|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
31.3.2009 18:28:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Jutro še z moje strani,.... tako kot že par noči, tudi to noč nisem mogla zaspat - kriza res,... ne vem ali je res kriva že malo misel da se mi porod bliža in sem res že tako nestrpnauser posted image ? ali pa je kriv rr, ko predno da zaspim, grem brat in seveda dobim lušte in se napokamuser posted image
malcekvita - Čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image
Junona - ja včeraj sem bila pri njej ob 17-ih in je bila ena ki tudi hodi k Simonitiju in je bila prvič in sem mislila da si ti. Mi je pa dala eno iglo včeraj v mezinčka in rekla da je zato, da ne bi šla predolgo čez rok user posted image  (upam, da bo hasnalo). Je pa Ocvirkova fajna ne?
sonček - ti tako fajn napoveduješ tele porode, da bi te še jst prosla če lahko zame kaj napoveš user posted image
brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo našuser posted image velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega user posted image ,.....  upam, da ne bom predolgo čez rok user posted image joj komaj čakam, da prideš jutri od G in nam poročaš kakšno je stanjeuser posted image ....upam da bom jst kaj prej rodila in da me ne čaka še celi mesec muk in trplenjauser posted image . Očitno pa je da vašemu user posted image  nič ne manjka v tvojem bušiju in da ima res luksuz tam notri, zato pa se mu/ji ne mudi na svetuser posted image user posted image user posted image
Vsem ki imate preglede - srečno,..... user posted image
Rim - joj so ti otročki od aprilčic luškani,..... pa seznam se res polni user posted image  

Ja jst upam, da se jutri ne javim prek rr-ja ampak da kak sms pošljem user posted image  Sej vem, da če je user posted image  fajn, da pol še kr naj počaka, sam ko sta mami in ati že malo nestrpna user posted image  pa prejšnjo nedeljo, ko sma šla Nino gledat, sem mela rok po datumu in bi že takrat lahko ostala notuser posted image user posted image  tak da,.... ja res upam, da bom jutr kr not ostala user posted image

ja če boš nam le javi...bom jst jutri pesti držala, a vredu??user posted image user posted image user posted image

Ker zdej si še ti na vrsti, potem pa že jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zato pa pejt ti hit v Rimuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
31.3.2009 18:28:32   
detelja

Jutro še z moje strani,.... tako kot že par noči, tudi to noč nisem mogla zaspat - kriza res,... ne vem ali je res kriva že malo misel da se mi porod bliža in sem res že tako nestrpnauser posted image ? ali pa je kriv rr, ko predno da zaspim, grem brat in seveda dobim lušte in se napokamuser posted image
malcekvita - Čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image
Junona - ja včeraj sem bila pri njej ob 17-ih in je bila ena ki tudi hodi k Simonitiju in je bila prvič in sem mislila da si ti. Mi je pa dala eno iglo včeraj v mezinčka in rekla da je zato, da ne bi šla predolgo čez rok user posted image  (upam, da bo hasnalo). Je pa Ocvirkova fajna ne?
sonček - ti tako fajn napoveduješ tele porode, da bi te še jst prosla če lahko zame kaj napoveš user posted image
brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo našuser posted image velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega user posted image ,.....  upam, da ne bom predolgo čez rok user posted image joj komaj čakam, da prideš jutri od G in nam poročaš kakšno je stanjeuser posted image ....upam da bom jst kaj prej rodila in da me ne čaka še celi mesec muk in trplenjauser posted image . Očitno pa je da vašemu user posted image  nič ne manjka v tvojem bušiju in da ima res luksuz tam notri, zato pa se mu/ji ne mudi na svetuser posted image user posted image user posted image
Rim - joj so ti otročki od aprilčic luškani,..... pa seznam se res polni user posted image  

Ja jst upam, da se jutri ne javim prek rr-ja ampak da kak sms pošljem user posted image  Sej vem, da če je user posted image  fajn, da pol še kr naj počaka, sam ko sta mami in ati že malo nestrpna user posted image  pa prejšnjo nedeljo, ko sma šla Nino gledat, sem mela rok po datumu in bi že takrat lahko ostala notuser posted image user posted image  tak da,.... ja res upam, da bom jutr kr not ostala user posted image

no, če si pa ti tako zelo želiš pa ti iz vsega srca privoščim, da greš jutri v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
31.3.2009 18:29:47   
detelja

ja če boš nam le javi...bom jst jutri pesti držala, a vredu??user posted image user posted image user posted image

Ker zdej si še ti na vrsti, potem pa že jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zato pa pejt ti hit v Rimuser posted image

a ti bi pa kar mal mimo vrste ali kako???user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo čakaj v vrsti ne da prehitevaš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
31.3.2009 18:33:20   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

babe mene pa neki spodaj grabiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...že ko sma ble z junonco na kavi me je neki stiskal....zdej pa me zopet neki...sam ne vem če je to prebava al kaj????

to se je zadnjič meni dogajal...neki me je šraufal pa nisem vedela, če moram na wc ali kaj je...v katerem tednu si ti zdaj?

jutr grem v 37tuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
31.3.2009 18:33:46   
kpmk

Super fejst jih drži user posted image user posted image  pa da boš pol kr za mano, ... user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 2780
31.3.2009 18:34:17   
kpmk

no, če si pa ti tako zelo želiš pa ti iz vsega srca privoščim, da greš jutri v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res si že želim user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
31.3.2009 18:35:01   
brigita23
nima nobenga apetita....sam grem pa vseen neki pojestuser posted image ...pa ne vem kaj bi?????

Vas pridem pol pogledat še. Pridne boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2782
31.3.2009 18:36:56   
detelja
user posted image

upam, da bo moj lubi danes tudi tako poskočen, ko pride domov....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
31.3.2009 18:37:49   
detelja

babe mene pa neki spodaj grabiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...že ko sma ble z junonco na kavi me je neki stiskal....zdej pa me zopet neki...sam ne vem če je to prebava al kaj????

to se je zadnjič meni dogajal...neki me je šraufal pa nisem vedela, če moram na wc ali kaj je...v katerem tednu si ti zdaj?

jutr grem v 37tuser posted image

pol pa itak ni panike...jaz pa v petek v 40user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh se še ne zavedamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2784
31.3.2009 18:37:52   
tinaaja
Grelnik za steklenicke - zakaj pa boste rabile to? Mislim, ce imate namen dojit, tega ne rabis. Tudi za obcasen dodatek adaptiranega mleka, ne rabis grelnika. Ker AM moras prelit s toplim mlekom (50stopinj cca), torej ne rabis nic vec segrevat.. prej malo ohladit, kar naredis pod mrzlo vodo iz pipe.. ce imas nacrpano svoje mleko pa tud das v vrelo vodo, nekateri celo v mikrovalovno in to je to..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2785
31.3.2009 18:41:10   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja.mmmmm ta sladia je pa danes bila več kot odlična ,jo bom še jaz dragemu ponudla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, obvezno mu predlagaj, da bosta naredila to sladicouser posted image user posted image user posted image user posted image  povej, da vsebuje najpomembnejše vitamine preden greš rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom videla  kaj bo rekel,je glih domov prišel in je vesel pa mu bom za večerjo jo ponudla user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
31.3.2009 18:41:12   
sonček85

rodit še ne smeš ,še nismo 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK-kako si ti??? Je z atijem kaj boljše? Midve z Junonco sma ble zjutraj na kavici tako da brez zamere mene potem ni bilo več v Ce, sem šla k našim v Šentjur , no pa sej bo še čas.....če ne prej res za veliko noč, je junona obljubila da speče potico ...
ni panike  saj razumem ,no jaz sem pa potem tko tudi šla v MŠ

JA z atijem ni pa nič bolje  je danes šel še na požiranje šlavfa včeraj so mu neko bulo na želodcu našli,prebava mu ne gre napprej vse kar poje zbruha.Še sami DR. NE vejo kaj je user posted image Hvala vseeno  za skrbuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2787
31.3.2009 18:41:16   
sonček85

user posted image

upam, da bo moj lubi danes tudi tako poskočen, ko pride domov....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
31.3.2009 18:49:01   
*Junona*
Dober večer.user posted image

Malo sem vas brala za nazaj, ampak ne čisto vse, bi predolgo trajalo. Že tako sem celo čokolado z marcipanom zraven pojedla.user posted image

Brigitka, še kr te grabi? Ne, ne, ne greš še.user posted image Počakaj na naju, če ne boš lačna v P.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
31.3.2009 18:49:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

No evo mene končno nazaj in domaaaaaaaaaaa.
Ctg ni pokazal zaenkrat še nič, pregled pa da sem 1 cm odprta tako da se pridružujem klubu user posted image .
No nato sva se z g zmenile da to bo res še en CR in sem dobila tut napotnico zanj, v petek 3.4 imam še enkrat ctg pol 7.4 pa imam amnio ( pregled plodovne vode če je že zrela) to se baje dela samo v Kranjski porodnišnici ni pa nič prijetno. Tako da jaz mislim da od 7.4 naprej enkrat ali pa še isti dan bomo rodili.
Malcekvita pa iskrene čestitke ob rojstvu Jakoba user posted image user posted image user posted image

Še malo in boš cartala, jupi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
31.3.2009 18:50:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dobro jutro čvekice!

Očitno je bila na splošno težka noč, je tudi mene matrala user posted image . Ful sem imela trd trebuh, pa ko sem se sredi noči iz desnega boka obrnila na lev, me je enkrat tako fajn zabolelo v dimljah - kot bi si pretrgala mišico user posted image . Sem se kar orng ustrašila user posted image . Kaj pa je zdaj to? Očitno ima moj dragi prav, da se moje telo pospešeno pripravlja na porod, kosti se širijo, mišice in kite bolijo, kar pošteno že čutim pritisk na nožnico ... priznam, da počasi tudi mene že daje občutek nestrpnosti, naj se nosečnost že neha in čim prej pride porod. Mogoče je pa tako prav, da se bolj veselimo poroda, saj bi drugače bil prevelik šok in bi kar odlašale. user posted image
malcekvita - Čestitke za Jakoba! user posted image user posted image user posted image Sodeč po sporočilu, ste vsi trije trenutno v nebesih user posted image . Kako lepo! user posted image  
Junona - Iiii, kako lep buši! user posted image Pa tako seksi. user posted image Pa kako lepo sta z dragim vse pripravila za prihod bebija. user posted image
simonaa - Lepo, da si se javila in ti kar pridno cartaj svojo princesko. user posted image Če boš pa potrebovala kakšen nasvet, pa veš, kje smo Aprilčice user posted image . Vsaj tiste, ki smo še 2v1 smo lahko bolj pridne čvekice, kmalu pa se ti tudi me pridružimo user posted image .

brigita23 - Osnutek porodnega načrta mislim da je bil objavljen v reviji Moj malček, samo je za moje mnenje zelo suhoparen (po alinejah), nekako brezoseben. Je pa res, da večina P še ni navajena na porodni načrt in ga zato zelo neradi upoštevajo. Na te porodne načrte gledajo kot na neko "izmišljevanje razvajenih new age-ovskih mamic". Kar je absolutno narobe user posted image . Gre namreč za naše pravice, ki jih določa tudi Zakon o pacientovih pravicah. Če želiš, ti lahko na ZS pošljem moj porodni načrt, morda pa dobiš kakšno idejo. Je pa vsekakor super, da tvoj dragi pozna tvoje želje in je med porodom tisti, ki se bori za njih, da se lahko ti v miru posvetiš porodu. Ga kar opozori, da bo moral biti kar vztrajen, saj znajo v P biti kar fajn manipulatorski, če se njihova prepričanja ne skladajo s porodnim načrtom porodnice.
detelja - Hvala za odličen zajtrk user posted image . Sem si privoščila malo sadja, glede na to, da sem danes zajtrkovala že ob 7.30. Ja, celo vstala sem se ob 7h user posted image . Včeraj sem malo preveč sedela pred računalnikom in sem imela cel dan trd trebušček, tako da moram danes nujno odspati še eno rundo user posted image user posted image user posted image .

Sonček85
- Ti si pa gotovo odlično spančkala, ko te je včeraj tvoj tako fino stuširal, ti pa njega zmasirala. Kako lepo! user posted image user posted image user posted image Si že kaj nestrpna za pregled v četrtek user posted image ? Saj ti ga imaš tudi v četrtek, a ne? Pa rok imava zelo blizu. Kaj misliš, katera bo prej user posted image ? Jaz se ne bi nič branila, če bi šla v Rim že drug teden pred Veliko nočjo, toda upam pa, da nikakor ne po roku, saj se mi zdi, da se že zdaj komaj premikam in hodim.
Junona in birigita23, verjamem, da sta se fajn nakofetkali, še za nas ostale Aprilčice user posted image . Upam, da sta naročili ekstra veliko porcijo smetane user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, grem malo počivat, pa spakirat torbo za Elo, potem pa kuhat kosilo ... pridem še kaj danes,
NenaLena

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Aja, pile sma pa belo brezkofeinsko, ampak brez smetane. Sam je ba pa ornk doza.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
31.3.2009 18:50:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dober večer.user posted image

Malo sem vas brala za nazaj, ampak ne čisto vse, bi predolgo trajalo. Že tako sem celo čokolado z marcipanom zraven pojedla.user posted image

Brigitka, še kr te grabi? Ne, ne, ne greš še.user posted image Počakaj na naju, če ne boš lačna v P.user posted image

jaz pa pol škatle domačice user posted image user posted image user posted image user posted image
ja brigita ,počakaj še malo,jaz ti lahko zdaj v P samo prinesem domačico,milko jagodno ,luffle milko belo  in malinov čaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
31.3.2009 18:51:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Babike,ste pa prave čvekice!user posted image
Če bi htela vse nazaj it brat,še v četrtek ne bi mogla v P.user posted image
Ja,jaz se danes poslavljam,ker je napočil čas odhoda v P. Moram si še spakirat kuferček,pol pa pot pod noge in Rim,prihajam!user posted image  Kak je minil ta teden,sploh ne morem verjet. Ja,držite se,mislite kaj na mene. Jaz pa vam javim,ko bom rešena.
Lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislimo na tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
31.3.2009 18:51:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kaj pa ti je napisala v MK kolk je plodovnice?...meni je moja gin. rekla, da je premalo plodovnice, če imaš 8-8,5...sam ne vem česa (mere)...joj, boga revca maš pa ti res čudno gin....pol pa nazadnje sploh ni nič narobe, ampak je gin. mal čudna pa te po nepotrebnem spravlja v negotovost...HB, da moja vse lepo pove, če kaj vpr. ti razloži...in če kaj reče pa čudno gledaš ti takoj obrazloži, če je to ok ali ni ali kako...jau majke mi imaš res čudno gin....če te že ne misli strašit pol naj vsaj gobec drži ne pa da vse na pol pove pa pol vtihne ti pa gledaš pa ne veš kaj naj...pa če imaš rez. uz napisane v MK mal povprašaj pušenjaka....

v MK mi sploh ni nič vpisala... očitno mi bo v torek...  na pregledu 9.3. mi je vpisala pod plodovnico AFI (al kr kol že piše) 9,.. mi je pa včeri napisala pod kvadratek pregled in zdravljenje AFI<8... glede na tvoje zgornje rezultate jo je definitivno premalo... sej po eni strani jo razumem da me noče strašit, ampak... zdej mi je pa še huj k vem mere user posted image user posted image user posted image  pa zdej sem 3 tedne res ležala samo k krava, sem se premetavala samo od hladilnika do kavča pa do wc-ja... to je vse kar sem delala... spala in jedla ter počivala, pa valda full velik pila... tko da sem upala da se bo izboljšalo... pa ni nič pomagalo
drgač G je the best... tok dobre še nisem mela...čez njo nimam za rečt nobene besede

bom poročala v četrtek... pregled mam zjutri ob 8h, sam je že rekla da se bom full načakala k je gužva... tko da se šele popoldne enkrat javim ko pridem do pc-ja 

drgač pa želim vsem velik sreče na današnjem pregledu...

junona lep buši user posted image  

malcekvita user posted image   user posted image   user posted image  veliko sreče in užitkov pri cartanju Jakoba

Hvala.user posted image

Ti pa fajn rihtaj pri G, saj bo vse v redu, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
31.3.2009 18:52:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

evo še mal za bušije in učkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no brigita dost jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne bom nč komentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image , samo da se še enkrat zrolajo po forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naj bo še enkrat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
31.3.2009 18:52:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Grelnik za steklenicke - zakaj pa boste rabile to? Mislim, ce imate namen dojit, tega ne rabis. Tudi za obcasen dodatek adaptiranega mleka, ne rabis grelnika. Ker AM moras prelit s toplim mlekom (50stopinj cca), torej ne rabis nic vec segrevat.. prej malo ohladit, kar naredis pod mrzlo vodo iz pipe.. ce imas nacrpano svoje mleko pa tud das v vrelo vodo, nekateri celo v mikrovalovno in to je to..

Baje v mikrovalovno ni fajn dat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
31.3.2009 18:53:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Blazina za dojenje (lahko tudi pripnem bebija, da fiksno leži):  user posted image

O super, da si tole slikico dala gor, sve se že pred časom pogovarjale, da to maš in si že takrat obljubila slikico. Zgleda pa res praktično, da ta tko lahko pripneš....no pa saj boš po porodu pol še poročala, če je res praktična stvar.
Kje si jo pa kupila?

Kupila sem jo v Leclercu za 34 EUR.

Ja, sem ti že nekaj časa nazaj obljubila slikico, pa sem taka lenoba, da nisem prej poslikala.user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
31.3.2009 18:54:47   
*Junona*

brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo našuser posted image velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega user posted image ,.....  upam, da ne bom predolgo čez rok user posted image

Ja, res je fajna.user posted image Ji bom mogla js tut za tisto iglico v mezinčka rečt.user posted image A tebi je sama od sebe to naredila? A si bla zadnjič tam?
Jutri pa v P, kajne? Mogoče ti bo pa sprožil porod. Misim nate in čim prej se javi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
31.3.2009 18:55:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mišk:jutro ,še malo pa bomo me na vrsti,če bomo tko k so ta prva polovica bomo res hitro.

In kako si ti kaj ,kako mala

Ej, zadnje dva dni me tako v spodnjem delu trebuha tišči!user posted image  Dobro vsaj, da Dona več ponoči ne dela problemov, tko kot je imela kak teden neko naporno obdobje. Drugače pa itak sem skos v "muvingu".user posted image  8.4. imam naslednji pregled. Ja, pa apetit mam tak...

Js tut - v 14 dneh + 2 kg.user posted image Je še katera taka?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
31.3.2009 18:55:34   
*Junona*

Zdej pa to poglejte,..... je na koledarju kaj piše,....

Ste še vedno tukaj??? Kaj niso že vse nosečnice okoli vas rodile?   ->   PA še res je,..... samo jst še ne cartam user posted image
Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste..  user posted image    ->    Pa tudi to je res,....

Hm,.... grem raje na sprehod,... LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?