*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Dobro jutro čvekice! Očitno je bila na splošno težka noč, je tudi mene matrala . Ful sem imela trd trebuh, pa ko sem se sredi noči iz desnega boka obrnila na lev, me je enkrat tako fajn zabolelo v dimljah - kot bi si pretrgala mišico . Sem se kar orng ustrašila . Kaj pa je zdaj to? Očitno ima moj dragi prav, da se moje telo pospešeno pripravlja na porod, kosti se širijo, mišice in kite bolijo, kar pošteno že čutim pritisk na nožnico ... priznam, da počasi tudi mene že daje občutek nestrpnosti, naj se nosečnost že neha in čim prej pride porod. Mogoče je pa tako prav, da se bolj veselimo poroda, saj bi drugače bil prevelik šok in bi kar odlašale. malcekvita - Čestitke za Jakoba! Sodeč po sporočilu, ste vsi trije trenutno v nebesih . Kako lepo! Junona - Iiii, kako lep buši! Pa tako seksi. Pa kako lepo sta z dragim vse pripravila za prihod bebija. simonaa - Lepo, da si se javila in ti kar pridno cartaj svojo princesko. Če boš pa potrebovala kakšen nasvet, pa veš, kje smo Aprilčice . Vsaj tiste, ki smo še 2v1 smo lahko bolj pridne čvekice, kmalu pa se ti tudi me pridružimo . brigita23 - Osnutek porodnega načrta mislim da je bil objavljen v reviji Moj malček, samo je za moje mnenje zelo suhoparen (po alinejah), nekako brezoseben. Je pa res, da večina P še ni navajena na porodni načrt in ga zato zelo neradi upoštevajo. Na te porodne načrte gledajo kot na neko "izmišljevanje razvajenih new age-ovskih mamic". Kar je absolutno narobe . Gre namreč za naše pravice, ki jih določa tudi Zakon o pacientovih pravicah. Če želiš, ti lahko na ZS pošljem moj porodni načrt, morda pa dobiš kakšno idejo. Je pa vsekakor super, da tvoj dragi pozna tvoje želje in je med porodom tisti, ki se bori za njih, da se lahko ti v miru posvetiš porodu. Ga kar opozori, da bo moral biti kar vztrajen, saj znajo v P biti kar fajn manipulatorski, če se njihova prepričanja ne skladajo s porodnim načrtom porodnice. detelja - Hvala za odličen zajtrk . Sem si privoščila malo sadja, glede na to, da sem danes zajtrkovala že ob 7.30. Ja, celo vstala sem se ob 7h . Včeraj sem malo preveč sedela pred računalnikom in sem imela cel dan trd trebušček, tako da moram danes nujno odspati še eno rundo . Sonček85 - Ti si pa gotovo odlično spančkala, ko te je včeraj tvoj tako fino stuširal, ti pa njega zmasirala. Kako lepo! Si že kaj nestrpna za pregled v četrtek ? Saj ti ga imaš tudi v četrtek, a ne? Pa rok imava zelo blizu. Kaj misliš, katera bo prej ? Jaz se ne bi nič branila, če bi šla v Rim že drug teden pred Veliko nočjo, toda upam pa, da nikakor ne po roku, saj se mi zdi, da se že zdaj komaj premikam in hodim. Junona in birigita23, verjamem, da sta se fajn nakofetkali, še za nas ostale Aprilčice . Upam, da sta naročili ekstra veliko porcijo smetane . Lepo se imejte, grem malo počivat, pa spakirat torbo za Elo, potem pa kuhat kosilo ... pridem še kaj danes, NenaLena Hvala. Aja, pile sma pa belo brezkofeinsko, ampak brez smetane. Sam je ba pa ornk doza.