detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobro jutro! Moren nas malo premeknoti, ka smo že čisto v nekšno globel spadnole KAk ste kaj, ka delate čez vikend? Mi mo se verjetno doma dolgočasili v soboto popoldnevi pa v nedelo, ka najin ati dela cejli vikend. San premišlavala, ka bi sama z malof nekan šla, ka nama nebi tak dosadno doma bilo, samo neven, če se ge kaj dogaja, pa še dež je napovejdanio za cejli vikend Vačik smo se po staron, mama je še vedno 2v1, pa mislin, ka de tak še ostalo nekaj časa, glede na tou, ka man točno gnes en mejsec komaj rok (27.4). Mogla bi iti nekaj dregat, pa me palik lenitis mantra evo kama se lejko date.... velikonočne delavnice Beltinci, ob 09:00Društvo prijateljev mladine Beltinci že drugo leto prireja Otroške velikonočne delavnice, ki bodo potekale v župnijskem domu Beltinci, z začetkom ob 9:00 in se bodo končale ob 12:00. Starši vljudno vabljeni, da pripeljete svoje otroke v spremstvo DPM animatorjev, da z njimi ustvarijo velikonočne izdelke. Izdelki bodo razstavljeni ob velikonočnem času. Več informacij na http://www.dpm-beltinci.co.cc lutkovna predstava za otroke - Vsi otroci svetazabaviščni center Party Max, ob 11:00VSI OTROCI SVETA je čudovita predstava o vesoljčku, ki obišče naš planet in pri nas najde nekaj najlepšega, nekaj kar njegove vesoljske očke še niso videle. Toliko različnih otrok, tega nimajo na nobenem planetu. Svetlopolti, temnopolti otroci, otroci, ki živijo ob morju in tisti, ki se kar naprej selijo, otroci s poševnimi očmi in otroci, ki pojejo pesmi v drugem jeziku …. in vsi prijatelji med seboj … tako toplo mu postane pri vesoljskem srčku. Otroci bodo ob naročilu predstave prejeli zgoščenko s pesmico VSI OTROCI SVETA, ki jo pozna tudi vesoljček, tako, da jo bomo lahko skupaj zapeli. Vabljeni v zeleno dvorano Part Max ob 11. uri! cena vstopnice je 3,20€. Ej fala deteljica ka si se tak fajn potrujdila ...mislin, ka mo kar nekaj izbrale. če boš kaj v ms me pozovi, če mo pri sebi pa de vse ok lejko stopimo na kavico pa še malopikico sebof vzememo na tiramisu kupo
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|