detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Preživela kosilo, pa direkt na kavč. Ja, ja tak so naše tašče. Menje jo vidim rajši jo man. Te se pa moj pri kosili zezo pa pravi, ja lejko mo pa že 4.4 meli. Tašča pa cejla navdušena, ka te pa ona počaka pa nejde še nazaj. Ge pa hitro, ka je tou samo hec, pa ka do 15. še sigurno nika nede. Pač san nej gli pri volej ka bi bila tu.ge bi tudi bila srečna, če bi moja tašča bila negi daleč doma ali pa mi...ti jo samo spakivaj nazaj, ka de tuj zaverala ka je kaj prinesla bebiji? (sorry ka san tak radovedna) ge san pa mislila, ka je tak zaposlena ka niti nema časa gnes iti z vami na kosilo...si kaj sladkoga popapcala? meni se tak lušta neka, fajnoga, kremnoga, ali mrzloga Detelja - kelko še maš teh tablet, ka bi malo dr. pozvala, ka nemaš slučajno kakšno alergijo na te tablete. do srede jih lekaj še man...2 škatli san jih dobila...sami meni skoz delajo antibiotiki težave-driska, pa boli želodec...kakšne koli antibiotike gen... Ovači pa zaj dva dni neka zatekam pa ne vem od česa. Mogoče mo mogla rejsan malo več kavč segrejvati. meni se glih ne opazi, ka bi zatekala edino vaga kaže čudno...pa beljakovine man v urini, ka so tudi pokazaltelj ka se negi voda zadržava...sicer pa je to proti konci dobro...ka dosti piješ pa malo odiš na minus?...mene gnes tak spodaj špika...bebi pa je tak živahen, ka ja še 2x bole boli...ej me resno zanima kda mo šla na letalo... vupan, ka v torek kda je dragi doma se cuj spravi pa napravi domačo nalogo kak se šika pa te ta 4.4. mo šli... Nan je kupila Angelcare za postelko. Drujgo pa san pravla ka zaj nika naj ne nosi, ka če mo kaj nucali te njej že povemo. Se mi gli ne vidi, da neka na pamet kipuvle. ge tudi neman rada, če mi što neka na pamet nosi...rajši san te ka me pita, če ja ali nej...taščo že vidin ka v bolnico primota z zlato verižico pa križon ali pa zapestnico...moja mama je tudi pitala, če kaj takšnoga ščeva ka kupi deteti za spomin...samo je že moj nej bil nekak navdušen...pa moja ziher te ne kupi...če pa taščin povejš ka nej pa ona segli prinesej pa te trdi kak ona dobro ščela pa bla bla bla bla Glede antibiotika san pa enouk poslušala, ka je en doktor razlago za te stranske učinke pa je te pravo, ka je fejst dobro v ton časi uživati razne probiotične jogurte (ala Actimel). Ker mamo baje v našon telesi, celo v črevesji kar neka dobrih bakterij kere pomagajo pri prebavi in antibiotiki tudi te bujejo, te pa pride do takših stranskih efektov kak ti praviš. Tak ka lejko probaš mogoče de ti kaj pomagalo. ej kak je to čudno...ge pa san štejla kao ka mleka pa mlečnih izdelkov nikoli nesmiš vzeti preden vzameš antibiotik, ker baje probiotični jogurt neka vsebuje pa preprečuje učinek antibiotika...zdaj pa te ti meni povej koga poslušati pa koga nej..sicer ge gen jogurt pa mlečne izdelke pa vse...samo če samo to gen je itak lejko pa te me še telko prej šrajfa... Domačo nalogo pa li opravte. Ge san si pa gnes prvo rundo malinovoga čaja skujala. je dober?... kak je čudno...skoz kda me neka pika pa šrajfa pa si doj ležen pa malo zadreman pa stanen pa je ok...če de tak te nemo nikoli šla rodit...hehehe...saj verjamem, kda de sila mo že čutila šrajfanje pa to redno...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|