Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:08:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:08:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilnovo novo telovadno orodje : Priprave na dopust s klobučkom : iiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:12:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A veste kaj me še jezi pri naših vrlih slovenskih firmah? Da so stvari v matični slovenski tovarni dražje kot pri drugih prodajalcih. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj je ena in ista stvar v trgovini dražja kot v tovarniški prodajalni. Kak si pa na to zdaj prišla? A te je kdo razkuro? Niso me razkurli, ampak vseeno ne vidim logike. Po eni strani razumem, da nekatere trgovine dobivajo večje popuste zaradi količine, ampak imajo tudi maržo. Pa vseeno je cena nižja, kot če kupim direktno od proizvajalca. Mah, saj je vseeno. Isto se ti zna zgoditi na dopustu - če greš direkt v hotel lahko plačaš dražje kot če greš čez agencijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:14:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:30:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. za nakup in video
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:31:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. Zdaj pa sem se nasmejala, mu je moj Videk odgovarjal in je on tudi klical ata, ata, samo moj se je drl kot sraka, se je bal, da ga tvoj Videk ne bi preslišal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:34:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. Jaz imam tudi lemijevo prenosno posteljico. Trenutno se bolj ali manj igrače v njej zbirajo, ker nima več obstanka v njej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:37:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. Kaki srček
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:38:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico lepa hiša! sam z okni se boš pa res namatrala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:38:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:40:22
|
|
|
|
nia5
|
Jaz sem Nii kupila kremo za telo, saj sem prej uporabljala mandljevo olje in je zdaj po 3 dneh dobila tako grobo kožo in zraven pikice, pa še poceni ni bilo , zdaj pa spet razmišljam da bi ji spet mazala z oljem. Kaj mislite, a bi bilo vredu ali naj probam še kaj drugega
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:40:35
|
|
|
|
suzy85
|
naša frača že končno spi! spet celo popoldne ni nič spala, mamici bi pa tak pasalo. grem pod tuš, pa za jutri si nekaj skuhat, pa verjetno še pridem nazaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:42:38
|
|
|
|
nia5
|
Midve pa same pančama danes, je šel na inventuro, po eni strani mi je fajn, ker imam celo posteljo za sebe , po drugi pa se nimam h komu stiskat , upam da se me Nia usmili in bo pridno pančala, skopana je že, pol ji le še mleko naštimam in grema v mižule.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:43:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. Zdaj pa sem se nasmejala, mu je moj Videk odgovarjal in je on tudi klical ata, ata, samo moj se je drl kot sraka, se je bal, da ga tvoj Videk ne bi preslišal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:47:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. Jaz imam tudi lemijevo prenosno posteljico. Trenutno se bolj ali manj igrače v njej zbirajo, ker nima več obstanka v njej. Ja, jst sm izkoristla prilko in jo kupila to:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196309sam da je zelena/oranžna/bež...pa sm jo gor k babici nesla ( za enkrat) k se Vid pr njej pazi in ga bo lahko brez skrbi dala spat ( beri: ji ne bo mogel dol past (k zdej spi pr njej na kavču)).
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:53:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. Jaz imam tudi lemijevo prenosno posteljico. Trenutno se bolj ali manj igrače v njej zbirajo, ker nima več obstanka v njej. Ja, jst sm izkoristla prilko in jo kupila to:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196309sam da je zelena/oranžna/bež...pa sm jo gor k babici nesla ( za enkrat) k se Vid pr njej pazi in ga bo lahko brez skrbi dala spat ( beri: ji ne bo mogel dol past (k zdej spi pr njej na kavču)). Saj to je problem. Ko greva midva k tašči, sem jaz poleg njega, da mi s postle ne zruži. Doma imamo to postlco namesto stajice. Ko pa je prespal kje, pa sem to postlico sabo nesla. Ziher je ziher . Imam pa svetlo modro, ampak brez tiste odprtine in koles.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:55:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico lepa hiša! sam z okni se boš pa res namatrala HB ni veliko prometa mimo hiše, kak traktor, pa ti novi sosedi imajo en avto, drugače pa je konec ceste in se gre v gozd.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:59:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico lepa hiša! sam z okni se boš pa res namatrala HB ni veliko prometa mimo hiše, kak traktor, pa ti novi sosedi imajo en avto, drugače pa je konec ceste in se gre v gozd. Ej, super mate. Mi smo zadnja hiša v ulici in mamo tud gozd zdraven ( včasih kakega medveda al pa srno vidš ), drgač pa tud ni preveč prometa, razn kar pridejo obrnit, k je obračališče, drgač pa ni kaj preveč avtov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 19:59:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A veste kaj me še jezi pri naših vrlih slovenskih firmah? Da so stvari v matični slovenski tovarni dražje kot pri drugih prodajalcih. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj je ena in ista stvar v trgovini dražja kot v tovarniški prodajalni. Kak si pa na to zdaj prišla? A te je kdo razkuro? Niso me razkurli, ampak vseeno ne vidim logike. Po eni strani razumem, da nekatere trgovine dobivajo večje popuste zaradi količine, ampak imajo tudi maržo. Pa vseeno je cena nižja, kot če kupim direktno od proizvajalca. Mah, saj je vseeno. Barbaw kaj se ti dogaja danes??? Na živce mi gre, da moram v 10 trgovin, da najdem najbolj ugodno varianto za okna. Saj ne bom več pisala o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:09:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. kako prisrčno, še lepše bo ko bo klical mami, mami.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:09:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico Super domek, kako bo fajn ko se boste preselili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:11:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:32:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. zgleda da sem se pravi trenutek uklopila na rr , meni prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:34:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico lepa hiša! sam z okni se boš pa res namatrala HB ni veliko prometa mimo hiše, kak traktor, pa ti novi sosedi imajo en avto, drugače pa je konec ceste in se gre v gozd. uaaaaauuuu full lepa bajta , Videk pa prav uživa na gugici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:36:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni
|
Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?Itkicapred 6. mesecem (
44%)
med 6. in 8. mesecem (
29%)
po 8. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!