|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
1.4.2009 19:51:54   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pokica, poglej malo v slovenijales. tam maš raznorazne poličke že pripravljene. pretežno so v beli ali pa v barvi lesa. maš različne dolžine in variante kar se širine tiče.

jes nucan mizarja! user posted image

te pa ide v rumene strani imenika gledat...ge resno nikoga ne poznan...samo to de te več prišlo kak če kupiš gotovo polico...

ščen nekaj po svojon okusiuser posted image ...iden iskat! user posted image

te pa najboljše ka sama napravišuser posted image user posted image

Eeee, takši talent pa sigurno nesan! user posted image  

ka znaš lejko pa bi ti gratalouser posted image

Pa nekaj bi sigurno ratalo, samo moj bi takoj v smeti zabrisal, ka je preveč haklik, ka bi moje "ročno delo" dal na steno! user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.4.2009 20:04:02   
detelja

pokica, poglej malo v slovenijales. tam maš raznorazne poličke že pripravljene. pretežno so v beli ali pa v barvi lesa. maš različne dolžine in variante kar se širine tiče.

jes nucan mizarja! user posted image

te pa ide v rumene strani imenika gledat...ge resno nikoga ne poznan...samo to de te več prišlo kak če kupiš gotovo polico...

ščen nekaj po svojon okusiuser posted image ...iden iskat! user posted image

te pa najboljše ka sama napravišuser posted image user posted image

Eeee, takši talent pa sigurno nesan! user posted image  

ka znaš lejko pa bi ti gratalouser posted image

Pa nekaj bi sigurno ratalo, samo moj bi takoj v smeti zabrisal, ka je preveč haklik, ka bi moje "ročno delo" dal na steno! user posted image user posted image user posted image

te pa naj on napravi ali pa majstra pozovej če je tak haklih pa te mo vidli kak de izgledalouser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.4.2009 20:18:23   
Nončika

ka se pa te gnes dogaja? a ste vse šle za Rim?????user posted image user posted image user posted image

detelja, ge odiš????

detelja še diha domauser posted image user posted image user posted image user posted image  če san pa včasih na pomurkah pa pišen pa opažan ka man monologuser posted image user posted image user posted image  ge san še ok...kak dugo mo pa ne ven...ti kak si?

ojej, še par dni pa šibaš za R. pa še par dni in boš v rokah držala svojo pikico.

je san ok, gnes mi je bilo v službi konkretno slabo. san mislila, ka mo hin. te je pa po enon časi minolo. še sreča, ka je nečak prinas in je malo okupiral moje živo srebro. še izda je doma, je na antibiotikih in je kar težka. vrtec fali in pa njena družba.

joj, to pa nej fajn kda ti je tak v službi slabo pa še lidgej ne vejo ka ti je oz zakoj ti je slabo...naš bebi je gnes tak živi..samo me pa negi spodaj klači pa boli kak to ma biti...sicer pa rada bi znala kda mo šla rodit pa če še v pon. pride do gin...samo toga odg. ne dobin kar takuser posted image user posted image user posted image user posted image  si se že kaj zredila? kak pa je prehlad?ge san prišla malo k sebi...sicer man še malo nos zaštopani samo več je nej tisto ka skoz neka tečej...eto sna mislila ka popi...nej san mogla ama nika..še mrejti ne bi mogla nej pa iti rodituser posted image user posted image

znan ka je nej fajn. spoj da san sama. mo povedala po NS.
prehlad? čaj, limona in med delajo čudeže. sicer me zna malo še nos zezati ali po večini je ok. fajn, ka si že bouša, zaj boš ležej šla v Rim.  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.4.2009 20:20:49   
detelja

ka se pa te gnes dogaja? a ste vse šle za Rim?????user posted image user posted image user posted image

detelja, ge odiš????

detelja še diha domauser posted image user posted image user posted image user posted image  če san pa včasih na pomurkah pa pišen pa opažan ka man monologuser posted image user posted image user posted image  ge san še ok...kak dugo mo pa ne ven...ti kak si?

ojej, še par dni pa šibaš za R. pa še par dni in boš v rokah držala svojo pikico.

je san ok, gnes mi je bilo v službi konkretno slabo. san mislila, ka mo hin. te je pa po enon časi minolo. še sreča, ka je nečak prinas in je malo okupiral moje živo srebro. še izda je doma, je na antibiotikih in je kar težka. vrtec fali in pa njena družba.

joj, to pa nej fajn kda ti je tak v službi slabo pa še lidgej ne vejo ka ti je oz zakoj ti je slabo...naš bebi je gnes tak živi..samo me pa negi spodaj klači pa boli kak to ma biti...sicer pa rada bi znala kda mo šla rodit pa če še v pon. pride do gin...samo toga odg. ne dobin kar takuser posted image user posted image user posted image user posted image  si se že kaj zredila? kak pa je prehlad?ge san prišla malo k sebi...sicer man še malo nos zaštopani samo več je nej tisto ka skoz neka tečej...eto sna mislila ka popi...nej san mogla ama nika..še mrejti ne bi mogla nej pa iti rodituser posted image user posted image

znan ka je nej fajn. spoj da san sama. mo povedala po NS.
prehlad? čaj, limona in med delajo čudeže. sicer me zna malo še nos zezati ali po večini je ok. fajn, ka si že bouša, zaj boš ležej šla v Rim.  

ja, itak ka mo šla ležej...si predtavlaš eto...smao je teklo pa kama koli san pogledala se mi je vse iz oči vlejalo pa še dihati san nej mogla...še malo pa de ns za tebo pa te boš lejko prala pa te de ti itak ležej...muve pa ve šle na kavico kda mo ge že zibala ok??? ker zdaj je itak to vse tak pa še ti se ne počutiš glih rožnato...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.4.2009 20:36:26   
Nončika
detelja, zmenjeno. vrvlen ti, ka si nej gli za pijačke in za sedeti non stop. mogoče boš pa 14.4 ravno v porodnišnici in te celo srečan. te man NS.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.4.2009 13:08:32   
Lalica1
Dober den!

Van se zdi ka se nika ne dogaja, ge san pa komaj vse preštejla. Tak mi pa trbej, če san pa nej ažurna.

Nalini pa atije pa dojenčki (zaj san še zmedena ka niti ne ven ka sta dobila user posted image ): user posted image

Iskrene čestitke in vso srečo!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.4.2009 14:09:39   
gajgaja
POZDRAVLJENE DEKLINEuser posted image

Najprej iskrene čestitke Nalini, vsej družinici,še posebaj  novemu članu. user posted image

Kak ste kaj dekline?Detelja kda te ti ideš, mislim kda maš rok, to je že tu ne?
No mi bomo še malo čakali do junija.Komaj že čakam z vsemi možnimi občutki kaj se prebujajo v meni.Pa še diplomo bi rada končala do junija, ne vem ne vem kak de to vse.Beba je važna to je touser posted image

Vsem pa že v naprej želim lepo porodno izkušnjo, da ne bi dečki skup kapali,hahahaha,user posted image pa ko vam prvič položijo vašo bebo na prsi in ko prvič zajoka naj bo trenutek za vedno zapisan v vajinih srcih.

LEP POZDRAVČEK

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.4.2009 15:19:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Dober den!

Van se zdi ka se nika ne dogaja, ge san pa komaj vse preštejla. Tak mi pa trbej, če san pa nej ažurna.

Nalini pa atije pa dojenčki (zaj san še zmedena ka niti ne ven ka sta dobila user posted image ): user posted image

Iskrene čestitke in vso srečo!!!

dečkeca sta dobilauser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.4.2009 15:20:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: gajgaja

POZDRAVLJENE DEKLINEuser posted image

Najprej iskrene čestitke Nalini, vsej družinici,še posebaj  novemu članu. user posted image

Kak ste kaj dekline?Detelja kda te ti ideš, mislim kda maš rok, to je že tu ne?
No mi bomo še malo čakali do junija.Komaj že čakam z vsemi možnimi občutki kaj se prebujajo v meni.Pa še diplomo bi rada končala do junija, ne vem ne vem kak de to vse.Beba je važna to je touser posted image

Vsem pa že v naprej želim lepo porodno izkušnjo, da ne bi dečki skup kapali,hahahaha,user posted image pa ko vam prvič položijo vašo bebo na prsi in ko prvič zajoka naj bo trenutek za vedno zapisan v vajinih srcih.

LEP POZDRAVČEK

ge man rok 10.4...mi smo še vedno 2 v 1 samo ne ven kak dugo več...jutri dopunin 39 t...kaj ekstra me še ne šrajfa...man filing ka me samo enkrat zgrabi pa te mo leteli kak nori via rimuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa san dobro...zadnje čase san skoz hin...10x na den bi spala...pa sladkarije so se mi pa začale luštati, mjami...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.4.2009 15:21:31   
detelja

detelja, zmenjeno. vrvlen ti, ka si nej gli za pijačke in za sedeti non stop. mogoče boš pa 14.4 ravno v porodnišnici in te celo srečan. te man NS.

ej te pa mo že ziher rodila 14.4....ge san zadnje čase najbolj primerna za ležanje pa spanje...ne ven ka mi je...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.4.2009 17:38:24   
Nalini
en hiter pozdrav user posted image

hvala vsem za čestitke,... smo ok user posted image  ... 

upam, da se kmalu vidimo user posted image user posted image user posted image  .... 

detelja drži se ... še malo, še malo ....user posted image

malapikica tudi tebi čim lepši porod .... in naj čimprej pride ta trenutek ....

čebelica82 uživaj zadnje tedne v nosečnosti ... in le počivaj, počivaj ..... user posted image

in vse ostale ... fajn bodite user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.4.2009 18:29:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

upam, da se kmalu vidimo user posted image user posted image user posted image  .... 

čebelica82 uživaj zadnje tedne v nosečnosti ... in le počivaj, počivaj ..... user posted image

ja ja še malo še malo...gnes me tak neka na desni strani buščija boli...takšni filing je kak kda ideš bejžat pa ne dihaš dobro...tisti takšni pritisk...pa ne ven če je to kaj povezano z porodon ali je ovak kaj..bebi pa je še itak živi....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.4.2009 20:03:11   
malapikica

Ja zaj pa že rejsan komaj čakan. Vupan ka de hitro.

Te pa eno srečanje z vozičkami napravimo.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.4.2009 20:11:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

ja, pa nejdeve muve jutri na kavo zato ka se zmenive, kda ve mele odhod iz letališča v rim???....user posted image user posted image  mene sicer gnes neka pika...samo ne ven kak resno naj to jemlen...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.4.2009 20:14:10   
Nončika
detelja, nej nej. počakaj do 14.4. či nej te pa tuj vredi. samo, ka de tebi in bebiji pasalo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.4.2009 20:29:09   
detelja

detelja, nej nej. počakaj do 14.4. či nej te pa tuj vredi. samo, ka de tebi in bebiji pasalo.

hehe...ge bi naslednji petek rodila...samo kak de se bebi odločo tak naj bo...in ka si vuva želeta fanteka ali pupo? znan ka je vseeno, ampak vseeno pitanuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.4.2009 20:48:48   
Nončika
detelja, je navijan za deklico. pa še naša mala je totalno obsedena z sekico. non stop samo to guči, ka de ona mela sekico in de ji ime Tamara.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
3.4.2009 8:02:45   
detelja

detelja, je navijan za deklico. pa še naša mala je totalno obsedena z sekico. non stop samo to guči, ka de ona mela sekico in de ji ime Tamara.user posted image user posted image user posted image

hehe, no, če si pa vuve tak želeta pa vama privošičn "sekico Tamaro"...mala pa ma okus za imena...meni je tamara ful lepo ime.... 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
3.4.2009 8:38:33   
malapikica

ja, pa nejdeve muve jutri na kavo zato ka se zmenive, kda ve mele odhod iz letališča v rim???....user posted image user posted image  mene sicer gnes neka pika...samo ne ven kak resno naj to jemlen...

Seveda se gnes zgučive. Ge zaj letim po karto, te te pa pozoven. Tak ka zaj še kakšo uro počakaj. user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.4.2009 8:55:05   
detelja

Seveda se gnes zgučive. Ge zaj letim po karto, te te pa pozoven. Tak ka zaj še kakšo uro počakaj. user posted image user posted image

pa ka ti doma delaš?user posted image  ge san že krejdi pa čakan ka me pozovejš ti pa še domauser posted image user posted image  čuj to noč me je tak spodaj bolelo ka san se zbidila...samo to je nej bilo šrajfanje...bar mislin...ker bolelo je te ful kda se je dejte gnezdilo ampak fora je bila ka je bilo tak živo kak srebro...tak ka ne ven...zdaj pa je pa mer...mo vidli...mogoče pa san včeraj preveč pucala pa me zato kaj bolelo spodaj...eh ge mislin ka mo ge še šla 1x teto v zd poglednit pa te mo šli za rim...

Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.4.2009 15:15:46   
Nalini

hehe, no, če si pa vuve tak želeta pa vama privošičn "sekico Tamaro"...mala pa ma okus za imena...meni je tamara ful lepo ime.... 

user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi meni ...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.4.2009 15:44:55   
detelja
oooooooooooooo nalini kak si? kak je kaj pri vas doma? je pestro ali ste se že kaj navadili en na drugega? odite že kaj vo?...že ste en teden stari kak hitro čas ide nej?...mi pa še čakamo...zmejs naj kaj boli pa pa pistij...samo to so nej popadki to je ovak neka...no vej pa še 7 dni mamo časa pa te de že vendar kaj...v pon malo gin. zdrega na preglede, te kaj dragi pripomore:)) te pa je puna luna no 10.4. pa te rodimouser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
4.4.2009 10:45:06   
malapikica

Bom tudi jaz držala pesti, ka se van želja spuni.
Prinas je bilo skoraj slično. Naš je bil cejli čas obsedeni, ka de on meu sestrico. Tou ga je zaj držalo že lejpi čas. Pa te nan je nekak gratalo ka je končno gratala pikica. Pa smo bili vsi prepričani ka de deklica. Mož je že ime določo. Te pa mi je najprle na morfologiji povedala, ka je dečko, pa še izvidi iz amnio so pokazali ka je nej xx ampak ****. Tak ka mo zaj pač meli brateca. Smo zaj že prešaltali, tak ka ga komaj čakamo. Samo izbira imena je bila malo težka, pa smo zaj tudi tou rejšili.

Lep dan!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
4.4.2009 12:04:45   
detelja

Bom tudi jaz držala pesti, ka se van želja spuni.
Prinas je bilo skoraj slično. Naš je bil cejli čas obsedeni, ka de on meu sestrico. Tou ga je zaj držalo že lejpi čas. Pa te nan je nekak gratalo ka je končno gratala pikica. Pa smo bili vsi prepričani ka de deklica. Mož je že ime določo. Te pa mi je najprle na morfologiji povedala, ka je dečko, pa še izvidi iz amnio so pokazali ka je nej xx ampak ****. Tak ka mo zaj pač meli brateca. Smo zaj že prešaltali, tak ka ga komaj čakamo. Samo izbira imena je bila malo težka, pa smo zaj tudi tou rejšili.

Lep dan!

mi pa sploj ne vemo kaj mo meli pa je zdaj že redno napeto...zdaj me že tak mantra...san že razmišljala, ka če de mi v pon. delala uz ka bi pitala, ampak si mislilin če san zdaj skoraj 9 mesecov zdržala te zdaj še par dni tudi...nej tak?...te mo telko bole pritiskala ka mo prej vidli ka mo meli...sicer pa mi je vseeno samo ka de vse ok pa ka mo zdravi.....

Neposredna povezava do sporočila: 1774
4.4.2009 12:13:33   
detelja
evo, slikici mojega buščija...se že kar fajn opazi, ka se je spustil...no, mogoče pa sta to zadnji slikici tak okrogloga buščija...gnes smo 39t 1d user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?