
tulpek
Moj user posted image skoz razgraja, no zdajle se mi zdi, da spi (ko se bom ulegla ga bom pa zagotovo čutila, ga vsak večer), nasplošno je pa kar aktivno dete. Najmočneje brca dopoldne, sploh če kdo glasno govori. Danes se je sestrin mali user posted image jokal na glas in je mojega zbudil user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
2.4.2009 21:50:55   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Se mi zdi da bom jst tud ena mama medvedka k bo kr napadla če se bo kdo kej preveč okrog mojga otroka smukal. Pa ne da bi partnerja odrivala, vse ostale. Bolj v smislu mi trije in nihče drug pa dajte nam mir....

Js imam podobne ideje. Sem pa rak v podznaku.

No, jst sem pa prava rakica..znam se skrit v hišico pa tud uščipnt če je treba user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.4.2009 7:13:11   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Končno petekuser posted image  Komaj čakam, da bo konec tega delovnega dne, da odklopim službo in grem domov spatuser posted image
No, tako lahko ne bo šlo, ker imamo popoldne planiran šoping, ampak jutri pa zagotovo zjutraj ne vstanem pa če me stresejo iz posteljeuser posted image

Brcike naše dete je zelo mirno in sem ravno včeraj ugotavljala, da bi verjetno že paniko zganjala, če ne bi imela AS. Pikec je tako miren, da ga skozi dan skoraj ne čutim, zvečer malo pobrca in je to to. Mi se že nekaj časa hecamo, da imamo eno pridno punčko. Me zanima, če smo uganiliuser posted image

Upam, da bo danes kaj bolj spodbudno vreme.

Lep začetek dneva vam želim...user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
3.4.2009 7:48:16   
Bety11
Dobro jutro!

Kepica...Jaz vsak dan pomislim, da sem prehitro oddala AS in da bi z njim bila veliko bolj mirna...No....Nosečniška nestrpnost je bila na vrhuncu, ni kaj.....

Tulpek...Prdlagam ti, da vprašaš zdravnika za nasvet ali Pušenjaka. Na naši TV je pred kratkim bil prispevek o nosečnici, ki jo je v želodcu vseskozi nekaj bolelo in je celo bruhala. Pa so ji zdravniki trdili, da to ni nič. In čisto slučajno sta z možem odkrila, da ima vse znake HELP sindroma. Tako sta v bistvu onadva rešila sebe in otroka pred smrtjo in ne izšolani zdravniki. Ne vem, kakšna je ta tvoja bolečina in zato je najboljše da se obrneš na strokovnjake.

Zelena, luštrek......Marsikaj piše v starih knjigah, da ni dobro in da povzroča splav. Jaz zeleno dam v vsako jed v velikih količinah. Pušenjak se bi verjetno nasmejal na podatek, da lahko s travicami odpravimo nosečnost, pa toliko namernih splavov opravijo samo v bolnici, ko bi pa lahko spili čajček in bili doma....user posted image

Mene skrbi ta naša kriza, recesija in ostalo..user posted image user posted image ..Krčijo čisto vse socialne pravice od bolniške, naprej....Zdaj pa še te štipendije....Vsa sreča, da moja ima Zoisovo in ne državno. In tako čez nekaj časa bodo samo bogati študirali, kot 200 let nazaj....Zdi se mi, da bo nekdo izkopal Marxov Manifest in Kapital, Leninov Tango in Engelsove Družine in bo Internacionala sodobna himna EU. A delale bomo do smrti za dva črna in dva bela....

No.....Jutri je nov dan..user posted image ..kot pravi Vivian v filmu "Gone with the wind".....

Naj vas sonček požgečka in privabi pomladanski nasmešek....user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
3.4.2009 7:50:00   
jullie
Dobro jutro vsem

..no jaz brc še ne čutim... pa sej bo..tudi v prvi nosečnosti sem jih šele nekje okoli 22.tedna..

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
3.4.2009 8:19:28   
draja
Dobro jutro!

Da vas pozdravim, preden se zaženem v delo. Sem najbrž edina, ki ji tole vreme trenutno ful sedeuser posted image . Verjetno zato, ker delam od doma in se mi ni treba lepo rihtat za službo, pa ugotavljat katere čevlje naj uničim v dežjuuser posted image . Je pa vseeno zoprno malo v vrtec spravljat po tem vremenu, ampak bo že. Mi je tako fajn, da se je malo sprala svinjarija s pločnikov, pa vsa tista sol s cest. Zdaj pa se res lahko začne pomlad!

Brce jaz jih čutim, ampak par dni vmes jih skoraj nisem in me je že mal panika dajala. Sem bila preveč aktivna in mali se je potuhnil. Drugače jih pa čutim čisto nizko, vse okrog popka in višje je pa prebava. Zdaj se je črevo pomaknilo gor, tako da mogoče te to tišči Tulpek - imaš mogoče težave z zaprtjem ali pa napenjanjem - mene takrat tudi tišči zgoraj pod rebri in ne tam kjer me je pred nosečnostjo. Saj kmalu bo pa maternica povsod, črevo bo pa čisto zadaj in bo malo lažje.

Spanje končno se tudi meni izboljšuje in ne gledam več v zrak večino noči. Me pa zdaj spet budilka zbuja, kar pa tud ni fajn....

Škorpijončica uživaj v počitnicah in pusti se razvajati!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!