|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
29.3.2009 11:20:58   
malapikica
Pozdravlene.

Gnes se gli ne počutin nekak najboukše. Spala san ful slabo, pa hrbet me že cejli den boli. San ščela iti pejglat pa ne ven če de šlo, ka sploj nemren stati. Mo šla verjetno kar kavč pejglat.
San pa pravla user posted image  ka naj do 4. počaka, ka mava v petek še pregled pa te dobiva napotnico. Vupan ka de me bougo. Tak ka najni dogovor detelja vela user posted image . Vupan pa ka neve farbale bilice v P.

Taščo mo pa falabougi v dvej tednaj ka je doma vidla zaj drujgič. Je tak zaposlena, ka nema časa niti pozvati pa pitati kak smo kaj. (po enon kraji mi paše)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
29.3.2009 11:51:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravlene.

Gnes se gli ne počutin nekak najboukše. Spala san ful slabo, pa hrbet me že cejli den boli. San ščela iti pejglat pa ne ven če de šlo, ka sploj nemren stati. Mo šla verjetno kar kavč pejglat. ge tudi kavč peglan...za drugo delo san nej...dejte mi tak negi pritiska ka boli kak strela...pa tej antibiotik me želodec razgej, ta zadnja pa me že pečej tak ka komaj sedin-komaj čakan ka tej antibiotik pogen pa te de vendar mer...
San pa pravla user posted image  ka naj do 4. počaka, ka mava v petek še pregled pa te dobiva napotnico. Vupan ka de me bougo. Tak ka najni dogovor detelja vela user posted image . Vupan pa ka neve farbale bilice v P. čuj ne ven ka ve ali kak bo...mene že tudi zanima...mene sicer nič doj ne tišči...samo mi otrdeva trebuh 1x bole, 2 menje samo nej boleče...boli me samo kda mi tej mali škrat dela ****rije v buščiji...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Taščo mo pa falabougi v dvej tednaj ka je doma vidla zaj drujgič. Je tak zaposlena, ka nema časa niti pozvati pa pitati kak smo kaj. (po enon kraji mi paše) to pa vrvlen...moja me je glih zvala pa spitava če me kaj šrajfa...dobro ka ne vej ka san že odprejta skoraj 2 tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi pa že ide na živce ka saki den 5x zovej če je vse ok...itak ka jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj pa pa zovej pa pita "ka nejdemo še rodit"user posted image user posted image user posted image  pa te zdaj boj srečen...mi je tašča malo pritisk zdignila...san pravla ka vupan ka prvi mesec nede obiskov ker meni je nej zato ka de skoz nešče tuj viso, kda mo se ge na dejte navajala pa kda de moj v službi itd...ja, ka naj pridejo ka nemren nikomi povedati ka naj ne odi...to si ona misli...te pa do tuj odli ka mo živčna ge pa dejte de posledično nervozno...pa dejte najboljše ka negan v kot ta denen pa pedinan lidan...mater me je baba razkurila....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
29.3.2009 16:00:08   
malapikica
Preživela kosilo, pa direkt na kavč.
Ja, ja tak so naše tašče. Menje jo vidim rajši jo man. Te se pa moj pri kosili zezo pa pravi, ja lejko mo pa že 4.4 meli. Tašča pa cejla navdušena, ka te pa ona počaka pa nejde še nazaj. Ge pa hitro, ka je tou samo hec, pa ka do 15. še sigurno nika nede. Pač san nej gli pri volej ka bi bila tu.

Detelja - kelko še maš teh tablet, ka bi malo dr. pozvala, ka nemaš slučajno kakšno alergijo na te tablete.

Ovači pa zaj dva dni neka zatekam pa ne vem od česa. Mogoče mo mogla rejsan malo več kavč segrejvati.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
29.3.2009 16:16:58   
detelja

Ja, ja tak so naše tašče. Menje jo vidim rajši jo man. Te se pa moj pri kosili zezo pa pravi, ja lejko mo pa že 4.4 meli. Tašča pa cejla navdušena, ka te pa ona počaka pa nejde še nazaj. Ge pa hitro, ka je tou samo hec, pa ka do 15. še sigurno nika nede. Pač san nej gli pri volej ka bi bila tu.ge bi tudi bila srečna, če bi moja tašča bila negi daleč doma ali pa mi...ti jo samo spakivaj nazaj, ka de tuj zaveralauser posted image user posted image user posted image  ka je kaj prinesla bebiji? (sorry ka san tak radovedna)user posted image user posted image  ge san pa mislila, ka je tak zaposlena ka niti nema časa gnes iti z vami na kosilo...si kaj sladkoga popapcala? meni se tak lušta neka, fajnoga, kremnoga, ali mrzlogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja - kelko še maš teh tablet, ka bi malo dr. pozvala, ka nemaš slučajno kakšno alergijo na te tablete. do srede jih lekaj še man...2 škatli san jih dobila...sami meni skoz delajo antibiotiki težave-driska, pa boli želodec...kakšne koli antibiotike gen...

Ovači pa zaj dva dni neka zatekam pa ne vem od česa. Mogoče mo mogla rejsan malo več kavč segrejvati. meni se glih ne opazi, ka bi zatekala edino vaga kaže čudno...pa beljakovine man v urini, ka so tudi pokazaltelj ka se negi voda zadržava...sicer pa je to proti konci dobro...ka dosti piješ pa malo odiš na minus?...mene gnes tak spodaj špika...bebi pa je tak živahen, ka ja še 2x bole boli...ej me resno zanima kda mo šla na letalo...user posted image user posted image  vupan, ka v torek kda je dragi doma se cuj spravi pa napravi domačo nalogo kak se šika pa te ta 4.4. mo šli...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1729
29.3.2009 17:06:23   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Ja, ja tak so naše tašče. Menje jo vidim rajši jo man. Te se pa moj pri kosili zezo pa pravi, ja lejko mo pa že 4.4 meli. Tašča pa cejla navdušena, ka te pa ona počaka pa nejde še nazaj. Ge pa hitro, ka je tou samo hec, pa ka do 15. še sigurno nika nede. Pač san nej gli pri volej ka bi bila tu.ge bi tudi bila srečna, če bi moja tašča bila negi daleč doma ali pa mi...ti jo samo spakivaj nazaj, ka de tuj zaveralauser posted image user posted image user posted image  ka je kaj prinesla bebiji? (sorry ka san tak radovedna)user posted image user posted image  ge san pa mislila, ka je tak zaposlena ka niti nema časa gnes iti z vami na kosilo...si kaj sladkoga popapcala? meni se tak lušta neka, fajnoga, kremnoga, ali mrzlogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja - kelko še maš teh tablet, ka bi malo dr. pozvala, ka nemaš slučajno kakšno alergijo na te tablete. do srede jih lekaj še man...2 škatli san jih dobila...sami meni skoz delajo antibiotiki težave-driska, pa boli želodec...kakšne koli antibiotike gen...

Ovači pa zaj dva dni neka zatekam pa ne vem od česa. Mogoče mo mogla rejsan malo več kavč segrejvati. meni se glih ne opazi, ka bi zatekala edino vaga kaže čudno...pa beljakovine man v urini, ka so tudi pokazaltelj ka se negi voda zadržava...sicer pa je to proti konci dobro...ka dosti piješ pa malo odiš na minus?...mene gnes tak spodaj špika...bebi pa je tak živahen, ka ja še 2x bole boli...ej me resno zanima kda mo šla na letalo...user posted image user posted image  vupan, ka v torek kda je dragi doma se cuj spravi pa napravi domačo nalogo kak se šika pa te ta 4.4. mo šli...user posted image user posted image user posted image

Nan je kupila Angelcare za postelko. Drujgo pa san pravla ka zaj nika naj ne nosi, ka če mo kaj nucali te njej že povemo. Se mi gli ne vidi, da neka na pamet kipuvle.

Glede antibiotika san pa enouk poslušala, ka je en doktor razlago za te stranske učinke pa je te pravo, ka je fejst dobro v ton časi uživati razne probiotične jogurte (ala Actimel). Ker mamo baje v našon telesi, celo v črevesji kar neka dobrih bakterij kere pomagajo pri prebavi in antibiotiki tudi te bujejo, te pa pride do takših stranskih efektov kak ti praviš. Tak ka lejko probaš mogoče de ti kaj pomagalo.

Domačo nalogo pa li opravte. Ge san si pa gnes prvo rundo malinovoga čaja skujala.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
29.3.2009 18:22:15   
detelja

Nan je kupila Angelcare za postelko. Drujgo pa san pravla ka zaj nika naj ne nosi, ka če mo kaj nucali te njej že povemo. Se mi gli ne vidi, da neka na pamet kipuvle. ge tudi neman rada, če mi što neka na pamet nosi...rajši san te ka me pita, če ja ali nej...taščo že vidin ka v bolnico primota z zlato verižico pa križon ali pa zapestnico...moja mama je tudi pitala, če kaj takšnoga ščeva ka kupi deteti za spomin...samo je že moj nej bil nekak navdušen...pa moja ziher te ne kupi...če pa taščin povejš ka nej pa ona segli prinesej pa te trdi kak ona dobro ščela pa bla bla bla blauser posted image

Glede antibiotika san pa enouk poslušala, ka je en doktor razlago za te stranske učinke pa je te pravo, ka je fejst dobro v ton časi uživati razne probiotične jogurte (ala Actimel). Ker mamo baje v našon telesi, celo v črevesji kar neka dobrih bakterij kere pomagajo pri prebavi in antibiotiki tudi te bujejo, te pa pride do takših stranskih efektov kak ti praviš. Tak ka lejko probaš mogoče de ti kaj pomagalo. ej kak je to čudno...ge pa san štejla kao ka mleka pa mlečnih izdelkov nikoli nesmiš vzeti preden vzameš antibiotik, ker baje probiotični jogurt neka vsebuje pa preprečuje učinek antibiotika...zdaj pa te ti meni povej koga poslušati pa koga nej..sicer ge gen jogurt pa mlečne izdelke pa vse...samo če samo to gen je itak lejko pa te me še telko prej šrajfa...

Domačo nalogo pa li opravte. Ge san si pa gnes prvo rundo malinovoga čaja skujala. je dober?...

kak je čudno...skoz kda me neka pika pa šrajfa pa si doj ležen pa malo zadreman pa stanen pa je ok...če de tak te nemo nikoli šla rodit...hehehe...saj verjamem, kda de sila mo že čutila šrajfanje pa to redno...

Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.3.2009 20:32:05   
Nončika
ka se pa te gnes dogaja? a ste vse šle za Rim?????user posted image user posted image user posted image

detelja, ge odiš????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.3.2009 22:23:34   
štorkljica
Dober večer!

Javlan samo ka man vutro pregled, držte pestiuser posted image user posted image user posted image

Upan samo ka de hitro mimo, ka nemo palik obtičala v laboratorije in se načakala kda mo lejko končno šla na kri pa se polulat, te pa še izvide v nedogled čakalauser posted image user posted image

OK prekmurke, lejko nouč vsen skupaj.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.3.2009 22:45:57   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dober večer!

Javlan samo ka man vutro pregled, držte pestiuser posted image user posted image user posted image

Upan samo ka de hitro mimo, ka nemo palik obtičala v laboratorije in se načakala kda mo lejko končno šla na kri pa se polulat, te pa še izvide v nedogled čakalauser posted image user posted image

OK prekmurke, lejko nouč vsen skupaj.

Dobro opravi, pa te se nan kaj javi.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
31.3.2009 8:35:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ka se pa te gnes dogaja? a ste vse šle za Rim?????user posted image user posted image user posted image

detelja, ge odiš????

detelja še diha domauser posted image user posted image user posted image user posted image  če san pa včasih na pomurkah pa pišen pa opažan ka man monologuser posted image user posted image user posted image  ge san še ok...kak dugo mo pa ne ven...ti kak si?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.4.2009 11:23:19   
malapikica
Prekmurke ge ste.
Že par dni se nika ne javlate. Pa nejste valda se odišle v R.
Gnes je pa takšo turobno vreme, ka je nej za drujgo, kak v posteli biti. Ge san kar do 10. spala. Zaj pa malo kujnjo pospravim, pa speglan te mo pa verjetno pa šla malo vodoravno.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.4.2009 11:53:13   
pokica_
Ta naš forum bo počasi izumrl, tak mirno je vse tukaj. Jaz pa iden v deželo mižal,...san mela budno noč, ka je sosed rogovilo celo noč in pretepal svojo ženko, pa nihče v zgradbi nej spal...policije san pa nej vupala zvati, ka bi gor prišel, što je zval....je takši velki bik, pa bi me še ge nalamal kdaj...user posted image  Vsi smo poslušali za vrat, pa nihče nej upal klicat.

V glavnem žalostna noč je bila, jes san se vse trosila celo noč, nič zatisnila očesa,....čimhitreje to moren pozabiti, ka se skos sekiran, kak je z njo,...še dobro ka hčerkice ni bilo doma, jo je očitno odpelala k svoji mami, preden je prišla domov.
Je pa grozno, ko moreš poslušati tuje zakonske probleme,...naj si ženska nardi karkoli, ali hodi kamorkoli, še vedno neje mel pravice je tako nalamati. user posted image

Jes san mela gnes kontrolo tlaka, kaže ok po teh tabletah! Držim pesti še za ostale!
Eh, iden spat! Nočko!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 1737
1.4.2009 12:58:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ta naš forum bo počasi izumrl, tak mirno je vse tukaj. Jaz pa iden v deželo mižal,...san mela budno noč, ka je sosed rogovilo celo noč in pretepal svojo ženko, pa nihče v zgradbi nej spal...policije san pa nej vupala zvati, ka bi gor prišel, što je zval....je takši velki bik, pa bi me še ge nalamal kdaj...user posted image  Vsi smo poslušali za vrat, pa nihče nej upal klicat.

V glavnem žalostna noč je bila, jes san se vse trosila celo noč, nič zatisnila očesa,....čimhitreje to moren pozabiti, ka se skos sekiran, kak je z njo,...še dobro ka hčerkice ni bilo doma, jo je očitno odpelala k svoji mami, preden je prišla domov.
Je pa grozno, ko moreš poslušati tuje zakonske probleme,...naj si ženska nardi karkoli, ali hodi kamorkoli, še vedno neje mel pravice je tako nalamati. user posted image

Jes san mela gnes kontrolo tlaka, kaže ok po teh tabletah! Držim pesti še za ostale!
Eh, iden spat! Nočko!

ja na ton našon pomurskon forumi je tuga gratala...včasih pišen sama sebi...te čez čas ugotovin, ka se je še ena javila...nej san še šla v rim pa še nemo šla komaj v soboto ali pa naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image  jazuš zdaj san ge iz spiska na vrsti, nej?user posted image

joj, to pa je resno žalostno...zakoj pa te žena ne pozovej policije...srmačika se vednar somara boji...vupan ka kaj takšnoga nemo nikoli v životi doživela...pa ne ven, če ste štele ali nej neka časa nazaj je ena tudi na  rr spitavala ka ka naj naredi ka je noseča pa jo mož mlati...pa ka ga nemre zapisiti ka ga ma rada pa kda mu povej ka de ga pistila ji obeča ka je več nede mlato...samo to je tak...ge san li mnenja, če enkrat vdariš vdariš drugič tudi...

vreme pa je tudi za spati...ge san se tudi zdaj na papsala...naš bebi je živahen...ge pa komaj gledan..mo tudi šla malo pod kožo gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
1.4.2009 15:19:38   
pokica_
Ja, tou je žalostno. Samo mislin ka jo je do zdaj še nej pretepel, galama je že bila, samo to ka je pa fčera bilo, pa nej bilo za poslušati. Pijan je bil do daske, to se je čulo po glasi, pa razbijal je že, ko še nje domov nej bilo,...kda je pa prišla, te pa na njo, itak! user posted image  Očitno je mislila, ka ga še nede domov, je prišla par minut za njin domov. Pa jo je zasačo....ali vseeno....toga si resan nišče ne zasluži. user posted image
Takšo živlenje nikan ne vodi....brezveze ka sta še sploj skup.

Jes se sigurno tudi nebi dala pretepati partnerju,...tolko se cenim. user posted image  San pa v otroštvu bila deležna že marsičesa,...ali takše stvari je najboukše pozabiti, če se le da.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
1.4.2009 15:28:58   
pokica_
Nucam enega mizarja, dobrega in poceni. Eno poličko za otr. sobo bi dala naredit iz iverke in oblečt v belo barvo.
Priporočila, telefonske? user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
1.4.2009 19:00:37   
Nončika
pokica, poglej malo v slovenijales. tam maš raznorazne poličke že pripravljene. pretežno so v beli ali pa v barvi lesa. maš različne dolžine in variante kar se širine tiče.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
1.4.2009 19:03:22   
Nončika

detelja, ge odiš????

detelja še diha domauser posted image user posted image user posted image user posted image  če san pa včasih na pomurkah pa pišen pa opažan ka man monologuser posted image user posted image user posted image  ge san še ok...kak dugo mo pa ne ven...ti kak si?

ojej, še par dni pa šibaš za R. pa še par dni in boš v rokah držala svojo pikico.

je san ok, gnes mi je bilo v službi konkretno slabo. san mislila, ka mo hin. te je pa po enon časi minolo. še sreča, ka je nečak prinas in je malo okupiral moje živo srebro. še izda je doma, je na antibiotikih in je kar težka. vrtec fali in pa njena družba.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
1.4.2009 19:03:52   
Nončika
na evo, zaj pa man je svoj monolog. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
1.4.2009 19:12:00   
detelja

detelja, ge odiš????

ojej, še par dni pa šibaš za R. pa še par dni in boš v rokah držala svojo pikico.

je san ok, gnes mi je bilo v službi konkretno slabo. san mislila, ka mo hin. te je pa po enon časi minolo. še sreča, ka je nečak prinas in je malo okupiral moje živo srebro. še izda je doma, je na antibiotikih in je kar težka. vrtec fali in pa njena družba.

joj, to pa nej fajn kda ti je tak v službi slabo pa še lidgej ne vejo ka ti je oz zakoj ti je slabo...naš bebi je gnes tak živi..samo me pa negi spodaj klači pa boli kak to ma biti...sicer pa rada bi znala kda mo šla rodit pa če še v pon. pride do gin...samo toga odg. ne dobin kar takuser posted image user posted image user posted image user posted image  si se že kaj zredila? kak pa je prehlad?ge san prišla malo k sebi...sicer man še malo nos zaštopani samo več je nej tisto ka skoz neka tečej...eto sna mislila ka popi...nej san mogla ama nika..še mrejti ne bi mogla nej pa iti rodituser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
1.4.2009 19:20:49   
pokica_

pokica, poglej malo v slovenijales. tam maš raznorazne poličke že pripravljene. pretežno so v beli ali pa v barvi lesa. maš različne dolžine in variante kar se širine tiče.

jes nucan mizarja! user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
1.4.2009 19:25:28   
detelja

te pa ide v rumene strani imenika gledat...ge resno nikoga ne poznan...samo to de te več prišlo kak če kupiš gotovo polico...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
1.4.2009 19:27:58   
pokica_

te pa ide v rumene strani imenika gledat...ge resno nikoga ne poznan...samo to de te več prišlo kak če kupiš gotovo polico...

ščen nekaj po svojon okusiuser posted image ...iden iskat! user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
1.4.2009 19:34:44   
detelja

te pa najboljše ka sama napravišuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
1.4.2009 19:43:42   
pokica_

Eeee, takši talent pa sigurno nesan! user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
1.4.2009 19:45:29   
detelja

Eeee, takši talent pa sigurno nesan! user posted image  

ka znaš lejko pa bi ti gratalouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?