Lenck
|
Pozdravljene! Škorpijončica, jaz blazine sicer nisem kupila, sem si jo pa naredila sama, in veliko lažje spim s tem "ljubimcem" ob sebi, ker se naslonim nanjo in se ne prevalim na trebuh. (Če misliš to podolgovato reč.) Veselka, to pomeni, da imaš tak buši kot jaz Samo moj trebušček že 4 tedne (po meritvah sodeč) povsem miruje, kar se širitve tiče. Že kar hecno. Najprej tak bum, sedaj pa nič od nič. Se kateri dogaja podobno? Pa še nekaj sem opazila - hujšam Ni fajn. Kile pridobivam, jem veliko, ampak danes je še mati, ko je prišla po dokumente za avto, opazila, da imam noge tako suhe, kot jih nisem imela nikoli. Se mi zdi, da v roke, noge in rit stalno nekaj izgubljam. Te kile se prav nikjer ne poznajo, zdaj ko niti buši več ne raste. Prej sem bila srednje postave, no, saj še ni krize, je pa opazit, da imam roke in noge čedalje tanjše. Ko me je danes mati videla v spalni srajčki, me je kar zdravniku poslala, se je kar zgrozila Hm... ne vem, kaj naj si mislim. Naša pikica je tudi bolj pridna, pa očitno ima precej prostora, ker sem jo pred enim tednom konkretno čutila, potem se je očitno skrivala, včeraj mogoče nekaj, nisem čisto ziher - fant je ljubčkal in božal trebuh in se pogovarjal z njo, pa mislim, da se je odzvala in tja brcnila ali pobožala, kjer je ljubčkal Betty, dejstvo je, da so včasih ženske opravljale splave doma prav z rožicami in travicami (to je bilo velikokrat "urejanje ciklusa"). Ne pravim sedaj, da zelena povzroča splav, poveča pa možnost. Tole je seznam rastlin, za katere sem jaz našla info, da nosečnicam niso priporočene oz. so odsvetovane: - luštrek -pelin -praprot -rabarbara -vinska rutica -vrba -zelena -zimzelen. Seveda pa nikogar nočem prepričevat, zaradi mene lahko vsaka počne, kar hoče. Danes pač veliko ljudi bolj zaupa tehniki in forumom, jaz osebno pa pač mislim, da tudi stara znanja niso za v koš. Ah, ko sem zadnjič o problemih s tickerji: jaz recimo posta od planinca na vrhu 154. stranbi sploh ne vidim. Tickerji zasedejo ves prostor in besedilo porinejo po tiste okvirčke, ki so navadno na desni strani. Pa pač ne morem prebrat Barika, to se tudi nama dogaja (imava sicer dober jogi, ampak res malo razlike v teži, pa mi on jamo izkoplje) Ampak zdaj gre, sploh, ker imam tole "nosečniško banano", ko pa greva na obisk k njegovim in prespiva, je pa joj, ker ima tam obupno posteljo in nastane krater, jaz pa se celo noč trudim spat na previsu